Ενώ τώρα όλοι κατεβαίνουν με πολιτικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του δημοσίου και πάταξης της διαφθοράς, τι, όχι;Σέλευκας έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:37 Τοτε που έγιναν εκλογές η αντιπολίτευση δεν ασχολήθηκε με τα Τέμπη αλλά ασχολούνταν με το αν τον καρφώνει ο Τάιλερ στον Στιβ ή ο Στιβ στον Τάιλερ και αν τα παιδιά που θα αποκτούσαν με παρένθετη θα ήταν αγόρια, το φύλο δηλαδή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τεμποψέκα τώρα και στα Αγγλικά
Re: Τεμποψέκα τώρα και στα Αγγλικά
Ναι και μετά ο beria τα έσβησε.Crimson_2 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:29Γιατί μου το λες εμένα, σχολίασα εγώ την εμφάνιση της ή την έβρισα; Ή είσαι υποστηρικτής της συλλογικής ευθύνης μήπως;
Επιτρέπεται να αφήνουμε να μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς ως έθνος nik_killthemall οι τσοντούδες;
Λες και φταίει κάπου η κυβέρνηση ναούμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
την πιστοποίηση για το ηθικό πλεονέκτημα στην Ελλάδα την δίνει η Λιάνα ΚανέλληCrimson_2 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:35 Επιλεκτικές απαντήσειςΜια ζωή τέτοια μουνόπανα οι θολοκουλτουριάρηδες, να κοιμηθούν με το ηθικό πλεονέκτημα και ας καεί το σύμπαν αν χρειαστεί
![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Όχι, όλοι κατεβαίνουν για να ρίξουν την κυβέρνηση και να ξαναβγεί ο σρζ, ένα ολόκληρο ζαιοέθνος στους δρόμοι.Crimson_2 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:39Ενώ τώρα όλοι κατεβαίνουν με πολιτικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του δημοσίου και πάταξης της διαφθοράς, τι, όχι;Σέλευκας έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:37 Τοτε που έγιναν εκλογές η αντιπολίτευση δεν ασχολήθηκε με τα Τέμπη αλλά ασχολούνταν με το αν τον καρφώνει ο Τάιλερ στον Στιβ ή ο Στιβ στον Τάιλερ και αν τα παιδιά που θα αποκτούσαν με παρένθετη θα ήταν αγόρια, το φύλο δηλαδή.
.
.
ούτε η ΝΔ δεν τα λέει αυτά πχιά , λαστ γίαρCrimson_2 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:39Ενώ τώρα όλοι κατεβαίνουν με πολιτικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του δημοσίου και πάταξης της διαφθοράς, τι, όχι;Σέλευκας έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:37 Τοτε που έγιναν εκλογές η αντιπολίτευση δεν ασχολήθηκε με τα Τέμπη αλλά ασχολούνταν με το αν τον καρφώνει ο Τάιλερ στον Στιβ ή ο Στιβ στον Τάιλερ και αν τα παιδιά που θα αποκτούσαν με παρένθετη θα ήταν αγόρια, το φύλο δηλαδή.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Την είδες πως είναι βαμμένη ρε μαλάκα;
Την είδες ρε μαλάκα;
.
.
Ναι, τι ναι; Το έγγραψε άλλος χρήστης και το χρησιμοποιείς εναντίον μου. Να σου απαντήσω βάσει του τι γράφει ο Kauldron πως θα σου φανεί δηλαδή;sys3x έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:40Ναι και μετά ο beria τα έσβησε.
Επιτρέπεται να αφήνουμε να μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς ως έθνος nik_killthemall οι τσοντούδες;
τι κάνω με τα σχόλια;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τελευταία πρόταση.
Μη με πεις;; ;;
Καιρίδαρο;
.
.
Εννοώ κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές. Ο όχλος που κατεβαίνει στοτς δρόμους σιγά μην έχει πλάνο.sys3x έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:41Όχι, όλοι κατεβαίνουν για να ρίξουν την κυβέρνηση και να ξαναβγεί ο σρζ, ένα ολόκληρο ζαιοέθνος στους δρόμοι.Crimson_2 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:39Ενώ τώρα όλοι κατεβαίνουν με πολιτικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του δημοσίου και πάταξης της διαφθοράς, τι, όχι;Σέλευκας έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:37 Τοτε που έγιναν εκλογές η αντιπολίτευση δεν ασχολήθηκε με τα Τέμπη αλλά ασχολούνταν με το αν τον καρφώνει ο Τάιλερ στον Στιβ ή ο Στιβ στον Τάιλερ και αν τα παιδιά που θα αποκτούσαν με παρένθετη θα ήταν αγόρια, το φύλο δηλαδή.
Α δεν τα έσβησες εσύ;
Don't you worry about a thing cause everything is gonna be allright.
Yo.
.
.
Ζαίοι παιδί μου, όχλος.Crimson_2 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:44Εννοώ κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές. Ο όχλος που κατεβαίνει στοτς δρόμους σιγά μην έχει πλάνο.
.
.
.Crimson_2 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:35 Επιλεκτικές απαντήσειςΜια ζωή τέτοια μουνόπανα οι θολοκουλτουριάρηδες, να κοιμηθούν με το ηθικό πλεονέκτημα και ας καεί το σύμπαν αν χρειαστεί
![]()
Ναι, για αυτό που έγραψες ότι είναι βαμμένη για παίξει σε τσόντα nik_killthemall.Crimson_2 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:42Ναι, τι ναι; Το έγγραψε άλλος χρήστης και το χρησιμοποιείς εναντίον μου. Να σου απαντήσω βάσει του τι γράφει ο Kauldron πως θα σου φανεί δηλαδή;sys3x έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:40Ναι και μετά ο beria τα έσβησε.Crimson_2 έγραψε: 27 Φεβ 2025, 14:29
Γιατί μου το λες εμένα, σχολίασα εγώ την εμφάνιση της ή την έβρισα; Ή είσαι υποστηρικτής της συλλογικής ευθύνης μήπως;
Θα μου φανεί κιόλα λες ε, να μου απαντήσεις βάσει του τι γράφει ο Χελώνος ναι, ψήνομαι αγρίως, έλα πάμε, μπανάνα.
.
.
Μουνόπανα όλοι, οικογενειακώς, μάνα πατέρας σπίτι όλα ΓΤΧΣ.
Αν και εδώ που τα λέμε, τι φταίει κι αυτός.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-