Μπίστης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:34 Ωραίος, αφού η Λαντινω νομίζει πως η δικαίωση των νεκρών είναι αριστεροκινουμενη υπόθεση θα πάω στον σωστό Κυριάκο
Νταξ, είχε και φάλτσα χυδαιότητας αλλά αν η κυρία φέρνει λάθρο πώς να κρατηθείς
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βελόπουλος τα χώνει.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Βελόπουλος τα χώνει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες ο μαρινακης?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
marabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:32 Πολύ θα μου άρεσε ένα σχήμα με Βελόπουλο, Πολάκη, Κανέλη και τα οικονομικά να αναλάμβανε ο Βαρουφάκης.
Είναι όλοι τους ανένδοτοι, μαχητικοί, πιστοί και δεν θα προδώσουν ου´τε θα κάνουν κωλοτούμπα. Ο Βαρουφάκης πάντως το έδειξε. Γι αυτό και τον φάγανε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΝαιRocco Siffredi έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:27 Από πίσω της το ξανθό με την γραβάτα είναι αυτή που έγινε μανουρα με Πολακη;![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ο,τι και να κάνει είναι τιμιότερο από το να πουλάει επιστολές του Ιησού.marabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:07Δεν υπάρχει περίπτωση.Φίλε ο πολιτικός διάλογος δεν γίνεται με τοτεμισμό. Δεν είναι επιχειρήματα οι χιλιομασημένες καραμέλες. Αυτό δείχνει ότι δεν έχεις κριτική ικανότητα και δουλεύεις μόνο με κλικ.
κατάλαβα ότι είσαι αριστερός και απλά θες να εκμαυλίσεις το διάλογο. Φύγε από δω αν θες. Εδώ μόνο δεξιοί μιλάμε για τις επιλογές μας και γι αυτό κάλεσα μόνο δεξιούς. όπως ο Γκόλντεν πιο πάνω που ενδιαφέρεται για την αλήθεια και πάντα είναι εύστοχος στις επιλογές του για πατριωτικές λύσεις. Σε παρακαλώ μη χαλάς άλλο το νήμα.
Οι επιστολές Ιησού και οι αλοιφές κλπ είναι απλά δουλειά. βγάζει λεφτά. Αν ψάχνεις τιμιότητα πες μας εσύ τι δουλειά κάνεις κι αν το προϊόν σου είναι τίμιο και το πιστεύεις ο ίδιος ότι προσφέρει στην κοινωνία.
δεν είπε στην Αγαπηδάκη το "άιιιιιντε χάσου"?Σέλευκας έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:41ΝαιRocco Siffredi έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:27 Από πίσω της το ξανθό με την γραβάτα είναι αυτή που έγινε μανουρα με Πολακη;![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ε τώρα κι εσύ ... Πώς τον σμπρώχνει ο ευαίσθητος στιχουργός ?
Το ψεκ κοινό έχει ένστικτο
Την μπάλλα που παίζει εδώ ο χοντρός του την έμαθε ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ξεπούλησε όλες τις επιστολές του Ιησού και πήρε θάρροςΜπίστης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:46Ε τώρα κι εσύ ... Πώς τον σμπρώχνει ο ευαίσθητος στιχουργός ?
Το ψεκ κοινό έχει ένστικτο
Την μπάλλα που παίζει εδώ ο χοντρός του την έμαθε ?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σε ενάμιση μήνα θα φεύγουμε μετανάστες για τη Μόρντορmarabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:32 Πολύ θα μου άρεσε ένα σχήμα με Βελόπουλο, Πολάκη, Κανέλη και τα οικονομικά να αναλάμβανε ο Βαρουφάκης.
Είναι όλοι τους ανένδοτοι, μαχητικοί, πιστοί και δεν θα προδώσουν ου´τε θα κάνουν κωλοτούμπα. Ο Βαρουφάκης πάντως το έδειξε. Γι αυτό και τον φάγανε από το ΣΥΡΙΖΑ.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:44Ο,τι και να κάνει είναι τιμιότερο από το να πουλάει επιστολές του Ιησού.marabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:07Δεν υπάρχει περίπτωση.Φίλε ο πολιτικός διάλογος δεν γίνεται με τοτεμισμό. Δεν είναι επιχειρήματα οι χιλιομασημένες καραμέλες. Αυτό δείχνει ότι δεν έχεις κριτική ικανότητα και δουλεύεις μόνο με κλικ.
κατάλαβα ότι είσαι αριστερός και απλά θες να εκμαυλίσεις το διάλογο. Φύγε από δω αν θες. Εδώ μόνο δεξιοί μιλάμε για τις επιλογές μας και γι αυτό κάλεσα μόνο δεξιούς. όπως ο Γκόλντεν πιο πάνω που ενδιαφέρεται για την αλήθεια και πάντα είναι εύστοχος στις επιλογές του για πατριωτικές λύσεις. Σε παρακαλώ μη χαλάς άλλο το νήμα.
Οι επιστολές Ιησού και οι αλοιφές κλπ είναι απλά δουλειά. βγάζει λεφτά. Αν ψάχνεις τιμιότητα πες μας εσύ τι δουλειά κάνεις κι αν το προϊόν σου είναι τίμιο και το πιστεύεις ο ίδιος ότι προσφέρει στην κοινωνία.
Εγώ ένα καιρό που έψαχνα δουλειά και έβρισκα κάτι πώληση εικόνων; Δεν πιστεύω όμως στο Θεό. Ήταν τίμιο να τις πουλάω; Μπορεί να φαίνεται τίμιο γιατί είναι απλά εικόνες θα μου πεις. Αν πούλαγα τίμιο ξύλο από το σταυρό του Ιησού; να μην το έκανα και να είχα δουλειά γιατί πουλάω ψέμα; Τόσα και τόσα σκουπίδια στο εμπόριο, που κάποιος κόσμος θέλει να αγοράζει. Τι να κάνουμε;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Εγώ τουλάχιστον έχω πάτο, εσύ πλέον έχεις φύγει άπατος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 20 Φεβ 2025, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έλα. Άλλαξέ το
Έλα Περιμένω.
Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Αφού σε έδιωξα.
Κάθησε φρόνημα παιδάκι μου
Πλάκα κάνει ή μόλις αποκτήσαμε τον ψεκορισμό;Beria έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:52Σε ενάμιση μήνα θα φεύγουμε μετανάστες για τη Μόρντορmarabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:32 Πολύ θα μου άρεσε ένα σχήμα με Βελόπουλο, Πολάκη, Κανέλη και τα οικονομικά να αναλάμβανε ο Βαρουφάκης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 3 Απαντήσεις