Τι θες να πεις; ότι είμαστε άντρες;
Πως τολμάς;
Τι θες να πεις; ότι είμαστε άντρες;
Καλά ντε μην φωνάζεις. Δεν εννοώ άγνωστο. Πχ κάποιον φίλο.Το εκλαμβάνετε ως ερωτικό άγγιγμα;
Η τιμή για την φράση που μου αποδιδει ο enaon ανήκει στον sys3x
κάτι δεν πήγαινε καλά, ισορροπήσαμε πάλι
Εμένα πάντως όταν έφτιαξα το λάπτοπ της αδερφής της (είναι δίδυμες) και όρμηξε πάνω μου (είμασταν σε πολύ κλειστό χώρο, δεν μπορούσα να πάω πουθενά Άγι) και με φίλησε τρόμαξα πραγματικά (ήταν εντελώς αψυχολόγητη και απότομη η κίνηση).
καλά ειναι τώρα που νομίζουμε οτι υπάρχουν, τα λέμε και δεν τρώμε και ξύλο.
https://knowyourmeme.com/memes/and-then ... us-clappedsys3x έγραψε: 15 Δεκ 2018, 23:44Εμένα πάντως όταν έφτιαξα το λάπτοπ της αδερφής της (είναι δίδυμες) και όρμηξε πάνω μου (είμασταν σε πολύ κλειστό χώρο, δεν μπορούσα να πάω πουθενά Άγι) και με φίλησε τρόμαξα πραγματικά (ήταν εντελώς αψυχολόγητη και απότομη η κίνηση).
Μετά από μερικούς μήνες με είπε μπροστά στην αφεντικίνα μας (επίσης μουνάρα, κολλητή της) επειδή διαφωνούσε μαζί μου (στο θέμα της μετανάστευσης και στο θέμα με τους βίγκαν - τις έλεγα ότι κάνουν σαν γιαχωβάδες κι ότι είναι εξαιρετικά ψυχολογικά ασταθής κατά πως φαίνεται) με είπε φασίστα και όταν είναι αυτή μπροστά να μην λέω την γνώμη μου για οτιδήποτε γιατί τσαντίζεται. Ήταν ξεκάθαρο ότι όλα αυτά γίνανε γιατί έφαγε απόρριψη, φυσικά την έκανα κουρέλι στην συνέχεια μιλώντας ψιθυριστά (το τονίζω αυτό) και πήγε σπιτάκι της με σκυμμένο το κεφάλι.
Μερικές τα παίρνουν στραβά δεν φταίω εγώ, αλλά εγώ φταίω γιατί δεν χρεώνω, πάνε δίνουνε λεφτά για γιόγκες τένις και χίλιες δύο άλλες μαλακίες πάραυτα, αν πληρώνανε δεν θα γινόντουσαν κουρέλια (ούτε θα κλαίγανε - τα λεφτά τους).enaon έγραψε: 15 Δεκ 2018, 23:47 ρε συς, γιατί όταν θες να πεις πόσο την μάγεψες, την κάνεις κουρέλι χαλί κλπ;![]()