Δεν ήταν αποκλεισμένοι, υπήρχαν ηθοποιοί που δεν ήταν λευκοί από την αρχή του κινηματογράφου.
Και όχι μόνον αυτό. Ειδικώς από τα σέβεντις και μετά, άρχισε μια πληθώρα ταινιών με τέρμα αντιπολεμικό, αντιρατσιστικό και αντιδυτικό αυτομαστίγωμα. Αλλά οοοόχι, ούτε αυτό ήταν αρκετό.
Πιθανόν αλλά εγώ δεν αλλάζω κάθε τρεις και λίγο νικ για να μη συνδέομαι με προηγούμενες δημοσιεύσεις.
Οπότε, θα συνεχίσετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις μου, χωρίς να μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο γι' αυτό από το να χρησιμοποιείτε ΟΛΟΙ τα ίδια μάντρα ως κάτι που θα με ταράξει. Αυτό μπορείτε, αυτό κάνετε.
Είναι αυτό το ομότροπον και ομογονιδιακόν του είδους σας που είναι σχεδόν συγκινητικό, ένα σώμα μια ψυχή και μία σχεδόν τηλεπαθητική αντίληψη των πραγμάτων.
αυτο το εχεις πει και στον Καραμπαμπα?
καημενη
Ποιον Καράμπαμπα; Τον Καβαλιέρε;
Απάντησε πρώτα σ' αυτό και θα σου πω. Τα μπουκαλάκια που ανοίγεις θα τα πίνεις μέχρι τελευταία σταγόνα, βλαξ.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Allah έγραψε: 12 Φεβ 2025, 23:41
Γιατί, ποιος πήγε ποτέ φυλακή για κάτι τέτοιο;
Σοβαρά, τόσον καιρό δεν αντιλήφθηκες ΚΑΝΕΝΑΝ να πηγαίνει σαμέ γιατι αντιτάθηκε σε woke μαλακίες; Really? Τι μακάρια ευλογημένη ζωή που ζεις, ας μην στην ταράξω.
Πάντως σε περίπτωση που θες ποτέ να ξεμυτίσεις απ' την υπόγα σου, γιατί δεν ξεκινάς με το ίδιο το Μεξικό, που λέγαμε στο παραδίπλα; Που στην μανία του να γίνει τρανς έχασε και τον Κόλπο του.
Zundapp έγραψε: 12 Φεβ 2025, 23:34
υπήρχαν ηθοποιοί που δεν ήταν λευκοί από την αρχή του κινηματογράφου και ηταν αποκλεισμενοι
και αυτο επαιζε μεχρι πολλες δεκαετιες μετα αλλα για πολιτικες πεποιθησεις
έχετε βαλθεί όλοι να γράψετε την μεγαλύτερη παπαριά για να ξεπεράσετε τον ζτεο και τον αινείαν;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
zteo έγραψε: 12 Φεβ 2025, 23:36
Δεν καταλάβατε κάτι που έγραψα.
Ο Νολαν είναι δεξιών αντιληψεων σκηνοθέτης. Μάλιστα σε κάποιες ταινίες του κάνει με ύπουλο τρόπο δεξιά προπαγάνδα.
Γιαυτό τον λόγο θεωρώ ότι η επιλογή της ηθοποιού ότι έγινε με καλλιτέχνικα κριτήρια και όχι με κριτήρια ατζεντας.
εισαι τερματικο τελικα !!
Για να δούμε πόσο ειμαι
Dark knight rises
Ποιο είναι το μυνημα της ταινίας πέρα από ότι ο λαός πρέπει να σιωπά και να παραδίδει την εξουσία στους " αριστους"
Αυτό δεν είναι δεξιά αντίληψη?
Αναμενόμενο, είσαι τέρμα χέστης και ανάρχιδος πακέτο. Όπως όλα τα φοβούμενα την έκθεση συμπλεγματικά σακιά, όπως η πάρτη σου.
Από εδώ και πέρα, τσίριζε όσο θες. Κάπου παίζει κι ένα νήμα για τη γυναικεία υστερία. Ακόμη μια παρεξηγημένη έννοια. Οι φερόμενες ως αρσενικές τσιριχτρούλες είναι πολύ χειρότερες.
υπήρχαν ηθοποιοί που δεν ήταν λευκοί από την αρχή του κινηματογράφου και ηταν αποκλεισμενοι
έχετε βαλθεί όλοι να γράψετε την μεγαλύτερη παπαριά για να ξεπεράσετε τον ζτεο και τον αινείαν;
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ο Νολαν είναι δεξιών αντιληψεων σκηνοθέτης. Μάλιστα σε κάποιες ταινίες του κάνει με ύπουλο τρόπο δεξιά προπαγάνδα.
Γιαυτό τον λόγο θεωρώ ότι η επιλογή της ηθοποιού ότι έγινε με καλλιτέχνικα κριτήρια και όχι με κριτήρια ατζεντας.
Για να δούμε πόσο ειμαι
Dark knight rises
Ποιο είναι το μυνημα της ταινίας πέρα από ότι ο λαός πρέπει να σιωπά και να παραδίδει την εξουσία στους " αριστους"
Αυτή είναι εντελώς αριστερή αντίληψη
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Αναμενόμενο, είσαι τέρμα χέστης και ανάρχιδος πακέτο. Όπως όλα τα φοβούμενα την έκθεση συμπλεγματικά σακιά, όπως η πάρτη σου.
Από εδώ και πέρα, τσίριζε όσο θες. Κάπου παίζει κι ένα νήμα για τη γυναικεία υστερία. Ακόμη μια παρεξηγημένη έννοια. Οι φερόμενες ως αρσενικές τσιριχτρούλες είναι πολύ χειρότερες.
Για να δούμε πόσο ειμαι
Dark knight rises
μπα με τιποτα αυτα μονο η γαλη εγω γλεπω κινεζικη σειρα πινω καφε και καπνιζω και καπου καπου με πιανει δεος με αυτα που αραδιαζετε
Για να δούμε πόσο ειμαι
Dark knight rises
Αυτή είναι εντελώς αριστερή αντίληψη
Όχι φυσικά μην τρελαθούμε λίγο. Στην Αμερική αποδεχτηκατε σαν " αριστους" και " αυθεντιες" δισεκατομμυριούχους και μάλιστα αποδεχτηκατε να κυβερνάει με διατάγματα ούτε καν τα αστικά κοινοβουλευτικα όργανα δεν χρησιμοποιειται
Τίποτα το συγκεκριμένο, σε χρησιμοποιώ ως δήγμα της κατηγορίας σου. Μια χαρά τα πήγες και σήμερα και επειδή δεν είμαι αγενής, σου λέω κι ένα ευχαριστώ.
τον λενε ΜακΑρθη και Χουβερ
ο ζτέο όμως επανήλθε με νέο ποστ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Τίποτα το συγκεκριμένο, σε χρησιμοποιώ ως δήγμα της κατηγορίας σου. Μια χαρά τα πήγες και σήμερα και επειδή δεν είμαι αγενής, σου λέω κι ένα ευχαριστώ.