Bandit59 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:22 Μπορεί να γίνει το χρονικό περιθώριο για βαθμολογία 5 μέρες; Δεν είναι πιά και επιστήμη. Ξέρεις πολύ καλά ότι επίτηδες μερικοί βαθμολογούν στο τελευταίο λεπτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #2
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
5 μέρες πολύ βάζεις. 3 μέρες πήρε η Ανάσταση του Κυρίου.Bandit59 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:22 Μπορεί να γίνει το χρονικό περιθώριο για βαθμολογία 5 μέρες; Δεν είναι πιά και επιστήμη. Ξέρεις πολύ καλά ότι επίτηδες μερικοί βαθμολογούν στο τελευταίο λεπτο.
Γιατί βαθμολογούν στο τελευταίο λεπτό; δε προλαβαίνουν ή από άποψη;
- Fata_Morgana
Κάτι έχουμε αντιληφθεί. Είναι της αργής ωρίμανσης ο δοαγωνισμός. Αργά αργά.
Δες ποιός δεν βαθμολόγησε και θα καταλάβεις.Fata_Morgana έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:345 μέρες πολύ βάζεις. 3 μέρες πήρε η Ανάσταση του Κυρίου.Bandit59 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:22 Μπορεί να γίνει το χρονικό περιθώριο για βαθμολογία 5 μέρες; Δεν είναι πιά και επιστήμη. Ξέρεις πολύ καλά ότι επίτηδες μερικοί βαθμολογούν στο τελευταίο λεπτο.
Γιατί βαθμολογούν στο τελευταίο λεπτό; δε προλαβαίνουν ή από άποψη;
Εγώ δεν έχω αντίρρηση, είμαι απλά ένας υπηρέτης του λαού. Αλλά από τη στιγμή που κάποιοι έχουν γραφτεί με την προϋπόθεση των αρχικών προθεσμιών, δεν θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι για να γίνει η αλλαγή; Φαντάζομαι δεν θα θέλατε να εγκαταλείψουν κάποιοι επειδή δεν μπορούν να βαθμολογούν σε 5 μέρες...Bandit59 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:22 Μπορεί να γίνει το χρονικό περιθώριο για βαθμολογία 5 μέρες; Δεν είναι πιά και επιστήμη. Ξέρεις πολύ καλά ότι επίτηδες μερικοί βαθμολογούν στο τελευταίο λεπτο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Οκmicmic έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:56Εγώ δεν έχω αντίρρηση, είμαι απλά ένας υπηρέτης του λαού. Αλλά από τη στιγμή που κάποιοι έχουν γραφτεί με την προϋπόθεση των αρχικών προθεσμιών, δεν θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι για να γίνει η αλλαγή; Φαντάζομαι δεν θα θέλατε να εγκαταλείψουν κάποιοι επειδή δεν μπορούν να βαθμολογούν σε 5 μέρες...Bandit59 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:22 Μπορεί να γίνει το χρονικό περιθώριο για βαθμολογία 5 μέρες; Δεν είναι πιά και επιστήμη. Ξέρεις πολύ καλά ότι επίτηδες μερικοί βαθμολογούν στο τελευταίο λεπτο.
Ας γράψουν πάντως εδώ όσοι συμφωνούν ή διαφωνούν με προθεσμία 5 ημερών, και βλέπουμε. Μέχρι στιγμής έχουμε 3 που συμφωνούν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Fata_Morgana έγραψε: 27 Φεβ 2025, 22:52Κάτι έχουμε αντιληφθεί. Είναι της αργής ωρίμανσης ο δοαγωνισμός. Αργά αργά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι 5 ημέρες είναι υπεραρκετές.
micmic έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:07 Ας γράψουν πάντως εδώ όσοι συμφωνούν ή διαφωνούν με προθεσμία 5 ημερών, και βλέπουμε. Μέχρι στιγμής έχουμε 3 που συμφωνούν.
. Ψηφοφορία λοιπόν. Ωραία, απλά, δημοκρατικά.ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Νομίζω πως θα πρέπει να προηγηθεί Συνταγματική Αναθεώρηση για την αλλαγή ενός τόσο θεμελιώδους κανονισμού του forumvision. 
Θα συμφωνήσω και εγώ.Bandit59 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:22 Μπορεί να γίνει το χρονικό περιθώριο για βαθμολογία 5 μέρες; Δεν είναι πιά και επιστήμη. Ξέρεις πολύ καλά ότι επίτηδες μερικοί βαθμολογούν στο τελευταίο λεπτο.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
συμφωνώBandit59 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:22 Μπορεί να γίνει το χρονικό περιθώριο για βαθμολογία 5 μέρες; Δεν είναι πιά και επιστήμη.
, αρκεί να μην καταργηθεί το δικαίωμα της παράτασης Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
να κάνουμε πρώτα μια ψηφοφορία για το αν είναι δίκαιο να γίνει ψηφοφορίαmicmic έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:07 Ας γράψουν πάντως εδώ όσοι συμφωνούν ή διαφωνούν με προθεσμία 5 ημερών, και βλέπουμε. Μέχρι στιγμής έχουμε 3 που συμφωνούν.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 51579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
-