Διαδωστε πριν κατεβει

Δεν ασχολείται κανείς με τους καραγκιοζηδες.
Ontvw enoxlei toyrkia rosia...πατησιωτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:37 Τους βρίζουν πολλοί.
https://twitter.com/PlakoudasSpyros/sta ... 6227496207
Eγώ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι fakenews.Δεν ξέρω τι θα καταργήσει και τι δεν θα καταργήσει ο Τραμπ.
Ξέρω όμως ότι η ιδιοκτησία της εφημερίδας αυτής ΘΕΛΕΙ να καταργηθεί διότι ενοχλεί τη Ρωσία και τίποτε άλλο δεν τους ενδιαφέρει.
Ο Κοττάκης που κόπτεται για τη Θράκη δεν γνωρίζει ότι η βάση εκτός από τη Ρωσία ενοχλεί και την Τουρκία;
το ξέρει βέβαια,άλλωστε οι ίδιοι οι Τούρκοι το λένε συνέχεια.Αλλά πάνω απ όλα έχει σημασία να μην ενοχλούνται οι Ρώσοι.
Η Κύρα Αδάμ που τα γράφει αυτά ήταν χρόνια στην "Ελευθεροτυπία" και έγραφε τα ίδια,συνεχώς δυσμενή νέα για τα ελληνοτουρκικά και τις "προδοσίες" που έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις.Τώρα κάνει την ίδια δουλειά από τη "Δημοκρατία" .Άλλωστε τώρα η Ρωσία το παίζει δεξιά και όχι αριστερά.![]()
Πράγματι, αν κάνεις εσύ νήμα θα πάει περισσότερες σελίδες, γιατί κάθε παραμύθι που θα γράφεις, θα βγαίνουν 5-6 νοματαιοι να τη διαψεύδουν, και άλλοι τόσοι να σε κογιοναρουν. Εδώ είναι όλα αλήθειες, δεν μπορεί κάποιος να διαφωνήσει.Αρίστος έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:29 Καλα εσυ κανε το δικο σου νημα που θα παει απατο...
κι εγω θα κανω το δικο μου.
Αλλα θα κανω και αλλα δυο νηματα που θα σε στεναχωρησουν...
πιχι για τις προβλεψεις σαξες στορυ της κυβερνησης που πηγαν κουβα.
.
Δεν ενδιαφέρεται για την Θράκη ούτε για τη Ρωσία. Ενδιαφέρεται να πουλήσει φύλλα, και κάνει κλικμπειτ τίτλους που νομίζει ότι θα χαψουν οι ανόητοι και θα πάρουν τη φυλλάδα.πατησιωτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:37 Τους βρίζουν πολλοί.
https://twitter.com/PlakoudasSpyros/sta ... 6227496207
Eγώ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι fakenews.Δεν ξέρω τι θα καταργήσει και τι δεν θα καταργήσει ο Τραμπ.
Ξέρω όμως ότι η ιδιοκτησία της εφημερίδας αυτής ΘΕΛΕΙ να καταργηθεί διότι ενοχλεί τη Ρωσία και τίποτε άλλο δεν τους ενδιαφέρει.
Ο Κοττάκης που κόπτεται για τη Θράκη δεν γνωρίζει ότι η βάση εκτός από τη Ρωσία ενοχλεί και την Τουρκία;
το ξέρει βέβαια,άλλωστε οι ίδιοι οι Τούρκοι το λένε συνέχεια.Αλλά πάνω απ όλα έχει σημασία να μην ενοχλούνται οι Ρώσοι.
Η Κύρα Αδάμ που τα γράφει αυτά ήταν χρόνια στην "Ελευθεροτυπία" και έγραφε τα ίδια,συνεχώς δυσμενή νέα για τα ελληνοτουρκικά και τις "προδοσίες" που έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις.Τώρα κάνει την ίδια δουλειά από τη "Δημοκρατία" .Άλλωστε τώρα η Ρωσία το παίζει δεξιά και όχι αριστερά.![]()
ειναι οι εφημεριδες που διαβαζει ο αριστος .
και οι τούρκοι της ΜΙΤ το ίδιο λένε στα φόρα.Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:49 Ολη η στρατια των μποτ σε παραταξη.![]()
Για να σας ποναει ΤΟΣΟ η Δημοκρατια κατι καλο θα κανει.
.
Μεγάλος άνθρωπος και το μόνο επιχείρημα που μπορείς να σκεφτείς είναι ότι όποιος κράζει τη φυλλάδα που θαυμάζεις είναι έμμισθο μποτ; Ψυχολογικά έχεις;Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:49 Ολη η στρατια των μποτ σε παραταξη.![]()
Για να σας ποναει ΤΟΣΟ η Δημοκρατια κατι καλο θα κανει.
.