καλώς, γιατί δηλώνει διαταραχήΟρέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:44 Για τα σημερινα ηθη ειναι απαραδεκτο. Θα βρεις το μπελα σου (αν εισαι αντρας ενήλικας).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
νύχτα
Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
δεν μετράει δεν έσπασε, το έκανε νιντζα ειπε, με ασφάλεια.
Λοιπόν, εψήφισα ΟΧΙ φυσικά.
Φαν φακτ, πριν μερικούς μήνες (το είχα ξαναγράψει χωρίς πολλές λεπτομέργειες όμως) και μετά από μια συζήτηση που είχα με μια συνάδελφο στην δουλειά (μούναρος), ελλείψει επιχειρημάτων και αφού την έκανα λάσπη και τις έσπασα τα νεύρα άσχημα (η συζήτηση ξεκίνησε από τους λαθρό - η αδελφή της δουλεύει σε ΜΚΟ - , πέρασε στο νέοφεμινιστικό κίνημα - δύο μηδέν την είχα μέχρι εδώ - και κατέληξε στο τι δεν έχει καθόλου γούστο στα ρούχα - - να πχ μέχρι και τα παντελόνια που φοράς ενώ έχεις κωλάρα δε σε κολακεύουν καθόλου - τι λες; αλήθεια; μια χαρά δείχνει ο κώλος μου σε αυτό το τζην - α ναι; Π... για πες κι εσύ Τ... - α ναι; έτσι είσαι κάτσε να δεις... - γιατί ρε, τι θα με κάνεις; ) ήρθε από πίσω μου με χούφτωσε τον κώλο και με τα δύο χέρια και μου έσφιξε τα κωλομέρια με την χούφτα της. 2-8.
Αποχώρησα πληγωμένος και με την αίσθηση ότι με χρησιμοποιήσαν.
Εκείνη την στιγμή πήρα μια πολύ σπουδαία απόφαση για την ζωή μου, από δω και πέρα θα γινόμουν μια ψυχρή μπουτς λεσβία με λεπτεπίλεπτα όμως χαραχτηριστικά, ευαίστητος γαρ.
Τρου στόρυ.
Φαν φακτ, πριν μερικούς μήνες (το είχα ξαναγράψει χωρίς πολλές λεπτομέργειες όμως) και μετά από μια συζήτηση που είχα με μια συνάδελφο στην δουλειά (μούναρος), ελλείψει επιχειρημάτων και αφού την έκανα λάσπη και τις έσπασα τα νεύρα άσχημα (η συζήτηση ξεκίνησε από τους λαθρό - η αδελφή της δουλεύει σε ΜΚΟ - , πέρασε στο νέοφεμινιστικό κίνημα - δύο μηδέν την είχα μέχρι εδώ - και κατέληξε στο τι δεν έχει καθόλου γούστο στα ρούχα - - να πχ μέχρι και τα παντελόνια που φοράς ενώ έχεις κωλάρα δε σε κολακεύουν καθόλου - τι λες; αλήθεια; μια χαρά δείχνει ο κώλος μου σε αυτό το τζην - α ναι; Π... για πες κι εσύ Τ... - α ναι; έτσι είσαι κάτσε να δεις... - γιατί ρε, τι θα με κάνεις; ) ήρθε από πίσω μου με χούφτωσε τον κώλο και με τα δύο χέρια και μου έσφιξε τα κωλομέρια με την χούφτα της. 2-8.
Αποχώρησα πληγωμένος και με την αίσθηση ότι με χρησιμοποιήσαν.
Εκείνη την στιγμή πήρα μια πολύ σπουδαία απόφαση για την ζωή μου, από δω και πέρα θα γινόμουν μια ψυχρή μπουτς λεσβία με λεπτεπίλεπτα όμως χαραχτηριστικά, ευαίστητος γαρ.
Τρου στόρυ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Επίσης να προσθέσω ότι την ατάκα, αχ τι ωραία φόρμα είναι αυτή, γυαλιστερή είναι;
την έμαθα με τον άσχημο τρόπο από την Ελένη (συμμαθήτρια στο γυμνάσιο λύκειο).
Μέχρι να τελειώσουμε το σχολείο δεν αρκέστηκε μόνο στο απέξω της φόρμας.
.
.
ουτε αν μας χουφτώνουν εμάς παιδιά μετράει, δεν έχει την απώλεια ελέγχου του θύτη μέσα, άσχετα αν τα χάσαμε εμείς 
Εσύ ήσουν τυχερός τουλάχιστον.Daje έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:47 Εμενα στο γυμνασιο με ειχε παρακαλεσει μια συμμαθητρια να τη χουφτωσω.
Ειχε απηυδησει η κοπελα με το ποσο τα ζωα μου αργα ημουν και ανελαβε δραση μονη της.
.
.
Δεν σου έχουν βιάσει την Αθώα εφηβική πσυχή σου ακόμα, γι' αυτό το λες.enaon έγραψε: 15 Δεκ 2018, 23:04 ουτε αν μας χουφτώνουν εμάς παιδιά μετράει, δεν έχει την απώλεια ελέγχου του θύτη μέσα, άσχετα αν τα χάσαμε εμείς![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 15 Δεκ 2018, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
-
Ορέστης 35
Δεν ειναι διαταραχη, ειναι προσβολητικο (για τα σημερινα ηθη). Ας μην παθολογικοποιουμε την επιθυμια.νύχτα έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:47καλώς, γιατί δηλώνει διαταραχήΟρέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:44 Για τα σημερινα ηθη ειναι απαραδεκτο. Θα βρεις το μπελα σου (αν εισαι αντρας ενήλικας).![]()
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Με έχουν χουφτώσει αρκετές φορές και γυναίκες και άντρες
-
Ορέστης 35
Α εσυ ησουν ακαταμαχητος!sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2018, 23:03 Επίσης να προσθέσω ότι την ατάκα, αχ τι ωραία φόρμα είναι αυτή, γυαλιστερή είναι;
- hellegennes
Γιατί να χουφτώσω ΜΜΜ; Είμαι υπέρμαχος της αστικής συγκοινωνίας αλλά όχι κι έτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σε λεωφορείο ενώ φόραγες μίνι;
- hellegennes
Είχε λεωφορεία, τότε;Chainis έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:27 Νεαρός 18χρονος είχα χουφτώσει ένα βυζί σε στάση λεωφορείου τυχαία και καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
νύχτα
το ότι δεν είσαι σε θέση να τα διαχωρίσεις,Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2018, 23:06Δεν ειναι διαταραχη, ειναι προσβολητικο (για τα σημερινα ηθη). Ας μην παθολογικοποιουμε την επιθυμια.
χρειάζεται να σε προβληματίσει Ορέστη, και δεν αστειεύομαι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
στο μπασκετ εχω χουφτωσει ενα σωρο κοριτσα(πανω στο παιχνιδι)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-
- 156 Απαντήσεις