!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κατηγορούμενη hellenic train βγάζει πορίσματα
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Η κατηγορούμενη hellenic train βγάζει πορίσματα
Βαλε λιγο WD40 στο enter κολλαει
Α η εταιρεία φταιει για την ανικανοτητα των κυβερνησεων να βαλουν συστηματα ασφαλείας, του αχρηστου (κρατικου) ΟΣΕ και των γνωστων υπανθρωπων παρασιτων που ρημαζουν το σιδηροδρομικο δικτυο.Polaris3 έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:15Τα κομμούνια (στα οποία ανήκω και εγώ) λέμε ότι η εταιρεία φταίει επειδή την ενδιέφερε να κόβει εισιτήρια και όχι η ασφάλεια των επιβατών.panos291 έγραψε: 25 Φεβ 2025, 18:55 Στα ηλιθια κουμμουνια φυσικα θα φταιει η εταιρεία γιατι.. εταιρεία..
Οι νεοδημοκρατες απλα προσπαθουν να ριξουν το φταιξιμο αλλου.
Η εταιρία "έφτιαξε" φωτογραφία εκ του πονηρού με σκοπό να ξεγελάσει, αλλά δε πειράζει όλα ΟΚ:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Νετο Γκουερινο
Δηλαδή τι εννοείς;Esperos έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:48Aν στοιχειοθετήθηκαν, που ακριβώς είναι τα στοιχειοθετημένα ; Και τι νποημα έχει μια συγκέντρωσηΝετο Γκουερινο έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:09Φίλε αυτά έχουν στοιχειοθετηθεί από την δικαιοσύνηEsperos έγραψε: 25 Φεβ 2025, 18:35
Απ το πολύ ψεκαζόλιο, το έχετε κάνει ξεκόλιο.
Υπάρχει συγκάλυψη.
Είναι η προσπάθεια των συνδικαληστών, αντιπολίτευσης, περίεργων μκο που δρουν ως προβοκάτορες κατάσκοποι,
να αποσπάσουν την προσοχή της κοινής γνώμης από τα ουσιώδη ερωτήματα,
Ποιός διόρισε τον Κυρ Βασίλη;
Με τι κριτήρια τον διόρισε;
Πώς λειτουργεί και πώς διορίζονται στο δημόσιο;
Ποιος ελέγχει τους υπαλλήλους σε καυτές θέσεις που σχετίζονται με την σωματική ακεραιότητα πολιτών;
Γιατί καθυστέρησε η σύμβαση 717;
Γιατί οι δύο ελεγκτές της εθνικής αρχής διαφάνειας , μετά από έρευνα για την 717, τα βρήκαν όλα αλφάδι
αλλά μετά η έρευνα της κακιάς ΕΕ έστειλε στο σκαμνί για κακουργήματα 23 υπεύθυνους της καθυστέρησης
(από υπουργεία, εργοσε και λοιπά υψηλά ιστάμενα διοικητικά πρόσωπα)
Τέλος, γιατί βανδαλίζονται τα έργα τηλεδιοίκησης από τους γνωστούς συμπολίτες μας κυνηγούς χαλκού και
τι τιμωρίες έχουν επιβληθεί;
Το να μας έχει φλομώσει η αντιπολίτευση με τα ψεκαζόλια και τα εξαφανισμένα βαγόνια και τις ευθύνες της ΗΤ,
να μην εστιάζει την προσοχή της στα παραπάνω καυτά ερωτήματα, αυτό λέγεται σωσίβιο στα ασπόνδυλα της κυβέρνησης,
τους δίνουν ευκαιρία να μας παριστάνει ο αδωνης τον υπερασπιστή της κοινής λογικής.
Σύσσωμοι σαν μια γροθιά, τα ασπόνδυλα της νδ μαζί με κκε, πασοκιναλ, συριζαψ, συνδικάλες και λοιποί τυχ΄'αρπαστοι, συγκαλύπτουν την σαπίλα του δημοσίου.
Άλλη μια ευκαιρία να εκσυγχρονισθεί η Ελλάδα και όλο το πολιτικό φάσμα αντιστέκεται με σθένος.
Ουστ
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά
Αν υπήρχαν μάρτυρες που είχαν δεί έναν συγγενή σου στο τραίνο να έχει γλυτώσει από την σύγκρουση να ψάχνει τους δικούς του ανθρώπους και τελικά να βρίσκεται καμμένος θα έλεγες τα ίδια;
Η μόνο ξες να λες βλαχοεξυπναδες για τα παιδιά των άλλων που κάηκαν;
εφόσον η δικαιοσύνη αποφάνθηκε;
Παιδιά, η πολύ ψεκιά, βοηθάει την νδ, δεν την δυσκολεύει, τις δίνει έδαφος να κάνει παιχνίδι.
Να έχω κλέψει εγώ, να έχω φαι καμια δεκαριά μύρια, και αντί να μου κάνουν μια σοβαρή αντιπολίτευση,
να μου λένε για εξωγήινους και ότι σώθηκαν απ την σύγκρουση, μετά περπατούσαν και μετά βρέθηκαν καμένοι...
Ένα ώπα πλιζ
Ξέρεις η δικαιοσύνη γνωρίζει πως έγινε η μετάταξη του συγκεκριμένου σταθμάρχη
Γνωρίζει ότι είχε καει η τηλεδιοικηση και τέσσερα χρόνια δεν διορθώθηκε
Αλλά δεν γνωρίζει τον λόγο που πάρα πολλά παιδια που θα ειχαν σωθεί κάηκαν ζωντανά
Αν αυτό το συγκρίνεις με εξωγήινους είσαι για γέλια
Και ναι φίλε ορθολογική της πουτσας όσο και να σε φαίνεται περίεργο κάποια παιδιά σώθηκαν έψαξαν έξω τους δικούς τους και ξαναμπήκαν στο τρένο να τους σώσουν και κάηκαν
Αυτά σύμφωνα με μαρτυρίες των παιδιών που σώθηκαν τελικά
-
Νετο Γκουερινο
Αλλά αυτό θέλετε
Να την πληρώσει ο σταθμάρχης κάποιοι οσετζηδες το κακό δημόσιο και να την γλυτώσουν τα μουνόπανα που έκαψαν τα παιδιά
Να την πληρώσει ο σταθμάρχης κάποιοι οσετζηδες το κακό δημόσιο και να την γλυτώσουν τα μουνόπανα που έκαψαν τα παιδιά
To να εκδώσει η ΗΤ το δικό της πόρισμα δεν είναι απαραίτητα κακό, είναι σαν τις εισηγμένες που πληρώνουν για τις δημοσιευόμενες οικονομικές τους καταστάσεις. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι περιμένει ο μέσος νοήμων έλληνας: δόξα τω Θεώ υπάρχουν αρκετά νεκρά στελέχη του ΟΣΕ για να πάρουν πάνω τους τις ευθύνες, χωρίς να διαμαρτυρηθούν, προφανώς το βύσμα σταθμάρχης αν το πόπολο θέλει αίμα, στην τελική και οι νεκροί ρε παιδί μου, που ήθελαν σούρτα φέρτα αντί να κάτσουν σπίτια τους.
Από την στιγμή που δεν πήγε σπίτι της η κυβέρνηση για τις υποκλοπές, που πραγματικά ξεφτίλισε κάθε έννοια κράτους δικαίου, δεν βλέπω λόγο γιατί να πάει για 57 νεκρούς. Ούτε καν ο PapaHell δεν πρόκειται να κλάψει ακούγοντας ηχητικά, όπως έκανε με το Μάτι.
Από την στιγμή που δεν πήγε σπίτι της η κυβέρνηση για τις υποκλοπές, που πραγματικά ξεφτίλισε κάθε έννοια κράτους δικαίου, δεν βλέπω λόγο γιατί να πάει για 57 νεκρούς. Ούτε καν ο PapaHell δεν πρόκειται να κλάψει ακούγοντας ηχητικά, όπως έκανε με το Μάτι.
My Life had stood, a Loaded Gun
αυτο το βιντεο ειναι εξαιρετικό, πέρα απο τις πληροφορίες που δίνει. Αυτος ο ανθρωπος ειναι πολυ σημαντικό τμημα της υπόθεσης, γιατι φωτίζει ενα σοβαρό πρόβλημα. Θα έπρεπε οι θεσμοι να εχουν την σοβαρότητά του, αλλα αυτός μοιαζει οι θεσμοι, το κράτος μοιάζει ενας κουτοπόνηρος χάχας.Kauldron έγραψε: 25 Φεβ 2025, 21:30 Η εταιρία "έφτιαξε" φωτογραφία εκ του πονηρού με σκοπό να ξεγελάσει, αλλά δε πειράζει όλα ΟΚ:
Σε κάποια φάση λέει νομίζω οτι βρίσκεται στην υπόθεση με την ιδιότητα εμπειρογνώμονα από την ευρωπαϊκή επιτροπή τρένων (δε θυμάμαι τον ακριβή τίτλο). Ετσι εξηγείται.enaon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 22:07αυτο το βιντεο ειναι εξαιρετικό, πέρα απο τις πληροφορίες που δίνει. Αυτος ο ανθρωπος ειναι πολυ σημαντικό τμημα της υπόθεσης, γιατι φωτίζει ενα σοβαρό πρόβλημα. Θα έπρεπε οι θεσμοι να εχουν την σοβαρότητά του, αλλα αυτός μοιαζει οι θεσμοι, το κράτος μοιάζει ενας κουτοπόνηρος χάχας.Kauldron έγραψε: 25 Φεβ 2025, 21:30 Η εταιρία "έφτιαξε" φωτογραφία εκ του πονηρού με σκοπό να ξεγελάσει, αλλά δε πειράζει όλα ΟΚ:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
του ζήτησαν βοήθεια τελευταια, διοτι εχει αναλάβει τον ρόλο του κρατους που ειναι εξαφανισμένο στην ουσία.
σε αυτη την ομάδα ειναι απο την αρχή.
https://www.edapo.gr/update/
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Re φιλαράκο, θα μας τρελάνεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Φεβ 2025, 21:49 Δηλαδή τι εννοείς;
Ξέρεις η δικαιοσύνη γνωρίζει πως έγινε η μετάταξη του συγκεκριμένου σταθμάρχη
Γνωρίζει ότι είχε καει η τηλεδιοικηση και τέσσερα χρόνια δεν διορθώθηκε
Αλλά δεν γνωρίζει τον λόγο που πάρα πολλά παιδια που θα ειχαν σωθεί κάηκαν ζωντανά
Αν αυτό το συγκρίνεις με εξωγήινους είσαι για γέλια
Και ναι φίλε ορθολογική της πουτσας όσο και να σε φαίνεται περίεργο κάποια παιδιά σώθηκαν έψαξαν έξω τους δικούς τους και ξαναμπήκαν στο τρένο να τους σώσουν και κάηκαν
Αυτά σύμφωνα με μαρτυρίες των παιδιών που σώθηκαν τελικά
Αν η δικαιοσύνη ξέρει πως έγινε η μετάταξη και ξέρει ότι βανδαλίζονται συστηματικά
οι καλωδιακές υποδομές, τότε η αντιπολίτευση πρέπει να εστιαστεί σε αυτά, να βρει τρόπο
να μεταρρυθμιστεί ο τρόπος που λειτουργεί το δημόσιο και να σταματήσουν οι βανδαλισμοί.
Να κατηγορήσει τα ασπόνδυλα της κυβέρνησης ότι δεν έχουν ενδιαφερθεί να μεταρρυθμίσουν
τρόπο λειτουργίας δημοσίου.
Όταν αυτά τα φλέγοντα δεν τα αγγίζουν, μας λένε άλλα, ε, εγώ αυτό το λέω συγκάλυψη.
Αυτή είναι η συγκάλυψη.
Το ότι κάποιοι επιβάτες, διασώθηκαν, βγήκαν απ τα βαγόνια, ξαναμπήκαν στα βαγόνια και μετά κάηκαν,
δε ξέρω, περίεργο μου φαίνεται. Ψεκιά. Η έκρηξη έγινε με την σύγκρουση. Δεν ακολούθησε εκτεταμένη πυρκαγιά.
Αν ήμουν ο Κωστας Αχ Καρναβαλής , θα με εξυπηρετούσε και θα μου άρεσε πάρα πολύ να μου λένε τέτοια
αντί για το πως λειτουργεί το δημόσιο και γιατί δεν έχει συλληφθεί κανένας επαγγελματίας κυνηγός χαλκού.
Κατάλαβες; Η πολύ ψέκα, το ψεκαζόλιο και το ξεκόλιο, συγκαλύπτει, δεν βοηθά στην εκλογίκευση της καθημερινότητάς μας.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καποιος που το γραφει αυτο πρεπει να συμφωνει τοτε και μετοΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 12:56 Η εταιρεία είναι κατηγορούμενη επομένως το πόρισμα της είναι εύλογο να την αθωώνει. Μιλάμε για μια εταιρεία που επιδοτείται για να συνεχίσει να είναι κερδοφόρα αλλά αυτήν την επιδότηση δυσκολεύεται να την δόσει για να είναι ασφαλής.
Οι συγγενεις ειναι κατηγοροι οποτε τα πορισματα των τεχνικων συμβουλων τους ειναι ευλογο να ενοχοποιουν την κυβερνηση
Σωστα;
Η το πας παλι μονοπατα;
Εγω πιστευω οτι φταινε και η αρχαιολογια και η εφορια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 174 Απαντήσεις
- 3957 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 15 Απαντήσεις