Θα μου δίνεις και οδηγίες πώς θα ποστάρω, μαζί με το τι να λέω, υπάνθρωπο φρικιό;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 22:26Καταρχην βλαμμενε οταν μου απευθυνεις τον λογο θα με κανεις quote.Imperium έγραψε: 14 Φεβ 2025, 22:17 Ρίξε κάνα κλάμα ακόμα για τον "κατάδικο" όσο προφταίνεις.
Και δε θα μου πεις πιάνου τα παπάρια να γλείψω, ποτέ δεν έγλειψα κανενός. ΕΣΥ τόσο καιρό έγλειφες τα παπάρια του Bezos, του Tim, του Zuck και του Bill. Ε, θα συνεχείσεις να τα γλύφεις τώρα, μέχρι να πνιγείς.
Ψέκες τελειώσατε. Η επιστήμη, ο μοντέρνος κόσμος, και η απλή ανθρωπιά σας ξέρασε, έκφυλοι, από εδώ και μπρος μόνο τσο και λο.
Κατα δευτερον, η επιστημη και η ανθρωπια υπαρχουν για να επιβιωνουν κατι τενεκεδες σαν και σενα οποτε δειξε λιγο σεβασμο![]()
Αν δε σ'αρεσει τραβα σε καμια σπηλια με αριστο, ρεμπελ, σκουζερ, δνα, citroenakia και τα υπολοιπα μελη της MENSA να μετρατε τα τσουτσουνια σας για να δειτε ποιος ειναι πιο αντρας.
Πάει, πέρασαν αυτές οι μέρες.
Οι σπηλιές πια μόνο για το σόι σου, σιχαμένο furry, οι μεγάλες εταιρείες μίλησαν - Γουοκ, Γιοκ!
Και μην αισθάνεσαι αδικημένος, ΚΑΙ για σένα θα υπάρξει, και επιστήμη και ανθρωπιά. Εν χρόνω ευθέτω.