!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σείστηκε το ΑΠΘ μόλις μπήκαν Καρυστιανού-Ασλανίδης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Σείστηκε το ΑΠΘ μόλις μπήκαν Καρυστιανού-Ασλανίδης
Κουγκι;
Ζαλογγο;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Ληστοσυμμορίτης
Βλέπω κατασυκοφαντουνται οι οικογένειες των θυμάτων στα σοσιαλδ μίντια, στον φυσικό κόσμο βέβαια το αντίθετο.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Εσύ πάντως θέλεις 100 χρόνια θεραπεία.nemo έγραψε: 15 Φεβ 2025, 07:29 οπως σειστηκε ο ντουνιας οταν ο τσιπρας με ενα νομο θα καταργουσε το μνημονιο
100 χρονια χουντα θελετε για να στρωσετε χαρακτηρα
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
εισαι βλημα αλλα ελπιζω να εισαι σε φαση αρνησης και θα διορθωθεις μελλοντικα
Επιμένω ότι θες θεραπεία. Είναι άρρωστο να υπάρχει ένα θέμα κι εσύ να πετάς την άσχετη εμμονή σου. Λες και το κάθε τι θα πρέπει να εξυπηρετεί τα κολλήματα σου. Το νήμα αναφέρει ότι υπήρξε αποδοχή από ένα πλήθος γι αυτήν τη γυναίκα. Εμένα μου είναι αδιάφορο και γι αυτό δεν κάνω τοποθέτηση σε αυτό. Αυτός που το άνοιξε όμως χαίρεται και φτιάχνεται με αυτήν τη φάση. Δικό του ζήτημα. Εσύ, επειδή έτσι σου ήρθε κι επειδή είναι διαφορετικός από σένα και δεν γουστάρεις, πετάς μία άσχετη ανοησία για να χαλάσεις τη φάση του. Είναι άρρωστο.nemo έγραψε: 16 Φεβ 2025, 08:15εισαι βλημα αλλα ελπιζω να εισαι σε φαση αρνησης και θα διορθωθεις μελλοντικα
διορθωσε με αν κανω λαθος εισαι απο τους ανθρωπους που αν σου ζητησουν ενα ποτηρι νεροmarabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 11:01Επιμένω ότι θες θεραπεία. Είναι άρρωστο να υπάρχει ένα θέμα κι εσύ να πετάς την άσχετη εμμονή σου. Λες και το κάθε τι θα πρέπει να εξυπηρετεί τα κολλήματα σου. Το νήμα αναφέρει ότι υπήρξε αποδοχή από ένα πλήθος γι αυτήν τη γυναίκα. Εμένα μου είναι αδιάφορο και γι αυτό δεν κάνω τοποθέτηση σε αυτό. Αυτός που το άνοιξε όμως χαίρεται και φτιάχνεται με αυτήν τη φάση. Δικό του ζήτημα. Εσύ, επειδή έτσι σου ήρθε κι επειδή είναι διαφορετικός από σένα και δεν γουστάρεις, πετάς μία άσχετη ανοησία για να χαλάσεις τη φάση του. Είναι άρρωστο.
δεν θα δωσεις ουτε το σαλιο σου δωρεαν ..ετσι δεν ειναι;
Τι λες κατακαημένε;nemo έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:58διορθωσε με αν κανω λαθος εισαι απο τους ανθρωπους που αν σου ζητησουν ενα ποτηρι νεροmarabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 11:01Επιμένω ότι θες θεραπεία. Είναι άρρωστο να υπάρχει ένα θέμα κι εσύ να πετάς την άσχετη εμμονή σου. Λες και το κάθε τι θα πρέπει να εξυπηρετεί τα κολλήματα σου. Το νήμα αναφέρει ότι υπήρξε αποδοχή από ένα πλήθος γι αυτήν τη γυναίκα. Εμένα μου είναι αδιάφορο και γι αυτό δεν κάνω τοποθέτηση σε αυτό. Αυτός που το άνοιξε όμως χαίρεται και φτιάχνεται με αυτήν τη φάση. Δικό του ζήτημα. Εσύ, επειδή έτσι σου ήρθε κι επειδή είναι διαφορετικός από σένα και δεν γουστάρεις, πετάς μία άσχετη ανοησία για να χαλάσεις τη φάση του. Είναι άρρωστο.nemo έγραψε: 16 Φεβ 2025, 08:15
εισαι βλημα αλλα ελπιζω να εισαι σε φαση αρνησης και θα διορθωθεις μελλοντικα
δεν θα δωσεις ουτε το σαλιο σου δωρεαν ..ετσι δεν ειναι;
Μήπως έδωσες αίμα για τον τρίχρονο Άγγελο; Μήπως είσαι αιμοδότης γενικά; Μήπως έχεις δραστηριοποιηθεί ποτέ στο κοινωνικό παντοπωλείο; Έχει πολλά η λίστα. Πρόσθεσε κάτι που έχεις κάνει.
εγω δεν ειμαι χοντρος για να δινω αιμα ...αλλα βοηθαω κανενα λαθρο ανθρωπιστικα αν τυχειmarabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 14:04Τι λες κατακαημένε;nemo έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:58διορθωσε με αν κανω λαθος εισαι απο τους ανθρωπους που αν σου ζητησουν ενα ποτηρι νεροmarabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 11:01
Επιμένω ότι θες θεραπεία. Είναι άρρωστο να υπάρχει ένα θέμα κι εσύ να πετάς την άσχετη εμμονή σου. Λες και το κάθε τι θα πρέπει να εξυπηρετεί τα κολλήματα σου. Το νήμα αναφέρει ότι υπήρξε αποδοχή από ένα πλήθος γι αυτήν τη γυναίκα. Εμένα μου είναι αδιάφορο και γι αυτό δεν κάνω τοποθέτηση σε αυτό. Αυτός που το άνοιξε όμως χαίρεται και φτιάχνεται με αυτήν τη φάση. Δικό του ζήτημα. Εσύ, επειδή έτσι σου ήρθε κι επειδή είναι διαφορετικός από σένα και δεν γουστάρεις, πετάς μία άσχετη ανοησία για να χαλάσεις τη φάση του. Είναι άρρωστο.
δεν θα δωσεις ουτε το σαλιο σου δωρεαν ..ετσι δεν ειναι;![]()
Μήπως έδωσες αίμα για τον τρίχρονο Άγγελο; Μήπως είσαι αιμοδότης γενικά; Μήπως έχεις δραστηριοποιηθεί ποτέ στο κοινωνικό παντοπωλείο; Έχει πολλά η λίστα. Πρόσθεσε κάτι που έχεις κάνει.
ασχετως τι λεω εδω και τι γραφω
Ούτε εγώ είμαι χοντρός. Μπράβο πάντως.nemo έγραψε: 16 Φεβ 2025, 14:07εγω δεν ειμαι χοντρος για να δινω αιμα ...αλλα βοηθαω κανενα λαθρο ανθρωπιστικα αν τυχειmarabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 14:04Τι λες κατακαημένε;nemo έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:58
διορθωσε με αν κανω λαθος εισαι απο τους ανθρωπους που αν σου ζητησουν ενα ποτηρι νερο
δεν θα δωσεις ουτε το σαλιο σου δωρεαν ..ετσι δεν ειναι;![]()
ασχετως τι λεω εδω και τι γραφω
Α, άνθρωπος της κουλτούρας και εσύ βλέπω.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση