!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομιλία J.D Vance στο συνέδριο ασφαλείας του Μονάχου

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Ομιλία J.D Vance στο συνέδριο ασφαλείας του Μονάχου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:55
nyxtovios έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:43
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:21

Ο πατριωτισμος, η θρησκεια, ο λιθοβολισμος των πουστηδων και το κερατο με πορνες.
Ποιος λιθοβολισμός πουστηδων μωρε;
Στο 1800 ζεις; Κάνεις δε νοιάζεται για τους πουστηδες. Επίσης κάνεις, εκτός ίσως από τους ίδιους και κάποιους σαν εσένα, δεν ενδιαφέρεται να προμοταρονται.
Είναι δύο τελείως διαφορετικά πραματα, το θέλω να τους πετάνε πέτρες και το δεν θέλω να τους προμοταρει το κράτος. Δεν πάνε υποχρεωτικά μαζί.
Σορυ αλλα δε πειθεις. Αν δεν νοιαζοταν κανεις δε θα σκουζατε σα γεροντοκορες για θεματα οπως το συμφωνο συμβιωσης. Ουτε θα μιλουσατε για τραβελια και πουστηδες.

Καλο το εχω και γω φιλο γκει αλλα δε πειθει.
το 2014 συνέβησαν 2 πράγματα:
η Κοντσίτα Βουρστ κέρδισε τη Γιουροβιζιον
ο Πούτιν την Κριμαία

μπορείς να το θεωρήσεις λοιπόν έτος καμπής η κορύφωσης ή κατρακύλας, όπως αγαπάς
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:57 Ναι οκ, και εγώ γράφω ότι αυτά είναι παρανοϊκά και η σωστή επιλογή παραδόξως είναι στη μέση. Εξοπλισμός της ΕΕ, αλλά όχι στη μαύρη τρύπα της Ουκρανίας, και προς θεού όχι άλλο χρέος για την Ουκρανία.
Το Διευθυντήριο που έλεγε ο χαρισματικός συγκαλείται αύριο. :D
Μου αρέσει πάντως που κάποιοι έχουν παραξενευθεί που ο Φάρατζ και ο Τζόνσον ζητούν συνέχιση της ενίσχυσης της Ουκρανίας και λένε μα καλά οι μπρεξιτάδες δεν είναι με τον Τραμπ;Δεν είναι θέμα ιδεολογίας όμως αλλά ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ.Ο Φάρατζ είναι ΑΓΓΛΟΣ,ο Τραμπ είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. :wink
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

πατησιωτης έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:53
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:37 Γιατί δεν παίρνουν την απειλή της Ρωσίας σοβαρά, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να συνεχίσουν το πρότζεκτ Ουκρανία.
Να εξοπλιστεί η ΕΕ ώστε να μπορεί να πει όχι στη Ρωσία και στις ΗΠΑ σε κάποια χρόνια. Το πρότζεκτ Ουκρανία είναι χαμένο.
Δεν είναι καθόλου χαμένο εάν συνεχίσουν αυτοί μόνοι τους να ενισχύουν την Ουκρανία όσο θέλει να πολεμήσει.Έτσι καθυστερούν και τυχόν άλλα σχέδια των Ρώσων.Από τη σκοπιά αυτών που φοβούνται τη Ρωσία,η καλύτερη άμυνα είναι η ενίσχυση της Ουκρανίας.
Δεν παίζουν ρόλο αυτοί που είναι μακριά από τη Ρωσία.Μόνο η Γερμανία παίζει διότι αυτή αρνείται το κοινό χρέος.Οι γερμανικές εκλογές είναι σε λίγες μέρες.Θα αποφασίσει ο Μερτς.Και μη νομίζεις ότι η παρέμβαση Βανς έχει σχέση μόνο με ιδεολογία.Με αυτό που θα γίνει στη Γερμανία έχει.Θέλει το ΑFD σε κυβέρνηση συνασπισμού με το CDU και όχι το SPD για να μην υπονομευθεί το αμερικανικό σχέδιο.Διότι εάν η Γερμανία πει η ΕΕ δημιουργεί κοινό ταμείο για την Ουκρανία και δανείζεται από μηδέν χρέος οι Ουκρανοί δεν έχουν λόγο να δεχθούν παραχωρήσεις.
με το 5% του ΑΕΠ για την αμυνα στην ΕΕ μπορει να συνεχιστει η στηριξη στην Ουκρανια ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

οποιος θελει ελευθερια πρεπει να πληρωσει για αυτη ... απλα τα πραγματα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

πατησιωτης έγραψε: 17 Φεβ 2025, 01:03
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:57 Ναι οκ, και εγώ γράφω ότι αυτά είναι παρανοϊκά και η σωστή επιλογή παραδόξως είναι στη μέση. Εξοπλισμός της ΕΕ, αλλά όχι στη μαύρη τρύπα της Ουκρανίας, και προς θεού όχι άλλο χρέος για την Ουκρανία.
Μου αρέσει πάντως που κάποιοι έχουν παραξενευθεί που ο Φάρατζ και ο Τζόνσον ζητούν συνέχιση της ενίσχυσης της Ουκρανίας και λένε μα καλά οι μπρεξιτάδες δεν είναι με τον Τραμπ;Δεν είναι θέμα ιδεολογίας όμως αλλά ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ.Ο Φάρατζ είναι ΑΓΓΛΟΣ,ο Τραμπ είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. :wink
Απ' όσο γνωρίζω ούτε οι ΗΠΑ άλλαξαν γεωγραφική θέση επί Τραμπ, ούτε τα συμφέροντα τους άλλαξαν αλλά άλλαξε ο τρόπος που βλέπουν τα συμφέροντα τους και βγήκαν τελείως άλλες θέσεις.

Άρα δε μου λέει πολλά το ότι είναι Άγγλος από μόνο του.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

πατησιωτης έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:53
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:37 Γιατί δεν παίρνουν την απειλή της Ρωσίας σοβαρά, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να συνεχίσουν το πρότζεκτ Ουκρανία.
Να εξοπλιστεί η ΕΕ ώστε να μπορεί να πει όχι στη Ρωσία και στις ΗΠΑ σε κάποια χρόνια. Το πρότζεκτ Ουκρανία είναι χαμένο.
Δεν είναι καθόλου χαμένο εάν συνεχίσουν αυτοί μόνοι τους να ενισχύουν την Ουκρανία όσο θέλει να πολεμήσει.Έτσι καθυστερούν και τυχόν άλλα σχέδια των Ρώσων.Από τη σκοπιά αυτών που φοβούνται τη Ρωσία,η καλύτερη άμυνα είναι η ενίσχυση της Ουκρανίας.
Δεν παίζουν ρόλο αυτοί που είναι μακριά από τη Ρωσία.Μόνο η Γερμανία παίζει διότι αυτή αρνείται το κοινό χρέος.Οι γερμανικές εκλογές είναι σε λίγες μέρες.Θα αποφασίσει ο Μερτς.Και μη νομίζεις ότι η παρέμβαση Βανς έχει σχέση μόνο με ιδεολογία.Με αυτό που θα γίνει στη Γερμανία έχει.Θέλει το ΑFD σε κυβέρνηση συνασπισμού με το CDU και όχι το SPD για να μην υπονομευθεί το αμερικανικό σχέδιο.Διότι εάν η Γερμανία πει η ΕΕ δημιουργεί κοινό ταμείο για την Ουκρανία και δανείζεται από μηδέν χρέος οι Ουκρανοί δεν έχουν λόγο να δεχθούν παραχωρήσεις.
Ο λόγος που έχουν να δεχθούν οι Ουκρανοί παραχωρήσεις είναι ότι οπισθοχωρούν σε όλο το μέτωπο και ότι χρειάζονται να στρατεύσουν τα 18χρονα. Από τη σκοπιά των Ρώσων, δύο χρόνια ακόμα και χωρίς αμερικάνικη στήριξη (ούτε καν δορυφόρους) για Ουκρανία είναι το τέλειο δώρο.
Z
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

panos291 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:06 Και ποιες ακριβως ειναι αυτες οι "ευρωπαικες αξιες"?
Τα τραβελια, οι γατομανες, το inclusivity, οι πουστηδες, οι drag queens, οι φεμιναζι, η ελεύθερη λαθροεισβολη και το να μην μπορεις να μιλησεις ελεύθερα για ολα αυτα?
Δεν ειναι ευρωπαικες αξιες αυτες, οτι και να λεει το καθε αρχιδι του καπιταλ και του σκαι.
Ο πατριωτισμος, η θρησκεια, ο λιθοβολισμος των πουστηδων και το κερατο με πορνες.
Βρε καραμαλακισμένο, 100 φορές στα έχουμε πει ήδη και κάνεις οτι δεν ακους, παρα έρχεσαι και μας κλαίγεσαι με μωβ δάκρυ για το λιθοβολισμό των πούστηδων.

Αν ήσουνα Αγγλία σήμερα, γλυκειά μου χιονιονιφάδα, και πήγαινα εγώ στην αστυνομία και σε κατηγορούσα οτι διέπραξες «έγκλημα μίσους» εναντίον μου, πρώτα-πρώτα η αστυνομία θα ήταν υποχρέωμενη να το ερευνίσει. Δεν έχει την εξουσία να κρίνει πχ. αν εγώ είμαι μαλάκας που σπαταλάω το χρόνο τους. Ούτε θα είχε χαμηλότερη προτεραιότητα αυτή η έρευνα απο πχ μια κλοπή, διάρρηξη ή ξυλοδαρμό.

Το πρώτο που θα γινόταν πριν ακόμα γίνει τίποτα, το όνομά σου θα πήγαινε αναφορά στο αντιτρομοκρατικό. Δεν έχει σημασία για τι σε κατηγόρησα, κάθε περιστατικό που αφορά έγκλημα μίσους έχει σχέση δυνητικά με την τρομοκρατία. Απο αυτή την λίστα ποτέ δεν θα διαγραφεί, ακόμα κι αν παει η υπόθεση δικαστήριο και αθωωθείς. You can never be too careful, you know.

Μετά θα περάσουν οι μπάτσοι απο το σπίτι σου, να σε προσκαλέσουν στο τμήμα για μια ανακρισούλα. Έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς, αλλά θα κρατηθεί εναντίον σου, και θα αναφερθεί στη δίκη σαν "μη-συνεργασιμότητα". Την δεύτερη φορά αν επιμείνεις θα έχει ένταλμα. Καπου εδώ θα ρωτήσεις ποιός σε κατηγορεί. Θα σου εξηγήσουν οτι δεν έχεις το δικαίωμα να ρωτάς, και ο άνθρωπος που αποκαλείς "κατήγορος" είναι στην πραγματικότητα το ΘΥΜΑ, και να μην το ξεχνας αυτό. Ούτε για ποιο πράγμα κατηγορείσαι δεν θα σου πουν μέχρι την ανάκριση. Καλά θα κάνεις να πάρεις μαζί σου δικηγόρο, αλλά τα έξοδα δεν σου επιστρέφονται, ακόμα κι αν οι κατηγορίες αποσυρθούν.

Θα πεις - μα δεν μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα αβάσιμα, χωρις να έχει επιπτώσεις για εσένα αν αποδειχθεί ψευδής η κατηγορία!
Ατύχησες. Δεν μπορεί να υπάρξει αβάσιμη κατηγορία. Ο νόμος λέει οτι αν αισθάνθηκα προσβεβλημένος, τότε υπήρξε πιθανή αιτία για εξερεύνηση εγκλήματος μίσους. Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα, είναι έτσι γιατι έτσι είπα, ή μάλλον έτσι αισθάνθηκα, και δεν μπορείς να αναιρέσεις την πραγματικότητα του πως αισθάνεται ο άλλος. Ο απαιτούμενος απο τον νόμο σεβασμό προς την πραγματικότητα του "θύματος" σημαίνει οτι δεν μπορεί να κρατηθεί τίποτα εναντίον του, ούτε καν το όνομά του, ακόμα και αν η κατηγορία δεν κριθεί αρκετά σοβαρή για περαιτέρω συνέχεια. Αντίθετα με το δικό σου, που θα μείνει στα αρχεία για πάντα.

Κατάλαβες λοιπόν καραγκιοζάκο γιατί αν μου φέρναν τον πούστη που νομοθέτησε αυτήν την διαδικασία θα τον λιθοβολούσα προσωπικά, ή ακόμα;
Η απλώς σου άρεσε όλος αυτός ο Καφκικός μπελάς που θα μπορούσες να δημιουργήσεις όποτε σου έκανε κέφι;

Κατάλαβες, καραψέκα, τώρα για ποιο πρόβλημα μίλαγε ο Vance, ή πρέπει να σε περιμένουμε Αγγλία να γευθείς το κοκό από κοντά;

Και σκέψου οτι περιγράφοντας όλα αυτά δεν έγραψα ακόμα ούτε μια σειρά για τα Μη-Εγκληματικά Περιστατικά Μίσους. (Non-Crime Hate Incidents) και πώς αντιμετωπίζονται. Ουφ, θα πρέπει να ανοίξεις κανα βιβλίο τώρα και θα σου φάει τον χρόνο που είχες προγραματίσει για μυξόκλαμα - τι κακός που είμαι.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2025, 01:06
Απ' όσο γνωρίζω ούτε οι ΗΠΑ άλλαξαν γεωγραφική θέση επί Τραμπ, ούτε τα συμφέροντα τους άλλαξαν αλλά άλλαξε ο τρόπος που βλέπουν τα συμφέροντα τους και βγήκαν τελείως άλλες θέσεις.

Άρα δε μου λέει πολλά το ότι είναι Άγγλος από μόνο του.
Λέει.Μας χωρίζει ένας ωκεανός είπε ο Τραμπ.Εάν διαβάσεις τις αγγλοαμερικανικές διαμάχες στον β΄παγκόσμιο πόλεμο και τον πόλεμο της Κορέας θα δεις ότι σχεδόν όλες έπαιζαν στο ποιό είναι το βασικό θέατρο του πολέμου,η Ευρώπη ή ο Ειρηνικός.Φυσικά οι Άγγλοι ήσαν πάντα υπέρ της Ευρώπης,οι Αμερικανοί όχι.Και τότε είχαν αποικίες στην Ασία,τώρα δεν έχουν.Ο πιο μισητός Αμερικανός στην Αγγλία ήταν ο Μακ Άρθουρ που έλεγε ότι ο Ειρηνικός θα καθορίζει τη μοίρα της ανθρωπότητος για τα επόμενα 10.000 χρόνια. :D Όταν τον απέλυσε ο Τρούμαν επειδή ήθελε να συνεχίσει τον πόλεμο στην Κορέα οι αγγλικές εφημερίδες βγήκαν με πανηγυρικούς τίτλους.
Για τους Άγγλους η απειλή παραμένει η Ρωσία,για τους Αμερικανούς η Κίνα.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Imperium έγραψε: 17 Φεβ 2025, 01:09
panos291 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:06 Και ποιες ακριβως ειναι αυτες οι "ευρωπαικες αξιες"?
Τα τραβελια, οι γατομανες, το inclusivity, οι πουστηδες, οι drag queens, οι φεμιναζι, η ελεύθερη λαθροεισβολη και το να μην μπορεις να μιλησεις ελεύθερα για ολα αυτα?
Δεν ειναι ευρωπαικες αξιες αυτες, οτι και να λεει το καθε αρχιδι του καπιταλ και του σκαι.
Βρε καραμαλακισμένο, 100 φορές στα έχουμε πει ήδη και κάνεις οτι δεν ακους, παρα έρχεσαι και μας κλαίγεσαι με μωβ δάκρυ για το λιθοβολισμό των πούστηδων.

Αν ήσουνα Αγγλία σήμερα, γλυκειά μου χιονιονιφάδα, και πήγαινα εγώ στην αστυνομία και σε κατηγορούσα οτι διέπραξες «έγκλημα μίσους» εναντίον μου, πρώτα-πρώτα η αστυνομία θα ήταν υποχρέωμενη να το ερευνίσει. Δεν έχει την εξουσία να κρίνει πχ. αν εγώ είμαι μαλάκας που σπαταλάω το χρόνο τους. Ούτε θα είχε χαμηλότερη προτεραιότητα αυτή η έρευνα απο πχ μια κλοπή, διάρρηξη ή ξυλοδαρμό.

Το πρώτο που θα γινόταν πριν ακόμα γίνει τίποτα, το όνομά σου θα πήγαινε αναφορά στο αντιτρομοκρατικό. Δεν έχει σημασία για τι σε κατηγόρησα, κάθε περιστατικό που αφορά έγκλημα μίσους έχει σχέση δυνητικά με την τρομοκρατία. Απο αυτή την λίστα ποτέ δεν θα διαγραφεί, ακόμα κι αν παει η υπόθεση δικαστήριο και αθωωθείς. You can never be too careful, you know.

Μετά θα περάσουν οι μπάτσοι απο το σπίτι σου, να σε προσκαλέσουν στο τμήμα για μια ανακρισούλα. Έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς, αλλά θα κρατηθεί εναντίον σου, και θα αναφερθεί στη δίκη σαν "μη-συνεργασιμότητα". Την δεύτερη φορά αν επιμείνεις θα έχει ένταλμα. Καπου εδώ θα ρωτήσεις ποιός σε κατηγορεί. Θα σου εξηγήσουν οτι δεν έχεις το δικαίωμα να ρωτάς, και ο άνθρωπος που αποκαλείς "κατήγορος" είναι στην πραγματικότητα το ΘΥΜΑ, και να μην το ξεχνας αυτό. Ούτε για ποιο πράγμα κατηγορείσαι δεν θα σου πουν μέχρι την ανάκριση. Καλά θα κάνεις να πάρεις μαζί σου δικηγόρο, αλλά τα έξοδα δεν σου επιστρέφονται, ακόμα κι αν οι κατηγορίες αποσυρθούν.

Θα πεις - μα δεν μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα αβάσιμα, χωρις να έχει επιπτώσεις για εσένα αν αποδειχθεί ψευδής η κατηγορία!
Ατύχησες. Δεν μπορεί να υπάρξει αβάσιμη κατηγορία. Ο νόμος λέει οτι αν αισθάνθηκα προσβεβλημένος, τότε υπήρξε πιθανή αιτία για εξερεύνηση εγκλήματος μίσους. Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα, είναι έτσι γιατι έτσι είπα, ή μάλλον έτσι αισθάνθηκα, και δεν μπορείς να αναιρέσεις την πραγματικότητα του πως αισθάνεται ο άλλος. Ο απαιτούμενος απο τον νόμο σεβασμό προς την πραγματικότητα του "θύματος" σημαίνει οτι δεν μπορεί να κρατηθεί τίποτα εναντίον του, ούτε καν το όνομά του, ακόμα και αν η κατηγορία δεν κριθεί αρκετά σοβαρή για περαιτέρω συνέχεια. Αντίθετα με το δικό σου, που θα μείνει στα αρχεία για πάντα.

Κατάλαβες λοιπόν καραγκιοζάκο γιατί αν μου φέρναν τον πούστη που νομοθέτησε αυτήν την διαδικασία θα τον λιθοβολούσα προσωπικά, ή ακόμα;
Η απλώς σου άρεσε όλος αυτός ο Καφκικός μπελάς που θα μπορούσες να δημιουργήσεις όποτε σου έκανε κέφι;

Κατάλαβες, καραψέκα, τώρα για ποιο πρόβλημα μίλαγε ο Vance, ή πρέπει να σε περιμένουμε Αγγλία να γευθείς το κοκό από κοντά;

Και σκέψου οτι περιγράφοντας όλα αυτά δεν έγραψα ακόμα ούτε μια σειρά για τα Μη-Εγκληματικά Περιστατικά Μίσους. (Non-Crime Hate Incidents) και πώς αντιμετωπίζονται. Ουφ, θα πρέπει να ανοίξεις κανα βιβλίο τώρα και θα σου φάει τον χρόνο που είχες προγραματίσει για μυξόκλαμα - τι κακός που είμαι.

Πες αληθεια. Εβγαλες ρατσιστικη σκατιλα και σε μαζεψαν. Για αυτο σκουζεις. Μαλλον σε αδικησαν. Δεν εχεις δωσει τετοια δικαιωματα.

Επισης βλαμμενε 10 χρονια ημουν Αγγλια. Εδω και τουλαχιστον 25 χρονια που γνωριζω καπως ετσι ηταν.
Imperium

Αρχίδια γνωρίζεις.
Και όσο για την μομφή-λίβελο του μηνύματος σου, σκατο-χαφιέ κατσαρίδα, πέρνα από δώ και τα λέμε, γιατί θίχθηκα πάαρα πολύ. :smt005: :smt005:
Φριχτό έγκλημα μίσους. Σε βλέπω για ισόβια.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Και ο Ερντογάν ΤΟΥΡΚΟΣ. Ωστόσο γιατί να θέλει ο ΑΓΓΛΟΣ να ενισχυθεί η Ουκρανία;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Imperium έγραψε: 17 Φεβ 2025, 01:23 Αρχίδια γνωρίζεις.
Ε καλα, δε γιναμε και φιλοι επειδη σε γλενταω ιντερνετικα που και που.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Όσο για τους ομοφυλόφιλους που σας κάθεται το θέμα βαρύ ως πρόβλημα - ενώ άλλοι έχουν οικονομικά, τέλος πάντων Δεν θα γράφατε σήμερα στον υπολογιστάκο σας αν δεν υπήρχε κάποιος ομοφυλόφιλος.
Μεγάλο πρόβλημα όμως η ψυχούλα σας. Όλη η σκασίλα σας είναι για να μπορείτε ελεύθερα και χωρίς συνέπειες να τραμπουκίζετε τους ανθρώπους όπως κάνατε παλικότερα - γιατί είστε εξαρτημένοι από αυτήν τη συμπεριφορά.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Imperium

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2025, 01:29
Imperium έγραψε: 17 Φεβ 2025, 01:23 Αρχίδια γνωρίζεις.
Ε καλα, δε γιναμε και φιλοι επειδη σε γλενταω ιντερνετικα που και που.
Τόσες φορές που μου τα 'χεις κλάσει, να μου πεις...

Κατάλαβες φασιστάκο μπινέ, που σου περιγράφω το γκούλαγκ και μου λες (με ύφος Σύρου που μόλις έσφαξε Αυστριακό βρέφος) -
καλά κάτι θα είπες για το κόμμα και σε μαζέψανε.

Είναι να αναρωτιόμαστε γιατί βγήκε Τραμπ στην Αμερική που έχει μπόλικες φασιστικές κατσαρίδες σαν του λόγου σου; Βόγκηξαν οι άνθρωποι.
Τώρα λουστείτε τα για τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον, και τσιμουδιά.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

πατησιωτης έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:08
Οργισμένος έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:01
Lugozzi έγραψε: 16 Φεβ 2025, 23:29
:smt005: :smt005: :smt005:
ναι και θα επρεπε να ντρεπεται
Kαθόλου.Η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα που μπορεί να φαίνεται ότι μετέχει σε αντιαμερικανική ενέργεια και όλοι το ξέρουν αυτό.
Η Γαλλία είναι back up για την περίπτωση που η Αμερική εγκαταλείψει την περιοχή μας αλλά όσο υπάρχει δεν είναι υποκατάστατο.Καλώς ή κακώς αυτός που είναι πρόεδρος είναι ο Τραμπ.Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να πάρει θέση για ιδεολογικούς λόγους,έχει σοβαρότερα προβλήματα.
Ακριβω; επειδη εχει σοβαροτερα προβληματα πρεπει να παρει θεση. Η σφαλιαρες ερχονται γοργα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”