το λεω γιατι μας το ειπαν τσοπανηδες ..σαν να σου λενε πριν δεν υπηρχεΝετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:07Έλεος ρε συnemo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:05συ που ξερεις οτι γαυγιζαν 4 μερες ;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:02
Πότε είπα εγώ ότι γαβγίζουν σε οτιδήποτε ψοφήσει;
Αν δεν ισχύει αυτό που λέω εγώ,γιατί γαβγιζαν στο πτωμα;
Μήπως γιατί κατάλαβαν ότι πρόκειται για άνθρωπο;
Αν ναι,τότε γιατί δεν γαβγιζαν 40 μέρες αλλά μόνο 4-5 μέρες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πρεσβύωψ;;;;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:06
Εσύ ρε μπαγλαμά έλεγες ότι διατηρούσες ακομα πρόβατα και ότι εφτιαχνες τυρί και ξυνογαλο.
Που αν σε βάλω να αρμεξεις δεν θ αφήσεις κριάρι για κριάρι,και τράγο για τράγο!
Γίδι,ε γίδι!!!
Αμα δεν μιλησω εγω που εχω προβατα σε μαντρι
Οι ιατροδικαστές δεν έχουν αποκλείσει τίποτα προς το παρόν.Blackdog έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:05Γιατι δεν γαβγιζαν στο πτωμα, αλλα σε κατι αλλο ισως;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:02Πότε είπα εγώ ότι γαβγίζουν σε οτιδήποτε ψοφήσει;Σέλευκας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56
πόσες χιλιάδες χρόνια τους γνωρίζεις ;
Εγω μεγάλωσα δίπλα σε μαντριά με πρόβατα και τσομπανόσκυλα και δεν άκουσα ποτέ να γαυγίζουν μέρα νύχτα αν ψωφίσει κάτι, εκτός αν γαυγίζουν μόνο σε ανθρώπους , σαυτο οντως δεν έχω πείρα.
Αν δεν ισχύει αυτό που λέω εγώ,γιατί γαβγιζαν στο πτωμα;
Μήπως γιατί κατάλαβαν ότι πρόκειται για άνθρωπο;
Αν ναι,τότε γιατί δεν γαβγιζαν 40 μέρες αλλά μόνο 4-5 μέρες;![]()
Οι ιατροδικαστες παντως εχουν αποκλεισει μεταφορα. Δεν εχει βρεθει αποδειξη οτι μεταφερθηκε εκει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο ατσιδας ο νεμο καταλαβε οτι οι τσοπανοι κατι μας κρυβουν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
αν ειναι κατι σιγουρο τοτε τι καθομαστε και γραφουμε; ειναι ομως;Blackdog έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:05
Οι ιατροδικαστες παντως εχουν αποκλεισει μεταφορα. Δεν εχει βρεθει αποδειξη οτι μεταφερθηκε εκει.
εξαλλου το ειπα και πριν οτι ολα τα ενδεχομενα παιζουν
και να υπηρχε εκει και κανενας δεν θα το ειχε αντιληφθει ..αυτο προσπαθω να πω οτι δεν ειναι σπανιο
να περασει κανεις απο διπλα και να μην δει τιποτα
πως νιωθεις αυτο το όμορφο μεσημέρι φίλε υπερασπιστή; Είσαι πρώτη γραμμή υπεράσπισης;nemo έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:03 αν ειναι μουφα θα ειμαι απο τους πρωτους που θα την υπερασπιστω
μεχρι τοτε ομως εχω το δικαιωμα της γνωμης
οκ πουτανακια;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν λεει αυτο
@Νετο, τις ιδέες αυτές που έχεις να μας στείλεις τον Γιαννό στην ενότητα με τα ντολμαδάκια, να τις ξεχάσεις πάραυτα
Ήταν άβατο, είναι άβατο και άβατο θα παραμείνει
Ήταν άβατο, είναι άβατο και άβατο θα παραμείνει
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ναι εννοω απ αυτα που εχουν δημοσιοποιηθει
γιατι δεν το κανουμε λιγο πιο σύνθετο; Μπορει να τον ειχαν σκοτώσει εκει, και να τον ειχαν σκεπάσει με ενα κουβούκλιο με τρυπούλες να αναπνέει και φιλτρα άνθρακα να μην μυρίζει, απ'έξω θα ειχε πουρναρια, σπεσιαλ για τετοιες δολοφονίες. Πρίν 5 μέρες πήγαν και το εβγαλαν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επειδή δε σας προλαβαίνω δεν ξέρω αν έπεσαν ιδέες...
Αν είχαν άλλου το πτώμα , γεννάται το εύλογο ερώτημα ...πού;
Σε κατάψυξη δεν παίζει γτ η σήψη προχώρησε κανονικά από ότι κατάλαβα.
Να τον έθαψαν κ να τον ξέθαψαν...κάποια ίχνη σχετικά θα είχε
Οπουδήποτε αλλού είναι λίγο απίθανο να το κρατούσαν...
Αν είχαν άλλου το πτώμα , γεννάται το εύλογο ερώτημα ...πού;
Σε κατάψυξη δεν παίζει γτ η σήψη προχώρησε κανονικά από ότι κατάλαβα.
Να τον έθαψαν κ να τον ξέθαψαν...κάποια ίχνη σχετικά θα είχε
Οπουδήποτε αλλού είναι λίγο απίθανο να το κρατούσαν...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Λόγω θερμοκρασιών και μόνο, αυτό ίσως είναι πιθανόν για ανθρώπους αλλά όχι για τα σκυλιά.nemo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:13αν ειναι κατι σιγουρο τοτε τι καθομαστε και γραφουμε; ειναι ομως;Blackdog έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:05
και να υπηρχε εκει και κανενας δεν θα το ειχε αντιληφθει ..αυτο προσπαθω να πω οτι δεν ειναι σπανιο
Ο λόγος που χρησιμοποιούνται τσοπανόσκυλα, κυνηγόσκυλα και αστυνομικοί σκύλοι στις έρευνες είναι το ότι οι σκύλοι έχουν πολλαπλάσια δυνατότητα όσφρησης από τους ανθρώπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προσωπικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν υπαρχει καμμια ενδειξη μεταφορας. Για αυτο και αναπαραγονται μονο απο πηγες β διαλογης τετοια σεναρια. Οι διαρροες απο τους (λιγοτερο β) δημοσιογραφους λενε καθετα οτι απο επιστημονικη εξεταση του σωματος και του χωρου δεν βρεθηκε κατι.nemo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:13αν ειναι κατι σιγουρο τοτε τι καθομαστε και γραφουμε; ειναι ομως;Blackdog έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:05
Το μονο που αναμενεται για να ριξει φως ειναι οι ιστολογικες εξετασεις.
Τωρα αν σκεφτεσαι οτι ειναι στοχευμενες οι διαρροες η οχι, αυτο δεν μπορω να το ξερω.
Λυπαμαι που θα γινω μακαβριος, αλλα (και ειναι λογικο αυτο) γραφτηκε οτι αν καποιος μετεφερε ενα πτωμα δυο μηνων εκει αυτο δεν θα εφτανε σε ενα κομματι 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 0 Απαντήσεις