σταματα βρε ψεκάκι με τις θεωρίες. Δεν ειναι βέβαιο οτι τον εφαγε ο Κυριακος, θα κατσουμε εδω παρεούλα να το συζητάε κανενα μηνα ακομα μεχρι να βγουν οι εξετάσεις, αλλα δεν ειναι σίγουρο εντελώς. Υπομονή.Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 18:47δε θελω ηττοπαθεια . ελπίδες υπάρχουνenaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 18:44 ε καλα δεν το δένουμε κιολας, μπορει να ξερει πιο πολλα ο Στεργιος. Αφου τα εχουν διαλυσει ολα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Δηλαδή, δεν καταλαβαίνω γενικότερα, ειλικρινά γενικότερα, τί σχέση έχει το τί δηλώνει κάποιος στον οποιονδήποτε, εφόσον παίζει να του έχουν απαγάγει κάποιο δικό του πρόσωπο?
Δηλαδή, οκ, είμαι χαζή που δεν το καταλαβαίνω? Γιατί συζητιέται πολλή ώρα αλλά σαφή απάντηση δεν έχω πάρει (αν θυμάμαι καλά γιατί είναι και πόσα ποστ)
Δηλαδή, οκ, είμαι χαζή που δεν το καταλαβαίνω? Γιατί συζητιέται πολλή ώρα αλλά σαφή απάντηση δεν έχω πάρει (αν θυμάμαι καλά γιατί είναι και πόσα ποστ)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ο ιατροδικαστής μίλησε για την ημερομηνία θανάτου που μπορεί να προσδιορισθεί από το είδος των εντόμων που βρίσκονται στο σώμα, γιατί υπάρχει μια συγκεκριμένη "ιεραρχία" στο χρόνο εμφάνισης τους. Είπε επίσης ότι η κατάσταση του υπόλοιπου σώματος, εκτός προσώπου και τραχήλου ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση και ότι τα υπόλοιπα στοιχεία για αιτία θανάτου θα προκύψουν από τις ιστολογικές εξετάσεις.Σέλευκας έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:38 να διευκρινίσω οτι οι ιατροδικαστές βρήκαν οτι ο Βασίλης Καλογήρου πέθανε εκεί πριν 50 μέρες. Αυτό προκύπτει απο τα σκουλίκια .
Ετσι καταρρίπτεται η μαρτυρία κυνηγών οτι αν ηταν εκεί θα τον έβλεπαν αυτοί και τα σκυλιά τους και περάσαν 50.000 φορές όπως είπαν.
Επίσης ο Τσούκαλης, που ήταν ο ερευνητής που είχε προσλάβει η οικογένεια είχε δηλώσει πριν την ανακάλυψη της σορού ότι υπήρχαν λεπτομέρειες που δεν μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν για την προσωπικότητα του Καλογήρου και ότι η μητέρα του ήταν σε συνεχή συνεργασία με την αστυνομία όλο αυτό το διάστημα.
Νομίζω λοιπόν ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει συσχετισμός μεταξύ της ψυχολογικής κατάστασης του νεκρού και των ανθρώπων με τους οποίους μπορεί να είχαν σχέση με αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι λεει η εισαγγελέας Αρίου Πάγκου, δεν την διάβασες; Καμια σχέση με υποθέσεις που εχει αναλάβει η εισαγγελέας εφετών Λάρισας δεν εχει η υπόθεση του θανατου του ανθρώπου.Στύξ έγραψε: 20 Φεβ 2025, 18:47 stergiosbik σε κοροϊδέψανε ρε μαλάκα λένε.
Δεν υπάρχουν παραβατικοί.
ΤΑ μηνυματα παντως τοσο της μανας οσο και του θειου μετα την ευρεση της σωρου του θυματος παραπεμπουν σε συμμορια εκτελεστων με αορατο κακοψυχο αρχηγο.
.
.
ναι, μπερδεύουν την υπόθεση, νομιζω πρέπει να τα κατεβασει η αστυνομία. Βαν.
Το "αόρατος" σε σχέση με τι; Με την υπόλοιπη συμμορία που ήταν... ορατή;Αρίστος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:02 ΤΑ μηνυματα παντως τοσο της μανας οσο και του θειου μετα την ευρεση της σωρου του θυματος παραπεμπουν σε συμμορια εκτελεστων με αορατο κακοψυχο αρχηγο.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η συμμορια εκτεθηκε, κινδυνευσε οταν εκανε το φονο και οταν αργοτερα μετεφερε το πτωμα σε τοσο μεγαλη διαδρομη ενω ο αρχηγος ηταν απολυτα προστατευμενος και εδινε διαταγες απο καποιο πολυτελες γραφειο χωρις να γνωριζουν καν οι συμμοριτες ποιος τις δινει. Αυτο καταλαβα εγω απο το μηνυμα.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θα τα καταθέσει και πιθανώς θα απαντήσει και στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι έχουν σχέση με την υπόθεση των Τεμπών και εάν ναι,γιατί πριν ένα μήνα δεν το πίστευε.Αρίστος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:02 ΤΑ μηνυματα παντως τοσο της μανας οσο και του θειου μετα την ευρεση της σωρου του θυματος παραπεμπουν σε συμμορια εκτελεστων με αορατο κακοψυχο αρχηγο.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
btw,ταινιαρα στην ερτ1 σήμερα, Sicario
Με το θέμα της Σαντορίνης φάγαμε την ταινια "ηφαίστειο" στη μάπα για 3 σερί μέρες, επαιζε βράδυ-μεσημέρι. Τώρα αυτό.
Χαλάλι όμως, το Sic είναι ταινιαρα!
Με το θέμα της Σαντορίνης φάγαμε την ταινια "ηφαίστειο" στη μάπα για 3 σερί μέρες, επαιζε βράδυ-μεσημέρι. Τώρα αυτό.
Χαλάλι όμως, το Sic είναι ταινιαρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Φεβ 2025, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο οτι φαινεται παντως η μανα δειχνει να ξερει ποιοι της σκοτωσαν το παιδι.
Γιατι ακομη και στη δευτερη αναρτηση της τους χαρακτηριζει με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Sofia Kalogirou
1 ημ. ·
Επληθύνθη επ' εμέ αδικία ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ,
εγώ δε εν όλη καρδία μου
εξερευνήσω τας εντολάς Σου.
(Ψ.118,στ.69)
Αύριο καρδούλα μου στον Άγιο Αχίλλιο
.
Γιατι ακομη και στη δευτερη αναρτηση της τους χαρακτηριζει με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Sofia Kalogirou
1 ημ. ·
εγώ δε εν όλη καρδία μου
εξερευνήσω τας εντολάς Σου.
(Ψ.118,στ.69)
Αύριο καρδούλα μου στον Άγιο Αχίλλιο
.
απο που βγαινει το συμπερασμα οτι προκειται για συμμορια;μπορει να ειναι ενας τσακωμος μεταξυ φιλωνΑρίστος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:08
Η συμμορια εκτεθηκε, κινδυνευσε οταν εκανε το φονο και οταν αργοτερα μετεφερε το πτωμα σε τοσο μεγαλη διαδρομη ενω ο αρχηγος ηταν απολυτα προστατευμενος και εδινε διαταγες απο καποιο πολυτελες γραφειο χωρις να γνωριζουν καν οι συμμοριτες ποιος τις δινει. Αυτο καταλαβα εγω απο το μηνυμα.
.
nemo έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:15απο που βγαινει το συμπερασμα οτι προκειται για συμμορια;μπορει να ειναι ενας τσακωμος μεταξυ φιλωνΑρίστος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:08ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2025, 19:06
Το "αόρατος" σε σχέση με τι; Με την υπόλοιπη συμμορία που ήταν... ορατή;
.
Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας , άραγε τί τέλος θα έχετε;
.
Ο πληθυντικος Εσεις παραπεμπει σε συμμορια.
Και το κακοψυχο αφεντικο δεν ηταν μπροστα οταν τον πετουσαν στα βουνα.
.
Και το κακοψυχο αφεντικο δεν ηταν μπροστα οταν τον πετουσαν στα βουνα.
.
Το πιο μυστηριωδες παντως απο οσα εγραψε ειναι αυτο.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 450 Προβολές