Έχω το ίδιο πρόβλημα με όλα τα ηλεκτρικά πατίνια κάτω από 500 €.Μηχανικός έγραψε: 15 Δεκ 2018, 16:02 Να κάνει και για μεγαλόσωμους;
Γιατί η κοπέλα είναι 1,55 και 45 κιλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Ποια έχεις δοκιμάσει μέχρι στιγμής;DIOMEDESGR έγραψε: 15 Δεκ 2018, 18:18Έχω το ίδιο πρόβλημα με όλα τα ηλεκτρικά πατίνια κάτω από 500 €.Μηχανικός έγραψε: 15 Δεκ 2018, 16:02 Να κάνει και για μεγαλόσωμους;
Γιατί η κοπέλα είναι 1,55 και 45 κιλά.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- DIOMEDESGR
Δεν έχω ανέβει επάνω τους, απλώς ψάχνω φτηνό πατίνι ΠΑΝΩ από 120 Kgr γιατί θέλω να κουβαλήσω σακίδιο με εξοπλισμό.
Έχω ψάξει ebay αλλά βρίσκω σχεδόν τα ίδια με εδώ! (απο Γερμανία, η Κίνα πλέον έχει δασμούς στα τελωνεία).
Τα "βαριά" πατίνια εκτοξεύονται πάνω από 1000€ !
https://www.amazon.co.uk/Cifero-Electri ... B079K27S1JDIOMEDESGR έγραψε: 15 Δεκ 2018, 18:45Δεν έχω ανέβει επάνω τους, απλώς ψάχνω φτηνό πατίνι ΠΑΝΩ από 120 Kgr γιατί θέλω να κουβαλήσω σακίδιο με εξοπλισμό.
Έχω ψάξει ebay αλλά βρίσκω σχεδόν τα ίδια με εδώ! (απο Γερμανία, η Κίνα πλέον έχει δασμούς στα τελωνεία).
Τα "βαριά" πατίνια εκτοξεύονται πάνω από 1000€ !![]()
Ίσως κάτι τέτοιο να ήταν πιο κατάλληλο για εσένα, είναι σαν σκέητμποαρντ κι αυτό αλλά κάθεσαι (πιο άνετο δηλαδή και πιο βολικό για τα μπαγκάζια σου).
Εγώ το σκέφτομαι πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 15 Δεκ 2018, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
- DIOMEDESGR
- DIOMEDESGR
Για κανά τέτοιο με κόβω........
XIAOMI Mi Electric Scooter Black
....................................και θα τραβάω τρέϊλερ με τα εργαλεία μου φαίνεται !
....................................και θα τραβάω τρέϊλερ με τα εργαλεία μου φαίνεται !
μα είναι δυνατόν, τόσο κόπο έχω κάνει να σας ψήσω, και λες για το πατίνι;DIOMEDESGR έγραψε: 15 Δεκ 2018, 20:33 Για κανά τέτοιο με κόβω........
....................................και θα τραβάω τρέϊλερ με τα εργαλεία μου φαίνεται !![]()
το μονόκυκλο της χιαομι ειναι πιο φθηνό, πιο δυνατό, έχει πιο πολύ πλάκα και όταν το μάθεις θα πάρεις το μεγάλο. Μονόκυκλο να πάρεις, δημοκρατικά πάντα.
Πρέπει να παίζει και έκδοση με λιθίου αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος απλά θυμάμαι κάτι τέτοιο όταν το έψαχνα μερικούς μήνες νωρίτερα, αν τελικά είναι αυτό το πρόβλημα σου (εξόν του κόστους απόκτησης).
Νομίζω θα ήταν αρκετά πιο βολικό κομιούτερ, για την πρόταση του έναον δεν σχολιάζω γιατί γκούλαγκ.
(:
.
.
Μπορεί να μην θέλει να γίνει ζογκλέρ.enaon έγραψε: 15 Δεκ 2018, 20:50 μα είναι δυνατόν, τόσο κόπο έχω κάνει να σας ψήσω, και λες για το πατίνι;![]()
το μονόκυκλο της χιαομι ειναι πιο φθηνό, πιο δυνατό, έχει πιο πολύ πλάκα και όταν το μάθεις θα πάρεις το μεγάλο. Μονόκυκλο να πάρεις, δημοκρατικά πάντα.
Υπάρχει περίπτωση ένας που φοβάται να οδηγήσει μηχανάκι (είναι πολλοί) να πάρει μονόκυκλο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 15 Δεκ 2018, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πάντως συσ, με 45 κιλά όχημα και 36volt με 500w μοτέρ, αυτό το πράγμα δεν θα ανεβαίνει ανηφόρες ακριβώς, απλά δεν θα το σπρώχνεις νομίζω. Εγώ για να ανέβω μία καλη ανυφόρα με την ρόδα των 15 κιλών, ζητάω περίπου 1300W και είμαι όρθιος με τέλειο κέντρο βάρους κλπ. Καθισμένος σε ένα όχημα τόσο βαρύ θα έλεγα 2kW nominal το ελάχιστο.
Μάγος ρε, όχι ζογκλερ, άντε μαγκνέτοΜηχανικός έγραψε: 15 Δεκ 2018, 20:57 Μπορεί να μην θέλει να γίνει ζογκλέρ.
Υπάρχει περίπτωση ένας που φοβάται να οδηγήσει μηχανάκι (είναι πολλοί) να πάρει μονόκυκλο;
ανάλογα πόση υπομονή έχει μηχ κλπ, αλλά στο τέλος απλά υπάρχεις, πετάς δεν οδηγείς κάτι, οπότε ναι ρε σίγουρα αν κάποιος κάπως μαγικά ήξερε να το πηγαίνει θα το πήγαινε, άσχετα αν φοβόταν τις μηχανές νομίζω, αν δεν φοβάσαι το περπάτημα δεν φοβάσαι και την αιώρηση
Θέλουμε ηλεκτρικό με δύο κινητήρες, έναν για κάθε τροχό.
Εύκολο να γίνει και θα έχουμε για πρώτη φορά μετά από πολλές προσπάθειες του παρελθόντος, μοτοσυκλέτα 2Χ2.
Εύκολο να γίνει και θα έχουμε για πρώτη φορά μετά από πολλές προσπάθειες του παρελθόντος, μοτοσυκλέτα 2Χ2.
για πολλές τούμπες, αν και με τα ηλεκτρονικά πλέον μπορεί και να γίνεταιΜηχανικός έγραψε: 15 Δεκ 2018, 21:20 Θέλουμε ηλεκτρικό με δύο κινητήρες, έναν για κάθε τροχό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 82 Απαντήσεις