!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα έχουμε εκλογές μέχρι το καλοκαίρι;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Θα έχουμε εκλογές μέχρι το καλοκαίρι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 11:54 Οι εκλογές τεχνικά δεν έχουν νόημα, το ξέρουμε. Ούτε ουσιαστικά όμως έχουν γιατί δεν έχει αποδειχτεί κάτι όσο φανερό και να είναι.

Οπότε η διαμαρτυρία το μόνο νόημα που έχει είναι να δείξει ότι δεν είμαστε 100% ηλίθιοι.

Όποιος διαμαρτύρεται για τις συνθήκες λειτουργίας του σιδηροδρόμου φυσικά δεν είναι αν και δεν υπάρχει περίπτωση να βγει πανώ με αίτημα αξιολόγηση των σιδηροδρομικών διότι όποιος πάει να το βάλει θα φάει ξύλο από την "εργατική τάξη" που δεν θέλει να αξιολογείται. :D
Αλλά όποιος διαμαρτύρεται επειδή νομίζει ότι υπήρχαν τόννοι παράνομου ξυλολίου που τους κρύβουν είναι ηλίθιος.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Εγω σκέφτομαι το άλλο.
Αυτος ο Άδωνις λειτουργεί μόνος του;
Αν όχι, αυτος που τον αφήνει έτσι, γιατί το κάνει;
Αν λειτουργεί μόνος, λειτουργεί με ποιο σκεπτικό;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Nostalgia έγραψε: 25 Φεβ 2025, 12:04
Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:38
Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Εάν αλλάξει το κλίμα με παροχές (στοιχηματίζω ότι η επαναφορά του 13ου μισθού θα παίξει πολύ ως συζήτηση) θα σκεφτεί εκλογές
Ετσι όπως είναι το κλίμα τώρα δεν κάνει κίνηση
Σε κάθε περίπτωση εκλογές σε δυο χρόνια είναι αντιθεσμικό ρεζιλίκι
Μπράβο που στοιχηματίζεις ότι κάτι που έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι εχει αποφασιστεί ήδη, θα παίξει ως συζήτηση.
Τι εχει αποφασιστει; Νομιζω ο Χατηηδακης δεν το εκοψε αυτο οτι δεν θα συμβει;
Nope.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2025, 12:32 Εγω σκέφτομαι το άλλο.
Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη. Δίνει σκληρή μάχη με τον καραφλό.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Εκλογές μάλλον δεν θά 'χουμε, άλλωστε όπως είπε κι ο Σπυράδωνις είναι πολύ επικίνδυνο να αποφασίζει ο όχλος, μπορεί να πέσει ο μόουζες και να πληγεί ανεπανόρθωτα ο τουρισμός.
πατησιωτης

Όποτε ο Μητσοτάκης του λέει σταμάτα σταματάει.Όποτε όμως τον αφήνει λέει όσα θέλει να πει.
Το σκεπτικό του είναι ότι πρέπει να πολεμήσει αυτό που κάποτε ονόμαζε ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς που δεν είναι πια της αριστεράς,αυτό είναι ηλίου προφανές πια αλλά του πουτινισμού,αριστερού και δεξιού.
Εσωκομματικά αυτός μετά την αποχώρηση Μητσοτάκη όποτε και εάν γίνει,θα πλασαρισθεί ως αντίπαλος του Δένδια που θεωρείται πιο φιλικός στο δεξιοαριστερό αντιμνημόνιο που τώρα έχει μεταμορφωθεί σε κίνημα των Τεμπών και άρα παίρνει την ανάλογη επιθετική στάση.
Ο Μητσοτάκης άλλοτε τον αφήνει και άλλοτε όχι ανάλογα με τη συγκυρία.Του είχε βάλει στοπ όταν έκανε και ο ίδιος δηλώσεις μετανοίας στον Σρόιτερ και τον αμόλυσε μόλις βγήκε το βίντεο με τις άδειες από το φανταστικό ξυλόλιο πλατφόρμες.
Φυσικά και ο Βορίδης είναι στην ίδια γραμμή.Πρόκειται για ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τα κόλπα της αριστεράς και δεν τσιμπάνε.Οι περισσότεροι νεοδημοκράτες σήμερα ύστερα από 50 χρόνια ιδεολογικής αφασίας δεν έχουν καμμία ιδεολογία,αποφεύγουν τις ιδεολογικές διαμάχες και μαζεύουν ψήφους από γνωριμίες και όταν εξαπολύεται ο λαικισμός τρέχουν μακριά από τα κανάλια για να μην εκτεθούν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ο Αδωνις πλέον κάνει κακό.
Φανατίζει μόνο τους ήδη φανατισμένους. Αλλά αυτοί έτσι και αλλιώς είναι δεμένοι.
Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του/τους
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Το έχω εξηγήσει: Ο Γεωργιάδης αναλαμβάνει όλες τις αποστολές αυτοκτονίας που δεν είναι αποστολές αυτοκτονίας για τον ίδιο λόγω του προφίλ του αλλά και των ψηφοφόρων του. Ο Γεωργιάδης είναι μουνόπανο, το ξέρουν όλοι αυτό και ο ίδιος ξέρει ότι οι ψηφοφόροι του είναι άνθρωποι που γουστάρουν να ψηφίζουν μουνόπανα οπότε δεν κινδυνεύει να χάσει εκλογικά.
πατησιωτης

Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2025, 12:56 Ο Αδωνις πλέον κάνει κακό.
Φανατίζει μόνο τους ήδη φανατισμένους. Αλλά αυτοί έτσι και αλλιώς είναι δεμένοι.
Μα δεν πρόκειται ο κόσμος να ψηφίσει με βάση τα Τέμπη.Όταν έλθει η ώρα των εκλογών θα ψηφίσει με βάση αυτό που ΝΟΜΙΖΕΙ ως συμφέρον του.Ωστόσο τα Τέμπη πιθανόν θα κρίνουν την εσωτερική μάχη μέσα στη ΝΔ αργότερα και εκεί παίρνει την κατάλληλη θέση.'Άλλωστε ο Άδωνις έτσι προβλήθηκε και ανέβηκε,με επιθετική στάση κατά του αντιμνημονίου που τότε είχε παλλαική πλειοψηφία.Ο Άδωνις ξεκίνησε να μάχεται υπέρ του μνημονίου τη στιγμή που ακόμη και οι πασόκοι που το έφεραν,κρύβονταν.Έγινε στόχος για τον λόγο αυτό αλλά δικαιώθηκε μετά τη μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα του Τσίπρα όταν απεδείχθη ότι το 62% του λαού ήταν μεν πλειοψηφία,ηλίθιοι δε.Αυτοί δεν τον συγχώρεσαν και τον αντιπαθούν από τότε αλλά οι οπαδοί του τον στηρίζουν.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:03
Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2025, 12:56 Ο Αδωνις πλέον κάνει κακό.
Μα δεν πρόκειται ο κόσμος να ψηφίσει με βάση τα Τέμπη.Όταν έλθει η ώρα των εκλογών θα ψηφίσει με βάση αυτό που ΝΟΜΙΖΕΙ ως συμφέρον του.Ωστόσο τα Τέμπη πιθανόν θα κρίνουν την εσωτερική μάχη μέσα στη ΝΔ αργότερα και εκεί παίρνει την κατάλληλη θέση.'Άλλωστε ο Άδωνις έτσι προβλήθηκε και ανέβηκε,με επιθετική στάση κατά του αντιμνημονίου που τότε είχε παλλαική πλειοψηφία.Ο Άδωνις ξεκίνησε να μάχεται υπέρ του μνημονίου τη στιγμή που ακόμη και οι πασόκοι που το έφεραν,κρύβονταν.Έγινε στόχος για τον λόγο αυτό αλλά δικαιώθηκε μετά τη μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα του Τσίπρα όταν απεδείχθη ότι το 62% του λαού ήταν μεν πλειοψηφία,ηλίθιοι δε.Αυτοί δεν τον συγχώρεσαν και τον αντιπαθούν από τότε αλλά οι οπαδοί του τον στηρίζουν.
Ναι από τότε τον αντιπαθούμε, όχι από τότε που καταλάβαμε τι λινάτσα είναι :smt005:
πατησιωτης

Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 12:58 το ξέρουν όλοι αυτό και ο ίδιος ξέρει ότι οι ψηφοφόροι του είναι άνθρωποι που γουστάρουν να ψηφίζουν μουνόπανα οπότε δεν κινδυνεύει να χάσει εκλογικά.
Εγώ ας πούμε. :D Εάν κληθώ στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ να ψηφίσω μεταξύ Δένδια και Γεωργιάδη θα ψηφίσω Γεωργιάδη για τον ίδιο λόγο που το 1981 ψήφισα Ράλλη και στα εσωκομματικά της ΝΔ Μητσοτάκη.
Το 1981 μεταξύ των νέων της εποχής μόνο το 7,5% ψήφισε ΝΔ.Όλοι οι φίλοι μου ψήφισαν ΠΑΣΟΚ για να έλθει ο Αντρέας να φάει ο κόσμος κρέας. :D Εγώ όχι και δεν έδινα δεκάρα για το τι πίστευε το φοιτητικό κίνημα όντας και ο ίδιος απένταρος φοιτητής.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ νομίζω ότι ο Άδωνις λειτουργεί υπέρ του Μητσοτάκη. Εκφράζει πότε πότε έναν επιθετικό λόγο, έτσι για να φαίνεται πότε πότε ότι υπάρχει αντίλογος στο συνεχές ουρλιαχτό από την αντιπολίτευση και δέχεται αυτός τα περισσότερα πυρά, ενώ ο Μητσοτάκης λεκτικώς τουλάχιστον, παραμένει απολύτως μετριοπαθής.

Το ότι υπάρχει μια συλλογική εμμονή για τον... Κούλη, εδώ και πολλά χρόνια είναι άλλο θέμα. Ακόμη κι αυτό, είναι ένα δείγμα αδυναμίας όσων απλώς ξεσπάνε τον θυμό τους (ακόμη και για την κατάντια των δικών τους κομμάτων) θεωρώντας ότι οι βρισιές, τους κάνουν να νοιώθουν υπεράνω και γαμάουα τύποι. Αυτό όμως είναι ψυχολογικό και όχι πολιτικό θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Πατησιώτη μπορεί να είσαι κάποιο είδος υποτακτικής ψυχοσύνθεσης, δε νομίζω ότι είσαι σαν αυτόν. Ο under πάλι σίγουρα ήταν.
πατησιωτης

Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:04 Ναι από τότε τον αντιπαθούμε, όχι από τότε που καταλάβαμε τι λινάτσα είναι
Ότι το αντιμνημόνιο ήταν απάτη το κατάλαβες ή ακόμη ψάχνεις για λινάτσες. :D
πατησιωτης

Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:10 Πατησιώτη μπορεί να είσαι κάποιο είδος υποτακτικής ψυχοσύνθεσης, δε νομίζω ότι είσαι σαν αυτόν. Ο under πάλι σίγουρα ήταν.
Είμαι στη φιλοδυτική μειοψηφία και ψηφίζω αυτούς που με εκπροσωπούν.Ξέρω και τι είμαι και τι είναι αυτή η χώρα και αυτός ο λαός.Δεν θα κάνω πραξικόπημα,δεν έχω τα μέσα άλλωστε,εάν η πλειοψηφία καταφέρει να την στείλει στην ανατολή θα πάρει αυτό που της αξίζει.Εγώ δεν πρόκειται με την ψήφο μου να συναινέσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”