εμενα γιατι με βαζεις, Πορτοσάλτε και Κυριακος λεω, ο,τι υπονοεί και ο Στεργιος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 19 Φεβ 2025, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Η ντροπή είναι ότι ζαιοι και ψέκες, μαζί με τα τρολ και τους δημοσιογράφους τους, έτρεξαν να σπινάρουν το αφήγημα από την πρώτη στιγμή ότι τον έφαγαν για τα Τέμπη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:16Η ντροπή είναι στο ότι οποιοδήποτε σενάριο και να ισχύει μιλάμε για πολύ χοντρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:14 Παρατράβηξε η πουστιά εδώ μέσα. Γνώμη μου. Αφήστε το παλλικάρι να αναπαυτεί γαμώ το ξεσταύρι σας. Όλοι γίνατε Πουαρώ. Κλειδώστε το γαμώνημα. Ντροπή κάπου.
Όχι στα σενάρια.
Δηλητηρίαζουν ένα κομμάτι της μάζας, ως αδίστακτοι καιροκόποι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
οι ντοπιοι εχουν το πανω χερι σε τετοιες περιπτωσεις ,enaon έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:09 βρε ασε τα λογια, παρε τον οττο να πατε για τσεκαρισμα δεδομένων. Ειναι δυνατόν να τα μαθαινει πρώτος ο Στεργιος;
ναι, δώσε τα διαπιστευτήριά σου εκεί που πρέπει και γρήγοραnemo έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:20Saturnnemo έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:10 αν αποδεχθει τοπικο εγκλημα οπως το εγραψα χθες θα ζητησω ονομαστικα μια συγνωμη απο ολους
που εγραφαν τοσες μερες για εγκλημα και δολοφονια που σχετιζονταν με τα τεμπη
ηδη φταχνω την λιστα
enaon
Arisvilla
zteo
Kauldron
Kauldron
GoBzi
nyxtovios
taliban
Zundapp
Ίακχος
ειναι πιο πολλοι οι νοστραδομοι -δενπαιζω αλλο !
αλλά δεν θα πω οτι και τέρμα ηλίθιος, θα είμαι Κυρια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ναι ναι...οι ζαίοι και οι ψέκες σας φταίνε, από την πρώτη στιγμή που συνέβη η εξαφάνιση, ζαίοι και ψέκες μίλαγαν γι αυτοOtto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:22Η ντροπή είναι ότι ζαιοι και ψέκες, μαζί με τα τρολ και τους δημοσιογράφους τους, έτρεξαν να σπινάρουν το αφήγημα από την πρώτη στιγμή ότι τον έφαγαν για τα Τέμπη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:16Η ντροπή είναι στο ότι οποιοδήποτε σενάριο και να ισχύει μιλάμε για πολύ χοντρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:14 Παρατράβηξε η πουστιά εδώ μέσα. Γνώμη μου. Αφήστε το παλλικάρι να αναπαυτεί γαμώ το ξεσταύρι σας. Όλοι γίνατε Πουαρώ. Κλειδώστε το γαμώνημα. Ντροπή κάπου.
Όχι στα σενάρια.
εσένα τώρα ήρθε να σε ανακουφίσει ο στέργιος στο φόρουμ και σε βλέπω αναθάρρησες
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
koyli paraitisoy!!!!11111111
κατι δευτερολεπτα ειδα που βρηκαν την σορο και με τρια δευτερα ειπα για τοπικο εγκλημαSaturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:23ναι, δώσε τα διαπιστευτήριά σου εκεί που πρέπει και γρήγοραnemo έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:20Saturnnemo έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:10 αν αποδεχθει τοπικο εγκλημα οπως το εγραψα χθες θα ζητησω ονομαστικα μια συγνωμη απο ολους
που εγραφαν τοσες μερες για εγκλημα και δολοφονια που σχετιζονταν με τα τεμπη
ηδη φταχνω την λιστα
enaon
Arisvilla
zteo
Kauldron
Kauldron
GoBzi
nyxtovios
taliban
Zundapp
Ίακχος
ειναι πιο πολλοι οι νοστραδομοι -δενπαιζω αλλο !
αλλά δεν θα πω οτι και τέρμα ηλίθιος, θα είμαι Κυρια
σεις που το πιπιλατε τοσες μερες τι στο καλο;!!! και ειστε ο μισος πληθυσμος γμτ μου
κριμα για την ελλαδιτσα μου
βρε εχουν σκυλοβριστεί αυτες τις ημέρες με τον Στεργιο, τι γράφεις;Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:25
εσένα τώρα ήρθε να σε ανακουφίσει ο στέργιος στο φόρουμ και σε βλέπω αναθάρρησες
- Otto Weininger
Καθόλου δεν αναθαρρησα τα ίδια έλεγα και πριν γράψει ο στεργιος.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:25ναι ναι...οι ζαίοι και οι ψέκες σας φταίνε, από την πρώτη στιγμή που συνέβη η εξαφάνιση, ζαίοι και ψέκες μίλαγαν γι αυτοOtto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:22Η ντροπή είναι ότι ζαιοι και ψέκες, μαζί με τα τρολ και τους δημοσιογράφους τους, έτρεξαν να σπινάρουν το αφήγημα από την πρώτη στιγμή ότι τον έφαγαν για τα Τέμπη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:16
Η ντροπή είναι στο ότι οποιοδήποτε σενάριο και να ισχύει μιλάμε για πολύ χοντρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα.
Όχι στα σενάρια.
Ακόμα και το βίντεο από τον Ευαγγελάτο πριν τον στέργιο το έβαλα.
Εσύ μάλλον χαλάστηκες. Δε πειράζει. Άλλο ένα ψέμα που αφορά τα Τέμπη και την ανίερη κυριολεκτικά εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, πάει κουβά.
Και έχουμε ακόμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
και που το λες δεν θα το ακουσει, είπαμε τα εχουν διαλύσει ολα.
ευτυχώς εχουμε τον Στέργιο και μαθαίνουμε κατι.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελικα να κατεβασουμε πανο για τον Βασιλη στις 28 του μηνος η να μην κατεβασουμε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:16
Η ντροπή είναι στο ότι οποιοδήποτε σενάριο και να ισχύει μιλάμε για πολύ χοντρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα.
Όχι στα σενάρια.
Τζαμπα τα ετοιμασαμε;
γιατί , ξέρω εγώ τί γράφει ο καθένας? νομίζεις οτι παρακολουθώ όλα τα νήματα?
τεσπα, η παρατήρησή μου έτσι και αλλιώς δεν έχει να κάνει με το αν βρίζετε ο Στέργιος με τον Όττο ή όχι
-
stergiosbik
καλαSaturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:30 γιατί , ξέρω εγώ τί γράφει ο καθένας? νομίζεις οτι παρακολουθώ όλα τα νήματα?
τεσπα, η παρατήρησή μου έτσι και αλλιώς δεν έχει να κάνει με το αν βρίζετε ο Στέργιος με τον Όττο ή όχι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 0 Απαντήσεις