!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

seismic1 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 07:09
taxalata xalasa έγραψε: 20 Φεβ 2025, 23:58
seismic1 έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:17
Ελπίζω να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τα ευρήματά μου και να μου δώσετε τη γνώμη σας.
Είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε τα εβρημάτά σου και η γνώμη μας είναι η παρακάτω...

Είσαι άστοχος και χασοχρόνης...
Άσε εμένα τι είμαι.
Μικρό το κακό.
Αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα αν δεν στηρίξετε την πραγματική καινοτομία και στηρίζεται τα λαμόγια, η Ελλάδα θα χαθεί σαν χώρα.
Ο ανταγωνισμός απεχθάνεται τα κενά.
Διώχνεται τα μορφωμένα παιδιά μας στο εξωτερικό και εισάγεται αμόρφωτους.
η βιδα σου δεν ειναι καινοτομία... είναι κενολογία...

τα υπόλοιπα κλαψομουνιάστικα που γράφεις δεν αφορούν το θέμα...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

[user]seismic1[/user],
Λοξίας έγραψε: 20 Φεβ 2025, 23:38 Εξαιρετικό κείμενο παραπληροφόρησης...είναι η 10η φορά που το ποστάρεις.

Οι ερευνητές κατατάσσονται σε τέσσερις βαθμίδες Α', Β', Γ' και Δ'
Επειδή δείχνεις να ξέρεις, μήπως μπορείς να μας φέρεις και τα προσόντα που απαιτούνται για να καταταχθεί κάποιος ως ερευνητής στις 4 βαθμίδες;
θα μας πεις τελικά τα προσόντα που χρειάζεται κάποιος για να ονομασθεί Ερευνητής (Δ', Γ', Β' και Α');
:003:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic1 έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:17 Μπορώ να είμαι και ευγενικός. :003:
Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί σας τα αποτελέσματα της εκτενούς έρευνας που έχω διεξάγει ως ιδιώτης στον τομέα της αντισεισμικής τεχνολογίας. Η εργασία μου επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων και τεχνικών που μπορούν να βελτιώσουν την αντοχή και την ασφάλεια των κτιρίων σε σεισμικές δραστηριότητες.
Τι Ερευνώ

Κατασκεύασα έναν μηχανισμό ο οποίος τοποθετείται στα βάθη γεωτρήσεων και διαστέλλεται, πιέζοντας τα πρανή της γεώτρησης με την βοήθεια υδραυλικών γρύλων τοποθετημένων στην επιφάνεια του εδάφους, για να πετύχω ισχυρή πάκτωση στο έδαφος. Αυτός ο μηχανισμός είναι ικανός να αντέξει έλξη εκατοντάδων τόνων.
Τι Θέλω να Κάνω με Αυτόν τον Μηχανισμό

Να πακτώσω ανεμογεννήτριες στο έδαφος, καταργώντας 100% την βάση σκυροδέματος που δουλεύει βαρυτικά, ώστε να μειώσω το κόστος στήριξης των ανεμογεννητριών κατά 90%.

Να συνδέσω το έδαφος με τις παρειές των τοιχωμάτων για να σταματήσω την ροπή ανατροπής, η οποία σπάει τους δοκούς με αποτέλεσμα να γκρεμίζει η κατασκευή. Δημιουργώ θλίψη στα τοιχώματα για να σταματήσω την κάμψη τους και να αυξήσω την αντοχή τους στον σεισμό. Βασικά, αυξάνω την δυναμική χωρίς να αυξάνω την μάζα της κατασκευής και σταματώ την καταστροφή των κατασκευών από τον σεισμό, χρησιμοποιώντας την δύναμη του εδάφους.

Η έρευνά μου δεν περιορίζεται μόνο σε θεωρητικές μελέτες, αλλά περιλαμβάνει και πειραματικές δοκιμές που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα αυτών των τεχνολογιών. Πιστεύω ότι η εφαρμογή αυτών των μεθόδων σε υφιστάμενα ή υπό κατασκευή έργα μηχανικής, καθώς και στην κατασκευή γεφυρών, θα έχει μεγάλη πρακτική αξία και θα συμβάλει στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων.

Θα χαρώ πολύ να μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες και να συζητήσουμε τις πιθανές συνεργασίες ή εφαρμογές αυτών των τεχνολογιών. Ελπίζω να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τα ευρήματά μου και να μου δώσετε τη γνώμη σας.
σε ποιον το εστειλες αυτο, και ποσα κιλα απορριψη εφαγες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

seismic1 έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:17
Ελπίζω να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τα ευρήματά μου και να μου δώσετε τη γνώμη σας.
Είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε τα εβρημάτά σου και η γνώμη μας είναι η παρακάτω...

Άσε εμένα τι είμαι.
Μικρό το κακό.
Αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα αν δεν στηρίξετε την πραγματική καινοτομία και στηρίζεται τα λαμόγια, η Ελλάδα θα χαθεί σαν χώρα.
οπως σου εχω ξαναδειξει στο παρελθον, μια χαρα καινοτομια υπαρχει στην ελλαδα, ανακαλυψεις, εφευρεσεις, και στηριξη αυτων.

απλα η δικη σου ειναι μια αχρηστη, επικινδυνη μαλακια. :102:

seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 »

Ασέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2025, 09:58

Άσε εμένα τι είμαι.
Μικρό το κακό.
οπως σου εχω ξαναδειξει στο παρελθον, μια χαρα καινοτομια υπαρχει στην ελλαδα, ανακαλυψεις, εφευρεσεις, και στηριξη αυτων.

Και εσύ ένας μαλάκας και μισός 1+/1/2 = ενάμισης μαλάκας :smt047
seismic1

Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2025, 08:33 [user]seismic1[/user],
Λοξίας έγραψε: 20 Φεβ 2025, 23:38 Εξαιρετικό κείμενο παραπληροφόρησης...είναι η 10η φορά που το ποστάρεις.

Επειδή δείχνεις να ξέρεις, μήπως μπορείς να μας φέρεις και τα προσόντα που απαιτούνται για να καταταχθεί κάποιος ως ερευνητής στις 4 βαθμίδες;
θα μας πεις τελικά τα προσόντα που χρειάζεται κάποιος για να ονομασθεί Ερευνητής (Δ', Γ', Β' και Α');
Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει κάποιος είναι να μην είναι Έλληνας
Αν είναι την γάμησε. Χωρίς μέσον δεν υπάρχουν προσόντα. :-?
seismic1

taxalata xalasa έγραψε: 21 Φεβ 2025, 08:06

Άσε εμένα τι είμαι.
Μικρό το κακό.
η βιδα σου δεν ειναι καινοτομία... είναι κενολογία...

τα υπόλοιπα κλαψομουνιάστικα που γράφεις δεν αφορούν το θέμα...
Ξέρεις εσύ αντισεισμική διεθνή πατέντα χωρίς να είναι καινοτόμα?
Ξέρεις τι σημαίνει διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και πόσο δύσκολα το αποκτάς?
Ξέρεις τι κόσκινο περνάει από τους κριτές?
https://www.michanikos.gr/forums/topic/ ... %AC%CF%82/

Αρχικά για τον Γιαννη_ιος… το ότι πήρε το Ελληνικό δίπλωμα δυστυχώς δεν σημάνει τίποτα… Ο Γιάννης για να πάρει το Ευρωπαϊκό έχει να αντιμετώπιση τρία με τέσσερα χρόνια ενδελεχή μελέτη και έρευνα από τους εξεταστές του EPO… όπου δεν είναι τυχαίοι άνθρωποι αλλά είναι σοβαροί επιστήμονες με εξαιρετική ειδίκευση στο αντικείμενο που εξετάζεται κάθε φορά…!

Από τα διπλώματα που μοιράζει το ΟΒΙ μόνο ένα 7% παίρνει το Ευρωπαϊκό δίπλωμα και αυτό γιατί στην Ελλάδα (όπως και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες) γίνεται πλημμελής έλεγχος του patentability μιας εφευρέσεως μόνο και μόνο για να κατοχυρώνουν όσο μπορούν περισσότερα αντικείμενα.

Οπότε Γιάννη επειδή απλός δημοσίευσαν την εφεύρεση σου στο WIPO δεν σημάνει πως πήρες και patent grand, γι’αυτό χαλάρωσε και πρόσεξε το κόστος της διεθνούς κατοχύρωσης γιατί μέχρι να καταλάβεις πως δεν έχεις καμία ελπίδα θα έχεις ξόδεψη 25.000€ για πλάκα…
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic1 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 14:12
seismic1 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 07:09 Άσε εμένα τι είμαι.
Μικρό το κακό.

Ούτε καν αριθμητική δημοτικού ρε πστη μου...
Δεν ξέρεις να γράψεις το ένα και μισό σε μορφή κλάσματος ρε ξεφτίλα και μου θες και αναγνώριση :fp: :fp:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic1 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 15:14

Είδες πόσο μαλάκας είσαι;
Μάλλον θυμήθηκες πως κάτι σου έχω ξαναγράψει για το συγκεκριμένο θέμα και έκανες κωλοτούμπα....

Το βασικό προσόν είναι αυτό:
  • 1.1.1. Οι Ερευνητές είναι επιστήμονες, κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος,
Πρώτα έχει διδακτορικό και μετά έρχονται τα άλλα προσόντα. Πάρε και τον σχετικό νόμο
Κατάλαβες μπετόστοκε;

Και η μαλακία που έγραψες και πιστεύεις ότι είναι πραγματικότητα, δεν ισχύει.
  • 1.1.2.4. Οι Ερευνητές όλων των βαθμίδων απαιτείται να έχουν κάνει πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά διεθνώς αναγνωρισμένα και είναι επιθυμητό να έχουν κατοχυρώσει διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι επιθυμητά αλλά ΟΧΙ υποχρεωτικά. Χατζηστόκε...
seismic1

Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2025, 16:31
seismic1 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 15:14

Είδες πόσο μαλάκας είσαι;
Μάλλον θυμήθηκες πως κάτι σου έχω ξαναγράψει για το συγκεκριμένο θέμα και έκανες κωλοτούμπα....

Το βασικό προσόν είναι αυτό:
  • 1.1.1. Οι Ερευνητές είναι επιστήμονες, κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος,
Πρώτα έχει διδακτορικό και μετά έρχονται τα άλλα προσόντα. Πάρε και τον σχετικό νόμο
Κατάλαβες μπετόστοκε;

Και η μαλακία που έγραψες και πιστεύεις ότι είναι πραγματικότητα, δεν ισχύει.
  • 1.1.2.4. Οι Ερευνητές όλων των βαθμίδων απαιτείται να έχουν κάνει πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά διεθνώς αναγνωρισμένα και είναι επιθυμητό να έχουν κατοχυρώσει διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι επιθυμητά αλλά ΟΧΙ υποχρεωτικά. Χατζηστόκε...
Στο εξωτερικό είναι υποχρεωτικό το διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για να λέγεσαι ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ Α' + οι δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.
Τα έχω και τα δύο βλάκα.
Στην Ελλάδα είσαστε στόκοι και δεν το δέχεστε γιατί δεν παράγεται τίποτα άλλο από σκατά στην τουαλέτα.
Ψηφίζουμε και διατάζουμε με τους νόμους και αστυνόμους. :xena:

https://www.michanikos.gr/forums/topic/ ... %AC%CF%82/
Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις.

Μιας και έχεις ήδη κατοχυρώσει την εφεύρεσή σου, μπορείς να αναφέρεις σε τι περίπου αφορά να μας λυθεί και η απορία;

Επίσης, είχες κάποιου είδους χρηματοδότηση ή τα έβαλες όλα από την τσέπη σου;

Η αλήθεια είναι ότι η έρευνα στην Ελλάδα είναι για κλάματα και στα πανεπιστημιακά εργαστήρια το μόνο που παράγουν είναι 'paper', τα οποία τα δημοσιεύουν σε πολλά περιοδικά αλλάζοντας μόνο τα νούμερα και την φρασεολογία αλλά από αποτέλεσμα μηδέν (0). Μόνο για να πάρουν την επιχορήγηση του ερευνητικού προγράμματος.

Μπράβο σου και πάλι.

Αντίο και ευχαριστώ για τα ψάρια
EvanA

EvanA Newbie
Members
14

Συγγραφέας

Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009

Χμμ… τιμή και αναγνώριση στην Ελλάδα;

Δυστυχώς δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα…

Για παράδειγμα ο Γιαννης_ιος αν τελικά πάρει ευρωπαϊκό θα σημαίνει καταρχάς ότι η ιδέα του είναι μοναδική στον κόσμο και προπάντων πρωτότυπη σε σημείο που δεν υπάρχει καμία αναφορά σε κάτι ανάλογο πουθενά στον κόσμο σε πατέντες, σε αιτήσεις πατεντών, σε επιστημονικά άρθρα, δημοσιεύματα στο διεθνή τύπο και στο ιντερνέτ.

Επίσης θα σημαίνει πως η ιδέα θα έχει και σοβαρό θεωρητικό υπόβαθρο.

Οι πιθανότητες που του δίνω να συμβεί κάτι τέτοιο από ότι διάβασα μέχρι τώρα χωρίς να γνωρίζω το αντικείμενο είναι ελάχιστες…

Στο μεταξύ όλοι τον θεωρούν τον τρελό του χωριού…

Η λέξη εφευρέτης στην Ελλάδα είναι συνώνυμο του πατεντιάρη, του εξυπνάκια, του κακομοίρη και άλλα τέτοια…

Άρα τιμή και τίτλος δεν νομίζω.

Στους επιστημονικούς κύκλους στο εξωτερικό, στα φυλλάδια αυτοαξιολόγησης των ερευνητών υπάρχει ειδικό section για τις πατέντες που συνήθως η σχέση αριθμού πατεντών με δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά είναι 1/500… Αν ήμουν ερευνητής στο MIT ίσως αλλά στην Ελλάδα είμαι ο τρελός του χωριού…

Το κόστος για εμένα μέχρι στιγμής έχει ανέλθει στα 36.000€ και είναι σαφώς μια επένδυση. Ήδη δικαιώματα χρήσης μου έχουν ζητηθεί ακόμα και από την Sony, έχουν αντιγράψει την εφεύρεση διάφοροι και πρόκειται του χρόνου να κάνω και τις πρώτες προσφυγές. Μια σοβαρή εφεύρεση, δηλαδή μια τριαδική πατέντα, είναι πάντα μια μεγάλη επένδυση που την κάνεις μόνο αν πιστεύεις στην αξία της πραγματικά.

Τα χρήματα αυτά τα έδωσα από την τσέπη μου σε διάστημα επτά ετών.

Η ευρωπαϊκή επιτροπή στο SME handbook έκδοσης 25/2/2009 υπάρχει ειδικό μετρό που χρηματοδότει μέχρι 100% την διαδικασία μιας πατέντας και ιδιαίτερα μιας Ευρωπαϊκής.

http://ec.europa.eu/competition/state_a ... ndbook.pdf

Στην σελίδα 14 θα το βρείτε τρίτο στην σειρά των προτεινόμενων ενισχύσεων.

Στην Ελλάδα απλός δεν υφίσταται κάτι τέτοιο… ποιος φταίει; Άγνωστο, από την εμπειρία μου οι καθηγητές που τρέχουν την ΓΓΕΤ δεν ξέρουν καν τι είναι η τριαδική πατέντα… άρα γιατί να ασχοληθούν; Την στιγμή που παράγουν μόνο μια πατέντα τον χρόνο με τον πακτωλό της χρηματοδότησης; Γιατί να ενισχύσουν την εικόνα και την τσέπη κάποιου πατεντιάρη; Που μπορεί να μην έχει καν πτυχίο μηχανικού;

Στην Γερμανία είναι συνήθης πρακτική να απονέμονται τιμής ένεκεν Διδακτορικά διπλώματα σε εφευρέτες ακόμα και αμόρφωτους, ένας από τους πρώτους που του απονεμήθηκε τιμής ένεκεν Διδακτορικό στην Μηχανική το 1969, είναι ο εφευρέτης Felix Wankel για τον πασίγνωστο κινητήρα εσωτερικής καύσης Wankel που φέρουν σήμερα τα Mazda RX-7. Ο Felix Wankel ήταν παντελώς αμόρφωτος, πρόκειται για έναν αυτοδίδακτο μηχανικό που κατάφερε να κατασκευάσει τον πρώτο περιστροφικό κινητήρα στον κόσμο.

Αν γινόταν κάτι ανάλογο ας πούμε στην δική μου περίπτωση, όπου η εφεύρεση μου αλλάζει παντελώς το τρόπο που παράγεται τηλεοπτικό πρόγραμμα σε πολυκάμερες παραγωγές, αλλάζει τον τρόπο που δουλεύουν παγκοσμίως οι σκηνοθέτες και οι μοντέρ, μειώνει τον χρόνο παραγωγής κατά 40%... κανονικά θα έπρεπε να έχω Διδακτορικό τίτλο στο Broadcasting Engineering… αυτό όμως θα προκαλούσε αλλεργικό σοκ στην ακαδημαϊκή κοινότητα… πως γίνεται ένας ΤΕΙτζης να παίρνει Διδακτορικό…

Όσοι έχουν πάρει διδακτορικό γνωρίζουν πως στην θεωρία πρέπει να παράγουν νέα γνώση αυτό όμως δεν συμβαίνει συνήθως…

Στις πατέντες είναι απολύτως απαραίτητο να παράγεται νέα γνώση και ειδικά στις τριαδικές πατέντες που έχουν περάσει τα σαράντα κύματα της διεθνούς κατοχύρωσης.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

seismic1 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 14:12 Και εσύ ένας μαλάκας και μισός 1+/1/2 = ενάμισης μαλάκας :smt047
:smt005: :smt005: :smt005:

ακομη και αυτη την πραξη, λαθος.

μα τους χιλους παγκοσμιους καθηγηταδες, θα με ξεκανεις.

ουτε να πληκτρολογησω δε μπορω απο τα γελια.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

seismic1

Ασέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2025, 18:26
seismic1 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 14:12 Και εσύ ένας μαλάκας και μισός 1+/1/2 = ενάμισης μαλάκας :smt047
:smt005: :smt005: :smt005:

ακομη και αυτη την πραξη, λαθος.

μα τους χιλους :lol: παγκοσμιους καθηγηταδες, θα με ξεκανεις.

ουτε να πληκτρολογησω δε μπορω απο τα γελια.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε :003:
seismic1

Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2025, 16:23
seismic1 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 14:12

Ούτε καν αριθμητική δημοτικού ρε πστη μου...
Δεν ξέρεις να γράψεις το ένα και μισό σε μορφή κλάσματος ρε ξεφτίλα και μου θες και αναγνώριση :fp: :fp:
Οι μορφωμένοι όπως εσένα δεν ξέρουν πως γράφετε ο πούστης.
seismic1

Ασέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2025, 09:54
Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί σας τα αποτελέσματα της εκτενούς έρευνας που έχω διεξάγει ως ιδιώτης στον τομέα της αντισεισμικής τεχνολογίας. Η εργασία μου επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων και τεχνικών που μπορούν να βελτιώσουν την αντοχή και την ασφάλεια των κτιρίων σε σεισμικές δραστηριότητες.
Τι Ερευνώ

Κατασκεύασα έναν μηχανισμό ο οποίος τοποθετείται στα βάθη γεωτρήσεων και διαστέλλεται, πιέζοντας τα πρανή της γεώτρησης με την βοήθεια υδραυλικών γρύλων τοποθετημένων στην επιφάνεια του εδάφους, για να πετύχω ισχυρή πάκτωση στο έδαφος. Αυτός ο μηχανισμός είναι ικανός να αντέξει έλξη εκατοντάδων τόνων.

Να πακτώσω ανεμογεννήτριες στο έδαφος, καταργώντας 100% την βάση σκυροδέματος που δουλεύει βαρυτικά, ώστε να μειώσω το κόστος στήριξης των ανεμογεννητριών κατά 90%.

Να συνδέσω το έδαφος με τις παρειές των τοιχωμάτων για να σταματήσω την ροπή ανατροπής, η οποία σπάει τους δοκούς με αποτέλεσμα να γκρεμίζει η κατασκευή. Δημιουργώ θλίψη στα τοιχώματα για να σταματήσω την κάμψη τους και να αυξήσω την αντοχή τους στον σεισμό. Βασικά, αυξάνω την δυναμική χωρίς να αυξάνω την μάζα της κατασκευής και σταματώ την καταστροφή των κατασκευών από τον σεισμό, χρησιμοποιώντας την δύναμη του εδάφους.

Η έρευνά μου δεν περιορίζεται μόνο σε θεωρητικές μελέτες, αλλά περιλαμβάνει και πειραματικές δοκιμές που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα αυτών των τεχνολογιών. Πιστεύω ότι η εφαρμογή αυτών των μεθόδων σε υφιστάμενα ή υπό κατασκευή έργα μηχανικής, καθώς και στην κατασκευή γεφυρών, θα έχει μεγάλη πρακτική αξία και θα συμβάλει στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων.

Θα χαρώ πολύ να μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες και να συζητήσουμε τις πιθανές συνεργασίες ή εφαρμογές αυτών των τεχνολογιών. Ελπίζω να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τα ευρήματά μου και να μου δώσετε τη γνώμη σας.
Ρε βλάκα μάθε ότι η βίδα στερεώνει και η θλίψη αυξάνει την αντοχή του υλικού και το κάνει δύσκαμπτο. :a108:
Αυτά αυξάνουν την αντοχή των υλικών και σταματούν την παραμόρφωση της κατασκευής και χωρίς παραμόρφωση και με γερά υλικά η κατασκευή στον σεισμό δεν πέφτει. :blm:
Αν αυτά τα απλά πράγματα δεν τα είχαν σκεφτεί μέχρι σήμερα οι καθηγητές είναι γιατί δεν έχουν εμπειρία στην πράξη.
Δεν είμαι καθηγητής και ούτε θέλω να είμαι. Είμαι η πράξη η εμπειρία Ο κατασκευαστής
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

seismic1 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 19:15
Ασέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2025, 09:54
Τι Ερευνώ

Ρε βλάκα μάθε ότι η βίδα στερεώνει και η θλίψη αυξάνει την αντοχή του υλικού και το κάνει δύσκαμπτο. :a108:
Αυτά αυξάνουν την αντοχή των υλικών και σταματούν την παραμόρφωση της κατασκευής και χωρίς παραμόρφωση και με γερά υλικά η κατασκευή στον σεισμό δεν πέφτει. :blm:
Αν αυτά τα απλά πράγματα δεν τα είχαν σκεφτεί μέχρι σήμερα οι καθηγητές είναι γιατί δεν έχουν εμπειρία στην πράξη.
Δεν είμαι καθηγητής και ούτε θέλω να είμαι. Είμαι η πράξη η εμπειρία Ο κατασκευαστής
αρα μιλαμε για πολλα κιλα αποριψη.

απλως σε γειωσαν και δεν ασχοληθηκαν, η σου απαντησαν οτι δεν ασχολουνται με βλακειες;

για να εισαι κατασκευαστης, πρεπει πρωτα να κατασκευασεις. και κανεις δεν κατασκευαζει με τη μαλακια σου.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”