!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένα μπουρδέ...#2

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ένα μπουρδέ...#2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:47
Ασέβαστος έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:44
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:23
Δεν είπα κάπου πως θα αναστηθεί , είπα να πάρει την ευθύνη που έχει τον τομέα του ένα μπουρδέλο , και ψυχοπαθεις δολοφόνοι ζουν μαζί με ακίνδυνους ασθενείς. Τώρα οκ, αν δεν έχουν ευθύνη οι υπουργοί, νταξει, βάλτε και καμία κούκλα να απαντάει με ai, θα μας βγαίνει και πιο φτηνά.
αν ειναι να στειλουμε την ευθυνη προς τα πανω παντως, για να φτασουμε να απολυθει ο αδωνης, πρεπει πρωτα να απολυθουν καμμια 50αρια δυ που ειναι χαμηλοτερα στην ιεραρχια.

εγω συμφωνω, να γινει. εσυ;
Η ευθύνη εγώ ξέρω πάει από πάνω προς τα κάτω, για αυτό είσαι υπεύθυνος, για να έχεις ευθύνες. Αν τα ρίχνεις όλα στους από κάτω , νταξει , και γαμω τις δουλειές δε λέω, βάλτε και τον πιο ηλίθιο άνθρωπο του πλανήτη, θα τα καταφέρει περίφημα.
Η δουλειά του Άδωνι ήταν να έχει διαφορετικές δομές για τους επικίνδυνους παρανοϊκούς, ειδικά εκείνους που έχουν σκοτώσει, και άλλες για τα ελαφριά περιστατικά. Αν το είχε κάνει , θα μπορούσαμε να πούμε έκαναν λάθος οι εργαζόμενοι, εδε, κλπ. Αφού δεν το έκανε, είναι ο υπεύθυνος για ότι συνεβη και παίρνει πουλον.
οχι, δεν παει ετσι. τη μαλακια την εκανε καποιος νοσοκομος, που δεν προσεχε οσο πρεπει τον μουρλο. δε θα μπορουσε να ειναι εκει ο υπουργος αυτοπροσωπως να προσεχει.
μετα μπορουμε να αρχισουμε να ριχνουμε ευθυνη στους ανωτερους ιεραρχικα του νοσοσκομου, επειδη τον προσελαβαν, επειδη δεν τον εκπαιδευσαν σωστα, κλπ, και ετσι να φτασουμε μεχρι το ανωτατο κλιμακιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

George_V έγραψε: 19 Φεβ 2025, 13:46
Ναύτης έγραψε: 19 Φεβ 2025, 13:44
George_V έγραψε: 19 Φεβ 2025, 13:38

Δε διαφωνωεπι της αρχης αλλα πες οτι εισαι ο Αρχιατρος στο Δαφνι. Και σου φερνουν ενα τυπο που λεει "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΦΑΞΩ!!!, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΑΙΜΑΑΑΑΑ!!, ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΚΩΣΩΩΩ!!!"

Μεχρι τωρα δεν εχει επιτεθει σε καποιον αλλα ξεκαθαρα πασχει απο καποιας μορφης ψυχωση. Τι κανεις? Τον δεχεσαι? Και αν ναι που τον βαζεις?
Άλλο πράγμα είναι να πω: θέλω να σφάξω την πτνα την πεθερά μου γιατί είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος, κι άλλο να την σφάξω στ' αλήθεια. Στην πρώτη περίπτωση είναι δόκιμη η ψυχιατρική υποστήριξη/νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική, με αντίστοιχα πρωτόκολλα ασφαλείας, στη δεύτερη περίπτωση επιβάλλεται η νοσηλεία να γίνει μέσα σε σωφρονιστικό κατάστημα με αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και φρούρησης.
Και στις δυο περιπτωσεις τον εχεις μεσα στην Κλινικη. Και δεν μιλησα για τρελο με συγκεκριμενο στοχο αλλα για τρελο που θελει να σφαξει αδιακριτως. Τον δεχεσαι? Και αν τον δεχεσαι που τον βαζεις?

Θα ρισκαρεις να κανει πραξη την απειλη του?
Νομίζω ήμουν σαφής, από ένα σημείο κι έπειτα έχω την αίσθηση ότι διαφωνείς απλά για να διαφωνήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 19 Φεβ 2025, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ναύτης έγραψε: 19 Φεβ 2025, 13:48 Νομίζω ήμουν σαφής, από ένα σημείο κι έπειτα έχω την αίσθηση ότι διαφωνείς απλά για να διαφωνήσεις.
Εισουν σαφης αλλα αλλαξες το παραδειγμα μου. Μου εβαλες ασθενη με συγκεκριμενο στοχο (οποτε οι αλλοι ειναι σχετικα ασφαλεις καθως δεν θελει αυτους αλλα την πεθερα του) ενω εγω σου εφερα ενα παραδειγμα οπου ο εν λογω ασθενης δεν ειναι κρατουμενος, δεν ειναι κατηγορουμενος αλλα απειλει να δολοφονησει γιατι αυτο θελει να κανει, αυτο του λεει η φωνη της τρελας του.

Οποτε ας μιλησουμε λιγο για το παραδειγμα μου χωρις να το αλλαζουμε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ηθικος αυτουργος η ψυχωσικη δομνα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

George_V έγραψε: 19 Φεβ 2025, 13:57
Ναύτης έγραψε: 19 Φεβ 2025, 13:48 Νομίζω ήμουν σαφής, από ένα σημείο κι έπειτα έχω την αίσθηση ότι διαφωνείς απλά για να διαφωνήσεις.
Εισουν σαφης αλλα αλλαξες το παραδειγμα μου. Μου εβαλες ασθενη με συγκεκριμενο στοχο (οποτε οι αλλοι ειναι σχετικα ασφαλεις καθως δεν θελει αυτους αλλα την πεθερα του) ενω εγω σου εφερα ενα παραδειγμα οπου ο εν λογω ασθενης δεν ειναι κρατουμενος, δεν ειναι κατηγορουμενος αλλα απειλει να δολοφονησει γιατι αυτο θελει να κανει, αυτο του λεει η φωνη της τρελας του.

Δεν έχει ουσιαστική διαφορά, η πρόθεση διαφέρει από την πράξη. Την πρόθεση μπορεί ενδεχομένως να την αντιμετωπίσεις με θεραπευτική μέθοδο, θα το κρίνουν οι γιατροί, την πράξη την αντιμετωπίζεις με εγκλεισμό και καταστολή, ειδικά όταν μιλάμε για έναν καταδικασμένο ψυχοπαθή δολοφόνο. Η ουσία παραμένει η ίδια: έναν καταδικασμένο ψυχοπαθή δολοφόνο δεν μπορεί να τον στέλνεις στο Δαφνί για να "νοσηλευτεί" σε θάλαμο μαζί με άλλους 35 ασθενείς και 2 νοσηλευτές. Το στέλνεις σε κανονική φυλακή που είναι/διαθέτει ψυχιατρείο.
Άβαταρ μέλους
George_V

Ναύτης έγραψε: 19 Φεβ 2025, 14:02

Δεν έχει ουσιαστική διαφορά, η πρόθεση διαφέρει από την πράξη. Την πρόθεση μπορεί ενδεχομένως να την αντιμετωπίσεις με θεραπευτική μέθοδο, θα το κρίνουν οι γιατροί, την πράξη την αντιμετωπίζεις με εγκλεισμό και καταστολή, ειδικά όταν μιλάμε για έναν καταδικασμένο ψυχοπαθή δολοφόνο. Η ουσία παραμένει η ίδια: έναν καταδικασμένο ψυχοπαθή δολοφόνο δεν μπορεί να τον στέλνεις στο Δαφνί για να "νοσηλευτεί" σε θάλαμο μαζί με άλλους 35 ασθενείς και 2 νοσηλευτές. Το στέλνεις σε κανονική φυλακή που είναι/διαθέτει ψυχιατρείο.
Εχεις δει το Ψυχιατρειο Κορυδαλλου απο μεσα?

Δεν εχει κελλια.

Εχει θαλαμους των 10 και 20 ασθενων. Και ειναι crammed ολοι τους εκει μεσα.

Πως ακριβως θα προλαβεις ενα εγκλημα τετοιου ψυχοπαθους αν τον βαλεις στον Κορυδαλλο σε θαλαμο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ασέβαστος έγραψε: 19 Φεβ 2025, 13:47
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:47
Ασέβαστος έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:44

αν ειναι να στειλουμε την ευθυνη προς τα πανω παντως, για να φτασουμε να απολυθει ο αδωνης, πρεπει πρωτα να απολυθουν καμμια 50αρια δυ που ειναι χαμηλοτερα στην ιεραρχια.

εγω συμφωνω, να γινει. εσυ;
Η ευθύνη εγώ ξέρω πάει από πάνω προς τα κάτω, για αυτό είσαι υπεύθυνος, για να έχεις ευθύνες. Αν τα ρίχνεις όλα στους από κάτω , νταξει , και γαμω τις δουλειές δε λέω, βάλτε και τον πιο ηλίθιο άνθρωπο του πλανήτη, θα τα καταφέρει περίφημα.
Η δουλειά του Άδωνι ήταν να έχει διαφορετικές δομές για τους επικίνδυνους παρανοϊκούς, ειδικά εκείνους που έχουν σκοτώσει, και άλλες για τα ελαφριά περιστατικά. Αν το είχε κάνει , θα μπορούσαμε να πούμε έκαναν λάθος οι εργαζόμενοι, εδε, κλπ. Αφού δεν το έκανε, είναι ο υπεύθυνος για ότι συνεβη και παίρνει πουλον.
οχι, δεν παει ετσι. τη μαλακια την εκανε καποιος νοσοκομος, που δεν προσεχε οσο πρεπει τον μουρλο. δε θα μπορουσε να ειναι εκει ο υπουργος αυτοπροσωπως να προσεχει.
μετα μπορουμε να αρχισουμε να ριχνουμε ευθυνη στους ανωτερους ιεραρχικα του νοσοσκομου, επειδη τον προσελαβαν, επειδη δεν τον εκπαιδευσαν σωστα, κλπ, και ετσι να φτασουμε μεχρι το ανωτατο κλιμακιο.
Η δουλειά του υπουργού είναι να έχει φτιάξει στιβαρές δομές , έτσι ώστε να μπορεί να ρίξει τις ευθύνες στους από κάτω. Όταν επικρατεί ένα χάος, εσύ είσαι ο υπεύθυνος και παραιτείσαι. Ακόμα ο άχρηστος δεν έχει μιλήσει καθόλου, μόνο ψευτομαγκιες ξέρει να πουλάει
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

George_V έγραψε: 19 Φεβ 2025, 14:04

Δεν εχει κελλια.

Πως ακριβως θα προλαβεις ενα εγκλημα τετοιου ψυχοπαθους αν τον βαλεις στον Κορυδαλλο σε θαλαμο?
αυτο σου λεει και ο ναυτακος και μπλεξατε τα μπουτια σας...σου λεει οτι δεν ειναι ενας απλος τρελος
αλλα ενας επικινδυνος τρελος που εχει ηδη διαπαξει φονο ...καντε κατι για να ειναι απομονωμενος
:a108: μη μπλεξω και εγω για λιγο διαβασα την στιχομυθια σας
Άβαταρ μέλους
George_V

nemo έγραψε: 19 Φεβ 2025, 14:09
George_V έγραψε: 19 Φεβ 2025, 14:04

Δεν εχει κελλια.

αυτο σου λεει και ο ναυτακος και μπλεξατε τα μπουτια σας...σου λεει οτι δεν ειναι ενας απλος τρελος
αλλα ενας επικινδυνος τρελος που εχει ηδη διαπαξει φονο ...καντε κατι για να ειναι απομονωμενος
:a108: μη μπλεξω και εγω για λιγο διαβασα την στιχομυθια σας
Και εγω αυτο λεω. Γιατι δεν εληφθησαν μετρα ασφαλειας?

Γιατι ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ την επικινδυνοτητα του τον εβαλαν σε θαλαμο με αλλους?
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Το αποκορύφωμα είναι πως ο δράστης ανακοίνωσε το έγκλημα στους εργαζόμενους και μετά........ έφυγε.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης

αποθήκες ψυχικά ασθενών

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

ΕικόναΕικόνα

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”