!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι ζωο θα θελατε να ειστε;
-
User_601
Re: Τι ζωο θα θελατε να ειστε;
Κανενα,για τον απλουστατο λογο οτι το χειροτερο ζωο στον πλανητη θα με κανε να υποφερω η θα με σκοτωνε.
καλά θα πάω να δώ, αλλά να ξέρεις αν είναι για την φαντασία κλπ δεν χωράω άλλο, αιωρούμαι απο τα 10 μου, έχω αιωρηθεί με κάθε δυνατό τρόπο, αληθινά θέλω. 
Φύσει μέν ἐστιν ἄνθρωπος ζῷον πολιτικόν.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εσθήρ έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:14 Κανενα,για τον απλουστατο λογο οτι το χειροτερο ζωο στον πλανητη θα με κανε να υποφερω η θα με σκοτωνε.
μνησθήρ φάε κάνα μελομακάρονο βρε παιδί, να γλυκαθείς λίγο μέρες που είναι
-
Ορέστης 35
Αν μπορουσες να ζησεις ασφαλης μακρια απο τους ανθρωπους;Εσθήρ έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:14 Κανενα,για τον απλουστατο λογο οτι το χειροτερο ζωο στον πλανητη θα με κανε να υποφερω η θα με σκοτωνε.
όχι μην το φας Εσθήρ, έχει συναισθήματα, μην το σκοτώσεις, κρατήσου αγνή.
Εγώ χταπόδι αλλά με τη προϋπόθεση να είμαι pet στο ενυδρείο κάποιας Γιαπωνέζας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Null την 15 Δεκ 2018, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
immortal jellyfish
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
θα κλικάρεις βενθικά είδη. Είναι πάρα πάρα πολλά. Η συντριπτική πλειοψηφία των θαλάσσιων ειδών. Ο αστακός λόγου χάρη είναι ένα τέτοιο.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:11Ποια ειναι ζωα του βυθου;
-
Ορέστης 35
Θα θελα να μαι αυτο που εχει μια λαμπα στο κεφαλι του για να βλεπει.Maspoli έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:32θα κλικάρεις βενθικά είδη. Είναι πάρα πάρα πολλά. Η συντριπτική πλειοψηφία των θαλάσσιων ειδών. Ο αστακός λόγου χάρη είναι ένα τέτοιο.
enaon έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:21
όχι μην το φας Εσθήρ, έχει συναισθήματα, μην το σκοτώσεις, κρατήσου αγνή.
-
User_601
Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:20Αν μπορουσες να ζησεις ασφαλης μακρια απο τους ανθρωπους;Εσθήρ έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:14 Κανενα,για τον απλουστατο λογο οτι το χειροτερο ζωο στον πλανητη θα με κανε να υποφερω η θα με σκοτωνε.

- Cecily Anne
Τσιντσιλά
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αν κλείσεις τα μάτια όταν το τρώς θα ακούσεις το κλάμα, κρίμα είναι νομίζω αλλά ο κάθε ένας ας τα βρει με την συνείδησή του.
και το αλάτι πονάει πάντως, μόνο οι άνθρωποι είναι αναίσθητοι, απλά σαν χίντ το λέω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 4539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
-
- 91 Απαντήσεις