Δώσε μας κανένα χάιλάιτOtto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:27
Οκ.
Ούτε μήνας δεν απομένει.
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι τελείωσε και κυρίως τι αρχίζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
πως ξερεις οτι τα κατεβασε απο τον "σερβερ" που συζητάμε, και οχι απο τις καμερες απευθείας ή απο τοπικά καταγραφικά απομακρυσμένα; Τεσπα, θα δουμε.nrg έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:25 Από πού τα κατέβασε, η χειρίστρια;
Από τον server και μετά είπε να τα ανεβάσει ξανά τον server;
βρωμερό ψευτόττο, δεν κατάλαβες οτι παλι ανέβασες πίπα; Πόσες πίπες θα ανεβασεις πχια;
ωραιος, καλως ηρθες στην όμορφη παρέα μας.Crimson_2 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:41 Αυτός είναι ο Παπαδακης;
https://www.ratemyprofessors.com/professor/1139865
Μπορεις σε παρακαλώ να διαβασεις αυτη την ωραία αναλυση που εκανε ενας σοβαρός ανθρωπος, εχει συνεργαστεί στον φωτισμό της Ακρόπολης, ειναι και μηχανικός.
Θέλω να μου σημειώσεις τα δυνατά της σημεία, εκεινα που δειχνουν οτι κατανόει σε βαθος τις εννοιες που πραγματεύεται στο κειμενό του.
https://www.enandro.gr/koinonia/10858-p ... dikou.html
μετα αν μπορεις θελω να μου βρεις πληροφορίες για τον βελγο γνωστό πραγματογνώμονα που εγραψε για μπουκαλες πεπιεσμένου αέρα, και ας μην υπηρχαν.
ωραια που ηρθε νεο αιμα.
ωραια που ηρθε νεο αιμα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ειναι γνωστο εδω και αρκετες ημερες μην πω βδομαδες οτι το βιντεο της Λεπτοκαρυας δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως αποδεικτικο υλικο
Ειναι το βιντεο που πρωτοεμφανιστηκε με τιτλους του στυλ
"Κατι φαινεται στα ανοικτα βαγονια της εμπορικης"
"Διαγραφεται ενα περιβλημα που προσομοιαζει με δεξαμενη καυσιμων"
κτλ κτλ
Και τωρα ξαφνικα διαβαζουμε πανηγυρισμους που το βιντεο της Λεπτοκαρυας δεν θα χρησιμοποιηθει ως αποδεικτικο υλικο απο αυτους που πανηγυριζαν οταν πρωτοεμφανιστηκε
Στο βασιλειο της ψεκιας ολα ειναι νικες.
κτλ κτλ
Και τωρα ξαφνικα διαβαζουμε πανηγυρισμους που το βιντεο της Λεπτοκαρυας δεν θα χρησιμοποιηθει ως αποδεικτικο υλικο απο αυτους που πανηγυριζαν οταν πρωτοεμφανιστηκε
ελα χρυσό μου που ειναι απλα μερες/εβδομάδες γνωστό. Το ήξεραν τα σιχαμένα σκουλήκια του σκάι οταν το ανεβασαν, και εσυ το ήξερες, απλα παίζετε το πουλί σας.SeaHawk έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:02 Ειναι γνωστο εδω και αρκετες ημερες μην πω βδομαδες οτι το βιντεο της Λεπτοκαρυας δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως αποδεικτικο υλικο
βρες ινφο για τον βελγο, εχει στο λινκδιν.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι μας ελεγαν για το βιντεο της Λεπτοκαρυας
https://www.documentonews.gr/article/te ... ias-video/«Αυτά τα καρέ δείχνουν ότι κάτι υπήρχε μεταξύ της πρώτης πλατφόρμας και της δεύτερης μηχανής. Βασικά φαίνεται ένα περίγραμμα, ένας όγκος, ουσιαστικά, που κακά τα ψέματα δεν μπορούμε με σαφήνεια να πούμε τι είναι. Αν είναι δοχεία αν είναι μπιτόνια. Ωστόσο δείχνει το φορτίο», εξηγεί στο Open TV ο Αντώνιος Ψαρόπουλος, δικηγόρος και πατέρας της Μάρθης Ψαροπούλου, εκ των θυμάτων των Τεμπών.
οκ ναι, εσυ το δοκουμεντο και ο σκαι είσαστε γεμάτοι πίπες, γνωστα αυτα. Βρες ινφο για τον βελγο σκουληκι.
Σύμφωνα με τους ψύχραιμους υπολογισμούς του, κάθε φορά που ένα τρένο φρενάρει είναι θαύμα που δεν ανατινάζεται.enaon έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:46ωραιος, καλως ηρθες στην όμορφη παρέα μας.Crimson_2 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:41 Αυτός είναι ο Παπαδακης;
https://www.ratemyprofessors.com/professor/1139865
Μπορεις σε παρακαλώ να διαβασεις αυτη την ωραία αναλυση που εκανε ενας σοβαρός ανθρωπος, εχει συνεργαστεί στον φωτισμό της Ακρόπολης, ειναι και μηχανικός.
Θέλω να μου σημειώσεις τα δυνατά της σημεία, εκεινα που δειχνουν οτι κατανόει σε βαθος τις εννοιες που πραγματεύεται στο κειμενό του.
https://www.enandro.gr/koinonia/10858-p ... dikou.html
Αφού το ισοδύναμο της κινητικής ενέργειας που απορροφούν τα φρένα πρέπει να είναι ίσα με 10-20 κιλά ΤΝΤ.
Και με 2-3 κιλά ΤΝΤ γκρεμίζουμε γέφυρες. Όχι αστεία...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
Νετο Γκουερινο
Μα πως είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθείSeaHawk έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:02 Ειναι γνωστο εδω και αρκετες ημερες μην πω βδομαδες οτι το βιντεο της Λεπτοκαρυας δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως αποδεικτικο υλικο
κτλ κτλ
Ο Ότο μας έφερε τον Κουτσούκο που λέει ότι το εξέτασαν 300 ειδικοί και το βρήκαν εντάξει
Μην λέμε ότι θέλουμε Κουτσούκος speaking
τον Crimson_2 θελω να μου το αναλύσει, του αρέσει να λεει για μπακαληδες, να δω αν ηταν τυχαιο και τωρα δεν ειναι σωστό να εκφραζόμαστε ετσι.
Καλωσορίζω κι εγώ το νέο μέλος
Θα ζητήσω συγγνώμη εκ των προτέρων που δεν θα είμαι σε θέση εγώ συγκεκριμένα να τον διαφωτίσω σε επι μερους θέματα που πιθανώς προκύψουν.
Θα διαβάζω όμως με ενδιαφέρον τις αναλύσεις του.
Θα ζητήσω συγγνώμη εκ των προτέρων που δεν θα είμαι σε θέση εγώ συγκεκριμένα να τον διαφωτίσω σε επι μερους θέματα που πιθανώς προκύψουν.
Θα διαβάζω όμως με ενδιαφέρον τις αναλύσεις του.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Να ρωτήσω όμως το μέλος:
μήπως είναι οδηγός σε φορτία επικίνδυνου υλικού?
μήπως είναι οδηγός σε φορτία επικίνδυνου υλικού?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις