Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 13:42
Δεν γίνεται ο κτηνοτρόφος να λέει πως τα σκυλιά γαυγιζαν τις τελευταίες ημέρες,οι κυνηγοί να λένε ότι πέρασαν παρά πολλές φορές από το σημείο το διάστημα των 45 ημερών και δεν υπήρχε τίποτα,δεν μπορεί ο κοινοτάρχης να λέει πως το σημείο έχει κίνηση και είναι αδύνατον να μην είχαν δει το πτώμα και παρόλο αυτά να πουν ότι το πτώμα βρισκόταν εκεί από την αρχή
Μα αυτό δεν έχει υποστηριχθεί από κάποια επίσημη αρχή.
Δεν γίνεται ο κτηνοτρόφος να λέει πως τα σκυλιά γαυγιζαν τις τελευταίες ημέρες,οι κυνηγοί να λένε ότι πέρασαν παρά πολλές φορές από το σημείο το διάστημα των 45 ημερών και δεν υπήρχε τίποτα,δεν μπορεί ο κοινοτάρχης να λέει πως το σημείο έχει κίνηση και είναι αδύνατον να μην είχαν δει το πτώμα και παρόλο αυτά να πουν ότι το πτώμα βρισκόταν εκεί από την αρχή
τα σκυλια ειναι ικανα να περασουν μισο μετρο και να μην αντιληφθουν τιποτα το ιδιο και οι ανθρωποι ..το ειπε και ενας κυνηγος της περιοχης..το ποσο καιρο ηταν εκει θα πρεπει να ειναι γνωστο στις αρχες δεν γινεται να μην καταλαβουν οταν το εχουν δει με τα ματια τους
Δεν ξέρω πως να στο πω,αλλά εξαιτίας της αντίδρασης των σκυλιών τις τελευταίες πέντε μέρες βρέθηκε το πτώμα
Άρα για να τελειώνουμε,από την στιγμή που σίγουρα το πτώμα μεταφέρθηκε,κατά 99.9% μιλάμε για έγκλημα
Κάπου αλλού βρισκόταν το πτώμα,όπου δεν μπορούσε να το δεί κανείς και μεταφέρθηκε εκεί για να βρεθεί και να δωθεί το μήνυμα
τα σκυλια ειναι ικανα να περασουν μισο μετρο και να μην αντιληφθουν τιποτα το ιδιο και οι ανθρωποι ..το ειπε και ενας κυνηγος της περιοχης..το ποσο καιρο ηταν εκει θα πρεπει να ειναι γνωστο στις αρχες δεν γινεται να μην καταλαβουν οταν το εχουν δει με τα ματια τους
Δεν ξέρω πως να στο πω,αλλά εξαιτίας της αντίδρασης των σκυλιών τις τελευταίες πέντε μέρες βρέθηκε το πτώμα
τα σκυλια τις τελευταίες μέρες γαύγιζαν τα ζώα που μαζεύτηκαν γυρω απο το πτώμα, τιποτε αλεπούδες.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
δεν ξερω πως να στο πω αλλα για τα σκυλια εχω αφιερωσει περισσοτερο χρονο απο σενα
υπαρχουν σκυλια και σκυλια ..επισης τα γαυγισματα μπορει να πηγαιναν σε ζουλαπια αλεπουδες
ασβους κλπ που συγκεντρωνόταν στην σορο ..τα σκυλια παντα τα γαυγιζουν
τα σκυλια τις τελευταίες μέρες γαύγιζαν τα ζώα που μαζεύτηκαν γυρω απο το πτώμα, τιποτε αλεπούδες.
Και τι θες να πεις;
Ότι οι αλεπούδες κτλ περίμεναν 40 μέρες να σιτεψει το πτώμα να πάνε να το φάνε;
Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 13:52
Άρα για να τελειώνουμε,από την στιγμή που σίγουρα το πτώμα μεταφέρθηκε,κατά 99.9% μιλάμε για έγκλημα
Κάπου αλλού βρισκόταν το πτώμα,όπου δεν μπορούσε να το δεί κανείς και μεταφέρθηκε εκεί για να βρεθεί και να δωθεί το μήνυμα
Αν ήταν μήνυμα, ποιος ήταν ο πομπός και αποδέκτης του μηνύματος;
Crimson_2 έγραψε: 24 Φεβ 2025, 08:09
Σε μια ευρωπαϊκή χώρα αυτός ο θάνατος δεν θα ήταν καν viral θέμα για τα κανάλια, αφού θεωρίες συνομωσίας ότι έχει την οποιασδήποτε σχέση με τα Τέμπη θα είχαν απήχηση σε 0.1% του πληθυσμού όχι 10%.
Πολύ σωστά έχω ανοίξει νήμα για τον Δονκιχωτισμό και τους ανεμόμυλους.
Με το που βγήκε η είδηση βγήκανε όλα τα μποτ και άρχισαν να λένε διάφορα με σκοπό να τσιγκλίσουν κόσμο να μπεί σε διάλογο μαζί τους και να φτιάχνουν σενάρια.
Λίγοι ήτανε οι ψύχραιμοι.
Έτσι ακόμα μια φορά ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης πέτυχε.
Τι να πω χαμηλό επίπεδο πολιτών χαμηλό επίπεδων πολιτικών κατάντια.
' Χαμηλό επίπεδο πολιτικών δε νομίζω , λαμόγια είναι. Τους ταίζουν αυτά που ζητάνε για να διατήρησουν και να αυξήσουν τα πελατάκια τους .
δεν ξερω πως να στο πω αλλα για τα σκυλια εχω αφιερωσει περισσοτερο χρονο απο σενα
υπαρχουν σκυλια και σκυλια ..επισης τα γαυγισματα μπορει να πηγαιναν σε ζουλαπια αλεπουδες
ασβους κλπ που συγκεντρωνόταν στην σορο ..τα σκυλια παντα τα γαυγιζουν
Δεν ξέρω πάλι πως να στο πω,αλλά τα ίδια σκυλιά που γαυγιζαν τις τελευταίες μέρες είχε και πριν από αυτές ο κτηνοτρόφος
Δεν έφερε ειδικά σκυλιά που γαυγιζουν σε ανάλογες περιπτώσεις
Και ποιά ακριβώς είναι η Γαλή;. Μήπως ειναι στο απυρόβλητο; Μήπως κατάλαβε η Μεγαλειοτάτη, τί ακριβώς της είπα; Μάζεψε κυρά μου λίγο την αλαζονεία σου. Ένα σκουπίδι είσαι.
Κατά τα φαινόμενα έχεις κάποιο ιδεοψυχαναγκαστικό θεματάκι με τα σκουπίδια.
Αυτό όμως δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Το φαράσι τα μαζεύει και μετέπειτα πετιούνται στους κάδους. Είναι δικό σου πρόβλημα διότι δεν βγαίνεις στη συγκομιδή για να σε πάρουν για την χωματερή.
Επαναλάμβάνω ότι αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Και τέτοιο θα παραμείνει.
Αν ήταν μήνυμα, ποιος ήταν ο πομπός και αποδέκτης του μηνύματος;
Παίζει κι αυτό σιγουράκι 99%;
Αυτές τις βλαχοεξυπναδες δεν μπορώ,τις μαγκές με ξένο κώλο
Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε όλοι μας
Βάλε όμως τον εαυτό σου στην θέση ενός γονιού που αύριο περιμένουν από το παιδί του όλοι να βγάλει κάποιο από τα πορίσματα που λείπουν
Θα ήσουν ήσυχη με τόσες συμπτωσεις να γυρνάνε γύρω γύρω;
Αρχιδια θα ήσουν,θα του έλεγες γάμησε το μην ασχολείσαι,δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας;
Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 13:58
Δεν ξέρω πάλι πως να στο πω,αλλά τα ίδια σκυλιά που γαυγιζαν τις τελευταίες μέρες είχε και πριν από αυτές ο κτηνοτρόφος
Δεν έφερε ειδικά σκυλιά που γαυγιζουν σε ανάλογες περιπτώσεις
για αυτο λεμε οτι δεν εχουν αναφερθει για τον χρονο που σημαινει οτι κατι εξεταζουν
επισης δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στα σκυλια ουτε σε τσοπανους
το σιγουρα δε θα το πουν τα σκυλια, ουτε οι τσοπανηδες, ουτε οι κυνηγοι. θα το πουν οι εγκληματολογοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.