Η επιβεβαίωση.blackpaint έγραψε: 15 Δεκ 2018, 17:25Μπα, που τετοια τυχη. Δεν ειμαι ετσι. Αν ημουνα ετσι , θα μουνα ενα με τον εθνικο κορμο, πατριωτης, ψωροπερηφανος, να φοβαμαι τα παντα και να μουρμουραω που καταντησαμε, και φταινε οι ξενοι και οι γυναικες για ολα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένοπλη επίθεση στο Στρασβούργο
Re: Ένοπλη επίθεση στο Στρασβούργο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
να με λεει παρασιτο ενας αχρηστος της ασημαντοτητας σου, ειναι καπως υπερβολικο.Αγις έγραψε: 15 Δεκ 2018, 17:31Η επιβεβαίωση.blackpaint έγραψε: 15 Δεκ 2018, 17:25Μπα, που τετοια τυχη. Δεν ειμαι ετσι. Αν ημουνα ετσι , θα μουνα ενα με τον εθνικο κορμο, πατριωτης, ψωροπερηφανος, να φοβαμαι τα παντα και να μουρμουραω που καταντησαμε, και φταινε οι ξενοι και οι γυναικες για ολα.
Λαβ γιουblackpaint έγραψε: 15 Δεκ 2018, 17:46να με λεει παρασιτο ενας αχρηστος της ασημαντοτητας σου, ειναι καπως υπερβολικο.Αγις έγραψε: 15 Δεκ 2018, 17:31Η επιβεβαίωση.blackpaint έγραψε: 15 Δεκ 2018, 17:25
Μπα, που τετοια τυχη. Δεν ειμαι ετσι. Αν ημουνα ετσι , θα μουνα ενα με τον εθνικο κορμο, πατριωτης, ψωροπερηφανος, να φοβαμαι τα παντα και να μουρμουραω που καταντησαμε, και φταινε οι ξενοι και οι γυναικες για ολα.
* Βαζω και λιγο συναίσθημα .....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση