!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δον Κιχωτισμός ,ανεμόμυλοι και Δουλτσινέα.
Δον Κιχωτισμός ,ανεμόμυλοι και Δουλτσινέα.
Στην χώρα του Δον Κιχωτισμού βρέθηκαν δύο τρένα στην ίδια γραμμή με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και να σκοτωθούν αρκετά νέα παιδιά.Η ίδια η κυβέρνηση για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων με τον αρμόδιο υπουργό κουνούσε το δάχτυλο σε όλους όσους αμφισβητούσαν την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.
Με την σύγκρουση άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα πολλά , επιστολές προς τον αρμόδιο υπουργό για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας για την έλλειψη προσωπικού για την έλλειψη φωτεινής σηματοδότησης για την έλλειψη ακόμα και συστημάτων επικοινωνίας.
Το σοβαρότερο από όλα είναι ότι για όλα αυτά έπεσαν τρομερά κονδύλια από την Ευρωπαϊκή ένωση.
Τα οποία τι έγιναν ; κάποια από τα κονδύλια χρησιμοποιήθηκαν για να αγοραστούν συστήματα που έμειναν στις αποθήκες και ποτέ δεν τοποθετήθηκαν.
Σε μια άλλη χώρα και όχι στην χώρα του Δον Κιχωτισμού αυτά θα ήτανε αρκετά για να πέσουν πολιτικές ευθύνες στους αρμοδίους και να ησυχάσει η ψυχούλα των γονιών των παιδιών που χάθηκαν και ενός λαού που κοιτάει αποσβολωμένος.
Ναι όλα αυτά θα ήτανε αρκετά σε μια άλλη χώρα και πιστέψτε με δεν θα χρειαζότανε καθόλου να μπούνε σε λεπτομέρειες όπως ποιός διόρισε τον σταθμάρχη που είχε ελλιπές εκπαίδευση.
Όμως στην χώρα του Δον Κιχωτισμού ο υπουργός παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη σαν το αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη να είναι κάτι αόριστο και στην συνέχεια η κυβέρνηση τον συμπεριέλαβε στο εκλογικό της επιτελείο για να επανεκλεγεί έτσι η πολιτική ευθύνη αναλήφθηκε χωρίς να σπάσει μύτη.
Παράλληλα η κυβέρνηση έκανε πολλά λάθη στον χειρισμό της έρευνας του ατυχήματος.
Τόσα πολλά που συγγραφέας θα έγραφε ολόκληρο βιβλίο.
Σε Αγγλική εκπομπή ο εκπρόσωπος των Αγγλικών σιδηροδρόμων τα είπε όλα με μια χαρακτηριστική φράση.
Αυτό που έγινε στην Ελλάδα με όλες οι παραλείψεις ας μου επιτραπεί να το εκφράσω με ένα παράξενο τρόπο στην Ελλάδα γεννήθηκε η τραγωδία και η σάτιρα έτσι δεν θα με παρεξηγήσουν , είναι ένα τραγικό ανέκδοτο δυστυχώς.
Ναι οι ξένοι μας χλευάζουν σαν να είναι ανέκδοτο για τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα.
Φυσικά στην χώρα του Δον Κιχωτισμού τίποτα δεν έγινε για όλα αυτά.
Απλά με όλα τα λάθη για την έρευνα με όλα τα προβλήματα και με όλον τον μηχανισμό αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης όλοι κυνηγάνε ανεμόμυλους σαν γνήσιοι Δον Κιχώτες.
Έτσι η Δουλτσινέα βλέποντας ότι όλοι κυνηγάνε τους ανεμόμυλους αισθάνεται καλά προστατευμένη βγάζοντας πολλές φορές μια μεγάλη δόση αλαζονείας.
Η λέξη Λα σημαίνει πέτρα από κει βγαίνει και το λατομείο.
Λαός είναι από τον Δευκαλίωνα που πετούσε πέτρες από πίσω του και φύτρωναν άνθρωποι.
Στην χώρα του Δον Κιχωτισμού ο Λαός μάλλον θα πάρει με τις πέτρες τους αρμοδίους όταν σταματήσει να αποπροσανατολίζετε κυνηγώντας ανεμόμυλους.
Την καλημέρα μου.
Καλά να τσικνίσετε.
Με την σύγκρουση άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα πολλά , επιστολές προς τον αρμόδιο υπουργό για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας για την έλλειψη προσωπικού για την έλλειψη φωτεινής σηματοδότησης για την έλλειψη ακόμα και συστημάτων επικοινωνίας.
Το σοβαρότερο από όλα είναι ότι για όλα αυτά έπεσαν τρομερά κονδύλια από την Ευρωπαϊκή ένωση.
Τα οποία τι έγιναν ; κάποια από τα κονδύλια χρησιμοποιήθηκαν για να αγοραστούν συστήματα που έμειναν στις αποθήκες και ποτέ δεν τοποθετήθηκαν.
Σε μια άλλη χώρα και όχι στην χώρα του Δον Κιχωτισμού αυτά θα ήτανε αρκετά για να πέσουν πολιτικές ευθύνες στους αρμοδίους και να ησυχάσει η ψυχούλα των γονιών των παιδιών που χάθηκαν και ενός λαού που κοιτάει αποσβολωμένος.
Ναι όλα αυτά θα ήτανε αρκετά σε μια άλλη χώρα και πιστέψτε με δεν θα χρειαζότανε καθόλου να μπούνε σε λεπτομέρειες όπως ποιός διόρισε τον σταθμάρχη που είχε ελλιπές εκπαίδευση.
Όμως στην χώρα του Δον Κιχωτισμού ο υπουργός παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη σαν το αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη να είναι κάτι αόριστο και στην συνέχεια η κυβέρνηση τον συμπεριέλαβε στο εκλογικό της επιτελείο για να επανεκλεγεί έτσι η πολιτική ευθύνη αναλήφθηκε χωρίς να σπάσει μύτη.
Παράλληλα η κυβέρνηση έκανε πολλά λάθη στον χειρισμό της έρευνας του ατυχήματος.
Τόσα πολλά που συγγραφέας θα έγραφε ολόκληρο βιβλίο.
Σε Αγγλική εκπομπή ο εκπρόσωπος των Αγγλικών σιδηροδρόμων τα είπε όλα με μια χαρακτηριστική φράση.
Αυτό που έγινε στην Ελλάδα με όλες οι παραλείψεις ας μου επιτραπεί να το εκφράσω με ένα παράξενο τρόπο στην Ελλάδα γεννήθηκε η τραγωδία και η σάτιρα έτσι δεν θα με παρεξηγήσουν , είναι ένα τραγικό ανέκδοτο δυστυχώς.
Ναι οι ξένοι μας χλευάζουν σαν να είναι ανέκδοτο για τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα.
Φυσικά στην χώρα του Δον Κιχωτισμού τίποτα δεν έγινε για όλα αυτά.
Απλά με όλα τα λάθη για την έρευνα με όλα τα προβλήματα και με όλον τον μηχανισμό αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης όλοι κυνηγάνε ανεμόμυλους σαν γνήσιοι Δον Κιχώτες.
Έτσι η Δουλτσινέα βλέποντας ότι όλοι κυνηγάνε τους ανεμόμυλους αισθάνεται καλά προστατευμένη βγάζοντας πολλές φορές μια μεγάλη δόση αλαζονείας.
Η λέξη Λα σημαίνει πέτρα από κει βγαίνει και το λατομείο.
Λαός είναι από τον Δευκαλίωνα που πετούσε πέτρες από πίσω του και φύτρωναν άνθρωποι.
Στην χώρα του Δον Κιχωτισμού ο Λαός μάλλον θα πάρει με τις πέτρες τους αρμοδίους όταν σταματήσει να αποπροσανατολίζετε κυνηγώντας ανεμόμυλους.
Την καλημέρα μου.
Καλά να τσικνίσετε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
Re: Δον Κιχωτισμός ,ανεμόμυλοι και Δουλτσινέα.
4/10
Let them make the first mistake. We make the last move.
Με στεναχώρησες με την βαθμολογία σου.
Μάλλον δεν θα τσικνίσω.
- Otto Weininger
Το ρίχνω στο χαβαλέ.
Έχεις ξεφύγει με όσα γράφεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Εγώ έχω ξεφύγει ;Otto Weininger έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:42Το ρίχνω στο χαβαλέ.
Εγώ θεωρώ ότι είμαι η πλέον σοβαρή , μαζεμένη , μετρημένη και ότι γράφω το γράφω μετά από πολύ σκέψη.
Φυσικά καμιά φορά ο αυθορμητισμός δεν βοηθάει νικάει την λογική.
Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα.
Ο αποπροσανατολισμός του κόσμου μπορεί να σας βοηθήσει πρόσκαιρα.
Αλλά μέσα στον κόσμο πάντα θα υπάρχει ένα κενό για το θέμα ένα κενό που θα μεταφράζετε σε έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.
Με ότι σημαίνει αυτό.
Αυτό στην αρχή θα μεταφραστεί σε μη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και θα μεγαλώνει.
Δική σας είναι η απόφαση να θυσιάσετε αρχές της δημοκρατίας για να γλυτώσετε από τις όποιες ευθύνες αναλογούν στον οποιοδήποτε.
Άκουσα ότι το Πάσχα όλη η Ελλάδα θα σουβλίσει τον αποδιοπομπαίο τράγο ισχύει;
Ακόμα κάτι.
Αν αυτός είναι το ένα πρόσωπο του ανεκδότου όπως λένε οι Άγγλοι ο Κωστίκας ο Γιωρίκας ποιος είναι;

Αν αυτός είναι το ένα πρόσωπο του ανεκδότου όπως λένε οι Άγγλοι ο Κωστίκας ο Γιωρίκας ποιος είναι;

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Όταν δεν σκέφτεσαι ίσως να γράφεις καλύτερα.Niki έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:48
Εγώ έχω ξεφύγει ;
Εγώ θεωρώ ότι είμαι η πλέον σοβαρή , μαζεμένη , μετρημένη και ότι γράφω το γράφω μετά από πολύ σκέψη.
Φυσικά καμιά φορά ο αυθορμητισμός δεν βοηθάει νικάει την λογική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Πόσα θες να μας τρελάνεις; Πόσα;Niki έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:48Εγώ έχω ξεφύγει ;Otto Weininger έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:42Το ρίχνω στο χαβαλέ.
Εγώ θεωρώ ότι είμαι η πλέον σοβαρή , μαζεμένη , μετρημένη και ότι γράφω το γράφω μετά από πολύ σκέψη..
.
Όταν κάποιος κόβει από μια δημοσίευση για να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις είναι τρολ έμμισθο.Otto Weininger έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:57Πόσα θες να μας τρελάνεις; Πόσα;Niki έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:48Εγώ έχω ξεφύγει ;Otto Weininger έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:42
Το ρίχνω στο χαβαλέ.
Εγώ θεωρώ ότι είμαι η πλέον σοβαρή , μαζεμένη , μετρημένη και ότι γράφω το γράφω μετά από πολύ σκέψη..
.
Αυτό μου το είπε ΝΔ τρολ που πληρώνετε να τρολάρει στο διαδίκτυο.
Αυτό θα σε δυσκολέψει πολύ γιατί μετά χρόνια το συνήθισες δεν θα μπορέσεις να το αποβάλεις.
Niki έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:48 Αυτό στην αρχή θα μεταφραστεί σε μη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και θα μεγαλώνει.
Δική σας είναι η απόφαση να θυσιάσετε αρχές της δημοκρατίας για να γλυτώσετε από τις όποιες ευθύνες αναλογούν στον οποιοδήποτε.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Otto Weininger
Τότε μήπως θέλεις να συγκεντρώσω αυτούσιες δημοσιεύσεις σου ;Niki έγραψε: 20 Φεβ 2025, 11:03Όταν κάποιος κόβει από μια δημοσίευση για να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις είναι τρολ έμμισθο.Otto Weininger έγραψε: 20 Φεβ 2025, 10:57Πόσα θες να μας τρελάνεις; Πόσα;Niki έγραψε: 20 Φεβ 2025, 09:48
Εγώ έχω ξεφύγει ;
.
Αυτό μου το είπε ΝΔ τρολ που πληρώνετε να τρολάρει στο διαδίκτυο.
Αυτό θα σε δυσκολέψει πολύ γιατί μετά χρόνια το συνήθισες δεν θα μπορέσεις να το αποβάλεις.
Έτσι για να δούμε κάτι.
Υπέρ σου είναι η "κοπτοραπτικη". Αν ξεδιπλωθεί το μεγαλείο σου θα δούνε και οι τυφλοί.
Από ότι βλέπω στο φόρουμ , συνεχίζετε να μπαίνετε στο τρυπάκι του αποπροσανατολισμού.
Τα πράγματα για μένα είναι απλά.
Το γεγονός ότι μπήκαν τα τρένα στην ίδια γραμμή , σκοτώθηκαν τα παιδιά , δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν ακόμα συστήματα, τσίριζε ο αρμόδιος υπουργός για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων , πήρανε κονδύλια από την Ε.Ε και αγόρασαν συστήματα που τα είχαν και τα έχουν ακόμη στις αποθήκες μετέθεσαν κόσμο ανεκπαίδευτο ,έκαναν ότι έκαναν μετά το ατύχημα.
Για όλα αυτά έπρεπε να πάνε όλοι σπίτι τους.
Αυτά όλα σε μία άλλη χώρα αρκούνε.
Εδώ σας έχουν βάλει σε ένα τρυπάκι να ψάχνετε ακόμα πιο πολλά.
Πόσα;
Μα πόσα πρέπει να κάνει κάποιος μετά από τον θάνατον τόσων παιδιών για να παει σπίτι του;
Όλοι αυτοί είναι υπόλογοι αφήστε αυτούς να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
Γιατί προσπαθείτε όλοι σαν να τους αποδείξετε τα προβλήματα τους.
Άστε τους μην παρασύρεστε από ούγκανους σε διαλόγους χωρίς νόημα.
Τα πράγματα για μένα είναι απλά.
Το γεγονός ότι μπήκαν τα τρένα στην ίδια γραμμή , σκοτώθηκαν τα παιδιά , δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν ακόμα συστήματα, τσίριζε ο αρμόδιος υπουργός για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων , πήρανε κονδύλια από την Ε.Ε και αγόρασαν συστήματα που τα είχαν και τα έχουν ακόμη στις αποθήκες μετέθεσαν κόσμο ανεκπαίδευτο ,έκαναν ότι έκαναν μετά το ατύχημα.
Για όλα αυτά έπρεπε να πάνε όλοι σπίτι τους.
Αυτά όλα σε μία άλλη χώρα αρκούνε.
Εδώ σας έχουν βάλει σε ένα τρυπάκι να ψάχνετε ακόμα πιο πολλά.
Πόσα;
Μα πόσα πρέπει να κάνει κάποιος μετά από τον θάνατον τόσων παιδιών για να παει σπίτι του;
Όλοι αυτοί είναι υπόλογοι αφήστε αυτούς να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
Γιατί προσπαθείτε όλοι σαν να τους αποδείξετε τα προβλήματα τους.
Άστε τους μην παρασύρεστε από ούγκανους σε διαλόγους χωρίς νόημα.