Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Saturn έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:58
Κοιτάχτε, δεν γίνεται να φταίνε οι μηχανές και τα λάδια του τραίνου και να μην το έχει βρει κανείς δυο χρόνια τώρα
Δηλαδή, αυτό ούτε εγώ δε μπορω να το δεχτώ
Δηλαδή,όποιος υποστηρίζει αυτό το πράγμα, πρέπει να δώσει μια εξήγηση
Η εξήγηση που έδωσε ο Κάπος που το υποστηρίζει αυτό είναι ότι τα λάδια αυτά σε πολύ υψηλή θερμοκρασία διασπώνται και δίνουν αυτή την ανάφλεξη.Το ίδιο λέει και ο άλλος Βέλγος,ο Κορτώ που έβαλε η εταιρία για πραγματογνώμονα.
Οι άλλοι λένε άλλα,ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο άλλο καύσιμο για να γίνει παρόμοια ανάφλεξη.
Ναι αλλά εδώ ο ενας λεει οτι ο Καπος ειναι αρχιτεκτονας φωτισμου, ο Βελγος δεν παιζει σοβαρα γιατι ειναι της χελενικ (νομιζω εχει σχεση και με πλαστο πορισμα αν θυμαμαι καλα) ...και δεν λεω για Λακαφωση , Κοκοτσακη που τους εχουν του πεταματου καποιοι οπως ο Οττο, λεω για ΕΜΠ, τον αλλο τον ειδικο απο Τεξας , Γανδη....ολοι αυτοί ειναι επιστημονες ρε παιδια, δεν μπορει δυο χρονια τωρα μια ομαδα να τα βαλει κατω και να βρουν τι εφταιξε??????????
Γιατί τόσο καιρό δεν έχει συσταθεί μια διακρατική ομάδα επιστημόνων στην τελικη να αναλάβει την υπόθεση να βγουν εγκυρα συμπερασματα
Γιατί περιμενουμε μια απο την Πυροσβεστικη, μια απο το ΕΜΠ, μια απο την Γανδη, μια απο τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ ....
εκαναν δειγματοληπτική μόνο στην πλευρά που δεν μπαζώθηκε* = την αντίθετη από την πλευρά που βρέθηκε το εστιατόριο με την μηχανή της εμπορικής (picrel) - sημέιο που σύμφωνα με τους ερευνητές είχε σφηνωθει η πηγή του καυσίμου. αναφέρεται κάμποσες φορές η northbound φορά της πυρόσφαιρας
και ξανά... ίχνη καυσιμου βρέθηκαν στην απέναντι πλευρα, ενα μήνα μετα (μετα από πίεση των συγγενών)
τι λέει ο λακαφώσης; "Δεν έγινε δειγματοληψία στα συγκεκριμένα σημεία όπως θα έπρεπε να γίνει"
Σιγουρα δεν πάει για κυνηγι στο δάσος η Ο.Α
Την ξέρουμε την δειγματοληψία, απλά δεν βολευε να βγει και πολύ προς τα έξω:
Πάντως να τον παρακολουθείς τον Λακαφωση. Εχει ενδιαφέρον να δεις τι έλεγε πριν μήνες, πριν κάνα μήνα, μετα τα βίντεο και τι θα λέει σε κάνα 6μηνο.
Ο πιο ξύπνιος από όλους. Ε, και αν σχεδιάσαμε και καμιά δεξαμενή παραπάνω με τον Ευαγγελάτο, νερό και αλάτι.
μην ξαναβάζεις πάλι το ίδιο για την δειγματοληψία, απάντησα
+ οτι το συγκεκριμένο δειγμα αφορά
δεν αφορά το ληφθέν από "παρθένο" έδαφος
εκτος αν μπέρδεψες τα screenshots
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Niki έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:25
Ισχύει ότι αν τα δείγματα των ιστολογικών εξετάσεων δεν είχανε πεταχτεί θα ξέραμε το είδος της καύσιμης ύλης;
Θα μπορούσε αν είχε γίνει πλήρης τοξικολογική ανάλυση σε όλα τα θύματα. Όχι τα δείγματα για dna και όχι μόνο στους μηχανοδηγούς.
Εφόσον θεωρείς κάποιοι πέθαναν από την φωτιά, δλδη ανέπνεαν ΜΕΤΑ την σύγκρουση,
Θα μπορούσες να βρεις στους ιστούς και στο αίμα,
οργανικούς διαλύτες (ξυλενιο , τολουενιο, κλπ) και σε τι ποσότητες.
με την μέθοδο headspace gas chromatography mass spectrometry
χαμηλές ταχύτητες στην μία και ακινητοποιημένο ντίζελ στην άλλη
Παπαριές μαρίτσα μου λοιπόν.
Έτσι έτσι. Η κινητική ενέργεια.
Μπορείς να βάλεις κάποιον να σου δώσει 5 χαστούκια στην σειρά με διαφορετική ταχύτητα κάθε φορά, όλο και πιο γρήγορη.
Ντάξει στο τέταρτο θα έχεις πάθει διάσειση αλλά θα καταλάβεις το point γιατί δεν είναι το ίδιο να συγκρουστούν μετωπικά τρένα που πάνε με 20χλμ την ώρα και τρένα που πάνε με 100+
Let them make the first mistake. We make the last move.
Saturn έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:08
Δεν μας φτάνουν τώρα όλα τα άλλα, είναι και ο Νικ με το πρόβλημα διαχείρισης θυμού του!
Ελεος και με σένα!!!
Μα προσπαθεί να το διαχειριστεί δεν βλέπεις; Φταίνε οι α´λλοι που εχω δεν έχω τον κόσμο που ονειρεύομαι.
Αλλά τώρα τι σου τα λέω; Θα καταλάβεις. Έχεις δώσει κι εσύ κάτι δείγματα...
Πιπες ... ο,τι εγραψα ειναι η ουσια που εξασφαλιζει οτι συντομα θα εχουμε κι αλλο ματι, τεμπη, μαντρα κλπ και αυτην την ουσια την θαβετε, ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ γιατι ειστε εξισου κομματοσκυλα με αυτα της κυβερνησης !
Δεκαρα δεν δινετε για τους 57, τους 101 τους 25 κλπ ...
Κατοπιν αυτου κανενα θυμο δεν εχω, σε κατασταση ευδαιμονιας ειμαι 1) γιατι η δημοκρατια αποδιδει στον ψηφοφορο ακριβως αυτα που του αξιζουν και 2) γιατι ειναι γκαυλα να βριζω κομματοσκυλα !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Δεν μας φτάνουν τώρα όλα τα άλλα, είναι και ο Νικ με το πρόβλημα διαχείρισης θυμού του!
Ελεος και με σένα!!!
Μα προσπαθεί να το διαχειριστεί δεν βλέπεις; Φταίνε οι α´λλοι που εχω δεν έχω τον κόσμο που ονειρεύομαι.
Πιπες ... ο,τι εγραψα ειναι η ουσια που εξασφαλιζει οτι συντομα θα εχουμε κι αλλο ματι, τεμπη, μαντρα κλπ και αυτην την ουσια την θαβετε, ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ γιατι ειστε εξισου κομματοσκυλα με αυτα της κυβερνησης !
Κατοπιν αυτου κανενα θυμο δεν εχω, σε κατασταση ευδαιμονιας ειμαι 1) γιατι η δημοκρατια αποδιδει στον ψηφοφορο ακριβως αυτα που του αξιζουν και 2) γιατι ειναι γκαυλα να βριζω κομματοσκυλα !
Κοίτα, είμαι εξαντλημένη με δέκατα και αύριο έχω να πάω κάτω...γι αυτό δεν θα αρχίσω να φωνάζω κι εγώ ΑΛΛΑ επειδή κάποτε μου έγραψες κατ'ιδίαν κάτι ωραίο και "πατρική συμβουλή" για κάποιο δικό μου θέμα που εξέφρασα εδω δύσκολο, θα σου δώσω κι εγώ τώρα μια "μητρική συμβουλή":
βρες κάποιον να σε αγαπά και να τον αγαπάς [ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ]
Saturn έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:31
Κοίτα, είμαι εξαντλημένη με δέκατα και αύριο έχω να πάω κάτω...γι αυτό δεν θα αρχίσω να φωνάζω κι εγώ ΑΛΛΑ επειδή κάποτε μου έγραψες κατ'ιδίαν κάτι ωραίο και "πατρική συμβουλή" για κάποιο δικό μου θέμα που εξέφρασα εδω δύσκολο, θα σου δώσω κι εγώ τώρα μια "μητρική συμβουλή":
βρες κάποιον να σε αγαπά και να τον αγαπάς [ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ]
μηπως με μπερδευεις με αλλον ? ειχες πιει ? 1) πατρικες συμβουλες δεν διδω 2) το σατουρν σαν νικνεημ δεν μου λεει κατι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 28 Φεβ 2025, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Saturn έγραψε: 28 Φεβ 2025, 00:31
μηπως με μπερδευεις με αλλον ? ειχες πιει ? 1) πατρικες συμβουλες δεν διδω 2) το σατουρν σαν νικνεημ δεν μου λεει κατι.
Α, ναι , ξεχάστηκα
Πρωην (αλλα και νυν και εις τους αιωνας) Σουβλίτσα
Niki έγραψε: 27 Φεβ 2025, 21:25
Ισχύει ότι αν τα δείγματα των ιστολογικών εξετάσεων δεν είχανε πεταχτεί θα ξέραμε το είδος της καύσιμης ύλης;
Θα μπορούσε αν είχε γίνει πλήρης τοξικολογική ανάλυση σε όλα τα θύματα. Όχι τα δείγματα για dna και όχι μόνο στους μηχανοδηγούς.
Εφόσον θεωρείς κάποιοι πέθαναν από την φωτιά, δλδη ανέπνεαν ΜΕΤΑ την σύγκρουση,
Θα μπορούσες να βρεις στους ιστούς και στο αίμα,
οργανικούς διαλύτες (ξυλενιο , τολουενιο, κλπ) και σε τι ποσότητες.
με την μέθοδο headspace gas chromatography mass spectrometry
Saturn έγραψε: 27 Φεβ 2025, 23:58
Κοιτάχτε, δεν γίνεται να φταίνε οι μηχανές και τα λάδια του τραίνου και να μην το έχει βρει κανείς δυο χρόνια τώρα
Δηλαδή, αυτό ούτε εγώ δε μπορω να το δεχτώ
Δηλαδή,όποιος υποστηρίζει αυτό το πράγμα, πρέπει να δώσει μια εξήγηση
Η εξήγηση που έδωσε ο Κάπος που το υποστηρίζει αυτό είναι ότι τα λάδια αυτά σε πολύ υψηλή θερμοκρασία διασπώνται και δίνουν αυτή την ανάφλεξη.Το ίδιο λέει και ο άλλος Βέλγος,ο Κορτώ που έβαλε η εταιρία για πραγματογνώμονα.
Οι άλλοι λένε άλλα,ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο άλλο καύσιμο για να γίνει παρόμοια ανάφλεξη.
Ναι αλλά εδώ ο ενας λεει οτι ο Καπος ειναι αρχιτεκτονας φωτισμου, ο Βελγος δεν παιζει σοβαρα γιατι ειναι της χελενικ (νομιζω εχει σχεση και με πλαστο πορισμα αν θυμαμαι καλα) ...και δεν λεω για Λακαφωση , Κοκοτσακη που τους εχουν του πεταματου καποιοι οπως ο Οττο, λεω για ΕΜΠ, τον αλλο τον ειδικο απο Τεξας , Γανδη....ολοι αυτοί ειναι επιστημονες ρε παιδια, δεν μπορει δυο χρονια τωρα μια ομαδα να τα βαλει κατω και να βρουν τι εφταιξε??????????
Γιατί τόσο καιρό δεν έχει συσταθεί μια διακρατική ομάδα επιστημόνων στην τελικη να αναλάβει την υπόθεση να βγουν εγκυρα συμπερασματα
Γιατί περιμενουμε μια απο την Πυροσβεστικη, μια απο το ΕΜΠ, μια απο την Γανδη, μια απο τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ ....
Είναι και αρχιτέκτονας φωτισμού,το δίπλωμά του είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος ΕΜΠ.Ο ίδιος τώρα λέει ότι οι εμπειρογνώμονες του ΕΟΔΑΣΑΑΜ είναι πολιτικοί μηχανικοί και δεν υπάρχει μηχανολόγος ή χημικός μηχανικός ανάμεσά τους.
Αυτή η διακρατική ομάδα που θέλεις υποτίθεται ότι ήταν αυτή του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.Αυτός ο οργανισμός συστάθηκε ένα μήνα πριν το ατύχημα.Το ΦΕΚ σύστασής του έχει υπογραφή Καραμανλή.Μέχρι τότε δεν υπήρχε.Υπήρχε μόνο οργανισμός διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων.Συνίσταται λοιπόν αυτός ο οργανισμός που θα είναι για την δειερεύνηση αεροπορικών ΚΑΙ σιδηροδρομικών ατυχημάτων ένα μήνα πριν το δυστύχημα.Αλλά δεν είχε προλάβει στο μήνα ούτε προσωπικό να προσλάβει ούτε καν γραφεία να έχει.
Γίνεται το δυστύχημα και αντιμετωπίζεται σαν τροχαίο διότι δεν υπήρχε ακόμη εν λειτουργία κάτι άλλο.
Εκ των υστέρων και αφού συγκροτήθηκε και είχε γίνει το δυστύχημα τους αναθέτουν να βρουν τι έγινε.
Ταυτόχρονα ο ανακριτής έχει αναθέσει και στον Καρώνη του ΕΜΠ και στη Γάνδη και δεν ξέρω που αλλού.
Όλοι εν τω μεταξύ κρατάνε πισινή λέγοντας ΠΙΘΑΝΟΝ να υπήρχε άγνωστο καύσιμο και παραπέμπουν και αυτοί σε άλλα ξένα εργαστήρια για να κρατήσουν ισορροπίες.
Μπορείς να βάλεις κάποιον να σου δώσει 5 χαστούκια στην σειρά με διαφορετική ταχύτητα κάθε φορά, όλο και πιο γρήγορη.
Ντάξει στο τέταρτο θα έχεις πάθει διάσειση αλλά θα καταλάβεις το point γιατί δεν είναι το ίδιο να συγκρουστούν μετωπικά τρένα που πάνε με 20χλμ την ώρα και τρένα που πάνε με 100+
Ναι. Αν δεν πάθω όμως διάσειση, τότε στο πέμπτο θα γίνει έκρηξη. Στα τρένα δε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Ευτυχώς που έτρεχαν τόσο και έγινε μόνο έκρηξη με πυρόμπαλα. Σε μεγαλύτερες ταχύτητες μπορεί να έχουμε και δημιουργία μίνι μαύρης τρύπας.
Ελεος και με σένα!!!
Πρωην (αλλα και νυν και εις τους αιωνας) Σουβλίτσα
οκ, και σου χα δωσει πατρικη συμβουλη ? ... αν μου γραφες οτι σε ειχα βρισει να το καταλαβω, αλλα πατρικη συμβουλη ? Ποσο χαμηλα ειχα πεσει ...
Ναι, γιατί το πρόβλημά σου ίσως είναι οτι θέλεις να δειχνεις σκατόψυχος , όπως ο ίδιος έχεις αυτοχαρακτηριστεί (το γιατί εσύ το ξέρεις ή και δεν το πολυξέρεις, οκ) αλλά δεν είσαι μάλλον