!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
φτου, παρα λιγο να προλαβω να το αλλαξω 
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ, ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑ

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Είναι μωρέ, πώς δεν είναι. Απλά, ήθελα να το παίξω έκθυπνοθ...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
τώρα με σκλαβώνjεις
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ωχ... κάτσε να δεις τώρα αντίδραση μονόροδου.
τι να πω και εγω, περιμένω να έρθεις να σε κοπανήσω και τρώς τα μούτρα σου μόνος σου. Απογοήτευση.
κάτι παίζει με μονόροδο, έχω δει να το αναφέρει ο enaon αλλά εγώ κατέχω πλεον θέση τουρίστα και δεν γνωρίζω πολλά
Εγώ είμαι πιο τουρίστας ακόμα, αυτό είναι παλιό όμως. Ο κάγκουρας κυκλοφορεί (κυκλοφορούσε; μεγάλωσε πια; ιδέα δεν έχω...) με μονότροχο κάποτε. Και το καυχιόταν κιόλας, αντί να το κρατάει μυστικό σαν σκελετό ντουλάπας. Βίτσια, τι να πεις;Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2025, 15:47 κάτι παίζει με μονόροδο, έχω δει να το αναφέρει ο enaon αλλά εγώ κατέχω πλεον θέση τουρίστα και δεν γνωρίζω πολλά
Για να καταλάβω, ο κάγκουρας ήσουν εσύ?
Γιατί αν είναι έτσι, και πέρασε τόσος χρόνος, να τα προσέχεις τα αθλήματα αυτά πλεον, καταλαβαίνεις..
Γιατί αν είναι έτσι, και πέρασε τόσος χρόνος, να τα προσέχεις τα αθλήματα αυτά πλεον, καταλαβαίνεις..
ακομα απο αλλο πλανήτη ειναι το μονοκυκλο, πονηρή κλαψιάρικη σαρανταποδαρούσα, απλα δεν εχει νοημα να το λεω, γεράσαμεIsildur έγραψε: 17 Φεβ 2025, 15:51 Ο κάγκουρας κυκλοφορεί (κυκλοφορούσε; μεγάλωσε πια; ιδέα δεν έχω...) με μονότροχο κάποτε. Και το καυχιόταν κιόλας, αντί να το κρατάει μυστικό σαν σκελετό ντουλάπας. Βίτσια, τι να πεις;
Spoiler
- Fata_Morgana
Έχουμε πλακωθεί άπειρες φορές αυτές τις μέρες. Του στοιχίσε που του είπα δε με ενδιαφέρει πλέον για τον Άγιο Βαλεντίνο. Δε γίνεται αυτό που ζω.
Μα ακριβώς γι' αυτό δεν του το είπες;Fata_Morgana έγραψε: 19 Φεβ 2025, 20:02 Έχουμε πλακωθεί άπειρες φορές αυτές τις μέρες. Του στοιχίσε που του είπα δε με ενδιαφέρει πλέον για τον Άγιο Βαλεντίνο. Δε γίνεται αυτό που ζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
με πηρε τηλ φιλος με ψησταρια, του χαλασε το αυτοκινητο, και εχει να παραδωσει 600 σουβλακια, του δανεισα το δικο μου.
πληρωθηκα με 10 σουβλακια και 2 μπυρες, ετσι, για πρωινο.
εχω φαει τα 7, προσπαθω να παλεψω και τα λοιπα πριν κρυωσουν.
πληρωθηκα με 10 σουβλακια και 2 μπυρες, ετσι, για πρωινο.
εχω φαει τα 7, προσπαθω να παλεψω και τα λοιπα πριν κρυωσουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.