Εσυ οταν τους πετας μπριζολες δεν τις τρωνε επειδη δεν ειναι πτωματοφαγα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
-
stergiosbik
Πότε είπα εγώ ότι γαβγίζουν σε οτιδήποτε ψοφήσει;Σέλευκας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56πόσες χιλιάδες χρόνια τους γνωρίζεις ;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:41 Δεν χρειαζόμαστε κανένα πόρισμα για να μάθουμε τους νόμους της φύσης που γνωρίζουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Εγω μεγάλωσα δίπλα σε μαντριά με πρόβατα και τσομπανόσκυλα και δεν άκουσα ποτέ να γαυγίζουν μέρα νύχτα αν ψωφίσει κάτι, εκτός αν γαυγίζουν μόνο σε ανθρώπους , σαυτο οντως δεν έχω πείρα.
Αν δεν ισχύει αυτό που λέω εγώ,γιατί γαβγιζαν στο πτωμα;
Μήπως γιατί κατάλαβαν ότι πρόκειται για άνθρωπο;
Αν ναι,τότε γιατί δεν γαβγιζαν 40 μέρες αλλά μόνο 4-5 μέρες;
και αυτο στο τουιερ παρακαλω. πολυ καλο.SeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:02Εσυ οταν τους πετας μπριζολες δεν τις τρωνε επειδη δεν ειναι πτωματοφαγα;
Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56Ρε μλκα, έχει και θέματα μαγειρική το πχορουμSeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:52 Να σου πω φιλε
Τα τζομπανοσκυλα που μυριζαν το πτωμα επι τεσσερις μερες και κυκλοφορουσαν ελευθερα γιατ δεν το εφαγαν/διαμελησαν κτλ;
Προτιμουσαν σκυλοτροφη;
Μην μας ζαλίζεις ταρχιδια με κάθε μλκια που θεωρείς σημαντική
Γράφει για γιουβαρλάκια γράφε για ντολμαδάκια δεν είναι όλα για ολους
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Νετο Γκουερινο
Τους ψηφοφόρους της ν.δ τους λένε πρόβατα μεταφορικά ρε βλάκαSeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:58Αμα δεν μιλησω εγω που εχω προβατα σε μαντρι,εγω ποου οι οικογενεια μου ειχε προβατα απο το 1790 που γνωριζω μεχρι και πριν 15 χρονια ποιος θα μιλησει;Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56
Ρε μλκα, έχει και θέματα μαγειρική το πχορουμ
Εσυ;
Καπου ωπα για το θεο.
-
Νετο Γκουερινο
Ε;Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:03Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56Ρε μλκα, έχει και θέματα μαγειρική το πχορουμSeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:52 Να σου πω φιλε
Τα τζομπανοσκυλα που μυριζαν το πτωμα επι τεσσερις μερες και κυκλοφορουσαν ελευθερα γιατ δεν το εφαγαν/διαμελησαν κτλ;
Προτιμουσαν σκυλοτροφη;
Γράφει για γιουβαρλάκια γράφε για ντολμαδάκια δεν είναι όλα για ολους![]()
συ που ξερεις οτι γαυγιζαν 4 μερες ; ή δεν γαυγιζαν ασβους και αλεπουδες που ηταν στην σορο;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:02Πότε είπα εγώ ότι γαβγίζουν σε οτιδήποτε ψοφήσει;Σέλευκας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56πόσες χιλιάδες χρόνια τους γνωρίζεις ;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:41 Δεν χρειαζόμαστε κανένα πόρισμα για να μάθουμε τους νόμους της φύσης που γνωρίζουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Εγω μεγάλωσα δίπλα σε μαντριά με πρόβατα και τσομπανόσκυλα και δεν άκουσα ποτέ να γαυγίζουν μέρα νύχτα αν ψωφίσει κάτι, εκτός αν γαυγίζουν μόνο σε ανθρώπους , σαυτο οντως δεν έχω πείρα.
καλα σου λεει ο γγ
Γιατι δεν γαβγιζαν στο πτωμα, αλλα σε κατι αλλο ισως;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:02Πότε είπα εγώ ότι γαβγίζουν σε οτιδήποτε ψοφήσει;Σέλευκας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56πόσες χιλιάδες χρόνια τους γνωρίζεις ;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:41 Δεν χρειαζόμαστε κανένα πόρισμα για να μάθουμε τους νόμους της φύσης που γνωρίζουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Οι ιατροδικαστες παντως εχουν αποκλεισει μεταφορα. Δεν εχει βρεθει αποδειξη οτι μεταφερθηκε εκει.
στο Γιακουμάκη γαύγιζαν σκυλιά;ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:00 45 μέρες δεν πέρασε ψυχή από εκεί...Αγνοείτε τις μαρτυρίες βοσκών κλπ που λένε ότι πέρασαν από το σημείο άπειρες φορές στο χρονικό αυτό διάστημα και δεν είδαν τίποτα. Δεν σου διαφεύγει ούτε το πτώμα ούτε η μυρωδιά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
-
stergiosbik
Εσύ ρε μπαγλαμά έλεγες ότι διατηρούσες ακομα πρόβατα και ότι εφτιαχνες τυρί και ξυνογαλο.SeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:58Αμα δεν μιλησω εγω που εχω προβατα σε μαντρι,εγω ποου οι οικογενεια μου ειχε προβατα απο το 1790 που γνωριζω μεχρι και πριν 15 χρονια ποιος θα μιλησει;Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56
Εσυ;
Καπου ωπα για το θεο.
Που αν σε βάλω να αρμεξεις δεν θ αφήσεις κριάρι για κριάρι,και τράγο για τράγο!
Γίδι,ε γίδι!!!
Όλα τα τσομπανόσκυλα κυκλοφορούν ελεύθερα γύρω από την περιοχή που προστατεύουν.SeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:52 Να σου πω φιλε
Προτιμουσαν σκυλοτροφη;
Κατά τα άλλα, αν είχες σχέση ακόμη και με οικόσιτα θα ήξερες ότι από ένα σημείο και μετά δεν καταβροχθίζουν το οτιδήποτε δεν τους μυρίζει ως αναλώσιμη τροφή.
Οπότε, κόψε τις παπαριές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νετο Γκουερινο
Έλεος ρε συnemo έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:05συ που ξερεις οτι γαυγιζαν 4 μερες ;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:02Πότε είπα εγώ ότι γαβγίζουν σε οτιδήποτε ψοφήσει;Σέλευκας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56
πόσες χιλιάδες χρόνια τους γνωρίζεις ;
stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:06 Που αν σε βάλω να αρμεξεις δεν θ αφήσεις κριάρι για κριάρι,και τράγο για τράγο!
ειναι ορκ δεν καταλαβαινουν τιποτα αν εχουν κατι στο μυαλοΣέλευκας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:05στο Γιακουμάκη γαύγιζαν σκυλιά;ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:00 45 μέρες δεν πέρασε ψυχή από εκεί...Αγνοείτε τις μαρτυρίες βοσκών κλπ που λένε ότι πέρασαν από το σημείο άπειρες φορές στο χρονικό αυτό διάστημα και δεν είδαν τίποτα. Δεν σου διαφεύγει ούτε το πτώμα ούτε η μυρωδιά.![]()
Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:04Τους ψηφοφόρους της ν.δ τους λένε πρόβατα μεταφορικά ρε βλάκαSeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:58Αμα δεν μιλησω εγω που εχω προβατα σε μαντρι,εγω ποου οι οικογενεια μου ειχε προβατα απο το 1790 που γνωριζω μεχρι και πριν 15 χρονια ποιος θα μιλησει;Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:56
Εσυ;
Καπου ωπα για το θεο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 0 Απαντήσεις