πότε διεκδίκησε ο κόσμος λιγότερους άχρηστους στο δημόσιο και κρατικές δομές που να δουλεύουν;zteo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:23 Προτιμώ οι εκλογές να γίνονται στην ώρα τους αλλά οπότε θελήσουν μπορούν να πάνε. Η ουσία είναι το κίνημα και ο λαός να μην εξαντληθούν μόνο σε αλλαγές προσώπων αλλά να συνεχίσουν να διεκδικούν αλλαγή πολιτικής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα έχουμε εκλογές μέχρι το καλοκαίρι;
-
Δημοκράτης
Re: Θα έχουμε εκλογές μέχρι το καλοκαίρι;
- Otto Weininger
Μπράβο που στοιχηματίζεις ότι κάτι που έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι εχει αποφασιστεί ήδη, θα παίξει ως συζήτηση.Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Εάν αλλάξει το κλίμα με παροχές (στοιχηματίζω ότι η επαναφορά του 13ου μισθού θα παίξει πολύ ως συζήτηση) θα σκεφτεί εκλογές
Ετσι όπως είναι το κλίμα τώρα δεν κάνει κίνηση
Σε κάθε περίπτωση εκλογές σε δυο χρόνια είναι αντιθεσμικό ρεζιλίκι
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:32Τι εννοείς εάν κερδίσει;Ίακχος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:31 Ωραία πάμε σε εκλογές με 13ο μισθό στους ΔΥ κσι φορολογία γκιλοτίνα για τους Ελεύθερους επαγγελματίες. Αν κερδίσει θα είναι αντικείμενο ψυχιατρικής ανάλυσης το αποτέλεσμα
Με τους αντιπάλους που έχει θα είναι πρώτο κόμμα. Οι απώλειες που θα έχει είναι οι κρίσιμες. Εάν πέσει στο 25% θα είναι καταστροφή
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτή την στιγμή έχεις 57 νεκρούς ακριβώς επειδή έχεις υποστελεχωση του Οσε οπότε η πολιτική για λιγότερους " άχρηστους " δοκιμάστηκε και έφερε αυτό το αποτέλεσμα.Δημοκράτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:37πότε διεκδίκησε ο κόσμος λιγότερους άχρηστους στο δημόσιο και κρατικές δομές που να δουλεύουν;zteo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:23 Προτιμώ οι εκλογές να γίνονται στην ώρα τους αλλά οπότε θελήσουν μπορούν να πάνε. Η ουσία είναι το κίνημα και ο λαός να μην εξαντληθούν μόνο σε αλλαγές προσώπων αλλά να συνεχίσουν να διεκδικούν αλλαγή πολιτικής.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Γιατί να μη κάνει, ποιός άλλος μπορεί να του πάρει τη κουτάλα?Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Εάν αλλάξει το κλίμα με παροχές (στοιχηματίζω ότι η επαναφορά του 13ου μισθού θα παίξει πολύ ως συζήτηση) θα σκεφτεί εκλογές
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
άμα γίνει τιρινίνι με τους τεμπονέρες παραμεθαύριο και γίνει και πρόταση μομφής που συζητείται γτ είναι είναι αιντιθεσμικό ρεζιλικι;Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Εάν αλλάξει το κλίμα με παροχές (στοιχηματίζω ότι η επαναφορά του 13ου μισθού θα παίξει πολύ ως συζήτηση) θα σκεφτεί εκλογές
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Λιγότερους άχρηστους, σημαίνει περισσότερους χρήσιμους.zteo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:07Αυτή την στιγμή έχεις 57 νεκρούς ακριβώς επειδή έχεις υποστελεχωση του Οσε οπότε η πολιτική για λιγότερους " άχρηστους " δοκιμάστηκε και έφερε αυτό το αποτέλεσμα.Δημοκράτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:37πότε διεκδίκησε ο κόσμος λιγότερους άχρηστους στο δημόσιο και κρατικές δομές που να δουλεύουν;zteo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:23 Προτιμώ οι εκλογές να γίνονται στην ώρα τους αλλά οπότε θελήσουν μπορούν να πάνε. Η ουσία είναι το κίνημα και ο λαός να μην εξαντληθούν μόνο σε αλλαγές προσώπων αλλά να συνεχίσουν να διεκδικούν αλλαγή πολιτικής.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Δημοκράτης
Δεν ειναι καν στις τοπ 5 μαλακιες ππυ πιστευειςzteo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:07Αυτή την στιγμή έχεις 57 νεκρούς ακριβώς επειδή έχεις υποστελεχωση του Οσε οπότε η πολιτική για λιγότερους " άχρηστους " δοκιμάστηκε και έφερε αυτό το αποτέλεσμα.Δημοκράτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:37πότε διεκδίκησε ο κόσμος λιγότερους άχρηστους στο δημόσιο και κρατικές δομές που να δουλεύουν;zteo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:23 Προτιμώ οι εκλογές να γίνονται στην ώρα τους αλλά οπότε θελήσουν μπορούν να πάνε. Η ουσία είναι το κίνημα και ο λαός να μην εξαντληθούν μόνο σε αλλαγές προσώπων αλλά να συνεχίσουν να διεκδικούν αλλαγή πολιτικής.
Ενώ η περιρρέουσα ατμόσφαιρα βρίθει θεσμικότητας...Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Εάν αλλάξει το κλίμα με παροχές (στοιχηματίζω ότι η επαναφορά του 13ου μισθού θα παίξει πολύ ως συζήτηση) θα σκεφτεί εκλογές
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και να δώσει αναδρομικά σε όλους τους συνταξιούχουςBeria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Εάν αλλάξει το κλίμα με παροχές (στοιχηματίζω ότι η επαναφορά του 13ου μισθού θα παίξει πολύ ως συζήτηση) θα σκεφτεί εκλογές
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν έχει υπάρξει απάντηση σου που να μην ξεκινά με :ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 21:36Ενώ η περιρρέουσα ατμόσφαιρα βρίθει θεσμικότητας...Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Εάν αλλάξει το κλίμα με παροχές (στοιχηματίζω ότι η επαναφορά του 13ου μισθού θα παίξει πολύ ως συζήτηση) θα σκεφτεί εκλογές
Ναι, αλλά εσείς
Ενώ οι υπόλοιποι
Είναι αδύνατον να διαβάσεις κάτι αυτοτελώς;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αυτοτελώς το διαβάζω και πάνω σε αυτό απαντώ. Υπάρχει έστω και ένας θεσμός αυτήν τη στιγμή, που να μην έχει απαξιωθεί στον μέγιστο βαθμό;Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 21:38Δεν έχει υπάρξει απάντηση σου που να μην ξεκινά με :ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 21:36Ενώ η περιρρέουσα ατμόσφαιρα βρίθει θεσμικότητας...Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Εάν αλλάξει το κλίμα με παροχές (στοιχηματίζω ότι η επαναφορά του 13ου μισθού θα παίξει πολύ ως συζήτηση) θα σκεφτεί εκλογές
Ναι, αλλά εσείς
Ενώ οι υπόλοιποι
Είναι αδύνατον να διαβάσεις κάτι αυτοτελώς;
Ένας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ ή εσύ που πιστεύεις το νούμερο εργαζομένων που υπάρχει στο οργανόγραμμα του ΟΣΕ και θέλεις να μικρύνει. Σου έχω νέα δεν ισχύει αυτί το νούμερο.Δημοκράτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 21:19Δεν ειναι καν στις τοπ 5 μαλακιες ππυ πιστευειςzteo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:07Αυτή την στιγμή έχεις 57 νεκρούς ακριβώς επειδή έχεις υποστελεχωση του Οσε οπότε η πολιτική για λιγότερους " άχρηστους " δοκιμάστηκε και έφερε αυτό το αποτέλεσμα.Δημοκράτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:37
πότε διεκδίκησε ο κόσμος λιγότερους άχρηστους στο δημόσιο και κρατικές δομές που να δουλεύουν;
Και αλήθεια πότε και που κυβερνήσε η δεξιά στον κόσμο χωρίς ρουσφέτια και κομματοποιηση του κρατους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Βρε μπουφέ το πρόβλημα του οσε ειναι οτι έχει στελεχώσει με όλους τους α εχρηστους. Και 100κ άχρηστους ακομα να προσλάβει, πάλι το ιδιο μππυρδελο θα παραμείνειzteo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 22:53Εγώ ή εσύ που πιστεύεις το νούμερο εργαζομένων που υπάρχει στο οργανόγραμμα του ΟΣΕ και θέλεις να μικρύνει. Σου έχω νέα δεν ισχύει αυτί το νούμερο.Δημοκράτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 21:19Δεν ειναι καν στις τοπ 5 μαλακιες ππυ πιστευειςzteo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:07
Αυτή την στιγμή έχεις 57 νεκρούς ακριβώς επειδή έχεις υποστελεχωση του Οσε οπότε η πολιτική για λιγότερους " άχρηστους " δοκιμάστηκε και έφερε αυτό το αποτέλεσμα.
Και αλήθεια πότε και που κυβερνήσε η δεξιά στον κόσμο χωρίς ρουσφέτια και κομματοποιηση του κρατους.
Άρχισες να μπερδεύεις τα λόγια σου ρε ποντίφικα?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:28άμα γίνει τιρινίνι με τους τεμπονέρες παραμεθαύριο και γίνει και πρόταση μομφής που συζητείται γτ είναι είναι αιντιθεσμικό ρεζιλικι;Beria έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Εάν αλλάξει το κλίμα με παροχές (στοιχηματίζω ότι η επαναφορά του 13ου μισθού θα παίξει πολύ ως συζήτηση) θα σκεφτεί εκλογές
Σε κάθε περίπτωση εκλογές σε δυο χρόνια είναι αντιθεσμικό ρεζιλίκι![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-