!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας σήμερα;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ποιός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας σήμερα;
Οι Τούρκοι. Πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
-
mitsokollias
- Phorum.gr user: Mitsokollias
2 και αποδεδειγμένα μη ηλίθιος ,άρα απίθανο να είμαι πατριώτης σου με 0 κοινά χαρακτηριστικά.
Και εγώ δύο εχω πατριώτη. Αποδεδειγμένα πως; Το έχω απορία πραγματικά.mitsokollias έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:182 και αποδεδειγμένα μη ηλίθιος ,άρα απίθανο να είμαι πατριώτης σου με 0 κοινά χαρακτηριστικά.
- kongrosian
ερνεστο καρανίξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:51καταρχας δεν ειναι ελλαδα, μετα το 74 ειναι κομμουνισταν!kongrosian έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:21 define "ελλάδα".
δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, η "ελλάδα", ως ένα ομοιογενές σύνολο ανθρώπων και συμφερόντων, με κοινούς εχθρούς. άτοπη η ερώτηση.
η "ελλάδα" είναι άλλο ένα πεδίο μάχης, με εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους.
και φυσικα υπαρχετε εσεις οι απο πανω εκμεταλλευτες εαμοβουλγαροι πλουτοκρατες ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες αναρχοκομμουνιστες εξουσιαστες , και μεις οι φιλελευθεροι δημοκρατες και ολος ο ελληνικος λαος οι απο κατω οι εκμεταλλευομενοι οι εξουσιαζομενοι οι καταπιεζομενοι απ το κατοχικο σταλινικο καθεστως του 74 σας με τους κωμικους "νεκρους" του πολυτεχνειου σας που μας επιβαλλατε αναρχοπλουσιοπαιδο....

- Misty_Blue
ερνεστο καρανίξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:51καταρχας δεν ειναι ελλαδα, μετα το 74 ειναι κομμουνισταν!kongrosian έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:21 define "ελλάδα".
δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, η "ελλάδα", ως ένα ομοιογενές σύνολο ανθρώπων και συμφερόντων, με κοινούς εχθρούς. άτοπη η ερώτηση.
η "ελλάδα" είναι άλλο ένα πεδίο μάχης, με εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους.
και φυσικα υπαρχετε εσεις οι απο πανω εκμεταλλευτες εαμοβουλγαροι πλουτοκρατες ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες αναρχοκομμουνιστες εξουσιαστες , και μεις οι φιλελευθεροι δημοκρατες και ολος ο ελληνικος λαος οι απο κατω οι εκμεταλλευομενοι οι εξουσιαζομενοι οι καταπιεζομενοι απ το κατοχικο σταλινικο καθεστως του 74 σας με τους κωμικους "νεκρους" του πολυτεχνειου σας που μας επιβαλλατε αναρχοπλουσιοπαιδο....
Τι
To scare myself with my own desert places.
γιατί δεν έχει τους νέο δημοκράτες;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Iced Earth
-
- 22 Απαντήσεις