Αγνόησέ τον, σύντροφε!
Φοράει κι αυτός eyeliner...
Αγνόησέ τον, σύντροφε!
Μπα, καθόλου δεν πήζουν!

Εδώ έχουν πρόβλημα με το μπότοξ,πραγματικό ή φανταστικό, πάνε χρόνια τώρα.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Εγω ειμαι πολυ υπερ. Διαφωνησα οτι αποτελει υγρο ονειρο της Ελλαδας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:46Σταματήστε να κουράζεστε και οι δυο. Μας πείσατε για την αναγκαιότητα της ομοσπονδοποίησηςfoscilis έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:05Οχι δεν το πιστευω, αλλα ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τον ελληνικο πατριωτισμο μετραει πολυ περισσοτερο να εχουμε Ραφαλ που προασπιζονται τις προαιωνιες πατριδες 360 χλμ νοτιοανατολικα του Καστελοριζου.Scouser έγραψε: 15 Φεβ 2025, 22:29
Αν γίνουμε Γκιουμουρτζινα της Ευρώπης και γίνει ξανά ένα ατύχημα αντίστοιχο με των Τεμπών, πιστεύεις ότι θα έχουμε τα ίδια ξεφτιλίκια που έχουμε τώρα που υπάρχει ανεξάρτητο ελ κράτος;
Σειρα μου τωρα: αν ημασταν Γκιουμουρτζινα της Ευρωπης και μια δικαστινα εμποδιζε να ιδρυθει συλλογος τουρκων δασκαλων γιατι ναι μεν βασικα δικαιωματα το συνεταιριζεσθαι και ο αυτοπροσδιορισμος ΕΣΔΑ αλλα η συνθηκη της Λωζαννηςλεειοτιστηθρακηεχειρομαπομακουςπουειναιαρχαιοιθρακεςκαιμερικουςτουρκογενεις κλπκλπ ποσες ωρες θα παρεμενε στη θεση της;
Άμα σου πω πως μόλις έμαθα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα?....ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 10:43λολ φορουμάρα. έχει όχι ένα αλλά δύο πρεζιντένσιαλ τελεπρόμπτερς μπροστά του λαίμαιFipps έγραψε: 15 Φεβ 2025, 23:24
Πολύ καλός ρήτορας. Δεν κοίταξε ούτε μια φορά τις σημειώσεις του όσο τον έπαιρνε η κάμερα. Δεν φαινόταν να έχει και ακουστικό για υποβολέα.
![]()
Για χιλμπιλης πολύ προχώ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μια χαρά τα είπε ο VP.
τι ξερουμε δηλαδη ... ολοι ξερετε και ο μοναδικος ειμαι που δεν ξερω;Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:10Μια χαρά τα είπε ο VP.
Απλά παρέλειψε μερικές λεπτομέρειες για την στάση και τις ευθύνες της χώρας του (από κάθε administration σχεδόν) καθώς και την "ελευθερία του λόγου" σε χώρες που τους κάνει πατ πατ.
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ Τραμπ αλλά συνειδητά. Ξέρουμε ακριβώς γιατί είμαστε μαζί του καθώς και το ότι παίρνουμε και μεγάλο κομμάτι ψεκιάς μαζί με τα καλά.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας πουλάει τρέλα ο VP και θα ξεχάσουμε και όσα ξέραμε.
χεχε είναι τρομερή συσκευή, τους κάνει όλους να φαίνονται από τσέρτσιλ και πάνω. έχω δουλέψει με τέτοια και ως ομιλιτής και κοουτσάροντας ομιλητές... πάντως η ομιλία ήταν πράγματι δουλεμένη, δεν τα διάβαζε τοτε πρώτη φορά, είχε κάνει πρόβες με κόουτς. απλώς μην σχηματίζετε την εντύπωση ότι τα έλεγε όλα αυτά νεράκι χωρίς βοηθήματα ;-)Fipps έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:04Άμα σου πω πως μόλις έμαθα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα?....ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 10:43λολ φορουμάρα. έχει όχι ένα αλλά δύο πρεζιντένσιαλ τελεπρόμπτερς μπροστά του λαίμαιFipps έγραψε: 15 Φεβ 2025, 23:24
Πολύ καλός ρήτορας. Δεν κοίταξε ούτε μια φορά τις σημειώσεις του όσο τον έπαιρνε η κάμερα. Δεν φαινόταν να έχει και ακουστικό για υποβολέα.
![]()
Μιλωντας για τον εαυτο μου, οταν βλεπω οτι ενας φιλος κανει μαλακιες, εννοείται οτι θα του μιλησω. Αν τις μαλακιες τις κανει ενας απλος γνωστος που δεν εχω και πολλες σχεσεις, τοτε δεν θα πω τίποτα.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:10Μια χαρά τα είπε ο VP.
Απλά παρέλειψε μερικές λεπτομέρειες για την στάση και τις ευθύνες της χώρας του (από κάθε administration σχεδόν) καθώς και την "ελευθερία του λόγου" σε χώρες που τους κάνει πατ πατ.
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ Τραμπ αλλά συνειδητά. Ξέρουμε ακριβώς γιατί είμαστε μαζί του καθώς και το ότι παίρνουμε και μεγάλο κομμάτι ψεκιάς μαζί με τα καλά.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας πουλάει τρέλα ο VP και θα ξεχάσουμε και όσα ξέραμε.
Ναι ο Βανς τον εβαλεdna replication έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:42What Everyone is Missing about US VP Vance's Munich Speech
Follow The New Atlas on Telegram: https://t.me/brianlovethailand
"- Conveniently-timed terrorist attack by "migrant" took place hours before VP Vance's prepared speech about the problem of "migrants" and Europe's refusal to listen to their people regarding it; - VP"