ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:21
panos291 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:06
Και ποιες ακριβως ειναι αυτες οι "ευρωπαικες αξιες"?
Τα τραβελια, οι γατομανες, το inclusivity, οι πουστηδες, οι drag queens, οι φεμιναζι, η ελεύθερη λαθροεισβολη και το να μην μπορεις να μιλησεις ελεύθερα για ολα αυτα?
Δεν ειναι ευρωπαικες αξιες αυτες, οτι και να λεει το καθε αρχιδι του καπιταλ και του σκαι.
Ο πατριωτισμος, η θρησκεια, ο λιθοβολισμος των πουστηδων και το κερατο με πορνες.
Βρε καραμαλακισμένο, 100 φορές στα έχουμε πει ήδη και κάνεις οτι δεν ακους, παρα έρχεσαι και μας κλαίγεσαι με μωβ δάκρυ για το λιθοβολισμό των πούστηδων.
Αν ήσουνα Αγγλία σήμερα, γλυκειά μου χιονιονιφάδα, και πήγαινα εγώ στην αστυνομία και σε κατηγορούσα οτι διέπραξες «έγκλημα μίσους» εναντίον μου, πρώτα-πρώτα η αστυνομία θα ήταν υποχρέωμενη να το ερευνίσει. Δεν έχει την εξουσία να κρίνει πχ. αν εγώ είμαι μαλάκας που σπαταλάω το χρόνο τους. Ούτε θα είχε χαμηλότερη προτεραιότητα αυτή η έρευνα απο πχ μια κλοπή, διάρρηξη ή ξυλοδαρμό.
Το πρώτο που θα γινόταν πριν ακόμα γίνει τίποτα, το όνομά σου θα πήγαινε αναφορά στο αντιτρομοκρατικό. Δεν έχει σημασία για τι σε κατηγόρησα, κάθε περιστατικό που αφορά έγκλημα μίσους έχει σχέση δυνητικά με την τρομοκρατία. Απο αυτή την λίστα
ποτέ δεν θα διαγραφεί, ακόμα κι αν παει η υπόθεση δικαστήριο και αθωωθείς. You can never be too careful, you know.
Μετά θα περάσουν οι μπάτσοι απο το σπίτι σου, να σε προσκαλέσουν στο τμήμα για μια ανακρισούλα. Έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς, αλλά θα κρατηθεί εναντίον σου, και θα αναφερθεί στη δίκη σαν "μη-συνεργασιμότητα". Την δεύτερη φορά αν επιμείνεις θα έχει ένταλμα. Καπου εδώ θα ρωτήσεις ποιός σε κατηγορεί. Θα σου εξηγήσουν οτι δεν έχεις το δικαίωμα να ρωτάς, και ο άνθρωπος που αποκαλείς "κατήγορος" είναι στην πραγματικότητα το ΘΥΜΑ, και να μην το ξεχνας αυτό. Ούτε για ποιο πράγμα κατηγορείσαι δεν θα σου πουν μέχρι την ανάκριση. Καλά θα κάνεις να πάρεις μαζί σου δικηγόρο, αλλά τα έξοδα δεν σου επιστρέφονται, ακόμα κι αν οι κατηγορίες αποσυρθούν.
Θα πεις - μα δεν μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα αβάσιμα, χωρις να έχει επιπτώσεις για εσένα αν αποδειχθεί ψευδής η κατηγορία!
Ατύχησες. Δεν μπορεί να υπάρξει αβάσιμη κατηγορία. Ο νόμος λέει οτι αν
αισθάνθηκα προσβεβλημένος, τότε υπήρξε πιθανή αιτία για εξερεύνηση εγκλήματος μίσους. Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα, είναι έτσι γιατι έτσι είπα, ή μάλλον έτσι αισθάνθηκα, και δεν μπορείς να αναιρέσεις την
πραγματικότητα του πως
αισθάνεται ο άλλος. Ο απαιτούμενος απο τον νόμο σεβασμό προς την πραγματικότητα του "θύματος" σημαίνει οτι δεν μπορεί να κρατηθεί τίποτα εναντίον του, ούτε καν το όνομά του, ακόμα και αν η κατηγορία δεν κριθεί αρκετά σοβαρή για περαιτέρω συνέχεια. Αντίθετα με το δικό σου, που θα μείνει στα αρχεία για πάντα.
Κατάλαβες λοιπόν καραγκιοζάκο γιατί αν μου φέρναν τον πούστη που νομοθέτησε αυτήν την διαδικασία θα τον λιθοβολούσα προσωπικά, ή ακόμα;
Η απλώς σου άρεσε όλος αυτός ο Καφκικός μπελάς που θα μπορούσες να δημιουργήσεις όποτε σου έκανε κέφι;
Κατάλαβες, καραψέκα, τώρα για ποιο πρόβλημα μίλαγε ο Vance, ή πρέπει να σε περιμένουμε Αγγλία να γευθείς το κοκό από κοντά;
Και σκέψου οτι περιγράφοντας όλα αυτά δεν έγραψα ακόμα ούτε μια σειρά για τα Μη-Εγκληματικά Περιστατικά Μίσους. (Non-Crime Hate Incidents) και πώς αντιμετωπίζονται. Ουφ, θα πρέπει να ανοίξεις κανα βιβλίο τώρα και θα σου φάει τον χρόνο που είχες προγραματίσει για μυξόκλαμα - τι κακός που είμαι.