Τα κλαμπακια του ήταν πρωτοποριακά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ιστορικο βιντεο. Τζημερος ξεφτιλιζει ερυθροφασιστες αριστερους γουοκιστες!!!!!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ιστορικο βιντεο. Τζημερος ξεφτιλιζει ερυθροφασιστες αριστερους γουοκιστες!!!!!!!!
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Re: ιστορικο βιντεο. Τζημερος ξεφτιλιζει ερυθροφασιστες αριστερους γουοκιστες!!!!!!!!
Μην το λες, υπάρχουν κάτι γάιδαροι που δεν κατάφεραν ποτέ να πάρουν πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ ξερωγώ.Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:20 Δεν περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Του κλώτσου και του μπάτσου ο Βαλ. Λίγος για τα κυβικά του Τζήμ.
Αυτό το ναυάγιο που το παίζει και γιατρός , είναι απο αυτές τις σχολές της σορβόνης που θα μας φέρει ο Κούλης? Σε αυτές τις σχολές, γάιδαρο να δέσεις απέξω, σε 4 χρόνια έχει πτυχίο πολιτικού μηχανικού. Τι άκυρος ήταν με όλη τη συζήτηση??
πσσσσ...τι διαστημική πατάτα πέταξες τώρα?Ναύτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:25Μην το λες, υπάρχουν κάτι γάιδαροι που δεν κατάφεραν ποτέ να πάρουν πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ ξερωγώ.Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:20 Δεν περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Του κλώτσου και του μπάτσου ο Βαλ. Λίγος για τα κυβικά του Τζήμ.
Αυτό το ναυάγιο που το παίζει και γιατρός , είναι απο αυτές τις σχολές της σορβόνης που θα μας φέρει ο Κούλης? Σε αυτές τις σχολές, γάιδαρο να δέσεις απέξω, σε 4 χρόνια έχει πτυχίο πολιτικού μηχανικού. Τι άκυρος ήταν με όλη τη συζήτηση??
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Γκούχου-γκούχου, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, έτσι;Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:29πσσσσ...τι διαστημική πατάτα πέταξες τώρα?Ναύτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:25Μην το λες, υπάρχουν κάτι γάιδαροι που δεν κατάφεραν ποτέ να πάρουν πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ ξερωγώ.Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:20 Δεν περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Του κλώτσου και του μπάτσου ο Βαλ. Λίγος για τα κυβικά του Τζήμ.
Αυτό το ναυάγιο που το παίζει και γιατρός , είναι απο αυτές τις σχολές της σορβόνης που θα μας φέρει ο Κούλης? Σε αυτές τις σχολές, γάιδαρο να δέσεις απέξω, σε 4 χρόνια έχει πτυχίο πολιτικού μηχανικού. Τι άκυρος ήταν με όλη τη συζήτηση??![]()
![]()
Αφού ρε φίλε δε κόβει το ρημάδι σου ούτε με βαλέ. Έτσι να κάνεις μία έρευνα τουλάχιστον να δείς τι έχει ειπωθεί και τι έχει γίνει.
Εκεί εσύ. Τις παπαριές που γκάριζαν τα αγράμματα ρωσοφασιστόμουτρα του κκε, τα ίδια γκαρίζεις και εσύ 15 χρόνια μετά.
Άστο να πάει στο ευχή της Παναγίας. Χειρότερος και απο τον ΓΓ γίνεσαι με το πείσμα σου
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Κοιτάσματα
Γελοίοι και οι δυο. Τζήμερος, βαλλιανατοι και λοιπά σκουπίδια βρίσκονται στο καλάθι σκουπιδιών εδώ και χρόνια.
Ο κόσμος έχει πραγματικα προβληματα. Χεστηκε για τους πουστηδες και τους ανεπάγγελτους διαφημιστές τυπου Τζήμερου.
Ο κόσμος έχει πραγματικα προβληματα. Χεστηκε για τους πουστηδες και τους ανεπάγγελτους διαφημιστές τυπου Τζήμερου.
Θα στα λύσει ο Κανάκης ηλίθιεΚοιτάσματα έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:40 Γελοίοι και οι δυο. Τζήμερος, βαλλιανατοι και λοιπά σκουπίδια βρίσκονται στο καλάθι σκουπιδιών εδώ και χρόνια.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τι λες παιδί μου; Εσύ έγραψες για γαϊδούρια που θα μπορούσαν να τελειώσουν μια σχολή σε 4 χρόνια γιατί είναι σκοιλελικίκου αφού, σού λέω είναι και κάτι άλλα που δεν κατάφεραν ποτέ να τελειώσουν την ΑΣΟΕΕ ξερωγώ.Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:34Αφού ρε φίλε δε κόβει το ρημάδι σου ούτε με βαλέ. Έτσι να κάνεις μία έρευνα τουλάχιστον να δείς τι έχει ειπωθεί και τι έχει γίνει.
Εκεί εσύ. Τις παπαριές που γκάριζαν τα αγράμματα ρωσοφασιστόμουτρα του κκε, τα ίδια γκαρίζεις και εσύ 15 χρόνια μετά.
Άστο να πάει στο ευχή της Παναγίας. Χειρότερος και απο τον ΓΓ γίνεσαι με το πείσμα σου![]()
![]()
"εσυ είπες" και "Εγω είπα" και "μετα ξαναείπες εσυ" και όχι σουξουμουξου ξέρω εγω και τα @@ μας κουνιούνται.Ναύτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:43Τι λες παιδί μου; Εσύ έγραψες για γαϊδούρια που θα μπορούσαν να τελειώσουν μια σχολή σε 4 χρόνια γιατί είναι σκοιλελικίκου αφού, σού λέω είναι και κάτι άλλα που δεν κατάφεραν ποτέ να τελειώσουν την ΑΣΟΕΕ ξερωγώ.Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:34Αφού ρε φίλε δε κόβει το ρημάδι σου ούτε με βαλέ. Έτσι να κάνεις μία έρευνα τουλάχιστον να δείς τι έχει ειπωθεί και τι έχει γίνει.
Άστο να πάει στο ευχή της Παναγίας. Χειρότερος και απο τον ΓΓ γίνεσαι με το πείσμα σου![]()
![]()
Πάμε στο επόμενο παρατράγουδο.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Γιατί να πάμε στο επόμενο, μια χαρά παρατράγουδο είσαι και λόγου σου.Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:45"εσυ είπες" και "Εγω είπα" και "μετα ξαναείπες εσυ" και όχι σουξουμουξου ξέρω εγω και τα @@ μας κουνιούνται.Ναύτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:43Τι λες παιδί μου; Εσύ έγραψες για γαϊδούρια που θα μπορούσαν να τελειώσουν μια σχολή σε 4 χρόνια γιατί είναι σκοιλελικίκου αφού, σού λέω είναι και κάτι άλλα που δεν κατάφεραν ποτέ να τελειώσουν την ΑΣΟΕΕ ξερωγώ.Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:34
Αφού ρε φίλε δε κόβει το ρημάδι σου ούτε με βαλέ. Έτσι να κάνεις μία έρευνα τουλάχιστον να δείς τι έχει ειπωθεί και τι έχει γίνει.
![]()
Παλεύεις βγάλεις το αναπηρίας ε;Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:45"εσυ είπες" και "Εγω είπα" και "μετα ξαναείπες εσυ" και όχι σουξουμουξου ξέρω εγω και τα @@ μας κουνιούνται.Ναύτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:43Τι λες παιδί μου; Εσύ έγραψες για γαϊδούρια που θα μπορούσαν να τελειώσουν μια σχολή σε 4 χρόνια γιατί είναι σκοιλελικίκου αφού, σού λέω είναι και κάτι άλλα που δεν κατάφεραν ποτέ να τελειώσουν την ΑΣΟΕΕ ξερωγώ.Unique έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:34
![]()
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
ο λόγος του Τζήμερου έχει κενά γιατί προσπαθεί να συμβιβάσει το αντιγουόκ με το φιλελευθερισμό. Το αντιγουόκ υποχρεωτικά πρέπει να περιλαμβάνει την κουλτούρα του λαού.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εθνοφασιστεριζοντες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ε, αν δεν μπορεί κανείς να τηρήσει τον λόγο του, τότε προς τί οι ειρωνίες για τον "γραφικό" Τζήμερο από όλους τους σοβαρούς;Beria έγραψε: 26 Φεβ 2025, 09:59 Ο τζημερος δεν είχε πει ότι αν δεν εκλεγεί αποχωρεί από την πολιτική;
Τι σκατα, κανείς δεν μπορεί να τηρήσει το λόγο του σε αυτόν τον τόπο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Δυστυχώς έχει αποχωρήσει και δεν ασχολείται με την εκλογική διαδικασία, γιατί αυτή η κοινωνία δεν έχει μυαλό να τον ψηφίσει.Beria έγραψε: 26 Φεβ 2025, 09:59 Ο τζημερος δεν είχε πει ότι αν δεν εκλεγεί αποχωρεί από την πολιτική;
Τι σκατα, κανείς δεν μπορεί να τηρήσει το λόγο του σε αυτόν τον τόπο;
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ενεργός πολίτης και πολιτικό ον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 1 Απαντήσεις