Καραμελίτσα έγραψε: 26 Φεβ 2025, 15:48Αν είσαι αμερικάνος πολίτης, πάω πάσο που το βλέπεις έτσι. Μπορεί και να δεις διαφορά στο πορτοφόλι σου έτσι, αν και αμφιβάλλω.Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2025, 15:44Καραμελίτσα έγραψε: 26 Φεβ 2025, 15:37
Εχμ, δεν κλαίει. Την προφανή αλήθεια λέει.
Deep state και @@ μάντολες. Σύγκρουση ολιγαρχών είναι, οι οποίοι στο δια ταύτα έχουν κοινό συμφέρον να διατηρείται η ολιγαρχία τους.
Δεν ειναι συγκρουση Ολιγαρχων, ειναι η συγκρουση δυο διαφορετικων κοσμων με τελειως διαφορετικο σχεδιασμο για το μελλον.
Εμεις καλουμαστε να διαλεξουμε αναμεσα στην πλευρα που θελει οικονομικη αναπτυξη σε περιβαλλον παγκοσμιας ειρηνης και στην αλλη που θελει συνεχεις πολεμους και διαλυση του κοινωνικου ιστου μεχρι την καταρρευση των παντων ωστε να αναλαβει η παγκοσμια κυβερνηση παπετ του Deep State.
.
Αν δεν είσαι, τότε κανείς δεν σε καλεί να διαλέξεις τίποτα.
Ισα ισα που τη διαφορα στην προσωπικη μου ζωη την ειδα αμεσα κι εγω και οι φιλοι μου που μας ειχαν με το δικανο της λογοκρισιας στα σοσιαλ και τωρα το δικανο δεν υπαρχει.
Και βεβαια θα τη δουν ολοι οι Ευρωπαιοι πολιτες αμα υπαρξει ειρηνευση στην Ουκρανια.
Και να μην ξεχασω, μετα τη νικη Τραμπ ξεκινησαν οι γεωτρησεις στην Ελλαδα, οποτε κατσε μηπως επηρεασει και το πορτοφολι μας θετικα.
.