Αυτο εχει γινει ηδηGoBzi έγραψε: 26 Ιαν 2025, 22:59
Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ανατρέχεις στα βίντεο για να δεις ποιος ανεβαίνει και ποιος κατεβαίνει από τα τραίνα.
Για την επιβατικη φυσικα
Για την εμπορικη τι να δουνε;
Αυτο εχει γινει ηδηGoBzi έγραψε: 26 Ιαν 2025, 22:59
Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ανατρέχεις στα βίντεο για να δεις ποιος ανεβαίνει και ποιος κατεβαίνει από τα τραίνα.
Δεν ξέρω, δεν είμαι ο ανακριτής που ζήτησε το βίντεο, ούτε η η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που διέταξε κατεπείγουσα έρευνα γιατί το βίντεο δεν παραδόθηκε στον ανακριτή.
Λες ο ανακριτής να διαβάζει Αριστο;SeaHawk έγραψε: 26 Ιαν 2025, 23:07 Αυτοι που ζητησαν τωρα τα βιντεο τα ζητησαν επειδη καποιοι κανουν καταγγελιες για παρανομο φορτιο
Αυτοεκπληρουμενη προφητεια.
Σε περίπτωση που υπάρχουν αντιφατικά πορίσματα (λέω αντιφατικά, γιατί αν ΥΠΟΤΕΘΕΙ ότι και τα δύο πορίσματα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, πχ. ότι η μεταφερόμενη ύλη ήταν εξαιρετικά εύφλεκτη, τότε δεν υπάρχει ζήτημα), τότε πρέπει να διαταχθεί τρίτη πραγματογνωμοσύνη από κοινά αποδεκτό πραγματογνώμονα ή αλλιώς πραγματογνώμονα που θα οριστεί με κλήρωση από τον σχετικό κατάλογο που έχει το δικαστήριο.SeaHawk έγραψε: 26 Ιαν 2025, 19:59 Και ειχατε στο υλικο της υποθεσης δυο πορισματα
1.Ενα πορισμα που υποστηριζει οτι η αρχικη καυσιμη υλη ηταν το ελαιο σιλικονης
2.Ενα πορισμα που υποστηριζει οτι η αρχικη καυσιμη υλη δεν ηταν το ελαιο σιλικονης αλλα δεν προσδιοριζει ποια ηταν η καυσιμη υλη
Τι θα κανατε;
SeaHawk έγραψε: 26 Ιαν 2025, 23:26 Το ζητημα της Βουλγαρικης πρεσβειας εχει ληξει υπερ μου απο την στιγμη που αναβεσα φωτο με τις σφραγιδες στο διαβατηριο τις συγκεκριμενες ημερομηνιες.