!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

stergiosbik έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:36

Μιλάς με την ιδιότητα του χημικού μηχανικού;
ΟΧΙ!!!
Σάλτα και γαμησου λοιπόν άθλιο κομματοσκυλο.
Μιλαω με την ιδιαοτητα του τσομπανου
Εσυ ως τι μιλας και μας λες οτι βγηκε ενας με στοιχεια και ειπε αυτο και το αλλο;
Εχω και μια αλλη ιδιοτητα.Φρισντιζω να καταλαβαινω τι συμβαινει
Εχω δει τον Λακαφωση να λεει οτι δεν ειναι δουλεια μας να βρουμε μεις την καυσιμη υλη πανω στο τρονο.Αυτο πρεπει να το κανουν αλλοι :smt005: :smt005:

Το ερωτημα ειναι απλο
Ποιο ειναι το παραδειγμα παγκοσμιως στο οποιο με βαση απουελεσμανα εντος CFD ταυτοποιησε καποιος την υπαρξη συγκεκριμενης καυσιλης υλης σε δικαστηριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 28 Φεβ 2025, 08:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:44
nik_killthemall έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:26
marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:18

Μα προσπαθεί να το διαχειριστεί δεν βλέπεις; Φταίνε οι α´λλοι που εχω δεν έχω τον κόσμο που ονειρεύομαι.

Αλλά τώρα τι σου τα λέω; Θα καταλάβεις. Έχεις δώσει κι εσύ κάτι δείγματα...
Πιπες ... ο,τι εγραψα ειναι η ουσια που εξασφαλιζει οτι συντομα θα εχουμε κι αλλο ματι, τεμπη, μαντρα κλπ και αυτην την ουσια την θαβετε, ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ γιατι ειστε εξισου κομματοσκυλα με αυτα της κυβερνησης !
Δεκαρα δεν δινετε για τους 57, τους 101 τους 25 κλπ ...

Κατοπιν αυτου κανενα θυμο δεν εχω, σε κατασταση ευδαιμονιας ειμαι 1) γιατι η δημοκρατια αποδιδει στον ψηφοφορο ακριβως αυτα που του αξιζουν και 2) γιατι ειναι γκαυλα να βριζω κομματοσκυλα ! :romance-hearteyes:
Ποιανού κόμματος;
ολων των κομματων εξουσιας βρε ηλιθιε 7 φορες το εχω γραψει.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:36 μπορεί η κατηγορούμενη εταιρία να δικαιολογήσει πως έγινε έκρηξη με αυτά που ισχυρίζεται ότι μετέφερε;

αυτό είναι η ουσία
Δεν υπαρχει κατηγορουμενη εταιρεια για εκρηξη
Δεν εχει αποδειχτει καν απο ποιο τρενο ξεκινησε η αναφλεξη
Ξερεις οι επιβατες της εμπρικης δεν δηλωνουν τι μεταφερουν στην εταιρεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 28 Φεβ 2025, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

πατησιωτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:10
Saturn έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:58 Κοιτάχτε, δεν γίνεται να φταίνε οι μηχανές και τα λάδια του τραίνου και να μην το έχει βρει κανείς δυο χρόνια τώρα

Δηλαδή, αυτό ούτε εγώ δε μπορω να το δεχτώ

Δηλαδή,όποιος υποστηρίζει αυτό το πράγμα, πρέπει να δώσει μια εξήγηση
Η εξήγηση που έδωσε ο Κάπος που το υποστηρίζει αυτό είναι ότι τα λάδια αυτά σε πολύ υψηλή θερμοκρασία διασπώνται και δίνουν αυτή την ανάφλεξη.Το ίδιο λέει και ο άλλος Βέλγος,ο Κορτώ που έβαλε η εταιρία για πραγματογνώμονα.
Οι άλλοι λένε άλλα,ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο άλλο καύσιμο για να γίνει παρόμοια ανάφλεξη.
Εγώ εξ αρχής δεν πίστευα τις θεωρίες γιά το λαθραίο ξυλόλιο γιά δύο λόγους:
- Αυτά που λέει ο Κάπος τα είχα σκεφτεί κι'εγώ, τουλάχιστον ποιοτικά και χωρίς υπολογισμούς
- Οι αρωματικοί υδρογονάνθρακες (μεταξύ των οποίων και το ξυλόλιο) μπορούν να προκύψουν από την ατελή καύση πλαστικών. Οπου η ατελής καύση συμβαίνει ακριβώς από ταχεία ανάφλεξη.

Ομως χθες άκουσα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ένα μέλος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ (δεν συγκράτησα όνομα γιατί εκείνη την στιγμή οδηγούσα συνομιλώντας) που είπε ότι εξέτασαν την θεωρία τής ανάφλεξης των ελαίων σιλικόνης και μάλιστα βρέθηκαν προϊόντα καύσης αυτών των ελαίων (δηλαδή SiO2) με την διαφορά ότι η συγκέντρωση αυτών των προϊόντων ήταν μικρή. Αντιθέτως, βρέθηκαν μεγάλες συγκεντρώσεις άκαυστων ελαίων σιλικόνης. Αυτό τους ώθησε να πούν ότι πρέπει να υπήρχε κάποια άλλη καύσιμη ύλη. Μάλιστα είπε ότι η πιθανώτερη θέση αυτής τής καύσιμης ύλης είναι στο πίσω μέρος τής δεύτερης μηχανής τής εμπορικής αμαξοστοιχίας.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:41
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:36 μπορεί η κατηγορούμενη εταιρία να δικαιολογήσει πως έγινε έκρηξη με αυτά που ισχυρίζεται ότι μετέφερε;

αυτό είναι η ουσία
Δεν υπαρει κατηγορουμενη εταιρεια για εκρηξη
Δεν εχει αποδειχτει καν απο ποιο τρενο ξεκινησε η φωτια
Αλλού είναι το πόιντ μπορεί η εταιρία να αποδείξει ότι δεν έγινε έκρηξη σύμφωνα με αυτά που μετέφερε;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Leporello έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:45
πατησιωτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:10
Saturn έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:58 Κοιτάχτε, δεν γίνεται να φταίνε οι μηχανές και τα λάδια του τραίνου και να μην το έχει βρει κανείς δυο χρόνια τώρα

Δηλαδή, αυτό ούτε εγώ δε μπορω να το δεχτώ

Δηλαδή,όποιος υποστηρίζει αυτό το πράγμα, πρέπει να δώσει μια εξήγηση
Η εξήγηση που έδωσε ο Κάπος που το υποστηρίζει αυτό είναι ότι τα λάδια αυτά σε πολύ υψηλή θερμοκρασία διασπώνται και δίνουν αυτή την ανάφλεξη.Το ίδιο λέει και ο άλλος Βέλγος,ο Κορτώ που έβαλε η εταιρία για πραγματογνώμονα.
Οι άλλοι λένε άλλα,ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο άλλο καύσιμο για να γίνει παρόμοια ανάφλεξη.
Εγώ εξ αρχής δεν πίστευα τις θεωρίες γιά το λαθραίο ξυλόλιο γιά δύο λόγους:
- Αυτά που λέει ο Κάπος τα είχα σκεφτεί κι'εγώ, τουλάχιστον ποιοτικά και χωρίς υπολογισμούς
- Οι αρωματικοί υδρογονάνθρακες (μεταξύ των οποίων και το ξυλόλιο) μπορούν να προκύψουν από την ατελή καύση πλαστικών. Οπου η ατελής καύση συμβαίνει ακριβώς από ταχεία ανάφλεξη.

Ομως χθες άκουσα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ένα μέλος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ (δεν συγκράτησα όνομα γιατί εκείνη την στιγμή οδηγούσα συνομιλώντας) που είπε ότι εξέτασαν την θεωρία τής ανάφλεξης των ελαίων σιλικόνης και μάλιστα βρέθηκαν προϊόντα καύσης αυτών των ελαίων (δηλαδή SiO2) με την διαφορά ότι η συγκέντρωση αυτών των προϊόντων ήταν μικρή. Αντιθέτως, βρέθηκαν μεγάλες συγκεντρώσεις άκαυστων ελαίων σιλικόνης. Αυτό τους ώθησε να πούν ότι πρέπει να υπήρχε κάποια άλλη καύσιμη ύλη. Μάλιστα είπε ότι η πιθανώτερη θέση αυτής τής καύσιμης ύλης είναι στο πίσω μέρος τής δεύτερης μηχανής τής εμπορικής αμαξοστοιχίας.
θα ρθεις στην συγκέντρωση για την απεργία;

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:48
Αλλού είναι το πόιντ μπορεί η εταιρία να αποδείξει ότι δεν έγινε έκρηξη σύμφωνα με αυτά που μετέφερε;
:smt005: :smt005: :smt005:
Η εταιρεια δεν μπορει να αποδειξει ουτε οτι η εμπρικη αμαξοστοιχια την ωρα της συγκρουσης εβληθη απο ιπταμενο δισκο
Παμε παρακατω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 28 Φεβ 2025, 08:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

αυτό είναι η ουσία
Στις δίκες η κατηγορούσα αρχή είναι υποχρεωμένη να αποδείξει την κατηγορία και όχι ο κατηγορούμενος να αποδείξει την αθωότητά του.Στις αστικές δίκες αυτά. :8) Στις συγκεντρώσεις ο καθένας λέει ότι θέλει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:54
:smt005: :smt005: :smt005:
Η εταιρεια δεν μπορει να αποδειξει ουτε οτι η εμπρικη αμαξοστοιχεια την ωρα της συγκρουσης εβληθη απο ιπταμενο δισκο
Παμε παρακατω
μόνο που η επιτροπή ισχυρίζεται κάτι τέτοιο και όχι αυτό που πέταξες για να σταλέι η μπάλα στη εξέδρα. Πάμε πάλι εντός γηπέδου, η κατηγορούμενη εταιρία μπορεί να φέρει αποδείξεις που να αντικρούει την επιτροπή;

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

nik_killthemall έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:41
nik_killthemall έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:26

Πιπες ... ο,τι εγραψα ειναι η ουσια που εξασφαλιζει οτι συντομα θα εχουμε κι αλλο ματι, τεμπη, μαντρα κλπ και αυτην την ουσια την θαβετε, ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ γιατι ειστε εξισου κομματοσκυλα με αυτα της κυβερνησης !
Δεκαρα δεν δινετε για τους 57, τους 101 τους 25 κλπ ...

Κατοπιν αυτου κανενα θυμο δεν εχω, σε κατασταση ευδαιμονιας ειμαι 1) γιατι η δημοκρατια αποδιδει στον ψηφοφορο ακριβως αυτα που του αξιζουν και 2) γιατι ειναι γκαυλα να βριζω κομματοσκυλα ! :romance-hearteyes:
Ποιανού κόμματος;
Δηλαδή εγώ είμαι κομματόσκυλο και των 7 κομμάτων βρε εύστροφε;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:37
stergiosbik έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:36

Μιλάς με την ιδιότητα του χημικού μηχανικού;
ΟΧΙ!!!
Σάλτα και γαμησου λοιπόν άθλιο κομματοσκυλο.
Μιλαω με την ιδιαοτητα του τσομπανου
Εσυ ως τι μιλας και μας λες οτι βγηκε ενας με στοιχεια και ειπε αυτο και το αλλο;
Εχω και μια αλλη ιδιοτητα.Φρισντιζω να καταλαβαινω τι συμβαινει
Εχω δει τον Λακαφωση να λεει οτι δεν ειναι δουλεια μας να βρουμε μεις την καυσιμη υλη πανω στο τρονο.Αυτο πρεπει να το κανουν αλλοι :smt005: :smt005:

Το ερωτημα ειναι απλο
Ποιο ειναι το παραδειγμα παγκοσμιως στο οποιο με βαση απουελεσμανα εντος CFD ταυτοποιησε καποιος την υπαρξη συγκεκριμενης καυσιλης υλης σε δικαστηριο
Πίπες από έναν παρλαπιπα.
Στην σπηλιά σου λέμε κομματοσκυλο.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

πατησιωτης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:55

Στις δίκες η κατηγορούσα αρχή είναι υποχρεωμένη να αποδείξει την κατηγορία και όχι ο κατηγορούμενος να αποδείξει την αθωότητά του.Στις αστικές δίκες αυτά. :8) Στις συγκεντρώσεις ο καθένας λέει ότι θέλει.
το αποδικνυεί η επιτροπή.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Κατηγορει η επιτροπη την εταιρεια;
Τι παπαριες γραφεις παλι;
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:59
nik_killthemall έγραψε: 28 Φεβ 2025, 08:41

Ποιανού κόμματος;
Δηλαδή εγώ είμαι κομματόσκυλο και των 7 κομμάτων βρε εύστροφε;
εχεις δικιο ξεχασα να βαλω μεσα και τους χρησιμους ηλιθιους. Οριστε μπηκες
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Η επιτροπή λέει ότι για να δικαιολογηθει η έκρηξη χρειάζεται ουσίες που η εταιρία ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχαν.

Ξαναμαζευω την μπάλα από την κερκίδα και την φέρνω στην σέντρα. Μπορεί η εταιρία να αποδείξει την έκρηξη με βάσει αυτά που ισχυρίζεται πως κουβαλούσε;

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”