!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;
Re: Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;
κάτι έχεις πάθει εσύ
δεν είναι πολύ ακριβώς όπως τα λες
δεν είναι πολύ ακριβώς όπως τα λες
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
δεν μου αρεσαν αυτα που ακουσα απο διαφορους κυκλους ... δεν θα επεκταθω
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ξέρεις, μερικές φορές δεν κάνεις κάτι γιατί περιμένεις οτι οπωσδήποτε κάτι θα βγει. Το κάνεις γιατί έτσι οφείλεις να κάνεις.
Απλώς αυτό ήθελα να επισημάνω
Απλώς αυτό ήθελα να επισημάνω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
εχουν περάσει δυο χρόνια απο τότε, μπορεί να εχει ηρεμήσει και εκείνος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι απλά δημοσιογράφοι, τι λαϊκή δεξιά γράφεις, εφιάλτης σου έχει γίνει σαν τον Αντρέα. Οι δημοσιογράφοι είναι επαγγελματίες ψεύτες.πατησιωτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 00:52Eφημερίς Δημοκρατία - όμιλος Φιλιππάκη ναυαρχίδα της εναλλακτικής δεξιάς.Προσπάθησε χθες να υποβάλει στον πρόεδρο ΤραμπGreen Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:47Ο Kauldron είναι αντι-ΝΔ και ειδική περίπτωση.sharp έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:01
Χρειάζεσαι άλλη απόδειξη για το μπολνταρισμένο; Ολόκληρο νήμα άνοιξε...
viewtopic.php?p=2919413το κλείσιμο της βάσης της Αλεξανδρούπολης για να πληγεί ο Μητσοτάκης.ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΆ.
https://www.liberal.gr/d-kampoyrakis/ntonalnt-rihto
Τραμπ δεν θα κλείσει την αμερικανική βάση της Αλεξανδρούπολης. Το είπε ο ίδιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δίπλα στο Μακρόν. Η ερώτηση προήλθε από πρωτοσέλιδο δικής μας εφημερίδας την Κυριακή, το οποίο αναπαρήγαγε αμέσως το ρώσικο «Tass». Εμ βέβαια, ήταν δυνατόν να μην το διαδώσουν; Το τρομερό ήταν ότι το ελληνικό πρωτοσέλιδο, έσταζε μέλι για την πιθανότητα μιας τέτοιας προεδρικής απόφασης.
Ήταν τόσο χαρούμενοι που οι Αμερικανοί θα φύγουν από την Αλεξανδρούπολη, που μόνο ο Γιώργος Αρμένης έλειπε από τον τίτλο, να φωνάζει «Ντόναλντ ρίχτο». Με τους δικούς μας εθνικόφρονες να χορεύουν εκστασιασμένοι και τον Τραμπ πάνω στην μπουλντόζα να γκρεμίζει τα ντουβάρια της μισητής βάσης που τα τελευταία χρόνια εξόργιζε Ρώσους και Τούρκους.
Πατριώτες τρομεροί, σε αγαστή σύμπνοια με μια χαζοαλοπρόσαλλη αριστερά, χαιρετίζουν διθυραμβικά την πιθανότητα να κάνει ο Τραμπ ένα τέτοιο δώρο στον Πούτιν και στον Ερντογάν. Για το οποίο δώρο δεν υπήρχε η παραμικρή πληροφορία, αλλά ποτέ δεν πρέπει ν’ αφήνουμε την πραγματικότητα να χαλάει ένα ωραίο μας αντιμητσοτακικό όνειρο. Και ας είναι αυτό το όνειρο πολλαπλά βλαπτικό για τη χώρα. Σκασίλα μας, εμείς θέλουμε να δουν τον Κυριάκο να μας αδειάζει τη γωνιά, τον Έβρο ή τα εθνικά μας συμφέροντα θα κοιτάξουμε τώρα;
Τελικά, υπάρχουν γύρω μας, σκέψεις, συμπεριφορές και πράξεις που αφήνουν άφωνο τον κανονικό άνθρωπο ή εν προκειμένω, τον μέσο πατριώτη Έλληνα. Ο οποίος μπορεί να μην γουστάρει τον Μητσοτάκη ή τον Ανδρουλάκη ή τον Φάμελο ή τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά δεν θα σκεφτεί ποτέ να διακινδυνεύσει ζωτικό εθνικό συμφέρον ή κομμάτι εθνικού εδάφους για να δει αυτόν που αντιπαθεί να παθαίνει πολιτική ζημιά. Πρόκειται για παραλογισμό που φλερτάρει με τα όρια της μειοδοσίας.
Θα ήταν ευπρόσδεκτη και λογική κάθε παρότρυνση ή και κριτική προς τον πρωθυπουργό, «άλλαξαν τα διεθνή δεδομένα, κοίτα και συ να πλασάρεις κατάλληλα την Ελλάδα ώστε να είναι με την πλευρά του ισχυρού». Ευπρόσδεκτη θα ήταν ακόμα και μια παρότρυνση (με την οποία εγώ διαφωνώ) «στρίψε το καράβι, διότι η παλιά ρότα που είχαμε σήμερα δεν εξυπηρετεί τη χώρα». Θα ήταν ένα πεδίο λογικής εθνικής συζήτησης, που ενδεχομένως θα κατέληγε και σε μια σταδιακή μεταβολή των στόχων της εθνικής μας στρατηγικής μπροστά στα καινούρια δεδομένα.
Αλλά αυτό το «εύχομαι» ή το «ελπίζω» ή «προτείνω» να πάθουμε εθνική ζημιά για να πληγεί ο Μητσοτάκης, είναι ανεπίτρεπτο, είναι παλαβό. Αυτό το «μακάρι ο Τραμπ να κλείσει της Αλεξανδρούπολη» είναι τόσο εξωφρενικό, που παύει να υπακούει στους κανόνες της λογικής. Και επειδή αρνούμαι να σκεφτώ καν την πιθανότητα ύπαρξης πληρωμένων από το εξωτερικό κονδυλοφόρων, καταλήγω ότι βρισκόμαστε στην περιοχή της ψυχιατρικής επιστήμης. Όπου το μίσος είναι τόσο βαθύ και απροσπέλαστο, που καμιά συζήτηση δεν μπορεί να το απαλύνει. Μόνο τα χάπια.
- Ληστοσυμμορίτης
Αν σου είπε κάποιος ότι με μια πορεία αλλάζουν τα πράγματα μάλλον επένδυε στην απογοήτευση ότι "τίποτα δεν αλλάζει". Η απεργία (όχι απλά η πορεία) είναι ένας σταθμός, ένα σκαλοπάτι. Αλλά η απεργία δεν είναι μόνο εκείνη τη μέρα, είναι η συζήτηση για την απεργία από όταν αυτή αποφασίστηκε (26 γενάρη νομίζω;) μέχρι την μέρα της απεργίας αλλά και κουβέντα το επόμενο διάστημα της απεργίας, άρα η απεργία δεν είναι μια μέρα αλλά 1 μήνας πριν και ένας μήνας μετά. Επίσης δεν ούτε κάν μόνο αυτή η περίοδος είναι η καθημερινότητα, η κάθε μέρα, μια διαρκής πάλη για μια κοινωνία στο μπόι των ανθρώπων.nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2025, 01:35 προσωπικα δεν ειμαι πλεον εξοργισμενος ... δεν νομιζω οτι θα αλλαξει οτιδηποτε με μια πορεια ... αυτες γινονται για να χειραγωγουνται τα προβατα σε κομματικα μαντρια
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
28/2 πεθαίνει ο Μητσοτακισμός.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
αυτου του ειδους οι πορειες λειτουργουν ως βαλβιδες εκτονωσης γενικοτερα ... θα πανε ολοι εκει ,θα κανουν το καθηκον τους δηλωνοντας παρων και μετα θα τρεχουν για το 4ημερο της ΑποκριαςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:37Αν σου είπε κάποιος ότι με μια πορεία αλλάζουν τα πράγματα μάλλον επένδυε στην απογοήτευση ότι "τίποτα δεν αλλάζει". Η απεργία (όχι απλά η πορεία) είναι ένας σταθμός, ένα σκαλοπάτι. Αλλά η απεργία δεν είναι μόνο εκείνη τη μέρα, είναι η συζήτηση για την απεργία από όταν αυτή αποφασίστηκε (26 γενάρη νομίζω;) μέχρι την μέρα της απεργίας αλλά και κουβέντα το επόμενο διάστημα της απεργίας, άρα η απεργία δεν είναι μια μέρα αλλά 1 μήνας πριν και ένας μήνας μετά. Επίσης δεν ούτε κάν μόνο αυτή η περίοδος είναι η καθημερινότητα, η κάθε μέρα, μια διαρκής πάλη για μια κοινωνία στο μπόι των ανθρώπων.nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2025, 01:35 προσωπικα δεν ειμαι πλεον εξοργισμενος ... δεν νομιζω οτι θα αλλαξει οτιδηποτε με μια πορεια ... αυτες γινονται για να χειραγωγουνται τα προβατα σε κομματικα μαντρια
- Οργισμένος
OXi δεν θα παω , οπως δεν πηγα και στις συγκεντρωσεις για το Ματι *που δεν εγιναν.Sol έγραψε: 04 Μαρ 2023, 21:03 Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
Καποιοι γουσταρουν να κανουν αντιπολιτευση πατωντας πανω στα πτωματα των τεμπων.
ΖΩΑ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Είσαι οργισμένος, θεωρείς ότι οι ΔΥ είναι χαραμοφάηδες άχρηστοι και ότι η Ελλάδα δεν έχει παραγωγή, αλλά να που ενώ το δυστύχημα οφείλεται σε άχρηστους ΔΥ και σε έναν διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό, δεν θα πας γιατί "κάνουν αντιπολίτευση με τα πτώματα".Οργισμένος έγραψε: 26 Φεβ 2025, 14:02OXi δεν θα παω , οπως δεν πηγα και στις συγκεντρωσεις για το Ματι *που δεν εγιναν.Sol έγραψε: 04 Μαρ 2023, 21:03 Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι λες και ζουμε στο κλουβί μας. Είμαι εξοργισμένος γιατί τόσα χρόνια τα αφήναμε σε άλλους (πολιτικούς) να διαχειρίζονται τις ζωές μας και καταλήγουμε να σκοτωνόμαστε με τα τρένα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αύριο θα είμαι εκεί. Θα βγω από το κλουβί που μας έφτιαξαν.
Καποιοι γουσταρουν να κανουν αντιπολιτευση πατωντας πανω στα πτωματα των τεμπων.
ΖΩΑ
Αυτή είναι η ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για σένα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καλά, για τον fluffy δε το συζητώ. Ο κομμουνιστής, τώρα είναι που ξαφνικά εξοργίστηκε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ληστοσυμμορίτης
Αυτό μόνο σε όσους λένε πως μια πορεία ή ένα ριξημο ενός φακέλου σε κάλπη μια φορά στα 4 χρόνια αλλάζει η ιστορία. Η απεργια, το πάγωμα των χωρών δουλειάς, η μάζωξη τόσων μαζών είναι σκαλί σε μια βαριά σκάλα. Γιατί ο αγώνας της απεργίας είναι προς το συμφέρον μας να γίνει πάλη για ανατροπή του κοινωνικού στατους κβο.nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2025, 13:53αυτου του ειδους οι πορειες λειτουργουν ως βαλβιδες εκτονωσης γενικοτερα ... θα πανε ολοι εκει ,θα κανουν το καθηκον τους δηλωνοντας παρων και μετα θα τρεχουν για το 4ημερο της ΑποκριαςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:37Αν σου είπε κάποιος ότι με μια πορεία αλλάζουν τα πράγματα μάλλον επένδυε στην απογοήτευση ότι "τίποτα δεν αλλάζει". Η απεργία (όχι απλά η πορεία) είναι ένας σταθμός, ένα σκαλοπάτι. Αλλά η απεργία δεν είναι μόνο εκείνη τη μέρα, είναι η συζήτηση για την απεργία από όταν αυτή αποφασίστηκε (26 γενάρη νομίζω;) μέχρι την μέρα της απεργίας αλλά και κουβέντα το επόμενο διάστημα της απεργίας, άρα η απεργία δεν είναι μια μέρα αλλά 1 μήνας πριν και ένας μήνας μετά. Επίσης δεν ούτε κάν μόνο αυτή η περίοδος είναι η καθημερινότητα, η κάθε μέρα, μια διαρκής πάλη για μια κοινωνία στο μπόι των ανθρώπων.nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2025, 01:35 προσωπικα δεν ειμαι πλεον εξοργισμενος ... δεν νομιζω οτι θα αλλαξει οτιδηποτε με μια πορεια ... αυτες γινονται για να χειραγωγουνται τα προβατα σε κομματικα μαντρια
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
προς το συμφερον σας θελεις να πεις ...Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 14:12Αυτό μόνο σε όσους λένε πως μια πορεία ή ένα ριξημο ενός φακέλου σε κάλπη μια φορά στα 4 χρόνια αλλάζει η ιστορία. Η απεργια, το πάγωμα των χωρών δουλειάς, η μάζωξη τόσων μαζών είναι σκαλί σε μια βαριά σκάλα. Γιατί ο αγώνας της απεργίας είναι προς το συμφέρον μας να γίνει πάλη για ανατροπή του κοινωνικού στατους κβο.nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2025, 13:53αυτου του ειδους οι πορειες λειτουργουν ως βαλβιδες εκτονωσης γενικοτερα ... θα πανε ολοι εκει ,θα κανουν το καθηκον τους δηλωνοντας παρων και μετα θα τρεχουν για το 4ημερο της ΑποκριαςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Φεβ 2025, 12:37
Αν σου είπε κάποιος ότι με μια πορεία αλλάζουν τα πράγματα μάλλον επένδυε στην απογοήτευση ότι "τίποτα δεν αλλάζει". Η απεργία (όχι απλά η πορεία) είναι ένας σταθμός, ένα σκαλοπάτι. Αλλά η απεργία δεν είναι μόνο εκείνη τη μέρα, είναι η συζήτηση για την απεργία από όταν αυτή αποφασίστηκε (26 γενάρη νομίζω;) μέχρι την μέρα της απεργίας αλλά και κουβέντα το επόμενο διάστημα της απεργίας, άρα η απεργία δεν είναι μια μέρα αλλά 1 μήνας πριν και ένας μήνας μετά. Επίσης δεν ούτε κάν μόνο αυτή η περίοδος είναι η καθημερινότητα, η κάθε μέρα, μια διαρκής πάλη για μια κοινωνία στο μπόι των ανθρώπων.
Μα και η κοινωνία αδιαφορεί για πολλούς από εμάς.nostromos έγραψε: 26 Φεβ 2025, 01:41 αν νομιζετε οτι κατι σας χρωσταει η κοινωνια κοιταχτειται στον καθρεπτη ...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2527 Απαντήσεις
- 62549 Προβολές