Η γυναίκα μου έχει παραιτηθεί από δουλειά για πάρτι μου. Άλλη θα με χώριζε. Αν θυμάσαι την ιστορία στο παλιό με τα μπουζούκια εκει στο 2000.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσωπικό σπιτιού.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Re: Προσωπικό σπιτιού.
δε το θυμάμαι, δυστυχώς.
Τέλος πάντων παίζουν πολλά ρόλο σε μια σχέση και στο πάνω χέρι κλπ κλπ.
Μερικές φορές πολλοί/ες καταπίνουν τα πάντα για άλλους λόγους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Συγγενικό μου πρόσωπο πήρε έναν τύπο και όλοι απορούσαμε τι του βρήκε εμφανισιακά, διότι μας είχε συνηθίσει σε ωραία παιδιά. Ο τύπος παρένθεση, εξαιρετικό παιδί, ευγενέστατο, συμπεριφορά προς τα έξω 10/10, αλλά εννοείται δεν είχα ιδέα τι παίζει στο ζευγάρι.Ερμής έγραψε: 14 Δεκ 2018, 12:43 δε το θυμάμαι, δυστυχώς.
Μέχρι που τους ζω για 1 μέρα.
Του έψηνε το ψάρι στα χείλη ρε. Σήκω σήκω κάτσε κάτσε. Αυτός σούζα, να κρέμεται από τα χείλη της, να πίνει νερό στο όνομά της. Ο μπαμπάς του πελοποννήσιος και φορτηγατζής
"Δε μου λες αγόρι μου είσαι όλες τις ημέρες της εβδομάδας μαλάκας ή μόνο σήμερα";
Πεθάναμε στα γέλια.
Τεσπα. Τα παιδιά περνάνε καλά (λένε), οπότε εμάς μας περισσεύει. Καλά να'ναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δοκίμιο ενός παντρεμένου.Φρούραρχος έγραψε: 14 Δεκ 2018, 12:24Αυτά παθαίνουν τα ζευγάρια, όταν δεν έχεις εκπαιδευτεί από νωρίς να σκέφτεσαι γυναικεία μέσα στο γάμο.brb και tyt έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:04΄Με κάτι τέτοια χωρίζουν τα ζευγάρια.enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:55
κάποιος θα της έχει σφυρίξει ότι η απάντηση είναι ο σωστός ο άντρας κάνει και αφαλάτωση.![]()
![]()
Πρέπει
1. όταν κάνεις το δικό σου να φαίνεται ότι δεν κάνεις το δικό σου, αλλά αυτό που θέλει να κάνει αυτή, και που απλά δεν το είχε σκεφτεί.
2. να πηγαίνεις πάσο όταν ζητά ή σκέφτεται κάτι που διαφωνείς ασυζητητί, χωρίς μουρμούρα και βρίζοντας πάντα από μέσα σου. Αν δεν το κάνεις, θα το κάνεις στο τέλος για να γλυτώσεις το μπουρου μπούρου. Το πλεονέκτημα το έχει πάντα αυτή, καθότι έχει αυτή επεξεργαστεί το σχέδιο και στο ανακοινώνει, οπότε είναι ένα βήμα μπροστά (πλας το αιώνιο μπουρου μπουρου)
Με τα ξυλουργικά και το καλούπωμα με έπιασε στο ύπνο. ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να γλυτώσω από πουθενά.
Με το σκύλο που ο σέσιλυ θα με πέταγε έξω έπαιξα εκ του ασφαλούς. Πρώτα δήλωσα απόλυτα ότι θα γίνει το δικό μου. Δεν είχε χρόνο να σκεφτεί. Της πήδηξα το μυαλό. Ουσιαστικά δεν την πείραξε που έφερα το σκύλο, αλλά που δεν την υπολόγισα. Και αφού της πήδηξα το μυαλό, μπήκα στο μυαλό της να σκεφτεί τρόπους να με πηδήξει ασάλιωτα επίσης. Το να πηδάς το μυαλό της γυναίκας, είναι για τη γυναίκα απείρως καυλοτικότερον από την πραγματική πράξη.
Τέλος οι αρσενικοί πρέπει να εμπεδώσουν το παρακάτω:
Η γυναίκα είναι σαν τις στρατιωτικές τουαλέτες. Οι καλές είναι πιασμένες, και οι ελεύθερες χε...μενες.
Οπότε πρέπει να την πιάσεις από νωρίς, να την εκπαιδεύσεις στο ότι θα γίνεται πάντα το δικό της γιατί έχει τον τρόπο (αφού είμαστε μπουνταλάδες και έχομε να αντιμετωπίσουμε την γυναικεία πουτανιά), αλλά ταυτόχρονα να μάθει ότι τις ελάχιστες φορές που θα πατήσουμε πόδι, να μην φωνάξει και να το δεχτεί, γιατί διαφορετικά δεν θα πατήσουμε απλά πόδι, αλλά θα τη πατήσουμε κάτω σαν χταπόδι. Γουστάρουν το φλώρο, αλλά και η μεγαλύτερη φεμινίστρια θέλει να ξέρει ότι αυτός που θα δώσει το γονίδια στα παιδιά της δεν είναι φλώρος και ότι έχει ισχυρότατα γονίδια, τόσο όσο τα καταφέρνει να επιβάλλεται και στην ίδια (η γυναίκα πιστεύει ότι είναι η θεά και αν δεν είσαι εξίσου θεός στα μάτια της.... ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ.
Αγαπητή σέσιλι θα σου πω ότι είπα στον αδερφό της γυναίκας μου πριν παντρευτεί.
Του είχα πει: Θα χωρίσεις και θα φταις εσύ, γιατί κάποια στιγμή θα επαναστατήσεις. Όταν θα επαναστατήσεις που θα γίνει νομοτελειακά, δεν έχει μάθει να κάνει πίσω γιατί δεν της έδειξες πουθενά ότι μπορείς να της επιβάλεις να κάνει πίσω. Σε σέρνει στο α, στο β, κλπ κλπ. ΧΩΡΙΣΑΝΕ για το τίποτα πραγματικά. Ούτε γυναίκες, ούτε ποτό, ούτε τζόγος. Απλά τον έπνιξε.
Οπότε σες, να θυμάσαι με τον Πελοποννήσιο ότι δεν έχει βάλει κουλούρα, αλλά κάποια στιγμή θα θυμηθεί ότι είναι άντρας και θα το βγάλει. Αν δεν είσαι έτοιμη να υποχωρήσεις, απλά θα περάσει από πάνω σου φεύγοντας. Και δεν θα είναι για σοβαρό λόγο. Θα είναι για λόγο της πλάκας, που όμως θα είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.
Όσο μεγαλώνετε θα μαθαίνετε.
Τέλος Ερμή σε μία ερώτηση κάποιες σελίδες πριν. Το πάθος που έχουμε τώρα με τη γυναίκα μου δεν είναι πλέον σαρκικό. Το πάθος είναι μας πλέον είναι πως να το πω;.... Πως θα πηδήξει ο ένας το μυαλό του άλλου, ένας ανταγωνισμός επιβολής, όπου κάθε νίκη είναι διεγερτικό της σχέσης για να μην μιζεριάζουμε. Τα παιδιά μεγαλώσανε, ταξίδια κάναμε, αλλά στα όνειρα που κάνουμε ακόμα αν δεν έχει σασπένς πως θα το προσεγγίσουμε και αν δεν παλέψουμε για τον τρόπο.... Μη ρωτάς ποιος κερδίζει συνήθως.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
λοιπον, να πω και γω τη σκυλοιστορια μου, για να μαθετε να μαχεστε με ολα τα οπλα, ακομη και τα γυναικεια, οταν χρειαστει.
παντα ειχα σκυλο. στο πατρικο μου ομως, οπου τον φροντιζαν οι γονεις μου, και εγω τον ειχα μονο για βολτα κλπ. η γυναικα τον φοβοταν στην αρχη, καποια στιγμη απλα εμαθε να τον ανεχεται, αλλα ποτε δεν ειχε δικο της σκυλι, ουτε μεγαλες συμπαθειες.
οταν καναμε σπιτι, ηθελα και σκυλο, αλλα δεν ειχα το χρονο η και τη διαθεση να τον φροντιζω. η γυναικα ηταν παντα αρνητικη, οταν π.χ. μας ελεγαν φιλοι για κανα αδεσποτακι η για καμμια γεννα.
την επιασα ομως πανω στη φαση που προσπαθουσαμε για παιδι, και ηταν ιδιεταιρα ευαισθητη. γεννησε ενα αδεσποτο καπου κοντα μας, και καθε μερα καναμε μια βολτα και τους βαζαμε νερο και φαγητο. μαζευονταν τα κουταβια στα ποδια της, και ελιωνε. στο τελος μου ειπε οτι αν θελω, μπορουμε να κρατησουμε ενα.
και φυσικα της απαντησα ΟΧΙ.
δεν εχω το χρονο να ασχοληθω, ουτε τη διαθεση να μαζευω κουραδια απο την αυλη. αλλα τελοσπαντων, την αλλη μερα υποχωρησα, και ειπα οτι θα το παλεψω να το πηγαινω τις βολτες του και να το εκπαιδευσω, αν αναλαβει εκεινη ολη την υπολοιπη φροντιδα.
παντα ειχα σκυλο. στο πατρικο μου ομως, οπου τον φροντιζαν οι γονεις μου, και εγω τον ειχα μονο για βολτα κλπ. η γυναικα τον φοβοταν στην αρχη, καποια στιγμη απλα εμαθε να τον ανεχεται, αλλα ποτε δεν ειχε δικο της σκυλι, ουτε μεγαλες συμπαθειες.
οταν καναμε σπιτι, ηθελα και σκυλο, αλλα δεν ειχα το χρονο η και τη διαθεση να τον φροντιζω. η γυναικα ηταν παντα αρνητικη, οταν π.χ. μας ελεγαν φιλοι για κανα αδεσποτακι η για καμμια γεννα.
την επιασα ομως πανω στη φαση που προσπαθουσαμε για παιδι, και ηταν ιδιεταιρα ευαισθητη. γεννησε ενα αδεσποτο καπου κοντα μας, και καθε μερα καναμε μια βολτα και τους βαζαμε νερο και φαγητο. μαζευονταν τα κουταβια στα ποδια της, και ελιωνε. στο τελος μου ειπε οτι αν θελω, μπορουμε να κρατησουμε ενα.
και φυσικα της απαντησα ΟΧΙ.
δεν εχω το χρονο να ασχοληθω, ουτε τη διαθεση να μαζευω κουραδια απο την αυλη. αλλα τελοσπαντων, την αλλη μερα υποχωρησα, και ειπα οτι θα το παλεψω να το πηγαινω τις βολτες του και να το εκπαιδευσω, αν αναλαβει εκεινη ολη την υπολοιπη φροντιδα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αρκετά πράγματα γίνονται - συμφωνούνται σιωπηρά τον πρώτο καιρό και αυτό είναι το πιο δύσκολο να αλλάξουν. Μετά δύσκολα αλλάζουν λόγω συνήθειας. Δεν σημαίνει ότι οι άντρες άγονται και φέρονται. Μπορεί σε αρκετά σημαντικά πράγματα να υποχωρούν οι γυναίκες και να μην αναγνωρίζεται πιθανόν. Ένα από αυτά είναι και να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τις τρελίτσες της πεθεράς ή και να κάνεις τέλος πάντων τις ανέχεσαι.Φρούραρχος έγραψε: 14 Δεκ 2018, 12:37 Πρώτα θα κάνεις αυτό που θέλει η κόρη και μετά αυτό που θέλει η γυναίκα, όταν σου ζητούν κάτι.
Επίσης, οι χαζομπαμπάδες μπορεί να είναι εξίσου μαλακοί και με τους γιους. Θα σου πάρω το πλεϊστέσο τότε για τόσο... Ναι αμέ!
Αυτό που λες είναι αλήθεια, ότι μπορεί ζευγάρια ετών φαινομενικά εντάξει, να χωρίσουν κάποτε λόγω ξεχειλίσματος ποτηριού. Αυτό και να δοθεί η ευκαιρία για διάφορους λόγους να δουν τη ζωή τους αλλιώς ως σενάριο.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο ειναι μεγαλη αληθειαΦρούραρχος έγραψε: 14 Δεκ 2018, 12:24 Αγαπητή σέσιλι θα σου πω ότι είπα στον αδερφό της γυναίκας μου πριν παντρευτεί.
Του είχα πει: Θα χωρίσεις και θα φταις εσύ, γιατί κάποια στιγμή θα επαναστατήσεις. Όταν θα επαναστατήσεις που θα γίνει νομοτελειακά, δεν έχει μάθει να κάνει πίσω γιατί δεν της έδειξες πουθενά ότι μπορείς να της επιβάλεις να κάνει πίσω. Σε σέρνει στο α, στο β, κλπ κλπ. ΧΩΡΙΣΑΝΕ για το τίποτα πραγματικά. Ούτε γυναίκες, ούτε ποτό, ούτε τζόγος. Απλά τον έπνιξε.
Οπότε σες, να θυμάσαι με τον Πελοποννήσιο ότι δεν έχει βάλει κουλούρα, αλλά κάποια στιγμή θα θυμηθεί ότι είναι άντρας και θα το βγάλει. Αν δεν είσαι έτοιμη να υποχωρήσεις, απλά θα περάσει από πάνω σου φεύγοντας. Και δεν θα είναι για σοβαρό λόγο. Θα είναι για λόγο της πλάκας, που όμως θα είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Στις μονές περιπτώσεις που έχω δει τον άντρα να κάνει πίσω σε όλα καταπίνοντας όλες τις ιδιοτροπίες της συζύγου, είναι όταν η γυναίκα τα φέρνει στο σπίτι και αυτός ψωλαρμενιζει.
- Φρούραρχος
Να έχεις υπόψιν ότι ΠΑΝΤΑ όταν η γυναίκα είναι οικονομικά ανεξάρτητη, όσα και να φέρνει ο άντρας θα κάνει πίσω. Ειδικά αν έχει εκπληρώσει το ρόλο της ως μάνα και έχει μεγαλώσει τα παιδιά της, σε γράφει στα μεμέ της και σε στέλνει νωρίς για ύπνο. Σιγά που θα σε κρατήσει για να σε πλένει, να σου μαγειρεύει και να σε αφήνει να κάνεις ότι θες.Ερμής έγραψε: 15 Δεκ 2018, 14:34 Στις μονές περιπτώσεις που έχω δει τον άντρα να κάνει πίσω σε όλα καταπίνοντας όλες τις ιδιοτροπίες της συζύγου, είναι όταν η γυναίκα τα φέρνει στο σπίτι και αυτός ψωλαρμενιζει.
Από τη στιγμή που τεκνοποίησε, μεγάλωσε τα παιδιά της, πήρε δηλαδή αυτό που ήθελε, σε πετάει και από το σπίτι που πήρε από κοινού και με τα φράγκα της κάνει ότι γουστάρει. Θέλει σύντροφο και όχι τον Μήτσο το σατράπη τον καραμπουζουκλή. Σημασία έχει μόνο όταν δεν δουλεύει και πάλι παίζεται γιατι με τη διατροφή την πληρώνεις και πάλι.
- Φρούραρχος
Είμαστε τα παιχνίδια τους Ερμή. Όσοι το έχουν καταλάβει περνούν ζωή χαρισάμενη και από καιρό εις καιρό περνάνε και κάτι δικό τους, επειδή μας αφήνουν. Όχι γιατί το κερδίζουμε. @rcidia κερδίζουμε αν τα μπήξει.
-
stergiosbik
Aυτα που λεει ο Φρουραρχος εχουν μια δοση αληθειας.
Αυτο που δινει τρομερη αυτοπεποιθηση στις γυναικες και μπορουν να σε πεταξουν σαν στυμμενη λεμονοκουπα ειναι η βεβαιοτητα πως οτι και να γινει θα παρουν αυτες τα παιδια και θα τις πληρωνεις και απο πανω.
Δε πα να εχει κανει τα χιλια μυρια.
Θα σου παρει τα παιδια και θα πληρωνεις σαν μαλακας.
Αν οι νομοι ηταν διαφορετικοι και ειχαν και οι αντρες ισες πιθανοτητες να παρουν τα παιδια και να παιρνουν αυτοι διατροφη να ειστε σιγουροι οτι τα διαζυγια στην Ελλαδα θα ηταν ενα ελαχιστο κλασμα των υπαρχοντων.
Αυτο που δινει τρομερη αυτοπεποιθηση στις γυναικες και μπορουν να σε πεταξουν σαν στυμμενη λεμονοκουπα ειναι η βεβαιοτητα πως οτι και να γινει θα παρουν αυτες τα παιδια και θα τις πληρωνεις και απο πανω.
Δε πα να εχει κανει τα χιλια μυρια.
Θα σου παρει τα παιδια και θα πληρωνεις σαν μαλακας.
Αν οι νομοι ηταν διαφορετικοι και ειχαν και οι αντρες ισες πιθανοτητες να παρουν τα παιδια και να παιρνουν αυτοι διατροφη να ειστε σιγουροι οτι τα διαζυγια στην Ελλαδα θα ηταν ενα ελαχιστο κλασμα των υπαρχοντων.
Χαιρομαι που υπάρχουν αφυπνισμένοι αν και τα ροχαλητα του βοιδοκοπαδιού και τα κακαρισματα απο τις κότες δεν αφήνουν να ακουστουν οι φωνες τους (Φρουραρχου κ Στεργιου)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εδώ θα είμαστε με το καλό να δούμε αν όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες.
Βέβαια σε αυτό που λέει για την τεκνοποίηση ο φρουραρχος έρχεται σε συμφωνία με μια συμβουλή που μου είχε δώσει ο γνωστός σοφός γέρος λαχαναγοριτης.
"Δεν έχει σημασία πόσα παιδιά θα κανεις, αρκεί να μείνει έγκυος για τελευταία φορά από τα 40 κ μετά"
Βέβαια σε αυτό που λέει για την τεκνοποίηση ο φρουραρχος έρχεται σε συμφωνία με μια συμβουλή που μου είχε δώσει ο γνωστός σοφός γέρος λαχαναγοριτης.
"Δεν έχει σημασία πόσα παιδιά θα κανεις, αρκεί να μείνει έγκυος για τελευταία φορά από τα 40 κ μετά"
Πανέξυπνος ο Λαχαναγορίτης ...40+ 18 που θα πλερώνεις για το τελευταίο παιδί = καλή ψυχή = μια ζωή αιχμάλωτος.Ερμής έγραψε: 15 Δεκ 2018, 15:28 Εδώ θα είμαστε με το καλό να δούμε αν όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σκέψου λίγο πιο βαθιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 573 Προβολές