!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Superleague 2024-25
Re: Superleague 2024-25
Δεσποτης στον πουτσο του τελειως,εκτελει αναπηρο κορνερ,ουτε που τραβιεται μετα για το οφσαιντ,γιολο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο ρουμανος ο μαστερ τακτισιαν αντι να πει στον Οτο να κατσει κουτσος μπροστα απο τον Τζολακη τον εστειλε στα αποδυτηρια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι κάνεις ρε βλάκα Κοταρσκι.
2-1 σβηστά. Η ΑΕΚ θα το πάρει φέτος αλλά ήταν καιρός να τελειώσει το ανέκδοτο των βουλγαρων
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ο δεύτερος καλύτερος τερματζης στην Ελλάδα είναι αυτή την στιγμή
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Daje έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:40CL θελω εγω. Εγω ειμαι PANATHINAIKOS. Το εχασα στον τελικο, το εχασα 2 φορες στον ημιτελικο, που θα παει θα το σηκωσω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:37με τους φεικ προπονητες που κουβαλει ο τουρκοβαζελος αυτα θα εχει οσο δεν εχει εθνιDaje έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:36 3 γκολ απο τον ουραγο και να θελεις να πληρωνεσαι κι ολας για να παιζεις.
Αει γαμηθειτε μουνια. Αει γαμηθειτε.![]()
εσυ περιμενε κατακτηση μιλκο καπ![]()
Το μιλκο καπ τι να το κανω? Για να γελαει ο κοσμος? Ντροπη ειναι το μιλκο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφωνώ σε όλα ΠΛΑΣ ότι η προετοιμασία του καλοκαιριού ήταν κακή διότι οι παίχτες δεν έχουν αντοχές και παθαίνουν διαρκώς θλάσεις σε σημείο να παίζουμε χωρίς αρκετούς βασικούς εδώ και κάνα μήνα τώραΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:36 Μη το ψάχνετε, έχουμε έναν τελείως άμπαλο και αδιάφορο πρόεδρο που - ενώ έχει ρίξει πολλά λεφτά φέτος - έχει στελεχώσει την ομάδα με άχρηστους τύπου Παπαδημητρίου σε όλα σχεδόν τα επίπεδα (σκάουτινγκ, γυμναστές, προστασία ομάδας, διευθυντές, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο). Το αποτέλεσμα είναι να έχεις ακριβό ρόστερ μεν, αλλά με:
1) παίχτες που δεν κολλάνε μεταξύ τους, πράγμα που φαίνεται από το γεγονός ότι ο προπέρσινος πρώτος σκόρερ Ιωαννίδης δεν απειλεί καν διότι δεν τροφοδοτείται σωστά σε αυτό το σύστημα,
2) τρανταχτές ελλείψεις σε κάποιες θέσεις, με έναν Μλαντένοβιτς που τα έχει φτύσει στα αριστερά ολομόναχος, και τους Μαντσίνι και Σεκενφελντ να παίζουν αναγκαστικά γατί δεν έχει ποιον άλλον να βάλει ο προπονητής,
3) αγύμναστους όσους παίχτες δεν έκαναν αλλού προετοιμασία, με αποτέλεσμα στα ματς με τους ψαράδες οι παίχτες σου να είναι πιο αργοί και να χάνουν όλες σχεδόν τις μονομαχίες. Ο μόνος λόγος που αποφύγαμε το μεγαλύτερο κάζο σε 117 χρόνια ιστορίας ήταν η έμπνευση του Μλαντένοβιτς και το ότι οι άλλοι δεν ήξεραν αρκετή μπάλα για να τελειώσουν ευκαιρίες που είχαν στο 1ο ημίχρονο.
Με λίγα λόγια: Αλφζ γμσ πσφ κτλ.
δες το ματς με τον γαύρο που έπαιζε με 10 παίχτες: οι δικοί μας ενώ είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν είχαν τα τρεξίματα για να το εκμεταλλευτούν με αποτέλεσμα να μην φαίνεται καν ότι παίζουμε με παίχτη περισσότερο
όλα ξεκινάνε από τον πρόεδρο και το έχω πει εδώ κ πολλα χρόνια ότι όσα χρήματα και να πέσουν, όταν έχεις τέτοια διοίκηση δε πρόκειται να κάνεις τίποτα
είναι σαν το ελ κράτος ένα πράμα. όσα λεφτά και να μαζέψει, όσα λεφτά και να δανειστεί, όσα λεφτά και να διαχειριστεί το αποτέλεσμα πάντα θα είναι μια αποτυχία εξαιτίας της διοίκησής του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τραγικός ο Παναθηναϊκός, άνετη νίκη για ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Το μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.
Έχω την αίσθηση ότι θα παιχτεί το πρωτάθλημα μεταξύ τους μέχρι και την τελευταία αγωνιστική των play off.
Έχω την αίσθηση ότι θα παιχτεί το πρωτάθλημα μεταξύ τους μέχρι και την τελευταία αγωνιστική των play off.
Άνθρωπο ψάχνω...
Υπήρχε ενα hype για πολλους παικτες του ΠΑΟ.
Που πολυς κοσμος πιστεψε και πιστευει.
Συνεχεια γραφανε κατα καιρους οτι ο ΠΑΟ εχει τον καλυτερο τερματοφυλακα/σεντερ φορ/αμυντικο... και παει λεγοντας
Δεν τους εχει.
Συνεχεια γραφανε κατα καιρους οτι ο ΠΑΟ εχει τον καλυτερο τερματοφυλακα/σεντερ φορ/αμυντικο... και παει λεγοντας
Δεν τους εχει.
Το γκολ του ροντινευ δεν ήταν γκάφα. Λάθος του ίσως αλλά όχι γκάφα.
Zelda έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:08 Υπήρχε ενα hype για πολλους παικτες του ΠΑΟ.
Δεν τους εχει.
Ποιον τερματζη σέντερ φορ και αμυντικό έχει ο Παο που μπορεί να τον πεις κορυφαίο;
ΠΑΟ-ΑΕΚDarkman έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:05
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ δηλαδη
με κομμενη την ανασα θα ειμαστε
Ινγκασον και Ντραγκοφσκι είναι καλοί παίκτες, αλλά όχι κορυφή.Aitwlos έγραψε: 24 Φεβ 2025, 22:31Zelda έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:08 Υπήρχε ενα hype για πολλους παικτες του ΠΑΟ.
Δεν τους εχει.
Ποιον τερματζη σέντερ φορ και αμυντικό έχει ο Παο που μπορεί να τον πεις κορυφαίο;
Δημοσιογράφοι του ΠΑΟ λέγανε ότι είναι οι καλύτεροι στη θέση τους.
Καλά για τον Ιωαννιδη έχουν ειπωθεί πολλά κατά καιρους
Αν δεν τους αρεσει ο ΦΩΤΑΡΑΣ τον αγοραζουμε εμεις,λεφτα υπαρχουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1137 Απαντήσεις
- 28788 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 0 Απαντήσεις