Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Niki έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:07
Αφού είναι ένα σενάριο που το επεξεργάζεται η αστυνομία που διερευνά τον θάνατο το είπανε στα κανάλια είναι ψεκασμένοι ;
Τα πιθανά σενάρια είναι πολλά.
Μην τα βάζετε όλα γιατί είναι κουραστικό.
Αυτο δεν ειναι σεναριο
Ειναι πεποιθηση
Αρίστος έγραψε: ↑Σήμερα, 18:15
Για μενα η απαγωγη ειναι δεδομενη λογω ραχουλας και σκυλων που γαβγιζαν μονο τις τελευταιες μερες αλλα και λογω του μαρτυρα που ειπε οτι τον εβαλαν σε ενα αμαξι.
Και εφοσον υπηρξε απαγωγη τη φαρμακευτικη ουσια του την εδωσαν οι απαγωγεις.
Nαι πεποιθηση ειναι διαφορετικα θα πρεπει να βγαλουμε τους τσομπανηδες ψευτες η τα σκυλια εκφυλισμενα απο τη woke κουλτουρα.
Nαι πεποιθηση ειναι διαφορετικα θα πρεπει να βγαλουμε τους τσομπανηδες ψευτες η τα σκυλια εκφυλισμενα απο τη woke κουλτουρα.
.
Οι τσομπανηδες ειπαν οτι δολοφονηθηκε;
Οι τσομπανηδες ειπαν οτι εγινε απαγωγη;
Οι τσομπανηδες ειπαν οτι οι απαγωγεις του χορηγησαν φαρμακευτικη ουσια;
Τι λες βρε τσομπανη.Εσυ τα ειπες αυτα αυτοι δεν ειπαν κατι τετοιο.
.
Οι τσομπανηδες ειπαν οτι δολοφονηθηκε;
Οι τσομπανηδες ειπαν οτι εγινε απαγωγη;
Οι τσομπανηδες ειπαν οτι οι απαγωγεις του χορηγησαν φαρμακευτικη ουσια;
Τι λες βρε τσομπανη.Εσυ τα ειπες αυτα αυτοι δεν ειπαν κατι τετοιο.
Τα πτωματα περπατανε μονα τους και ανεβαινουν σε ραχουλες;
Οι τσοπανηδες ειπαν οτι τα σκυλια ξεκινησαν να γαβγιζουν πριν λιγες μερες και οτι οι ιδιοι απο το σημειο ειχαν περασει πιο πριν πολλες φορες και δεν ειχαν δει τιποτα.
Με βαση λοιπον το ιατροδικαστικο συμπερασμα για θανατο κοντα στην ημερομηνια της εξαφανισης και σε συνδυασμο με την μαρτυρια των τσοπανηδων οτι δεν υπηρχε πτωμα στο σημειο πριν 4-5 μερες...
τα πτωματα αποκλειεται να σκαρφαλωνουν σε ραχουλες.
Niki έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:26
Κάποιος που λέει η γνώμη μου .... είναι κάτι διαφορετικό.
Η προσωπική μου γνώμη μην γράφετε ειδικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την υστεροφημία ενός νεκρού.
Αυτό τουλάχιστον προσπαθήστε να το σεβαστείτε ούτε τα 40 του δεν πέρασαν και έχει βουίξει το διαδίκτυο με απίθανες βλακείες.
Που όλες παρέλασαν από το φόρουμ.
Ας σεβαστούμε όλοι μας τον νεκρό και μετά τον χώρο που γράφουμε τις γνώμες μας.
Εσυ που εχεις γραψει καμια 10αρια φορες οτι δολοφονηθηκε κανεις μαθημα σε εμενα που δεν εχω γραψει ποτε για το πως πεθανε;
Καπου ωπα για το θεο.
Σε ενημερώνω ότι ακόμα δεν μου έφερες δημοσίευση μου άρα ενημερώνω τους συντονιστές να διαγράψουν την δημοσίευση σου και ζητώ να φας και ένα μπαν γιατί γράφεις ψέματα για το άτομο μου.
Στην έχω χαρίσει πολλές φορές τώρα ξεπέρασες τα όρια.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Θα επαναλάβω ότι το πραγματικό ερώτημα είναι το ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ήταν οι δολοφόνοι, αν τα αποτελέσματα όλων των ερευνών συγκλίνουν στη δολοφονία.
Προφανως και εγω αφηνω ανοιχτο το ενδεχομενο και να μην σχετιζεται η δολοφονια με τα Τεμπη (κυριως λογω Στεργιου).
.
Αυτό το "προφανές" προέκυψε πολύ πρόσφατα...
Και κάπου έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες αντιδράσεις για τη σκύλευση νεκρού, προέκυψαν όταν ψιλοξύνισε η σούπα για τις μαφιόζικες κυβερνητικές εκτελέσεις...
Εννοώ ότι οι όποιες αποστασιοποιήσεις άργησαν λίγες μέρες και απόδειξη γι ´αυτό είναι πέρα από τα ποσταρίσματα εδώ, η τελεσίδικη απόφαση που έπαιζε σε σόσιαλ μήντια, αφίσες, συνθήματα κλπ που θεωρούσαν τον συγκεκριμένο θάνατο ως ένα ακόμη θύμα των Τεμπών.
Αρίστος έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:39
Με βαση λοιπον το ιατροδικαστικο συμπερασμα για θανατο κοντα στην ημερομηνια της εξαφανισης και σε συνδυασμο με την μαρτυρια των τσοπανηδων οτι δεν υπηρχε πτωμα στο σημειο πριν 4-5 μερες...
Θα επαναλάβω ότι το πραγματικό ερώτημα είναι το ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ήταν οι δολοφόνοι, αν τα αποτελέσματα όλων των ερευνών συγκλίνουν στη δολοφονία.
Προφανως και εγω αφηνω ανοιχτο το ενδεχομενο και να μην σχετιζεται η δολοφονια με τα Τεμπη (κυριως λογω Στεργιου).
.
Αυτό το "προφανές" προέκυψε πολύ πρόσφατα...
Και κάπου έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες αντιδράσεις για τη σκύλευση νεκρού, προέκυψαν όταν ψιλοξύνισε η σούπα για τις μαφιόζικες κυβερνητικές εκτελέσεις...
Εννοώ ότι οι όποιες αποστασιοποιήσεις άργησαν λίγες μέρες και απόδειξη γι ´αυτό είναι πέρα από τα ποσταρίσματα εδώ, η τελεσίδικη απόφαση που έπαιζε σε σόσιαλ μήντια, αφίσες, συνθήματα κλπ που θεωρούσαν τον συγκεκριμένο θάνατο ως ένα ακόμη θύμα των Τεμπών.
Παροτι με επηρεασε ο Στεργιος δεν εχω ακομη καταληξει, αφηνω ολες τις εκδοχες για το αιτιο της δολοφονιας ανοιχτες.
Και μην κατηγορεις τους Τεμπιστες γιατι ο σημαντικοτερος που εριξε λαδι στη φωτια ηταν ο Αρεοπαγιτης θειος.
Niki έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:26
Κάποιος που λέει η γνώμη μου .... είναι κάτι διαφορετικό.
Η προσωπική μου γνώμη μην γράφετε ειδικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την υστεροφημία ενός νεκρού.
Αυτό τουλάχιστον προσπαθήστε να το σεβαστείτε ούτε τα 40 του δεν πέρασαν και έχει βουίξει το διαδίκτυο με απίθανες βλακείες.
Που όλες παρέλασαν από το φόρουμ.
Ας σεβαστούμε όλοι μας τον νεκρό και μετά τον χώρο που γράφουμε τις γνώμες μας.
Εσυ που εχεις γραψει καμια 10αρια φορες οτι δολοφονηθηκε κανεις μαθημα σε εμενα που δεν εχω γραψει ποτε για το πως πεθανε;
Καπου ωπα για το θεο.
Σε ενημερώνω ότι ακόμα δεν μου έφερες δημοσίευση μου άρα ενημερώνω τους συντονιστές να διαγράψουν την δημοσίευση σου και ζητώ να φας και ένα μπαν γιατί γράφεις ψέματα για το άτομο μου.
Στην έχω χαρίσει πολλές φορές τώρα ξεπέρασες τα όρια.
Αν πιάσει σφύρα γιατί αν το κάνω κι εγώ με το ίδιο σκεπτικό, θα πέσει μαζικό μπαν.
Γιατί, εδώ που φτάσαμε δεν είναι καθόλου κακή ιδέα αυτό το στυλ το καμπόικο.
Αρίστος έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:39
Με βαση λοιπον το ιατροδικαστικο συμπερασμα για θανατο κοντα στην ημερομηνια της εξαφανισης και σε συνδυασμο με την μαρτυρια των τσοπανηδων οτι δεν υπηρχε πτωμα στο σημειο πριν 4-5 μερες απο την ευρεση...