Και δευτερον τα μηχανηματα που βλεπεις (εκτος οτι εχουν κανει παπαρια με τη λεζαντα) ειναι αυτα που κατασκευασαν 2 δρομους για την απομακρυνση των συρμων.
Two access roads had to be built to deal with the removal of the nine carriages derailed at Grayrigg on 23 February.
George_V έγραψε: 24 Φεβ 2025, 22:38
Και δευτερον τα μηχανηματα που βλεπεις (εκτος οτι εχουν κανει παπαρια με τη λεζαντα) ειναι αυτα που κατασκευασαν 2 δρομους για την απομακρυνση των συρμων.
Ουδεμια σχεση με μπαζωμα καθως η αστυνομια ειχε αποκλεισει την περιοχη 5 μιλια περιμετρικα και την ξανανοιξε μετα απο 2 εβδομαδες.
George_V έγραψε: 24 Φεβ 2025, 22:38
Ουδεμια σχεση με μπαζωμα καθως η αστυνομια ειχε αποκλεισει την περιοχη 5 μιλια περιμετρικα και την ξανανοιξε μετα απο 2 εβδομαδες.
Ναι τι?
Πως θα ανοιξουν τους δρομους αν δεν πανε μεχρι εκει τα φορτηγα?
Με μια στατικη φωτο δεν αποδεικνυεις τιποτα. Ειναι σαν να φέρω εγω μια στατικη φωτο της αναφλεξης στα τεμπη και να πω "οριστε εκρηξη".
Φερε μας ενα αρθρο κατι που να λεει οτι μπαζωθηκε την ιδια μερα ολος ο χωρος.
Γιατι εγω σου εχω φέρει 3 που λενε οτι δεν μπαζωθηκε αντιθετα αποκλειστηκε για 2 εβδομαδες και ανοιχτηκαν μονο 2 διαδρομοι για την απομακρυνση των συρμων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
SeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 23:04
Αμα δεν ειχε δρομους πως εφτασαν εκει οι τεραστιοι Γερανοι το ιδιο βραδυ;
Πεταξαν;
Παλι τα ιδια θα λεμε?
Ανοιχτηκαν δυο διαδρομοι για να παρουν τα βαγονια. Δεν πειραχτηκε η υπολοιπη περιοχη που ειχε αποκλειστει περιμετρικα στα 5 μιλια απο το ατυχημα. Η αστυνομια ξανανοιξε την περιοχη του ατυχηματος 2 εβδομαδες αργοτερα.
Δεν μπαζωθηκε τιποτα. Δυο διαδρομους ανοιξαν για να μπουν οι γερανοι να σηκωσουν τα βαγονια. Ολη η αλλη περιοχη με ευθυνη της αστυνομιας ηταν αποκλεισμενη και δεν πατησε κανεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.