!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ισχύει.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Ισχύει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Είναι μια κακούργα κοινωνία, ή μάλλον μια αντικοινωνική μάζωξη κακούργων.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Φυσιολογικοι ευυποληπτοι Ελληνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Γιωργης έγραψε: 14 Δεκ 2018, 10:03
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 09:55
Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2018, 03:45 Γιατί πάντα συνδυάζουμε τον ανθρωπισμό με την οργή; Βαλκάνιοι.
γιατί δυστυχώς σ'αυτό το μπουρδελοκράτος πρέπει κάθε φορά να φτάνεις στα όριά σου
παρατήρησε στο βίντεο, πως όλα τα τραπέζια που κλείνουν τα πεζοδρόμια (πολύ συχνό φαινόμενο) είναι νόμιμα
το κράτος για να εισπράξει δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις (οι δήμοι στη προκείμενη)
η οργή προκύπτει από το γεγονός ότι σ'αυτή τη χώρα είναι αδύνατο να βρεις το δίκιο σου
Ποιοί τους ψηφιζουν αυτούς ρε γμτ?
Φεν μπορω να το καλαταλαβω αυτο. Βγαζετε μονοι σας τα ματια σας και μετα ξλαιτε και οδυρεστε.

Στη Γερμανία αμα Είσαι παρανομος παιρνει τηλεφωνο καποιος διακριτικά, κανει μια καταγγελία, και το πεοβλημα λυνεται ευκολα καο γρηγορα. Βεβαια στην ελλαδα αυτη η νοοτροπια θεωρειται ρουφιάνια, μπαμπεσια και δεν ξερω γω τι αλλο.

Οποτε μυριστε ο ενας τις πορδες του αλλου και μη παραπονιεστε.
δεν είναι θέμα ψήφου
θεωρείς πως άμα βγάλουμε κυβέρνηση τον λεβέντη ή το κκε, θα αλλάξουν οι νοοτροπίες αιώνων, θα αλλάξει το κράτος;
παπάρια
για να γίνουν αυτά θέλει δεκαετίες δουλειάς, αλλά και να θέλεις να αλλάξεις ο ίδιος προπάντων
ο μέσος νεοελ γκρινιάζει για τις μαλακίες μόνο όταν τις κάνουν οι άλλοι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:07 Είναι μια κακούργα κοινωνία, ή μάλλον μια αντικοινωνική μάζωξη κακούργων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:04 Κι επειδή έχουν προκύψει κάποια αντίστοιχα θέματα αναφορικά με την αυτοδικία, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο βιντεάκι την υποστηρίζει με σαφέστατο τρόπο.
Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι ενίοτε αυτοί που μιλούν για μεσαιωνικές πρακτικές βλέπουν σε κάποιες περιπτώσεις μόνον την αναγεννησιακή τους εικόνα. :8)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:04 Δεν μου άρεσε καθόλου η ταύτιση του δικαίως οργισμένου αδελφού με την κλασσική εικόνα του μπάχαλου που καταστρέφει γιατί... έτσι.
Κι επειδή έχουν προκύψει κάποια αντίστοιχα θέματα αναφορικά με την αυτοδικία, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο βιντεάκι την υποστηρίζει με σαφέστατο τρόπο.

Θα ήταν πολύ πιο συγκροτημένο αν έδειχνε κάποιες απόπειρες διαμαρτυρίας της οικογένειας στις αρμόδιες αρχές. Παραδείγματος χάριν, έναν αδιάφορο αστυνομικό, έναν βαριεστημένο υπάλληλο δήμου ή μια πινακίδα που να γράφει κάτι για χώρο ΑΜεΑ. H μονομερής παρουσίαση είναι τελείως απλοϊκή γιατί παίζει στο πλαίσιο του μελό της κακούργας κενωνίας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2018, 18:55
blackpaint έγραψε: 17 Ιουν 2018, 17:00
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2018, 16:40

Εννοείς ότι ο βιασμός είναι ηθικός μόνον όταν τελείται ως πράξη αντεκδίκησης; :lol:
ως πράξη ηπιας αντεκδίκησης στην γερμανικη περιπτωση
Αυτήν ακριβώς την απάντηση περίμενα και από τον Τζακ.

Ενιγουέι, εγώ είμαι υπέρ της αυτοδικίας.

Το αν οι άλλοι την κρίνουν ως ηθική ή ανήθικη, είναι δικό τους φυλετικό ή ιδεολογικό πρόβλημα, που ουδόλως με επηρεάζει. :lol:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

όπως και με τον αντικαπνιστικό στην πραγματικότητα η "νοοτροπία αιώνων" είναι μια αποθρασυμένη μειοψηφία η οποία δίνει την εντύπωση πλειοψηφίας λόγω ανοχής των υπολοίπων και κυρίως των αρχών. Δεν υπάρχει λαός που δε θα κάνει καφρίλες εφόσον ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος (ιδιαίτερα εφόσον αυτές έχουν άμεσο όφελος για τον ίδιο και κόστος για κάποιον άσχετο), δεν είναι θέμα νοοτροπίας είναι απλά ο τρόπος που λειτουργούν οι άνθρωποι. Η γλυκιά μου μανούλα -για να μη νομίζετε ότι μου φταίνε οι άλλοι- καβάλαγε πεζοδρόμιο μπροστά στο γυμναστήριο 5 φορές την εβδομάδα για 9 χρόνια, τον 9ο (πριν 3 μήνες) έφαγε πρόστιμο και από τότε πάει 100 μέτρα πιο κει και παρκάρει νόμιμα.

Παρ' όλα αυτά θεωρώ συνένοχους όσους ανταμοίβουν αυτές τις συμπεριφορές με τα λεφτά τους, όπως οι θαμώνες στο μαγαζί που έχει καταλάβει το πεζοδρόμιο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

μίστερ μαξ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:04 Δεν μου άρεσε καθόλου η ταύτιση του δικαίως οργισμένου αδελφού με την κλασσική εικόνα του μπάχαλου που καταστρέφει γιατί... έτσι.
Κι επειδή έχουν προκύψει κάποια αντίστοιχα θέματα αναφορικά με την αυτοδικία, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο βιντεάκι την υποστηρίζει με σαφέστατο τρόπο.

Θα ήταν πολύ πιο συγκροτημένο αν έδειχνε κάποιες απόπειρες διαμαρτυρίας της οικογένειας στις αρμόδιες αρχές. Παραδείγματος χάριν, έναν αδιάφορο αστυνομικό, έναν βαριεστημένο υπάλληλο δήμου ή μια πινακίδα που να γράφει κάτι για χώρο ΑΜεΑ. H μονομερής παρουσίαση είναι τελείως απλοϊκή γιατί παίζει στο πλαίσιο του μελό της κακούργας κενωνίας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2018, 18:55
blackpaint έγραψε: 17 Ιουν 2018, 17:00

ως πράξη ηπιας αντεκδίκησης στην γερμανικη περιπτωση
Αυτήν ακριβώς την απάντηση περίμενα και από τον Τζακ.

Ενιγουέι, εγώ είμαι υπέρ της αυτοδικίας.

Το αν οι άλλοι την κρίνουν ως ηθική ή ανήθικη, είναι δικό τους φυλετικό ή ιδεολογικό πρόβλημα, που ουδόλως με επηρεάζει. :lol:
Κομίζεις γλαύκα στην Αθήνα. :lol:

Εγώ είμαι υπέρ της αυτοδικίας και το έχω δηλώσει αρκετές φορές. Και μπορώ να το αναλύσω όσο γουστάρεις.

Το ερώτημα είναι αν είστε υπέρ ή κατά εσύ, ο φόσι και λοιποί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Δεν μπορείς να εισαι και υπερ του κράτους, και υπερ της αυτοδικίας. Δεν συμβιβάζονται.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

μίστερ μαξ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:21 Δεν μπορείς να εισαι και υπερ του κράτους, και υπερ της αυτοδικίας. Δεν συμβιβάζονται.
Το λάθος που κάνεις είναι ότι αναφέρεσαι στην αυτοδικία, όπως και στο κράτος σαν να είναι κάτι συγκεκριμένο.

Δεν είναι,

Τόσο το κράτος όσο και η αυτοδικία έχουν πολλές εκφράσεις.
Το σίγουρο είναι ότι όσο πιο σοβαρό είναι ένα κράτος τόσο μικρότερη τάση για αυτοδικία προκαλεί. Στα πάντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2018, 03:45 Γιατί πάντα συνδυάζουμε τον ανθρωπισμό με την οργή; Βαλκάνιοι.
γιατί δυστυχώς σ'αυτό το μπουρδελοκράτος πρέπει κάθε φορά να φτάνεις στα όριά σου
παρατήρησε στο βίντεο, πως όλα τα τραπέζια που κλείνουν τα πεζοδρόμια (πολύ συχνό φαινόμενο) είναι νόμιμα
το κράτος για να εισπράξει δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις (οι δήμοι στη προκείμενη)
η οργή προκύπτει από το γεγονός ότι σ'αυτή τη χώρα είναι αδύνατο να βρεις το δίκιο σου
Φεν μπορω να το καλαταλαβω αυτο. Βγαζετε μονοι σας τα ματια σας και μετα ξλαιτε και οδυρεστε.

Στη Γερμανία αμα Είσαι παρανομος παιρνει τηλεφωνο καποιος διακριτικά, κανει μια καταγγελία, και το πεοβλημα λυνεται ευκολα καο γρηγορα. Βεβαια στην ελλαδα αυτη η νοοτροπια θεωρειται ρουφιάνια, μπαμπεσια και δεν ξερω γω τι αλλο.

Εχω ρουφιανεψει διαφορες παρανομιες και η αστυνομικος στο τηλεφωνο καθε φορα με ειρωνευτηκε. Στην Ελλαδα η αστυνομια αποφασιζει η ιδια τι ειναι παρανομο και τι οχι, οι νομοι ειναι ενδεικτικοι.
Ορέστης 35

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Ορέστης 35 έγραψε: 14 Δεκ 2018, 15:36

Εχω ρουφιανεψει διαφορες παρανομιες και η αστυνομικος στο τηλεφωνο καθε φορα με ειρωνευτηκε. Στην Ελλαδα η αστυνομια αποφασιζει η ιδια τι ειναι παρανομο και τι οχι, οι νομοι ειναι ενδεικτικοι.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι γενικότερα, βαριούνται να ασχοληθούν ή πρέπει να πάρουν ιεραρχικά εντολές να κυνηγήσουν κάποιον στοχευμένα. Έχω κάνει 3 καταγγελίες για θέματα όχι άμεσου συμφέροντος, τελευταίο σε πολεδομία και δήμο για ένα ερείπιο σε μέρος που δεν είναι καν η κύρια κατοικία μου και πέφτουν διάφορα κομμάτια γύρω γύρω. Βρήκα και γνωστό στο συμβούλιο, και τελικά μου είπε κάποια στιγμή ότι του είπαν αν θέλω να κάνω ...εγώ μήνυση. Ολόκληρος καλλικρατικός δήμος με προυπολογισμό δεν ξέρω πόσα εκατομμύρια δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με σπίτια που γκρεμίζονται μέσα στον οικιστικό ιστό. Αν δεν είναι δουλειά του αυτό δεν ξέρω τι. Μακρινός συγγενής που μένει κοντά, του τα περιέγραψα και ότι φυσικά δεν θα επωμιστώ το κόστος της μήνυσης, αγανάκτησε και με αποφασιστικότητα πήρε την αστυνομία να το καταγγείλει. Τελικά ήρθαν και είπαν πως είναι δουλειά του .. δήμου και απλώς έφυγαν. Από ένα σημείο και μετά λες δε γαμίεται.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Ορέστης 35

Ναι αλλα οταν δεχεσαι απειλες και εγκληματικες ενεργειες μπορει καποια στιγμη να μην αντεξεις αλλο να το βαζεις στα ποδια και να λυσεις οριστικα τους λογαριασμους σου με την κοινωνια.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Ορέστης 35 έγραψε: 14 Δεκ 2018, 17:04 Ναι αλλα οταν δεχεσαι απειλες και εγκληματικες ενεργειες μπορει καποια στιγμη να μην αντεξεις αλλο να το βαζεις στα ποδια και να λυσεις οριστικα τους λογαριασμους σου με την κοινωνια.
άλλο να έχεις θέματα άμεσου προσωπικού συμφέροντος. Εκεί κάνεις ότι μπορείς και αντέξεις. Και πάλι δεν μπορείς να έχεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, σε κάποια πρέπει ίσως να υποχωρήσεις ελαφρώς ή να τα τρέξεις σε άλλο χρόνο. Νομίζω μιλάμε για ευρύτερα κοινωνικά προβλήματα που μπορεί να μην σε επηρεάζουν άμεσα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:04 Παραδείγματος χάριν, έναν αδιάφορο αστυνομικό, έναν βαριεστημένο υπάλληλο δήμου ή μια πινακίδα που να γράφει κάτι για χώρο ΑΜεΑ.
οτιδήποτε που να μας εξηγεί οτι δεν είμαστε γαϊδούρια δηλαδή, φταίει κάποιος άλλος και ψηφίζοντας σωστά μάλλον θα το λύσουμε :)

πάντως το βιντεάκι απλά δείχνει οτι η ζωή είναι άδικη νομίζω, δεν έχει σημασία ποιος φταίει απλά είναι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 14 Δεκ 2018, 18:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:04 Παραδείγματος χάριν, έναν αδιάφορο αστυνομικό, έναν βαριεστημένο υπάλληλο δήμου ή μια πινακίδα που να γράφει κάτι για χώρο ΑΜεΑ.
οτιδήποτε που να μας εξηγεί οτι δεν είμαστε γαϊδούρια δηλαδή, φταίει κάποιος άλλος και ψηφίζοντας σωστά μάλλον θα το λύσουμε :)

πάντως το βιντεάκι απλά δείχνει οτι η ζωή είναι άδικη νομίζω, δεν έχει σημασία ποιος φταίει απλά είναι.
Απλώς ιεραρχώ τα πράγματα. Στα 20 τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο, στα 20 παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στους 20 πωλητές δρόμου, αρκεί ΕΝΑ τραπεζάκι, ΕΝΑ αυτοκίνητο και ΕΝΑΣ μικροπωλητής για να κόψει το πέρασμα στον οποιονδήποτε έχει αδυναμία ελιγμού στην κίνηση.
Οπότε, δεν θα πω ένα "είμαστε γαϊδούρια" γενικώς για να καθαρίσω. Πρώτα θα κάνω απόδοση ευθυνών στην πρόνοια που λαμβάνει το κράτος και στον τρόπο που λειτουργούν οι κρατικοί φορείς σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας.

Και όχι δεν έχω τη δική σου κομματόπληκτη μύγα για να θεωρήσω ότι αυτά λύνονται μέσω ψήφου. Τόσο η νδ όσο και ο σύριζα έχουν ακριβώς την ίδια νοοτροπία και πρακτική σε αυτό το θέμα. Ας κάνει κάποιος μια βόλτα σε όλες τις κεντρικές δημόσιες υπηρεσίες, στις πεζοδρομήσεις, υπόγειες διαβάσεις κλπ και ας μας πει μετά ότι το πρόβλημα είναι τα τραπεζάκια σε κάποιο τουριστικό σημείο. Γιατί και οι μητέρες με τα καροτσάκια των μωρών έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Και είναι πολύ περισσότερες.

Όταν λοιπόν το ίδιο το κράτος λειτουργεί σαν τριτοκοσμικός γύφτουλας είναι κωμικό να αποδίδονται τριτοβαλκανικές συνήθειες στους πολίτες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”