!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βελόπουλος τα χώνει.
Βελόπουλος τα χώνει.
Κάποιοι είστε δεξιοί. Δεν καταλαβαίνω πως ξεπέφτετε σε δειάφορα σούργελα του X, ξέρετε για ποιο σούργελο μιλάω ή κάτι τυχάρπαστους θεούσους ή εθνογκαγκάδες και τους κάνετε βουλευτές. Αφού υπάρχει πιο καθαρόαιμο άλογο.
Απολαύστε.
Απολαύστε.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Re: Βελόπουλος τα χώνει.
Ωραίος, αφού η Λαντινω νομίζει πως η δικαίωση των νεκρών είναι αριστεροκινουμενη υπόθεση θα πάω στον σωστό Κυριάκο
Νταξ, είχε και φάλτσα χυδαιότητας αλλά αν η κυρία φέρνει λάθρο πώς να κρατηθείς

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το θράσος για το οποίο την καταγγέλλει είναι γνωστό και χαρακτηριστικό. Βασικός λόγος να σιχαίνεσαι τους νεοδημοκράτεςΜπίστης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:34 Ωραίος, αφού η Λαντινω νομίζει πως η δικαίωση των νεκρών είναι αριστεροκινουμενη υπόθεση θα πάω στον σωστό Κυριάκο
![]()
- Golden Age
Ο Βελό θα κάνει θραύση αν γίνουν τώρα εκλογές.
πωπωπωπωπωωωω!!!!!!!!!!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν άντεξα την συγκίνηση
Δείξε μεγαλοκαρδία
Δείξε μεγαλοκαρδία
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πουλάει ακόμα φάρμακο για το ροχαλητό;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
με την λοατκι κυβερνηση του κουλι ειναι σαν να κλεβουν εκκλησιες
Δεν υπάρχει περίπτωση.
Φίλε ο πολιτικός διάλογος δεν γίνεται με τοτεμισμό. Δεν είναι επιχειρήματα οι χιλιομασημένες καραμέλες. Αυτό δείχνει ότι δεν έχεις κριτική ικανότητα και δουλεύεις μόνο με κλικ.
κατάλαβα ότι είσαι αριστερός και απλά θες να εκμαυλίσεις το διάλογο. Φύγε από δω αν θες. Εδώ μόνο δεξιοί μιλάμε για τις επιλογές μας και γι αυτό κάλεσα μόνο δεξιούς. όπως ο Γκόλντεν πιο πάνω που ενδιαφέρεται για την αλήθεια και πάντα είναι εύστοχος στις επιλογές του για πατριωτικές λύσεις. Σε παρακαλώ μη χαλάς άλλο το νήμα.
Οι επιστολές Ιησού και οι αλοιφές κλπ είναι απλά δουλειά. βγάζει λεφτά. Αν ψάχνεις τιμιότητα πες μας εσύ τι δουλειά κάνεις κι αν το προϊόν σου είναι τίμιο και το πιστεύεις ο ίδιος ότι προσφέρει στην κοινωνία.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ε όχι και δουλειά οι επιστολές του Κυρίου υμών!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Την σοδομησε. Έγινε ο πάτος της σαν και του kauldron
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Rocco Siffredi
Από πίσω της το ξανθό με την γραβάτα είναι αυτή που έγινε μανουρα με Πολακη; 
Ναι αυτή είναι. Με τα γιαλιά.Rocco Siffredi έγραψε: 20 Φεβ 2025, 22:27 Από πίσω της το ξανθό με την γραβάτα είναι αυτή που έγινε μανουρα με Πολακη;![]()
Πολύ θα μου άρεσε ένα σχήμα με Βελόπουλο, Πολάκη, Κανέλη και τα οικονομικά να αναλάμβανε ο Βαρουφάκης.
Είναι όλοι τους ανένδοτοι, μαχητικοί, πιστοί και δεν θα προδώσουν ου´τε θα κάνουν κωλοτούμπα. Ο Βαρουφάκης πάντως το έδειξε. Γι αυτό και τον φάγανε από το ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι όλοι τους ανένδοτοι, μαχητικοί, πιστοί και δεν θα προδώσουν ου´τε θα κάνουν κωλοτούμπα. Ο Βαρουφάκης πάντως το έδειξε. Γι αυτό και τον φάγανε από το ΣΥΡΙΖΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 3 Απαντήσεις