Ναι. Νομίζεις ότι οι πανελίστες δεν πληρώνουν και δεν πληρώνονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:49Οι πολιτικές αναλύσεις γίνονται κυρίως σε εφημερίδες και όχι σε πάνελς και τιτιβίσματα.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:35
Έχεις δεί μια ξυνή που δηλώνει πολιτική αναλύτρια, έχει στασίδι κάθε μέρα στα κανάλια και λέει συνεχώς βλακείες υπέρ της ΝΔ; Πυργιώτη τη λένε. Τέτοια φάση. Ποιος νομίζεις ότι της κόβει μισθό; Έχεις δεί καμία σοβαρή επιχείρηση να προσλαμβάνει πολιτικό αναλυτή να λέει βλακείες;
Έχεις δει πολλές αξιόπιστες πολιτικές αναλύσεις και αν ναι, σε ποια έντυπα ή σάιτς;
Γιατί αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα. Όλοι παίζουν κάτω από το μέτριο ή και ανόητο λέβελ και ακριβώς γι' αυτό το επίπεδο παραμένει χαμηλό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξαιρετικα υψηλος ο αριθμος των ατομων που ασχολουνται με την επικοινωνια και την ενημερωση της κυβερνησης.
-
Εμπεδοκλής
Re: Εξαιρετικα υψηλος ο αριθμος των ατομων που ασχολουνται με την επικοινωνια και την ενημερωση της κυβερνησης.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Εξαιρετικα υψηλος ο αριθμος των ατομων που ασχολουνται με την επικοινωνια και την ενημερωση της κυβερνησης.
Μην το λες.Νετο Γκουερινο έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:38Εντάξει εδώ που τα λέμε ένα δικό το έχουν τα κομματοσκυλα εδώ μέσαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:29 Τα νουδουλικα του Ιδρύματος αν δεν ήταν τόσο χαζά δε θα ήταν νουδουλικα άνευ πληρωμής.
Λένε πως πάσχει επικοινωνιακά η ΝΔ, εγώ έχουμε την τηλεοπτικοτερη κυβέρνηση στην ιστορία.
Πήραν έναν χαζοβιολη στο φάσμα του αυτισμού που η μάνα του απορούσε όταν τον έβλεπε να ασχολείται με την πολιτική , έπεσε πάνω του ενας στρατός επικοινωνιολόγων και ίματζ μεηκερ και τον επέβαλε με τον έως πρόσφατα καθολικο έλεγχο των μέσων , ως "Ηγέτη".
Ένα μάτσο ανίκανες ακρίδες προβάλεται ως η μόνη σοβαρή λύση.
Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα προβλήθηκαν γκεμπελικα ως σωτηρες στη χρεοκοπία.
Αυτοί που ναυάγησαν οικονομικά σε προσωπικό και κομματικό επίπεδο, επιβάλλονται ως νοικοκύρηδες.
Θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές μάρκετινγκ αυτή η κυβέρνηση.
Εκτός από την συνεχή απολογητική στάση,η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει το μεγαλύτερο της αφήγημα
Ότι τόσες εκατοντάδες χιλιάδες που από τις 20 κάθε μηνός έχουν μείνει χωρίς ευρώ,δεν είναι φτωχοί, αισθάνονται φτωχοι
Τα νουδουλικα είναι πρόθυμα να πιστέψουν οτιδήποτε και θα ξαναψηφίσουν το ίδιο. Στους πελάτες τους απευθύνονται κ μια χαρά τα καταφέρνουν. Για τους υπόλοιπους χέστηκαν όσο οι πελάτες είναι αρκετοί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αν μη τι άλλο, εγώ δηλώνω τί ψήφισα κάθε φορά και τί σκέφτομαι να ψηφίσω την προεκλογική περίοδο.nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:50Μπα το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι ψηφίζουν όλοι, καλή ώρα σαν εσένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:49Οι πολιτικές αναλύσεις γίνονται κυρίως σε εφημερίδες και όχι σε πάνελς και τιτιβίσματα.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:35
Έχεις δεί μια ξυνή που δηλώνει πολιτική αναλύτρια, έχει στασίδι κάθε μέρα στα κανάλια και λέει συνεχώς βλακείες υπέρ της ΝΔ; Πυργιώτη τη λένε. Τέτοια φάση. Ποιος νομίζεις ότι της κόβει μισθό; Έχεις δεί καμία σοβαρή επιχείρηση να προσλαμβάνει πολιτικό αναλυτή να λέει βλακείες;
Έχεις δει πολλές αξιόπιστες πολιτικές αναλύσεις και αν ναι, σε ποια έντυπα ή σάιτς;
Γιατί αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα. Όλοι παίζουν κάτω από το μέτριο ή και ανόητο λέβελ και ακριβώς γι' αυτό το επίπεδο παραμένει χαμηλό.
Σε αντίθεση με ένα μεγάλο ποσοστό, που δεν δηλώνουν ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ποτέ.
Μπορεί στις επόμενες να το παίξω κι εγώ γιόλο, για να γίνω πιο σοβαρή και να μην εκτίθεμαι στον κάθε ζαίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και χωρίς ντροπή το δήλωσες κιόλαςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:55Αν μη τι άλλο, εγώ δηλώνω τί ψήφισα κάθε φορά και τί σκέφτομαι να ψηφίσω την προεκλογική περίοδο.nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:50Μπα το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι ψηφίζουν όλοι, καλή ώρα σαν εσένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:49
Οι πολιτικές αναλύσεις γίνονται κυρίως σε εφημερίδες και όχι σε πάνελς και τιτιβίσματα.
Σε αντίθεση με ένα μεγάλο ποσοστό, που δεν δηλώνουν ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ποτέ.
Μπορεί στις επόμενες να το παίξω κι εγώ γιόλο, για να γίνω πιο σοβαρή και να μην εκτίθεμαι στον κάθε ζαίο.![]()
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι θα έπρεπε να υπάρχουν προδιαγραφές για το δικαίωμα στην ψήφο
Ναι βρε, είμαι παντελώς άσχετη με τα επικοινωνιακά...Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:53 Ναι. Νομίζεις ότι οι πανελίστες δεν πληρώνουν και δεν πληρώνονται.![]()
Ευτυχώς που διαβάζω κι εσάς κι επιμορφώνομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να ντραπώ ποιον; Τον κάθε παπάρα που δεν λέει τι ψήφισε και θα ψηφίσει;nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:57Και χωρίς ντροπή το δήλωσες κιόλαςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:55Αν μη τι άλλο, εγώ δηλώνω τί ψήφισα κάθε φορά και τί σκέφτομαι να ψηφίσω την προεκλογική περίοδο.nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:50
Μπα το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι ψηφίζουν όλοι, καλή ώρα σαν εσένα.
Μπορεί στις επόμενες να το παίξω κι εγώ γιόλο, για να γίνω πιο σοβαρή και να μην εκτίθεμαι στον κάθε ζαίο.![]()
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι θα έπρεπε να υπάρχουν προδιαγραφές για το δικαίωμα στην ψήφο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι τενεκεδες δεν έχουν αίσθημα ντροπήςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:58Να ντραπώ ποιον; Τον κάθε παπάρα που δεν λέει τι ψήφισε και θα ψηφίσει;nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:57Και χωρίς ντροπή το δήλωσες κιόλαςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:55
Αν μη τι άλλο, εγώ δηλώνω τί ψήφισα κάθε φορά και τί σκέφτομαι να ψηφίσω την προεκλογική περίοδο.
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι θα έπρεπε να υπάρχουν προδιαγραφές για το δικαίωμα στην ψήφο![]()
Ακριβώς γι' αυτό θα ντρεπόμουν αν ήμουν συμπαθής στην τενεκεδένια και κυρίως αφανή συνομοταξία σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα της χώρας. Τα κομματόσκυλα που δηλώνουν τί θα ψηφίσουν. Όταν οι κυβερνώντες γνωρίζουν τα κουκιά τους από πριν ξεσαλώνουν.nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:57Και χωρίς ντροπή το δήλωσες κιόλαςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:55Αν μη τι άλλο, εγώ δηλώνω τί ψήφισα κάθε φορά και τί σκέφτομαι να ψηφίσω την προεκλογική περίοδο.nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:50
Μπα το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι ψηφίζουν όλοι, καλή ώρα σαν εσένα.
-
Εμπεδοκλής
Ναι αλλά δε γίνεται να το γυρνάς στην τρελή και να νομίζεις ότι δεν είσαι κιόλας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:57Ναι βρε, είμαι παντελώς άσχετη με τα επικοινωνιακά...Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:53 Ναι. Νομίζεις ότι οι πανελίστες δεν πληρώνουν και δεν πληρώνονται.![]()
![]()
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 12:03Ναι αλλά δε γίνεται να το γυρνάς στην τρελή και να νομίζεις ότι δεν είσαι κιόλας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:57Ναι βρε, είμαι παντελώς άσχετη με τα επικοινωνιακά...Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:53 Ναι. Νομίζεις ότι οι πανελίστες δεν πληρώνουν και δεν πληρώνονται.![]()
![]()
Ισχύει και για το κκε;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 12:02Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα της χώρας. Τα κομματόσκυλα που δηλώνουν τί θα ψηφίσουν. Όταν οι κυβερνώντες γνωρίζουν τα κουκιά τους από πριν ξεσαλώνουν.nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:57Και χωρίς ντροπή το δήλωσες κιόλαςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:55
Αν μη τι άλλο, εγώ δηλώνω τί ψήφισα κάθε φορά και τί σκέφτομαι να ψηφίσω την προεκλογική περίοδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ΚΚΕ λέειΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 12:03Ισχύει και για το κκε;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 12:02Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα της χώρας. Τα κομματόσκυλα που δηλώνουν τί θα ψηφίσουν. Όταν οι κυβερνώντες γνωρίζουν τα κουκιά τους από πριν ξεσαλώνουν.nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:57
Και χωρίς ντροπή το δήλωσες κιόλας
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι θα έπρεπε να υπάρχουν προδιαγραφές για το δικαίωμα στην ψήφο![]()
Επιβεβαιώνεις ότι κάνεις μόνο για να πλένεις πιατα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 15 Φεβ 2025, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τί εννοείς ότι "δεν γίνεται";nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 12:03Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 12:03Ναι αλλά δε γίνεται να το γυρνάς στην τρελή και να νομίζεις ότι δεν είσαι κιόλας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 11:57
Ναι βρε, είμαι παντελώς άσχετη με τα επικοινωνιακά...![]()
Ευτυχώς που διαβάζω κι εσάς κι επιμορφώνομαι.![]()
Επειδή το λέει ένας κανένας όπως εσύ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στους παπάρες;nyxtovios έγραψε: 15 Φεβ 2025, 12:04Το ΚΚΕ λέειΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 12:03Ισχύει και για το κκε;Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Φεβ 2025, 12:02
Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα της χώρας. Τα κομματόσκυλα που δηλώνουν τί θα ψηφίσουν. Όταν οι κυβερνώντες γνωρίζουν τα κουκιά τους από πριν ξεσαλώνουν.![]()
Επιβεβαιώνεις ότι κάνεις μόνο για να πλένεις πιατα
Προσοχή μη σκίσετε τα στριγκάκια σας, βρε ζόρικα αγόρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-