!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μήνυση εναντίον Αχ Βαχ Καραμάν Αλή-Αγνοούνται τα αποτελέσματα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Μήνυση εναντίον Αχ Βαχ Καραμάν Αλή-Αγνοούνται τα αποτελέσματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

georgebi έγραψε: 14 Φεβ 2025, 17:01
nyxtovios έγραψε: 14 Φεβ 2025, 16:47
georgebi έγραψε: 14 Φεβ 2025, 16:45

Απο που να τις βρω τις εξελίξεις; δεν είμαι νομικός

Άσε που εμένα δεν θα με χάλαγε να θυσιάσουμε τον Καραμανλη... καμία εκτίμηση δεν του εχω

Αλλά η θυσία του Καραμανλη ίσως ξεθύμαινε την οργή για τον Κουλη....και αυτό δεν ξέρω αν το θέλεις

σίγουρα όμως δεν το θέλουν οι ναυαρχίδες σας...ο Βαξεβανης και ο Χιος :102:
Εγώ βέβαια μιλάω για την υπόθεση, εσύ λες να θυσιάσετε κάποιον λες και η δικαιοσύνη είναι κατά παραγγελία του Τουρκοάραβα Σουλάτανου.
Μάλλον μια κρίση ειλικρίνειας χωρίς να το καταλάβεις. Μπράβο σου :smt023
Λάθος κατάλαβες....λέγοντας να τον θυσιάσουμε εννοώ να τον δώσουμε βορρά στον δικό μας τύπο

Η δικαιοσύνη προφανώς και επηρεάζεται :102:

Αλλά δεν επηρεάζεται μόνο απ ευθείας απ τις κυβερνήσεις (όλες τις κυβερνήσεις)

Επηρεάζεται απ το λαϊκό αίσθημα :lol: αυτό που κάνει πορείες κάτω απ τα δικαστήρια και απ τον τύπο που το υποδαυλίζει.....το λαϊκό αίσθημα :lol:

Βέβαια σε μια δημοκρατία τύπου Κιμ που εσύ έχεις ονειρώξεις αυτά όλα ειναι περιττά :102:
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά μου λες ακριβώς ότι είαμστε Σουλτανάτο που η δικαιοσύνη δρα βάσει της εικόνας το Σουλτάνου.
Αυτό δεν το λένε σε σοβαρές χώρες. Είναι λίγο λαικίστικο ξες.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

nyxtovios έγραψε: 14 Φεβ 2025, 17:07
georgebi έγραψε: 14 Φεβ 2025, 17:01
nyxtovios έγραψε: 14 Φεβ 2025, 16:47
Εγώ βέβαια μιλάω για την υπόθεση, εσύ λες να θυσιάσετε κάποιον λες και η δικαιοσύνη είναι κατά παραγγελία του Τουρκοάραβα Σουλάτανου.
Μάλλον μια κρίση ειλικρίνειας χωρίς να το καταλάβεις. Μπράβο σου :smt023
Λάθος κατάλαβες....λέγοντας να τον θυσιάσουμε εννοώ να τον δώσουμε βορρά στον δικό μας τύπο

Η δικαιοσύνη προφανώς και επηρεάζεται :102:

Αλλά δεν επηρεάζεται μόνο απ ευθείας απ τις κυβερνήσεις (όλες τις κυβερνήσεις)

Επηρεάζεται απ το λαϊκό αίσθημα :lol: αυτό που κάνει πορείες κάτω απ τα δικαστήρια και απ τον τύπο που το υποδαυλίζει.....το λαϊκό αίσθημα :lol:

Βέβαια σε μια δημοκρατία τύπου Κιμ που εσύ έχεις ονειρώξεις αυτά όλα ειναι περιττά :102:
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά μου λες ακριβώς ότι είαμστε Σουλτανάτο που η δικαιοσύνη δρα βάσει της εικόνας το Σουλτάνου.
Αυτό δεν το λένε σε σοβαρές χώρες. Είναι λίγο λαικίστικο ξες.
Λοιπόν επειδή καταντάει λίγο βαρετό

Ουτε ηλίθιος είμαι.... ουτε 12χρονο άβγαλτο που τραγουδά το ''we want the world and we want it now'' :lol:

Το ερώτημα βέβαια ειναι αν εσύ εισαι κάτι απ τα δυο
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

https://www.dnews.gr/eidhseis/ellada/20 ... arnavalioy

Καταδικάστηκαν ο πρώην πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού και ο εκπρόσωπος της εταιρίας πυροτεχνημάτων για το ατύχημα του δεκάχρονου αγοριού.

:lol:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE ... F%81%CE%AC

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Δοξαρά συνέβη το απόγευμα της 16ης Ιανουαρίου 1972 στη σιδηροδρομική γραμμή ανάμεσα στους σταθμούς Ορφανών Καρδίτσας και Δοξαρά Λάρισας όπου συγκρούστηκαν η αμαξοστοιχία Akropolis Express, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μόναχο-Αθήνα και μια αμαξοστοιχία (που έκανε πολλές στάσεις και ήταν γνωστή ως «πόστα» γιατί μετέφερε και το ταχυδρομείο), η οποία κατευθυνόταν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν 19 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 44. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολύνεκρα σιδηροδρομικά δυστυχήματα που έχουν συμβεί στην Ελλάδα.

Το δυστύχημα συνέβη λόγω της έλλειψης συνεννόησης μεταξύ των σταθμαρχών των δύο σταθμών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το δίκτυο ήταν μονής γραμμής και δεν υπήρχαν σύγχρονες μέθοδοι ενδοεπικοινωνίας. Οι δυο σταθμάρχες διαφωνούσαν ποια από τις δυο αμαξοστοιχίες θα έπρεπε να είχε προτεραιότητα και, παρά την παρέμβαση του ρυθμιστή κίνησης τρένων από την Αθήνα, τόσο το «Ακρόπολις Εξπρές» όσο και η πόστα διήλθαν κανονικά από τον σταθμό του Δοξαρά και των Ορφανών αντίστοιχα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν στη διαδρομή, στις 16:55. Από τη σύγκρουση που ήταν σφοδρή, επειδή το «Ακρόπολις Εξπρές» είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, τα τρία πρώτα βαγόνια της πόστας διαλύθηκαν.

Εναντίον των δύο σταθμαρχών και του ρυθμιστή κίνησης ασκήθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και στη δίκη σε πρώτο βαθμό, που έγινε τον Νοέμβριο του 1972 στην Καρδίτσα, καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από 3 έως 5 έτη. Οι ποινές δεν είχαν ανασταλτικό αποτέλεσμα. Τον Ιανουάριο του 1973 στο εφετείο στη Λάρισα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών ο σταθμάρχης των Ορφανών, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.

Περιμένουμε ακόμα εμείς...
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

https://www.lagopoulou.gr/el/%CE%BA%CE% ... %81%CE%BF/

Απόφαση – σταθμό αποτελεί η καταδίκη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας, για φυλάκιση έξι μηνών πρώην Προϊστάμενου Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του οδηγός, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε το 2017, στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Καπελέτου, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά.

Δεν τον λέγαν Καραμανλή φαίνεται
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

SeaHawk έγραψε: 14 Φεβ 2025, 16:27 Η συμβαση 717 δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για τα Τεμπη
Δεν μπορει να συνδεθει με το δυστυχημα
Δεν θα συνδεθει ποτε ουτε σε 700 χρονια απο τωρα

Απο εκει και περα υπευθυνη για την ασφαλεια Σιδηροδρομων ειναι μια ανεξαρτητη αρχη η ΡΑΣ
Δεν μπορει να προκυψει και δεν θα προκυψει ποτε απευθειας εμπλοκη Καραμανλη για τα Τεμπη
Στο αγαπημένο μου νήμα θα εμφανιστείς πότε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

https://www.gazzetta.gr/plus/2260352/ka ... heati-2016

Καταδικάστηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας του 46ου Ράλλυ ΔΕΘ για το θάνατο θεατή το 2016

Μετά τους 56 θανάτους μάλλον μηδενίζει το κοντέρ και δεν πιάνει
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/ay ... motor-oil/

πέντε οι κατηγορούμενοι που κρίθηκαν είναι υπεύθυνοι για την απώλεια ζωής του 43χρονου: ο γενικός διευθυντής και υπεύθυνος των διυλιστηρίων, Μ.Σ., η τεχνικός Ασφαλείας και Υγιεινής Ε.Σ., όπως και οι τρεις εργαζόμενοι που υπέστησαν βαρύτατα εγκαύματα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις. Οι πέντε αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από συγκλίνουσα αμέλεια διά παραλείψεως όπως και του εμπρησμού εξ αμελείας με την οποία προέκυψε κίνδυνος για ξένα πράγματα και ανθρώπους.

Η έκθεση παρατηρεί ακόμη πως «πιθανώς το ατύχημα θα είχε αποφευχθεί εάν είχαν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας των εργαζομένων»,
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

nyxtovios έγραψε: 14 Φεβ 2025, 20:31 https://www.gazzetta.gr/plus/2260352/ka ... heati-2016

Καταδικάστηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας του 46ου Ράλλυ ΔΕΘ για το θάνατο θεατή το 2016

Μετά τους 56 θανάτους μάλλον μηδενίζει το κοντέρ και δεν πιάνει
Η ασχετη ειδηση της ημερας ηταν αυτη;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

nyxtovios έγραψε: 14 Φεβ 2025, 20:34 https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/ay ... motor-oil/

πέντε οι κατηγορούμενοι που κρίθηκαν είναι υπεύθυνοι για την απώλεια ζωής του 43χρονου: ο γενικός διευθυντής και υπεύθυνος των διυλιστηρίων, Μ.Σ., η τεχνικός Ασφαλείας και Υγιεινής Ε.Σ., όπως και οι τρεις εργαζόμενοι που υπέστησαν βαρύτατα εγκαύματα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις. Οι πέντε αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από συγκλίνουσα αμέλεια διά παραλείψεως όπως και του εμπρησμού εξ αμελείας με την οποία προέκυψε κίνδυνος για ξένα πράγματα και ανθρώπους.

Η έκθεση παρατηρεί ακόμη πως «πιθανώς το ατύχημα θα είχε αποφευχθεί εάν είχαν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας των εργαζομένων»,
Γιατί το βάζεις όμως αυτό;δεν βλέπω να καταδικάσθηκε ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του διυλιστηρίου.Γιατί όμως;επειδή έχει κάποιο τίτλο ευγενείας ως Βαρδινογιάννης;ανήκει στην αριστοκρατία;
Μπορεί να είναι και έτσι αλλά υπάρχει ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.Βλέπεις τη δεύτερη κατηγορούμενη που λέει τεχνικός ασφαλείας;αυτή είναι κατά νόμον υπεύθυνη για όλα τα μέτρα ασφαλείας.Άντε και ο γενικός υπεύθυνος και διευθυντής.Όχι ο ιδιοκτήτης που δεν έχει καμμία ευθύνη. :D Το θέμα το ξέρω προσωπικά διότι στη ζωή μου έχω κάνει υπεύθυνος ασφαλείας και ήξερα ότι το κεφάλι μου θα ζητήσουν αν γίνει κάτι.
Γιατί δέχθηκα;διότι ήθελα το μισθό για να ζήσω.Όπως λοιπόν στον ιδιωτικό τομέα έτσι και στο δημόσιο υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που αναλαμβάνουν ευθύνες και γενικοί διευθυντές πάνω από αυτούς και για όλους υπάρχουν νόμοι και διατάξεις που τους καθιστούν υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβεί.Και όπως στα διυλιστήρια ο Βαρδινογιάννης δεν ευθύνεται για ατυχήματα στο διυλιστήριό του αλλά ο γενικός διευθυντής και ο τεχνικός ασφαλείας έτσι και στο δημόσιο δεν ευθύνεται ο υπουργός.Ο υπουργός ευθύνεται εάν ενεργήσει αντίθετα με τις προβλέψεις του διευθυντή ασφαλείας και πάντα αυτοί προσέχουν να μην το κάνουν.
Εάν λοιπόν η ΡΑΣ έγραφε ότι πρέπει να σταματήσουν τα τραίνα,ο Καραμανλής θα τα σταμάταγε.Η ΡΑΣ,όχι γενικώς και αορίστως οι ¨εργαζόμενοι".Και όταν θα ξεσηκωνόταν ο κόσμος και θα έλεγε δεν έχουμε τραίνα θα τους απαντούσε δείχνοντας το έγγραφο η ΡΑΣ τα έκλεισε.Όπως έκλεισε το Ολυμπιακό Στάδιο όταν είπαν ότι το στέγαστρο Καλατράβα είναι επικίνδυνο και ξανάνοιξε όταν κάποιος μηχανικός ΥΠΕΓΡΑΨΕ ότι δεν είναι πια επικίνδυνο.Εάν πέσει θα βρει τον μπελά του ο μηχανικός.Γιατί το έκανε;διότι αυτή είναι η δουλειά του,αυτό κάνει για να ζήσει.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

πατησιωτης έγραψε: 14 Φεβ 2025, 21:52
nyxtovios έγραψε: 14 Φεβ 2025, 20:34 https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/ay ... motor-oil/

Γιατί το βάζεις όμως αυτό;δεν βλέπω να καταδικάσθηκε ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του διυλιστηρίου.Γιατί όμως;επειδή έχει κάποιο τίτλο ευγενείας ως Βαρδινογιάννης;ανήκει στην αριστοκρατία;
Μπορεί να είναι και έτσι αλλά υπάρχει ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.Βλέπεις τη δεύτερη κατηγορούμενη που λέει τεχνικός ασφαλείας;αυτή είναι κατά νόμον υπεύθυνη για όλα τα μέτρα ασφαλείας.Άντε και ο γενικός υπεύθυνος και διευθυντής.Όχι ο ιδιοκτήτης που δεν έχει καμμία ευθύνη. :D Το θέμα το ξέρω προσωπικά διότι στη ζωή μου έχω κάνει υπεύθυνος ασφαλείας και ήξερα ότι το κεφάλι μου θα ζητήσουν αν γίνει κάτι.
Γιατί δέχθηκα;διότι ήθελα το μισθό για να ζήσω.Όπως λοιπόν στον ιδιωτικό τομέα έτσι και στο δημόσιο υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που αναλαμβάνουν ευθύνες και γενικοί διευθυντές πάνω από αυτούς και για όλους υπάρχουν νόμοι και διατάξεις που τους καθιστούν υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβεί.Και όπως στα διυλιστήρια ο Βαρδινογιάννης δεν ευθύνεται για ατυχήματα στο διυλιστήριό του αλλά ο γενικός διευθυντής και ο τεχνικός ασφαλείας έτσι και στο δημόσιο δεν ευθύνεται ο υπουργός.Ο υπουργός ευθύνεται εάν ενεργήσει αντίθετα με τις προβλέψεις του διευθυντή ασφαλείας και πάντα αυτοί προσέχουν να μην το κάνουν.
Εάν λοιπόν η ΡΑΣ έγραφε ότι πρέπει να σταματήσουν τα τραίνα,ο Καραμανλής θα τα σταμάταγε.Η ΡΑΣ,όχι γενικώς και αορίστως οι ¨εργαζόμενοι".Και όταν θα ξεσηκωνόταν ο κόσμος και θα έλεγε δεν έχουμε τραίνα θα τους απαντούσε δείχνοντας το έγγραφο η ΡΑΣ τα έκλεισε.Όπως έκλεισε το Ολυμπιακό Στάδιο όταν είπαν ότι το στέγαστρο Καλατράβα είναι επικίνδυνο και ξανάνοιξε όταν κάποιος μηχανικός ΥΠΕΓΡΑΨΕ ότι δεν είναι πια επικίνδυνο.Εάν πέσει θα βρει τον μπελά του ο μηχανικός.Γιατί το έκανε;διότι αυτή είναι η δουλειά του,αυτό κάνει για να ζήσει.
Εγώ απλά ψάχνω να δω τι έχουν γίνει οι μηνύσεις. Δεν είπα ότι είναι το Υπουργείο ο ιδιοκτήτης.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

nyxtovios έγραψε: 14 Φεβ 2025, 16:27 Ήρθε ο πρώτη απάντηση.
Μάθαμε ότι φταίει η Ζωή, η αντιπολίτευση και ο Ανδρέας, που 2 χρόνια μετά στοιχειοθετημένες κατηγορίες έχουν μείνει στάσιμες.

Δεν είναι μόνο δηλώσεις στη Βουλή. Είχε ενημερωθεί και από εκρποόσωπους των εργαζομένων.

Ο λαϊκισμός φταίει, τον οποίο υπηρετείς.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

διόρθωσα την λάθος παράθεση :102:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

sharp έγραψε: 14 Φεβ 2025, 22:11
nyxtovios έγραψε: 14 Φεβ 2025, 16:27 Ήρθε ο πρώτη απάντηση.
Μάθαμε ότι φταίει η Ζωή, η αντιπολίτευση και ο Ανδρέας, που 2 χρόνια μετά στοιχειοθετημένες κατηγορίες έχουν μείνει στάσιμες.

Δεν είναι μόνο δηλώσεις στη Βουλή. Είχε ενημερωθεί και από εκρποόσωπους των εργαζομένων.

Ο λαϊκισμός φταίει, τον οποίο υπηρετείς.
Λαικισμός να θέλουμε να λειτουργεί το κράτος;
Το ακούσαμε και αυτό.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ο καπιταλισμός έχει ανάγκη να γεννάει Λουδοβικους που στέκονται υπεράνω νόμων για να καταλάβει ο λαός ότι η δικαιοσύνη είναι το δίκιο του ισχυρού.
Γιαυτό τον λόγο στις 28 Φλεβάρη θα πρέπει ο λαός να συμμετέχει μαζικά στην απεργία ώστε να δείξει στους Λουδοβικους ότι είναι περισσότεροι και δυνατότεροι.
Ο Γόνος εκ Σερρών δεν είναι μόνο δολοφόνος αλλά και εχθρός του λαού και έτσι αντινετωπιζεται πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”