!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

enaon έγραψε: 26 Φεβ 2025, 01:33 ε γραφε χαλαρά. Και εγω για το γγ το κανω, νομιζω βοηθάει να γινουν τα νευρα του κορδέλες.

Νομίζω οτι κι εκείνος κουράστηκε και πήγε να ακούσει τραγουδάκια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τον Κανακη εχθες τον ακουσες; Ο Κυριαος το καταφερε και αυτο. Μονο ο Κυριακος θα μπορούσε να κανει τον Κανακη να μοιάζει μεγαθήριο. Τρομερός ηταν εχθες, αν ειναι δυνατόν.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Όχι, δεν βλέπω τηλεόραση αλλά είχα δει στο youtube από μια άλλη μέρα που τα έχωνε και ειπα, α καλά, για να τα χώνει έτσι και ο Κανάκης...με εξέπληξαν κι εμένα όντως, αυτά που είπε και ο τρόπος

Είπε και χθες πάλι για το θέμα δηλαδή? Θα ψάξω λινκ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

α! μιλ μερσι
Άβαταρ μέλους
Saturn

Δίλημμα: ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ή ΣΥΜΦΕΡΟΝ..

enaon, θα με κάνεις να στέλνω καρδούλες και στον Κανάκη
Και μάλιστα μεγάλες
Άβαταρ μέλους
Saturn

μλκ σπέρνει...
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

enaon έγραψε: 26 Φεβ 2025, 01:47 εδω ειναι, να το χαρει και ο γγ
Δεν υπαρχει περιπτωση να τον ακουσω
Απο την δεκαετια του 90 που ειχα φαει πορτα σε ενα μαγαζι του στα Λαδαδικα του εχω ριξει Χ
Οχι οτι ηθελα να παω ποτε σε μαγαζι του αλλα ας οψεται μια γκομενα που με ειχε δωσει εκει ραντεβου
Καποια αλλη φορα που ημουν σε ενα μπιτσομπαρο στην Φουρκα με ενημερωσαν οτι ηταν δικο του και ηταν η μοναδικη φορα που κατουρησα στην θαλασσα.
Ουστ.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

SeaHawk έγραψε: 26 Φεβ 2025, 02:44
Δεν υπαρχει περιπτωση να τον ακουσω
Απο την δεκαετια του 90 που ειχα φαει πορτα σε ενα μαγαζι του στα Λαδαδικα του εχω ριξει Χ
Οχι οτι ηθελα να παω ποτε σε μαγαζι του αλλα ας οψεται μια γκομενα που με ειχε δωσει εκει ραντεβου
Καποια αλλη φορα που ημουν σε ενα μπιτσομπαρο στην Φουρκα με ενημερωσαν οτι ηταν δικο του και ηταν η μοναδικη φορα που κατουρησα στην θαλασσα.
Ουστ.
ναι τα εχεις ξαναπει, γιαυτο στον εβαλα. Τον Κανακη εννοω.

Ακου τον ρε, με το ζορι, να δεις πόσο μαλακας εισαι, τον εκανες και αυτον να μοιαζει φοβερός.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Προτιμω να ξαναδω καμια προεκλογικη ομιλια του Γιαννη του Ζιγδη μεγαλυτερο ενδιαφερον θα εχει.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Γιάννη

Εγώ το ξέρω οτι τον άκουσες τον Κανάκη :)
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

nostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 21:01
Kauldron έγραψε: 07 Φεβ 2025, 20:57
nostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 20:54

αν δεν ξερουμε τι την προκαλεσε θα πρεπει να εφευρουμε ανυπαρκτο φορτιο ...? το βιντεο ειναι πεντακαθαρο και ταιριαζει στις αρχικες αναφορες
Το ρωτάω, γιατί με βάση τα υλικά που μας λέτε οτι μεταφέρονταν και τα υλικά τα οποία έχουν οι αμαξοστοιχίες προκειμένου να λειτουργήσουν, η έκρηξη δεν είναι δυνατόν να συμβεί.
Τα λάδια μηχανής δε κάνουν κάτι τέτοιο όπως αυτό που βλέπουμε στο βίντεο της σύγκρουσης.
Με δεδομένο οτι το βίντεο αυτό άργησε 2 έτη να εμφανιστεί, ενώ θα 'πρεπε να είχε βγεί αμέσως, μπορούμε να μιλάμε για μαϊμουδιά.
δεν παιζει να ειναι ψευτικο το βιντεο
Αν θεωρήσεις ότι υπάρχει δόλος στην υπόθεση σε κάποιο σημείο από τον οποιονδήποτε και απόπειρα συγκάλυψης, γιατί όχι; Θεωρείς ότι είναι κάποιο δύσκολο πράγμα που δεν γίνεται και με τεχνολογία του 1920;

Δεν λέω ότι είναι φτιαγμένο, απλά ρωτάω γιατί νομίζεις ότι δεν παίζει αν πιστεύεις ότι υπάρχει απόπειρα συγκάλυψης. Τι είναι αυτό που το καθιστά απίθανο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

κανακη σπαμαρετε ρε τελειωμενοι ? :011: :011: :011:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Είδα το βίντεο και ειλικρινά ντράπηκα για την κατάφωρη αλητεία.Έχουν ειπωθεί πράγματα που δεν γνώριζα, διότι δεν είμαι απο πάνω όλη μέρα. Συγκλονίστηκα επίσης με την απαξίωση και τον κυνισμό των μαντροσκυλάδων. Η ουσία είναι να προβληματιστεί ο κοσμάκης και να αντιληφθεί σε ποια γαμωσυμμορία έχει πέσει. Αυτό βέβαια δεν αναιρει τις άλλες συμμορίες που κυβέρνησαν τόσα χρονια.
Τα παιδιά μου θα πάνε στην συγκέντρωση. Αν και όπως είπα δεν γουστάρω την κομματική αλητεία πανταχόθεν, ίσως ακολουθήσω την Παρασκευή. Μακρυά από κομματικά μπλόκα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”