Με βάση το παράδειγμα σου,το μόνο που μάθαμε προς το παρόν είναι ότι οι εικόνες πάνω στο χαρτονόμισμα που πηγές στην τράπεζα είναι ίδιες με το κανονικόΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:26Καλά, εσύ πήγαινε σε μία τράπεζα να ρωτήσεις αν είναι γνήσιο ή όχι ένα χαρτονόμισμα. Και αν σου πούν ότι δεν είναι πλαστό, μην το χρησιμοποιήσεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:20Ποια πήγαν απατα;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:18
Δεν κατάλαβα τί εννοείς.
Για το ότι "προφανώς" ήταν πειραγμένο το βίντεο, έπεσαν δεκάδες σενάρια που ...πιστοποιούσαν συγκάλυψη μέσω του πειράγματος.
Και τώρα που πήγαν άπατα, το ρίξατε πάλι στο ότι φταίνε αυτοί που έφεραν ως στοιχείο, κάτι που δεν πιστοποιήθηκε ως πλαστό;
Πάτε καλά;![]()
ΥΓ. Προσωπικώς, δεν έχω ιδέα για τι είναι αληθές ή ψευδές, δεν έχω την οποιαδήποτε γνώση για εκφέρω έστω τη δική μου άποψη για την οποιαδήποτε αξιολόγηση, και θα το επαναλάβω ακόμη μία φορά.
Αλλά αυτό που βλέπω είναι μια υστερική μαζική εκδήλωση, που όταν δεν αποδεικνύεται το α πετάγεται αυτομάτως τη μπάλα σε ένα β, γ, δ τελείως άσχετο γήπεδο, πότε συναισθηματικό, πότε παρελθοντικό κλπ κλπ κλπ
Ελέγχθηκαν τα βίντεο και αποδείχθηκαν γνήσια;
Ιδέα δεν έχεις τι έχει γίνει μέχρι τώρα, αυτό δεν είναι κακο , κακό είναι ότι έχεις άποψη
Ακριβώς γι' αυτό λέω ότι κάπου το έχετε χάσει γενικώς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
-
Νετο Γκουερινο
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Είναι η φύση τους τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:30Με βάση το παράδειγμα σου,το μόνο που μάθαμε προς το παρόν είναι ότι οι εικόνες πάνω στο χαρτονόμισμα που πηγές στην τράπεζα είναι ίδιες με το κανονικόΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:26Καλά, εσύ πήγαινε σε μία τράπεζα να ρωτήσεις αν είναι γνήσιο ή όχι ένα χαρτονόμισμα. Και αν σου πούν ότι δεν είναι πλαστό, μην το χρησιμοποιήσεις.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:20
Ποια πήγαν απατα;
Ελέγχθηκαν τα βίντεο και αποδείχθηκαν γνήσια;
Ιδέα δεν έχεις τι έχει γίνει μέχρι τώρα, αυτό δεν είναι κακο , κακό είναι ότι έχεις άποψη
Ακριβώς γι' αυτό λέω ότι κάπου το έχετε χάσει γενικώς.
αυτό να γίνει παραπομπή στο νήμα όπου ο Όττο μιλά για λαό ηλιθίων
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Συμφωνώ και επαυξάνω.Saturn έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:32Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:30Με βάση το παράδειγμα σου,το μόνο που μάθαμε προς το παρόν είναι ότι οι εικόνες πάνω στο χαρτονόμισμα που πηγές στην τράπεζα είναι ίδιες με το κανονικόΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:26
Καλά, εσύ πήγαινε σε μία τράπεζα να ρωτήσεις αν είναι γνήσιο ή όχι ένα χαρτονόμισμα. Και αν σου πούν ότι δεν είναι πλαστό, μην το χρησιμοποιήσεις.
Ακριβώς γι' αυτό λέω ότι κάπου το έχετε χάσει γενικώς.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό να γίνει παραπομπή στο νήμα όπου ο Όττο μιλά για λαό ηλιθίων![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτι που μου διαφεύγει και όποιος θέλει μου απαντά, για θάνατο από ασφυξία/αναθυμιάσεις, είχαν μιλήσει από την αρχή ή αυτό έγινε όταν βγήκαν τα ηχητικά?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Γίνεται όλο και καλύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε 'συ, εδώ μας λένε δεν έγινε έκρηξη. Αν δεν ήταν το βίντεο απ' τη κάμερα ασφαλείας του μίνι μάρκετ, θα μας έλεγαν οτι η φωτιά προκλήθηκε από παρακείμενο μπάρμπεκιου.Saturn έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:34 Κάτι που μου διαφεύγει και όποιος θέλει μου απαντά, για θάνατο από ασφυξία/αναθυμιάσεις, είχαν μιλήσει από την αρχή ή αυτό έγινε όταν βγήκαν τα ηχητικά?
Στο μεταξύ, γλεντάνε τη (κατευθυνόμενη) αστυνομία για την "αστραπιαία" (μετά από 2 χρόνια) έφοδό της:
https://www.newsbreak.gr/ellada/842254/ ... ypoklopes/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι, αυτό δεν μου είναι σαφές και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου το απαντήσει
κανείς?Saturn έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:50 Όχι, αυτό δεν μου είναι σαφές και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου το απαντήσει
Σε ποια να απαντήσει βρε πορδοβιολιτζού; Στην καμμία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νετο Γκουερινο
Κανείς δεν ξέρειSaturn έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:34 Κάτι που μου διαφεύγει και όποιος θέλει μου απαντά, για θάνατο από ασφυξία/αναθυμιάσεις, είχαν μιλήσει από την αρχή ή αυτό έγινε όταν βγήκαν τα ηχητικά?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν υπήρχαν πορίσματα ιατροδικαστικά? Στις ειδήσεις, τί είχε βγει?Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Φεβ 2025, 16:09Κανείς δεν ξέρειSaturn έγραψε: 14 Φεβ 2025, 15:34 Κάτι που μου διαφεύγει και όποιος θέλει μου απαντά, για θάνατο από ασφυξία/αναθυμιάσεις, είχαν μιλήσει από την αρχή ή αυτό έγινε όταν βγήκαν τα ηχητικά?
πατησιώτη πέθαναν, μερικοι κάηκαν ζωντανοί, νομίζω μην ανεβάζεις αστεία που δεν έχουν μέτρο. Καμένο μοσχάρι ειναι αυτός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις