Μια χαρά καινουρια ήτανε αυτά, εκτός κι αν έχεις άλλο τέτοιο τρένο με τετοιες προδιαγραφές. Το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα είναι.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Φεβ 2025, 12:54Άρα τα περί καινούργιων συρμών που ισχυρίστηκες ότι ήρθαν το κλείνουμε. Δεν ήρθαν καινούριοι. Ήρθαν τέσσερις ηλεκτράμαξες οι οποίες ηλικιακά είναι παλαιότερες από τις ηλεκτροκίνητες μηχανές έλξης σαν και αυτές που τράκαραν στα Τέμπη. Αναρωτήθηκες ποτέ σου, γιατί πριν το δυστύχημα στα Τέμπη, την κακοκαιρία Ντάνιελ και όταν μας έλεγαν ότι όλα δουλεύουν ρολόι γιατί δεν τις χρησιμοποιούσαν;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Φεβ 2025, 10:53Όλες ειναι ντίζελ εκτός από μια. Γι αυτό φέρανε το …καινούριο άλλωστε, για να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτροκίνηση που μόλις είχε ολοκληρωθεί στην γραμμή Θεσσαλονίκη-ΑθήναΕμπεδοκλής έγραψε: 21 Φεβ 2025, 08:14
Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι τραίνο ηλικίας 28 ετών δεν είναι καινούργιο. Αν βγάλεις την προπαγάνδα των μίντια παίζει μάλιστα να είναι από τα παλιότερα που αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στο δίκτυο.
Κάνε ένα τσεκ εδώ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_rai ... ling_stock
Να σου πω εγώ. Γιατί οι καινούργιες που τελικά δεν είναι καινούργιες ηλεκτράμαξες έχουν βεβαρυμένο ιστορικό βλαβών, μεγαλύτερο από τις κλασικές ηλεκτράμαξες που έσερναν τα μοιραία τραίνα. Κάθε τρεις και λίγο χαλάνε. Καινούργια τραίνα πουχαλάνε πιο συχνά από τα παλιά που συμφωνούμε ότι τα παλιά είναι ηλικια νεότερα.
Κατάλαβες γιατί καινούργια ήταν μόνο για τη μιντιακή προπαγάνδα;
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
- Λίνο Βεντούρα
Re: Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
https://i.giphy.com/9EZAKQxt4WYFi.webpKauldron έγραψε: 21 Φεβ 2025, 13:42Αυτοί είναι ικανοί να του στείλουν καμιά φωτογραφία του γιού της ανακρίτριας μέσα σε κανένα βανάκι.Frappezitis έγραψε: 20 Φεβ 2025, 18:22 Και αυτος αντι να ρωτησει τον καθεστωτικο εκπροσωπο για συνταγες μαγειρικης παει και τον στριχμωνει με Τεμπη και πανεπιστημια.
Βλεπω να πηγαινει "εκδρομη" στον Τυρναβο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Πάλι τα ίδια. 28 χρονών τραίνο δεν είναι καινούριο. Αντικειμενικά βγάζει βλάβες. Αυτό το είδαμε και σε αυτούς που τα χρησιμοποιούσαν παλιά αλλά και σε αυτά που ήρθαν στην Ελλάδα. Και ο κατασκευαστής σου λέει 28 χρονών τραίνα λογικό να βγάζουν βλάβες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Φεβ 2025, 13:46Μια χαρά καινουρια ήτανε αυτά, εκτός κι αν έχεις άλλο τέτοιο τρένο με τετοιες προδιαγραφές. Το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα είναι.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Φεβ 2025, 12:54Άρα τα περί καινούργιων συρμών που ισχυρίστηκες ότι ήρθαν το κλείνουμε. Δεν ήρθαν καινούριοι. Ήρθαν τέσσερις ηλεκτράμαξες οι οποίες ηλικιακά είναι παλαιότερες από τις ηλεκτροκίνητες μηχανές έλξης σαν και αυτές που τράκαραν στα Τέμπη. Αναρωτήθηκες ποτέ σου, γιατί πριν το δυστύχημα στα Τέμπη, την κακοκαιρία Ντάνιελ και όταν μας έλεγαν ότι όλα δουλεύουν ρολόι γιατί δεν τις χρησιμοποιούσαν;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Φεβ 2025, 10:53
Όλες ειναι ντίζελ εκτός από μια. Γι αυτό φέρανε το …καινούριο άλλωστε, για να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτροκίνηση που μόλις είχε ολοκληρωθεί στην γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα
Να σου πω εγώ. Γιατί οι καινούργιες που τελικά δεν είναι καινούργιες ηλεκτράμαξες έχουν βεβαρυμένο ιστορικό βλαβών, μεγαλύτερο από τις κλασικές ηλεκτράμαξες που έσερναν τα μοιραία τραίνα. Κάθε τρεις και λίγο χαλάνε. Καινούργια τραίνα πουχαλάνε πιο συχνά από τα παλιά που συμφωνούμε ότι τα παλιά είναι ηλικια νεότερα.
Κατάλαβες γιατί καινούργια ήταν μόνο για τη μιντιακή προπαγάνδα;
![]()
Τώρα, περί προδιαγραφών, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. ηλεκτροκίνητα τραίνα με επιβατηγά βαγόνια προϋπήρχαν.
Αν μου λες ότι οι προδιαγραφές του είναι να πηγαίνει με 250 όταν το δίκτυο αντέχει μέχρι 160, και λόγω έλλειψης υποδομών ούτε και αυτό.
Μια χαρά τα λέει και για την χρυσή αυγή. Απλώς εσύ, επειδή είσαι οπαδός τους, νομίζεις ότι τους πολεμάει το σύστημα και πως όλοι είναι εναντίων τους.Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2025, 13:39Δεν το έχω δει αυτό.Polaris3 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 07:35Υπάρχει και ένα άλλο βιντεο στο οποίο ο Αβραμίδης ρωτά τον Μαρινάκη για τα ιδιωτικά και ο Μαρινάκης ξανά δεν ξέρει τι να πει.Golden Age έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:05
Δεν είναι ότι "δεν μου αρέσει η δημοσιογραφία του". Είναι ότι γενικώς λέει αρλούμπες.
Δεν λέει για τα ιδιωτικά ΑΕΙ. Για την Hellenic Train τον ρωτά.
Τι αρλούμπες λέει ?
Τον έχω ακούσει να λέει ουραμήκεις αεροαρλουμπολογίες για την Χρυσή Αυγή.
- Ληστοσυμμορίτης
έτσι λειτουργεί η στοχοποίηση, ποιός είναι αυτός που κάνει τέτοιες ερωτήσεις στην κυβέρνηση, ας ψαχουλέψουμε τι έχουμε για αυτόν.Jolly Roger_ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 12:30δεν την έχω ακούσει καν αυτή την ιστορία.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 21 Φεβ 2025, 12:07![]()
Ξέρουμε αν είναι εκείνος για τον οποίο έλεγε ο Ραπτόπουλος πως του κανόνισε δουλειά, αλλά τον έδιωξαν κλωτσηδόν διότι τον έπιασαν να ηχογραφεί τη συνέντευξη ή ήταν άλλος ''κομμουνιστής'';![]()
![]()
για τον Χρηστάκη έχει πει ο καράφλας ότι ήταν 15 χρονών όταν τον γνώρισε κι ότι εντυπωσιάστηκε που του είπε ο μικρός να φτιάξει σάιτ γιατί το ίντερνετ είναι το μέλλον.
ολόκληρη προεκλογική εκπομπή μαζί το 2015 (τσακώνεται ο Χρηστάκης με τους μισούς ακροατές από ένα σημείο και μετά:
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Πραγματικά αναρωτιέμαι για το πώς σκέφτεστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Παλαιοελλαδίτης
Την είχε πει σε ένα λάιβ του ο Ραπτόπουλος, αλλά δεν ξέρω ποιον ''κομμουνιστή'' από όλους εννοούσε γιατί - κατά καιρούς - είχε αρκετούς στην παραγωγή του. Πάντως, για τον Chris, μέχρι και ο Χατζηνάκος έχει πει καλά λόγια.
Θα πέσει μελέτη το βράδυ.ολόκληρη προεκλογική εκπομπή μαζί το 2015 (τσακώνεται ο Χρηστάκης με τους μισούς ακροατές από ένα σημείο και μετά:
- Golden Age
Έχει πει τερατώδη ψέματα. Άνοιγε το στόμα του κι έλεγε ψέματα και χοντράδες. Απλά εσένα σου αρέσουν επειδή είναι κατά της ΧΑ. Το ότι τους φυλάκισε και τους καταδίκασε το σύστημα δεν είναι κάτι που το νομίζω εγώ, αλλά μια πραγματικότητα του πολέμου εναντίον τους.Polaris3 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 16:15Μια χαρά τα λέει και για την χρυσή αυγή. Απλώς εσύ, επειδή είσαι οπαδός τους, νομίζεις ότι τους πολεμάει το σύστημα και πως όλοι είναι εναντίων τους.Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2025, 13:39Δεν το έχω δει αυτό.Polaris3 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 07:35
Υπάρχει και ένα άλλο βιντεο στο οποίο ο Αβραμίδης ρωτά τον Μαρινάκη για τα ιδιωτικά και ο Μαρινάκης ξανά δεν ξέρει τι να πει.
Τι αρλούμπες λέει ?
Το βλέπεις λάθος. Η ΧΑ δεν ήταν ποτέ εκτός του συστήματος, όσο ήταν στην βουλή είχαν ψηφίσει φοροελαφρύνσεις σε βιομηχάνους. Ποιος αντι συστημικός παρέχει βοήθεια στον Αλ@φούζο και στον Μαριν@κη ?Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2025, 17:07Έχει πει τερατώδη ψέματα. Άνοιγε το στόμα του κι έλεγε ψέματα και χοντράδες. Απλά εσένα σου αρέσουν επειδή είναι κατά της ΧΑ. Το ότι τους φυλάκισε και τους καταδίκασε το σύστημα δεν είναι κάτι που το νομίζω εγώ, αλλά μια πραγματικότητα του πολέμου εναντίον τους.Polaris3 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 16:15Μια χαρά τα λέει και για την χρυσή αυγή. Απλώς εσύ, επειδή είσαι οπαδός τους, νομίζεις ότι τους πολεμάει το σύστημα και πως όλοι είναι εναντίων τους.Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2025, 13:39
Δεν το έχω δει αυτό.
Επιπλέον, η ΧΑ την περίοδο του 2012 είχε τεράστια προβολή από τα ΜΜΕ. Θυμάσαι την Ελεονόρα Μελέτη η οποία έκανε life style συνεντεύξεις στον Κασιδιάρη ? Θυμάσαι τις συνεντεύξεις που τους έπαιρναν οι Ευαγγελάτοι και άλλοι ? Είναι γνωστές και καλά τεκμτηριωμένες οι συνδέσεις που είχε η ΧΑ με την αστυνομία, τον στρατό και την δικαιοσύνη. Δεν τους λες αντι συστημικους όταν συνεργάζονται με μπάτσους (πχ ο διοικητικής στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα).
Το 2013 τους βαρέθηκαν και τους έβαλαν στην άκρη επειδή έγινε η δολοφονία του Φύσσα. Ομως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν δικά τους παιδιά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ανέβηκαν και άλλα βίντεο.georgebi έγραψε: 21 Φεβ 2025, 12:02Δηλαδή εσύ στο χθεσινό βίντεο που έβαλε εδώ οΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 11:28Ο Αβραμίδης ρώτησε τι έχει κάνει το Δημόσιο για να πιέσει την Hellenic Train να φέρει καινούργια τρένα.Σε αυτό φαίνεται ότι δυσκολεύεται να απαντήσει ο Μαρινάκης αλλά και εσύ που κατά τα άλλα στηρίζεις κριτικά τη ΝΔ.georgebi έγραψε: 21 Φεβ 2025, 10:24
Χα χα χα χα![]()
![]()
![]()
Οχι ρε, μπορούσες να να το κάνεις και καλύτερο
Να, θα μπορούσες να πεις:
''Λάθος,στο παρόν νήμα μιλάμε για το πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα από τους νεοδημοκρατικούς κύκλους γιατί ο Μαρινάκης δεν μπορεί να απαντήσει γιατί ο Κουλης έδωσε εντολή να σκοτώσουν το γιο της εισαγγελέως''
Ούτως ή άλλως όσο ρώτησε ο ''στοχοποιημενος'' για τα καινούργια τρένα, άλλο τόσο ρώτησε και για τον δολοφονημένο
***Α....και που σαι, για να μην χαλάσουμε το leitmotif του νήματος.....πάρε και ένα Φαηλο
![]()
για το οποίο γίνεται η συζήτηση![]()
είδες το ''στοχοποιημενο''να ρωτά τι έχει κάνει το Δημόσιο για να πιέσει την Hellenic Train να φέρει καινούργια τρένα
![]()
γιατί εγώ κάτι για μαζικές απολύσεις τον είδα να ρωτά![]()
Και υποτίθεται πως εσύ είσαι απ τους σοβαρούς ζαιους
Λοιπόν κοίτα πως έχει η κατάσταση...αν ειναι να με απασχολείς με μαλακίες.... ασ το
ως γνωστόν εγώ
***σορρυ για τον Φαηλο....αλλά είπαμε ....το λάιτμοτίβ του νήματος![]()
ειναι αποδεδειγμενα ακροαριστερος. δεν μπορεις να εμπιστευτεις την αντικειμενικοτητα ενος ανθρωπου με τοσο ακραια πολιτικη σταση.
αρθογραφει σε ακροαριστερο πορταλ.
https://twitter.com/chris_avramidis/sta ... 5253434633
γιατι αραγε εχει τη σημαια του Ουρανιου Τοξου στο λογαριασμο του;
αρθογραφει σε ακροαριστερο πορταλ.
https://twitter.com/chris_avramidis/sta ... 5253434633
γιατι αραγε εχει τη σημαια του Ουρανιου Τοξου στο λογαριασμο του;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Ληστοσυμμορίτης
αυτή είναι η λειτουργία της στοχοποίησης, αυτή ακριβώς!
- Golden Age
Η ΧΑ ήταν ανέκαθεν, όχι μόνο εκτός του συστήματος, αλλά απέναντι απο το σύστημα. Μονίμως δεχόταν πόλεμο. Το ότι ασχολήθηκε μια φορά η Μενεγάκη για να τσιμπήσει νούμερα τηλεθέασης και πήρε μια συνέντευξη ο Ευαγγελάτος (κι αυτό με επιθετικές ερωτήσεις) δεν το αλλάζει αυτό. Σύσσωμα τα ΜΜΕ εξαπέλυαν ορυμαγδό λάσπης. Αυτό δεν γίνεται για συστημικό κόμμα. Τα συστημικά κόμματα στην βουλή (δηλαδή όλα τα υπόλοιπα πλην ΧΑ) συνννεονούνταν μεταξύ τους στις ψηφοφορίες για το προεδρείο της βουλής, ώστε να μην εκλέξει η Χρυσή Αυγή δικό της αντιπρόεδρο. Και πλήθος άλλων καταστάσεων, πιο έντονων. Η σύνδεση της Χρυσής Αυγής με το σύστημα ήταν ένα μεγάλο παπατζηλίκι. Η Χρυσή Αυγή είναι ΤΟ παράδειγμα αντισυστημικού κόμματος. Του μοναδικού αντισυστημικού μεγάλου κόμματος στην Μεταπολίτευση.Polaris3 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 18:14Το βλέπεις λάθος. Η ΧΑ δεν ήταν ποτέ εκτός του συστήματος, όσο ήταν στην βουλή είχαν ψηφίσει φοροελαφρύνσεις σε βιομηχάνους. Ποιος αντι συστημικός παρέχει βοήθεια στον Αλ@φούζο και στον Μαριν@κη ?Golden Age έγραψε: 21 Φεβ 2025, 17:07Έχει πει τερατώδη ψέματα. Άνοιγε το στόμα του κι έλεγε ψέματα και χοντράδες. Απλά εσένα σου αρέσουν επειδή είναι κατά της ΧΑ. Το ότι τους φυλάκισε και τους καταδίκασε το σύστημα δεν είναι κάτι που το νομίζω εγώ, αλλά μια πραγματικότητα του πολέμου εναντίον τους.Polaris3 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 16:15
Μια χαρά τα λέει και για την χρυσή αυγή. Απλώς εσύ, επειδή είσαι οπαδός τους, νομίζεις ότι τους πολεμάει το σύστημα και πως όλοι είναι εναντίων τους.
Επιπλέον, η ΧΑ την περίοδο του 2012 είχε τεράστια προβολή από τα ΜΜΕ. Θυμάσαι την Ελεονόρα Μελέτη η οποία έκανε life style συνεντεύξεις στον Κασιδιάρη ? Θυμάσαι τις συνεντεύξεις που τους έπαιρναν οι Ευαγγελάτοι και άλλοι ? Είναι γνωστές και καλά τεκμτηριωμένες οι συνδέσεις που είχε η ΧΑ με την αστυνομία, τον στρατό και την δικαιοσύνη. Δεν τους λες αντι συστημικους όταν συνεργάζονται με μπάτσους (πχ ο διοικητικής στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα).
Το 2013 τους βαρέθηκαν και τους έβαλαν στην άκρη επειδή έγινε η δολοφονία του Φύσσα. Ομως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν δικά τους παιδιά.
Μιλάμε για ένα κόμμα που...ο Ομπάμα, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ έθετε ζήτημα για αυτό στον πρωθυπουργό της Ελλάδος! Αν δεν είναι αντισυστημικό ένα κόμμα που ο Αμερικανός πρόεδρος παρεμβαίνει στον πρωθυπουργό μιας άλλης χώρας ζητώντας την καταπολέμησή του, τότε ποιο είναι; Γαμώ τα πτυχία μου δηλαδή, με τα παπατζηλίκια της Αριστεράς.
Το να έχει ένα κόμμα οπαδούς σε στρατό και αστυνομία δεν το κάνει συστημικό. Και αυτοί μέλη της κοινωνίας είναι, δεν είναι εξωγήινοι, πολύ περισσότερο δεν είναι εξουσιαστές που καθορίζουν τις αποφάσεις.
- Λίνο Βεντούρα
Ποια, εμείς που το κοροϊδεύουμε; Αυτό δεν είναι στοχοποίηση, απλά πρόκειται για ηλίθιο . Σαν κι εσένα. Επίσης εμείς το κάνουμε αυτό, όχι ο Μαρινακης.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Ληστοσυμμορίτης
Φίλε εσύ δεν έχεις ούτε καν λόγο, ένα βόθρο ανοίγεις χυδαιολογιας, βρισιων και ad hominem επιθέσεων ακόμα και για ορθογραφία, ατονία. Π.χ. Σχολιάζω μια είδηση ή μια δημοσίευση και ξεκινάς από κάτω τι βλακας, τι χαζός, τι πισος, τι τηλεσος και πάει λέγοντας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:48Ποια, εμείς που το κοροϊδεύουμε; Αυτό δεν είναι στοχοποίηση, απλά πρόκειται για ηλίθιο . Σαν κι εσένα. Επίσης εμείς το κάνουμε αυτό, όχι ο Μαρινακης.
Η στοχοποίηση είναι εξαρχής από την κυβέρνηση (οι ερώτησεις δεν τίθενται στον μαρινακη σαν κουβέντα στο καφενείο αλλά προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο) με παρεργα να ο τάδε δημοσιογράφος έκανε αυτο, έκανε εκείνο, έκανε το άλλο. Το σύστημα στοχοποίησης λειτουργεί έτσι ακριβώς, ενορχηστρωνεται από την κυβέρνηση, κάποια άρθρα παρακυβερνητικα και μετά εσείς τα παπαγαλάκια σε σοσιαλδ μίντια, φόρουμ παπαγαλιζεται στο μοτίβο που έφτιαξε η κυβερνηση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 216 Απαντήσεις
- 4575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 581 Απαντήσεις