!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαστα Βιβιαν!
Re: Βαστα Βιβιαν!
Αν δω και τη Βαλκυρία αρχηγό οργάνωσης "Φωτιές, Τσεκούρια και Αβοκάντο" θα τα 'χω δει ΟΛΑ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γατούλα, αν θες το όμορφο κεφαλάκι σου στη θέση του......λίγα τα τα λόγια σου για τη ΒιβιανΓΑΛΗ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 13:48 Αν δω και τη Βαλκυρία αρχηγό οργάνωσης "Φωτιές, Τσεκούρια και Αβοκάντο" θα τα 'χω δει ΟΛΑ.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Από τη μια η χοντρή απ' την άλλη η Ουκρανίδα που πάει να μας βάλει κι αυτή χέρι στη τσέπη μας. Μάθαν οτι πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχω φρίξει! Εϊναι δυνατόν να χαριεντίζεται με αυτό το λέσι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν χαριεντίζεται ακριβώς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 15:41 Έχω φρίξει! Εϊναι δυνατόν να χαριεντίζεται με αυτό το λέσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πώς θα χαρακτήριζες εσύ αυτή τη στιχομυθία;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 15:55Δεν χαριεντίζεται ακριβώς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 15:41 Έχω φρίξει! Εϊναι δυνατόν να χαριεντίζεται με αυτό το λέσι;![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πχορουμικό διάλογο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 16:10Πώς θα χαρακτήριζες εσύ αυτή τη στιχομυθία;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 15:55Δεν χαριεντίζεται ακριβώς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 15:41 Έχω φρίξει! Εϊναι δυνατόν να χαριεντίζεται με αυτό το λέσι;![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ξεκάθαρος ο υποβόσκων ερωτισμόςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 16:10Πώς θα χαρακτήριζες εσύ αυτή τη στιχομυθία;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 15:55Δεν χαριεντίζεται ακριβώς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 15:41 Έχω φρίξει! Εϊναι δυνατόν να χαριεντίζεται με αυτό το λέσι;![]()
![]()
Απλά ειναι ειναι

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ρε τι σκουπίδια που είναι αυτοί οι δεξιοί;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Spoiler
Αναρχικός είναι και μπράβο του. Δεν είναι δεξιός δηλαδή κάθαρμα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Spoiler
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar