enaon έγραψε: 26 Φεβ 2025, 01:33 ε γραφε χαλαρά. Και εγω για το γγ το κανω, νομιζω βοηθάει να γινουν τα νευρα του κορδέλες.
Νομίζω οτι κι εκείνος κουράστηκε και πήγε να ακούσει τραγουδάκια
enaon έγραψε: 26 Φεβ 2025, 01:33 ε γραφε χαλαρά. Και εγω για το γγ το κανω, νομιζω βοηθάει να γινουν τα νευρα του κορδέλες.
Δεν υπαρχει περιπτωση να τον ακουσω
ναι τα εχεις ξαναπει, γιαυτο στον εβαλα. Τον Κανακη εννοω.SeaHawk έγραψε: 26 Φεβ 2025, 02:44Δεν υπαρχει περιπτωση να τον ακουσω
Απο την δεκαετια του 90 που ειχα φαει πορτα σε ενα μαγαζι του στα Λαδαδικα του εχω ριξει Χ
Οχι οτι ηθελα να παω ποτε σε μαγαζι του αλλα ας οψεται μια γκομενα που με ειχε δωσει εκει ραντεβου
Καποια αλλη φορα που ημουν σε ενα μπιτσομπαρο στην Φουρκα με ενημερωσαν οτι ηταν δικο του και ηταν η μοναδικη φορα που κατουρησα στην θαλασσα.
Ουστ.
Αν θεωρήσεις ότι υπάρχει δόλος στην υπόθεση σε κάποιο σημείο από τον οποιονδήποτε και απόπειρα συγκάλυψης, γιατί όχι; Θεωρείς ότι είναι κάποιο δύσκολο πράγμα που δεν γίνεται και με τεχνολογία του 1920;nostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 21:01δεν παιζει να ειναι ψευτικο το βιντεοKauldron έγραψε: 07 Φεβ 2025, 20:57Το ρωτάω, γιατί με βάση τα υλικά που μας λέτε οτι μεταφέρονταν και τα υλικά τα οποία έχουν οι αμαξοστοιχίες προκειμένου να λειτουργήσουν, η έκρηξη δεν είναι δυνατόν να συμβεί.nostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 20:54
αν δεν ξερουμε τι την προκαλεσε θα πρεπει να εφευρουμε ανυπαρκτο φορτιο ...? το βιντεο ειναι πεντακαθαρο και ταιριαζει στις αρχικες αναφορες
Τα λάδια μηχανής δε κάνουν κάτι τέτοιο όπως αυτό που βλέπουμε στο βίντεο της σύγκρουσης.
Με δεδομένο οτι το βίντεο αυτό άργησε 2 έτη να εμφανιστεί, ενώ θα 'πρεπε να είχε βγεί αμέσως, μπορούμε να μιλάμε για μαϊμουδιά.
Είδα το βίντεο και ειλικρινά ντράπηκα για την κατάφωρη αλητεία.Έχουν ειπωθεί πράγματα που δεν γνώριζα, διότι δεν είμαι απο πάνω όλη μέρα. Συγκλονίστηκα επίσης με την απαξίωση και τον κυνισμό των μαντροσκυλάδων. Η ουσία είναι να προβληματιστεί ο κοσμάκης και να αντιληφθεί σε ποια γαμωσυμμορία έχει πέσει. Αυτό βέβαια δεν αναιρει τις άλλες συμμορίες που κυβέρνησαν τόσα χρονια.