!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ανίκητος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:34
stergiosbik έγραψε: 19 Φεβ 2025, 21:42 Επειδή μόλις τώρα έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα,θα πω κάποια εξ αυτών γιατί δεν μπορώ να τα πω όλα.
Η όλη ιστορία ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με τα Τέμπη.
Αφορά υπόθεση της περιοχής και μόνο στην οποία εμπλέκεται γνωστή παραβατική οικογένειά της περιοχής!
Όλον αυτόν τον καιρό η μάνα απειλούνταν από αυτή την οικογένειά.
Η αστυνομία γνωρίζει την όλη ιστορία και τώρα προσπαθεί να βρει τις αποδείξεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι το πτώμα βρέθηκε σε αυτή την περιοχή.
Όποιος κατάλαβε,καταλαβε.
Ἑπομένως ἔχει σχέση μὲ ἐγκληματικὲς ὀργανώσεις - "μαφίες", ἀλλὰ ὄχι μὲ αὐτὰ ποὺ συνέβησαν στὰ Τέμπη.
Νὰ εἴμαστε καὶ εὐχαριστημένοι δηλαδὴ ποὺ ὑπάρχει ποικιλία καὶ ὄχι μονοκαλλιέργεια παρανόμων.
δυσαρεστημενοι ''ειμαστε'' οσο δεν συνδεεται με τα τεμπη .
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:36
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:24 Δεν ξέρω πώς τα είπε στην Αδειλίνη και στο σωματείο, γραπτώς? προφορικώς? Δεν ξέρω πώς γίνονται αυτά τα πράγματα.
Τηλεφωνικώς.
Οκ. Λες τηλεφωνικώς.
Εγώ δεν καταλαβαίνω, τί κίνητρα και για ποιό πράγμα της καταλογίζεις?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

Και έχω σχολιάσει/ρωτήσει και άλλα πράγματα Πατησιώτη, γιατί πετσόκοψες το ποστ και απάντησες μόνο σε ένα?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:07
stergiosbik έγραψε: 20 Φεβ 2025, 13:59
Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:40

Βιλανάκηδες; Μεγάλη μάστιγα.
Αυτή είναι δική σου υπόθεση.
Υπάρχουν πολλά μπουμπούκια εδώ.
Δυστυχώς ισχύει αυτό που λες. Οι Βιλανάκηδες βέβαια έφτασαν στο peak τους στις αρχές του 2000, τώρα πρέπει όντως να έχουν μπει και άλλοι στο παιχνίδι (λογικό, αν σκεφτείς οτι τους περισσότερους τους έχουν μαντρώσει).
ολοι εξω ειναι ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:38
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:24 Δεν ξέρω πώς τα είπε στην Αδειλίνη και στο σωματείο, γραπτώς? προφορικώς? Δεν ξέρω πώς γίνονται αυτά τα πράγματα.
Τηλεφωνικώς.
Οκ. Λες τηλεφωνικώς.
Δεν καταλογίζω κάποιο κίνητρο.
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:39 Και έχω σχολιάσει/ρωτήσει και άλλα πράγματα Πατησιώτη, γιατί πετσόκοψες το ποστ και απάντησες μόνο σε ένα?
Πέσμου τι θέλεις να σου απαντήσω.
Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος »

Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:35 Σώπαινε, θα σου λένε τώρα οτι εκμεταλλεύεσαι θανάτους για την πεις στην κυβέρνηση
Δηλαδὴ νὰ μὴν πῶ ὅτι ἡ ὅλη πλοκὴ ἀρχίζει καὶ μοῦ θυμίζει τὸ σενάριο ἀπὸ ἕνα παλαιὸ φὶλμ ποὺ λεγόταν "γκαρσονιέρα γιὰ δέκα";
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

stergiosbik έγραψε: 19 Φεβ 2025, 21:42 Επειδή μόλις τώρα έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα,θα πω κάποια εξ αυτών γιατί δεν μπορώ να τα πω όλα.
Η όλη ιστορία ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με τα Τέμπη.
Αφορά υπόθεση της περιοχής και μόνο στην οποία εμπλέκεται γνωστή παραβατική οικογένειά της περιοχής!
Όλον αυτόν τον καιρό η μάνα απειλούνταν από αυτή την οικογένειά.
Η αστυνομία γνωρίζει την όλη ιστορία και τώρα προσπαθεί να βρει τις αποδείξεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι το πτώμα βρέθηκε σε αυτή την περιοχή.
Όποιος κατάλαβε,καταλαβε.
Ω ρε φίλε και το 'χα γράψει. Όχι γιατί ήξερα κάτι, αλλά γιατί εκεί οδήγησαν την σκέψη μου συγκεκριμένα γεωγραφικά δεδομένα.
Golden Age έγραψε: 17 Φεβ 2025, 20:07 Τώρα μπορώ να κάνω ξανα τις σκέψεις που έκανα για οπαδούς γνωστής ιταλικής ομάδος. Κάποια σημεία στο ποτάμι είναι...μια ευθεία απ' τα λιμέρια τους... Μετά άνετα θα μπορούσαν να τα κανονήσουν με άτομα απο το "φαν κλαμπ" στον Τύρναβο.

viewtopic.php?f=24&t=59950&p=3872243&hi ... 0#p3872243

Όμως είναι ερώτημα αν κάποιοι το έκαναν για δικούς τους λόγους ή ήταν φυσικοί αυτουργοί κανενός πανίσχυρου εντολοδότη - ολιγάρχη.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

από nostromos » Σήμερα, 00:12
δεν ξερουμε αν προκειται για εγκλημα ... αν αποδειχτει τελικα οτι ηταν εγκλημα παλι δεν μπορει να αποδειχτει οτι σχετιζεται με την υποθεση στα Τεμπη ... η μητερα του ειχε βαλει πολυ κοσμο στη φυλακη απο τη θεση που ειχε ...
viewtopic.php?f=24&t=60007&p=3876598#p3876598[u][/u]
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Saturn

Ανίκητος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:42
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:35 Σώπαινε, θα σου λένε τώρα οτι εκμεταλλεύεσαι θανάτους για την πεις στην κυβέρνηση
Δηλαδὴ νὰ μὴν πῶ ὅτι ἡ ὅλη πλοκὴ ἀρχίζει καὶ μοῦ θυμίζει τὸ σενάριο ἀπὸ ἕνα παλαιὸ φὶλμ ποὺ λεγόταν "γκαρσονιέρα γιὰ δέκα";
:102:
Άβαταρ μέλους
Saturn

πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:41
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:38

Τηλεφωνικώς.
Οκ. Λες τηλεφωνικώς.
Δεν καταλογίζω κάποιο κίνητρο.
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:39 Και έχω σχολιάσει/ρωτήσει και άλλα πράγματα Πατησιώτη, γιατί πετσόκοψες το ποστ και απάντησες μόνο σε ένα?
Πέσμου τι θέλεις να σου απαντήσω.
Πώς δεν καταλογίζεις? Μόνος σου ανέφερες την λέξη "κίνητρο"

Έχω γράψει ήδη τις ερωτησεις, εαν δεν τις βρεις όντως, να κανω τον κόπο εγώ να τις ξαναπαραθέσω?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Show must go on.

Εικόνα

ΔΕΙΑΔΟΣΤΕ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Πείτε μου λίγο όποιος καταλαβαίνει
Γιατί πήρε όπως λένε, τηλεφωνικώς η Αποστολάκη την Αδειλίνη να της κάνει παράπονα οτι κάποιοι συνδέουν την εξαφάνιση του γιου της με τα Τέμπη?
Και ζήτησε να μεταφερθούν τα παράπονα και στον σύλλογο?
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:49 Show must go on.
Spoiler
Εικόνα
ΔΕΙΑΔΟΣΤΕ
Nα ακολουθησεις την χθεσινη σου παραινεση μπαμπω, εκτος κι αν την ξεχασες κιολας.
Και λιγοτερο αλατι στο φαι. :smt023
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Εδώ είναι και τα λεχθέντα σου περι κινήτρων και οι ερωτήσεις που σου έκανα, Πατ, σε έβγαλα από τον κόπο να ψάχνεις δεξιά αριστερά
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:02
πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 13:58
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 13:50 Δηλαδή δήλωσε η Αποστολάκη στην Αδειλίνη ενώ ακόμα αγνοούνταν ο γιος της οτι δεν πρέπει δημοσίως να συνδέεται η υπόθεση με τα Τέμπη?
Αυτό έγινε?
Έτσι λέει η Αδειλίνη.Και στο σωματείο το είπε και έβγαλαν ανακοινώσεις και η Αδειλίνη και η Ένωση Εισαγγελέων ότι δεν έχει σχέση και δέχθηκαν επιθέσεις από τους γνωστούς από που το ξέρουν και συγκαλύπτουν αλλά όταν βρέθηκε νεκρός άρχισε να λέει αυτά που είπε οπότε θα δούμε τι θα πει και στην κατάθεση.
Μπορείς να σχολιάσεις και το "ενώ ακόμα αγνοούνταν ο γιος της" ?
πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:17
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:12
πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:09

Να βρω το πιθανό κίνητρο;έχει λεχθεί ότι τον έψαχναν και σε κάτι μοναστήρια.Εάν τον έβρισκαν ζωντανό θα έλεγε και η ίδια πως σκεφθήκατε να το συσχετίσετε με τα Τέμπη,εγώ κάνω καλά τη δουλειά μου,δεν φοβάμαι τίποτε,σας παρακαλώ.Τώρα που βρέθηκε νεκρός λέει ότι τον σκότωσε κάποιος κακόψυχος.
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:24

Ή εγώ δεν έχω καθαρό μυαλό να διαβάσω ή με αυτό που λες δεν βγαίνει άκρη
Εξαφανίσθηκε ο γιός της.Δεν ήξερα εάν είναι ζωντανός ή νεκρός.Τον έψαχναν παντού.Παραπονέθηκε στην προισταμένη της και το σωματείο της για όσα έγραφαν τα ΜΜΕ ότι είχε σχέση η εξαφάνιση με τα Τέμπη αλλά δεν είπε κάτι η ίδια..Εάν βρισκόταν ζωντανός θα έβγαινε και η ίδια να πει δεν είχε καμμία σχέση με τα Τέμπη η ιστορία.Βρέθηκε νεκρός και άρχισε να αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί και να έχει.
Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 14:24 Δηλαδή μου λες τώρα, οτι η μητέρα εσκεμμένα θέλησε να εμπλέξει κάποιους στην υπόθεση?

Εγώ σου ξαναλέω, γι αυτό που λέτε οτι τα ειπε στην Αδειλίνη, ακόμα ο γιος της αγνοούντο, έπρεπε να επιθυμεί να κυκλοφορεί οτι υπάρχει εμπλοκή με την υπόθεση των Τεμπών?
Δεν ξέρω πώς τα είπε στην Αδειλίνη και στο σωματείο, γραπτώς? προφορικώς? Δεν ξέρω πώς γίνονται αυτά τα πράγματα.
Θα έβγαινες εσύ με το παιδί σου να αγνοείται να κάνεις δηλώσεις τέτοιες δημόσια?
Εμένα, δεν μου ακούγεται και τόσο λογικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 20 Φεβ 2025, 15:00, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τελικα τι γίνεται;

εχουμε μαθει ποιοί γυφτοι μαφιόζοι και για ποια υπόθεση, φαγανε τον άνθρωπο με εντολη Κυριακου, ισως; Ειναι μπλεγμένη και η εισαγγελία Αριου Παγκου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Φεβ 2025, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”