Καλά ένα έρμο GPS δε μπορούσαν να συμβουλευτούν ,είτε του αμαξιού είτε σε κινητό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Βρεθήκανε 2 άτομα στη Φιλιππούπολη (συνοικία Λάρισας) με αμάξι μεγάλου κυβισμού και με ρωτούσαν πως θα πάνε στον Άγιο Αχίλλειο! για την κηδεία.
Καλά ένα έρμο GPS δε μπορούσαν να συμβουλευτούν ,είτε του αμαξιού είτε σε κινητό;
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2025, 15:52
Γράφεις για τη συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου, λέω την άποψη μου γι' αυτήν και ποιους θα ωφελήσει και το ξαναγυρίζεις στα τραλαλά.
Ενιγουέι, αποφασίστε πρώτα τι θα ψηφίσετε όλοι οι συγκεντρωμένοι (πλην κκε που ήταν και θα παραμείνει σταθερό) κι έλα μετά να μου πεις για πορτοσάλτηδες, που εσείς είστε που δεν χάνετε ούτε μία δήλωση του. Εγώ με τα πάνελς των δελτίων έχω τελειώσει εδώ και καιρό.
Εγω σου εχω πει τι θα ψηφισω (δεξιοτερα της κεντροαριστερης ΝΔ) αλλα σε αυτες τις συγκεντρωσεις δεν εχει καμια σχεση τι θα ψηφισουν οι διαδηλωτες γιατι αναμεσα τους βρισκονται και νεοδημοκρατες. Γυρω στο 40% των νεοδημοκρατων ψηφοφορων ΔΕΝ εμπιστευονται την κυβερνητικη αφηγηση στα Τεμπη. Συνεπως οι συγκεντρωσεις εχουν να κανουν με το αν θα γινουμε καποτε συντεταγμενο κρατος με διακριση εξουσιων και απονομη δικαιοσυνης τουλαχιστον στα προφανη και οχι με το ποιος θα βγει στις επομενες εκλογες.
.
Nαι ρε συ, είναι πασιφανές το πόσο δομημένες απόψεις έχουν για το συγκροτημένο κράτος, τις διακρίσεις εξουσιών και την απονομή δικαιοσύνης στα... προφανή, όλοι αυτοί που γράφουν στα σόσιαλ και στα "αντισυστημικά" και τέρμα συστημικά μμε.Αρίστος έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:07Εγω σου εχω πει τι θα ψηφισω (δεξιοτερα της κεντροαριστερης ΝΔ) αλλα σε αυτες τις συγκεντρωσεις δεν εχει καμια σχεση τι θα ψηφισουν οι διαδηλωτες γιατι αναμεσα τους βρισκονται και νεοδημοκρατες. Γυρω στο 40% των νεοδημοκρατων ψηφοφορων ΔΕΝ εμπιστευονται την κυβερνητικη αφηγηση στα Τεμπη. Συνεπως οι συγκεντρωσεις εχουν να κανουν με το αν θα γινουμε καποτε συντεταγμενο κρατος με διακριση εξουσιων και απονομη δικαιοσυνης τουλαχιστον στα προφανη και οχι με το ποιος θα βγει στις επομενες εκλογες.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2025, 15:52
Γράφεις για τη συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου, λέω την άποψη μου γι' αυτήν και ποιους θα ωφελήσει και το ξαναγυρίζεις στα τραλαλά.
Ενιγουέι, αποφασίστε πρώτα τι θα ψηφίσετε όλοι οι συγκεντρωμένοι (πλην κκε που ήταν και θα παραμείνει σταθερό) κι έλα μετά να μου πεις για πορτοσάλτηδες, που εσείς είστε που δεν χάνετε ούτε μία δήλωση του. Εγώ με τα πάνελς των δελτίων έχω τελειώσει εδώ και καιρό.
.
Παραδείγματος χάριν είναι τέρμα "προφανές" ότι ο νεκρός ήταν θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης με εντολή πρωθυπουργού.
Και μνημεία ορθολογισμού όλα τα αφηγήματα των "τεμπομάχων".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:17
Nαι ρε συ, είναι πασιφανές το πόσο δομημένες απόψεις έχουν για το συγκροτημένο κράτος, τις διακρίσεις εξουσιών και την απονομή δικαιοσύνης στα... προφανή, όλοι αυτοί που γράφουν στα σόσιαλ και στα "αντισυστημικά" και τέρμα συστημικά μμε.
Παραδείγματος χάριν είναι τέρμα "προφανές" ότι ο νεκρός ήταν θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης με εντολή πρωθυπουργού.
Οσο τα βαζετε με το λαο τοσο θα πολλαπλασιαζετε τον κοσμο που θα κατεβει.
Οποτε συνεχιστε και καλα να τους λετε τεμπομαχους και η τυχη σας δουλευει.
.
-
Εμπεδοκλής
Υπομονή, τα πρώτα 300 χρόνια είναι δύσκολα. Θέλει άλλα 105.Golden Age έγραψε: 19 Φεβ 2025, 15:36Και πάλι, στην εποχή του Καποδίστρια οργανωνόταν ακόμη το ελληνικό κράτος. Απο τότε έχουνε περάσει πολλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Φεβ 2025, 15:32Ολιγάρχης = ΚοτζάμπασηςGolden Age έγραψε: 19 Φεβ 2025, 15:15
Νομίζω είμαι ξεκάθαρος. Σου μιλώ για ολιγάρχες κι εσύ μου λες για τους κοτζαμπάσηδες και για το παρακράτος και το παλάτι.
Η ποινική ασυδοσία των ολιγαρχών λοιπόν είναι κάτι που υπάρχει αποκλειστικά στην Μεταπολίτευση.
Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά. Απλά με όρους 20ου - 21ου αιώνα ο αποκαλούμενος ολιγάρχης δεν έχει απλά μεγάλα τμήματα γης, τον έλεγχο του του εισπρακτικού μηχανισμού κατά κεφαλήν, αλλά τον έλεγχο της ενέργειας, των δρόμων, και των μεγάλων επιχειρήσεων.
-
Εμπεδοκλής
Κάτι λέγαμε για τα τραίνα.Golden Age έγραψε: 19 Φεβ 2025, 15:33Μπορείς να μου πεις τί σχέση έχουν όλα αυτά με την ποινική ασυδοσία των οικονομικών ολιγαρχών; Αυτό είναι κάτι συγκεκριμένο και φαινόμενο της Μεταπολίτευσης.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Φεβ 2025, 15:29Ναι ε; Επί της εθνοσωτηρίου επαναστάσεως είχαμε το δεύτερο και το τρίτο χειρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στη χώρα. Το 1968 είχαμε 34 νεκρούς στο Δερβένι Κορινθίας και άλλους 20+ στο Δοξαρά το 1972.Golden Age έγραψε: 19 Φεβ 2025, 15:02
Ναι, αλλά αυτοί οι "μεγάλοι ηγέτες" δημιούργησαν το σημερινό κράτος που είναι όπως είναι.
Και πριν τη μεταπολίτευση το κράτος ήταν ένα κράτος της διαφθοράς.
Απλά λες, προόδευσε η τεχνολογία και πάλι τα ίδια σκατά.
Εσύ ειρωνευόσουν τους "μακεδονομάχους" μεγάλε. Όχι εγώ.Αρίστος έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:19Οσο τα βαζετε με το λαο τοσο θα πολλαπλασιαζετε τον κοσμο που θα κατεβει.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:17
Nαι ρε συ, είναι πασιφανές το πόσο δομημένες απόψεις έχουν για το συγκροτημένο κράτος, τις διακρίσεις εξουσιών και την απονομή δικαιοσύνης στα... προφανή, όλοι αυτοί που γράφουν στα σόσιαλ και στα "αντισυστημικά" και τέρμα συστημικά μμε.
Οποτε συνεχιστε και καλα να τους λετε τεμπομαχους και η τυχη σας δουλευει.
.
Οπότε, άντε παίξε με τα μαδουροφραπεζιτάκια και λοιπούς, που την είδες και εκφραστής του ...λαού με τέτοιες βαρύγδουπες παπαριές.
Γενικώς, έχουν πολύ πλάκα όσοι επιχειρούν ταυτίσεις και χαρακτηρισμούς χωρίς να τους περνάει καν από το ακατοίκητο ότι θα πρέπει και να τις υποστούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για ποιόν λόγο έμπαιναν τρολ στο προφίλ της μάνας, στην αναγγελία του θανάτου του γιου της, και έλεγαν για αυτοκτονίες και έβριζαν ?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Aπο την στιγμη που βρεθηκε ο νεκρος εχει δυο αναρτησεις με 6000 σχολιαSaturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:48 Για ποιόν λόγο έμπαιναν τρολ στο προφίλ της μάνας, στην αναγγελία του θανάτου του γιου της, και έλεγαν για αυτοκτονίες και έβριζαν ?
Και θες τωρα εσυ να μας πεις οτι τα διαβασες και εβγαλες και συμπερασμα απο τα σχολια ειναι οτι εμπαινα τρολ και μιλουσαν για αυτοκτονια;
Γιατι εγω τα διαβασα
Και εχω διαπιστωσει οτι τα σχολια για δολοφονια και συνδεση με Τεμπη ειναι πολλα περισσοτερα
Περίμενε, τώρα θα βγεί ο Καλαπερνάρος με ιδιόχειρη επιστολή που θα την έχει βγάλει απ' το πάτο του Γιαννόπουλου, που ο θανών θ' ανακοινώνει την αυτοκτονία του. Ημερομηνία σημερινή, κιόλας.Αρίστος έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:07ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2025, 15:52
Εγω σου εχω πει τι θα ψηφισω (δεξιοτερα της κεντροαριστερης ΝΔ) αλλα σε αυτες τις συγκεντρωσεις δεν εχει καμια σχεση τι θα ψηφισουν οι διαδηλωτες γιατι αναμεσα τους βρισκονται και νεοδημοκρατες. Γυρω στο 40% των νεοδημοκρατων ψηφοφορων ΔΕΝ εμπιστευονται την κυβερνητικη αφηγηση στα Τεμπη. Συνεπως οι συγκεντρωσεις εχουν να κανουν με το αν θα γινουμε καποτε συντεταγμενο κρατος με διακριση εξουσιων και απονομη δικαιοσυνης τουλαχιστον στα προφανη και οχι με το ποιος θα βγει στις επομενες εκλογες.
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:26
Εσύ ειρωνευόσουν τους "μακεδονομάχους" μεγάλε. Όχι εγώ.
Οπότε, άντε παίξε με τα μαδουροφραπεζιτάκια και λοιπούς, που την είδες και εκφραστής του ...λαού με τέτοιες βαρύγδουπες παπαριές.
Γενικώς, έχουν πολύ πλάκα όσοι επιχειρούν ταυτίσεις και χαρακτηρισμούς χωρίς να τους περνάει καν από το ακατοίκητο ότι θα πρέπει και να τις υποστούν.![]()
Σοβαρεψου, δεν εχω γραψει ουτε λεξη σε αρθρο για τα Τεμπη, δεν εχω κατεβει σε διαδηλωση, δεν εχω ανεβασει ουτε ενα ποστ στα σοσιαλ για τα Τεμπη. Αν γραφω εδω ειναι γιατι μας τα εχετε πρηξει εσυ, ο Οττο και ο Γιαννοπουλος. Κι αυτο σας το δινω, αν εβλεπαν τις δημοσιευσεις σας πανελλαδικα τοτε το κινημα των Τεμπαν θα πηγαινε στα δυο εκατομμυρια.
.
Αυτά τα πουσταράκια αν βρεθούν, πρέπει να τα πιάνει κανείς απ' το σβέρκο, και να τα σηκώνει, και να τινάζουν τα χεράκια και τα ποδαράκια τους σκούζοντας σαν αρουραίοι.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:48 Για ποιόν λόγο έμπαιναν τρολ στο προφίλ της μάνας, στην αναγγελία του θανάτου του γιου της, και έλεγαν για αυτοκτονίες και έβριζαν ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
+1000000000000000000000000000000000000000000Αρίστος έγραψε: 19 Φεβ 2025, 17:00ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2025, 16:26
Εσύ ειρωνευόσουν τους "μακεδονομάχους" μεγάλε. Όχι εγώ.
Γενικώς, έχουν πολύ πλάκα όσοι επιχειρούν ταυτίσεις και χαρακτηρισμούς χωρίς να τους περνάει καν από το ακατοίκητο ότι θα πρέπει και να τις υποστούν.![]()
Σοβαρεψου, δεν εχω γραψει ουτε λεξη σε αρθρο για τα Τεμπη, δεν εχω κατεβει σε διαδηλωση, δεν εχω ανεβασει ουτε ενα ποστ στα σοσιαλ για τα Τεμπη. Αν γραφω εδω ειναι γιατι μας τα εχετε πρηξει εσυ, ο Οττο και ο Γιαννοπουλος. Κι αυτο σας το δινω, αν εβλεπαν τις δημοσιευσεις σας πανελλαδικα τοτε το κινημα των Τεμπαν θα πηγαινε στα δυο εκατομμυρια.![]()
.

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
E μα πια.
.
.
- Otto Weininger
τι λένε οι πληροφορίες σου για τα παράνομα φορτία;
Πήρες κουβά; Ενημέρωσες και τους εδώ ; Ή ελπίζεις ακόμα;
Επίσης, έμαθες τίποτα για το αν το τελικό πόρισμα θα περιλαμβάνει και την μηχανή της επιβατικής;
Ξύρισες σβέρκο ή οχι ακόμα;
Τυχαίες ερωτήσεις είναι, μην παρεξηγηθώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 0 Απαντήσεις