Φλωριές μπεσπόκε που φορείτε 'σεις αι κριντζοδανδήδαι ή κατι σωστό και ντρέτο προχωκαγκούρικο?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Τωρα να ακουσω (διαβάσω μάλλον) τι ενδυματολογικές επιλογές σκεφτεσαι δια την επίμαχην βραδιάν.
Φλωριές μπεσπόκε που φορείτε 'σεις αι κριντζοδανδήδαι ή κατι σωστό και ντρέτο προχωκαγκούρικο?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δεν το έχω σκεφθεί ιδιέταιρα να πω την αλήθεια. όχι υπερβολές, σίγουρα. μπορεί και τζινάκιvantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:29 Τωρα να ακουσω (διαβάσω μάλλον) τι ενδυματολογικές επιλογές σκεφτεσαι δια την επίμαχην βραδιάν.
Φλωριές μπεσπόκε που φορείτε 'σεις αι κριντζοδανδήδαι ή κατι σωστό και ντρέτο προχωκαγκούρικο?![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
giorgos mpekos
Δώρα. Πήρατε;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
άνθη, και τη γευσιγνωσία. αν και το μεγαλύτερο δώρο είμαι ο υποφαινόμενος
- vantono
Καλό ακουγεται. Σε λάητ μπλου αποχρωση παίξ'το και με λευκό παπουτσάκι απο κατω (ή παπουchunky, για εξτρα ποντους προχωκαγκουρισμου).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:33δεν το έχω σκεφθεί ιδιέταιρα να πω την αλήθεια. όχι υπερβολές, σίγουρα. μπορεί και τζινάκιvantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:29 Τωρα να ακουσω (διαβάσω μάλλον) τι ενδυματολογικές επιλογές σκεφτεσαι δια την επίμαχην βραδιάν.
Φλωριές μπεσπόκε που φορείτε 'σεις αι κριντζοδανδήδαι ή κατι σωστό και ντρέτο προχωκαγκούρικο?![]()
![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
το δικό μου το έλαβα ήδη, καθώς ήταν αυθόρμητη αγορά μπροστά μου: είναι μια πετσέτα χεριών που γράφει με κέντημα "βρε τσούλε"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ρε μαν μου, με τέσσερις βαθμούς δεν είμαστε για τέτοια. κάνα καστόρινο τσούκα μπουτ σκέφτομαι με σμαρτ κάζουαλ σακάκι και δρ. ζιβάγκο από μέσαvantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:37Καλό ακουγεται. Σε λάητ μπλου αποχρωση παίξ'το και με λευκό παπουτσάκι απο κατω (ή παπουchunky, για εξτρα ποντους προχωκαγκουρισμου).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:33δεν το έχω σκεφθεί ιδιέταιρα να πω την αλήθεια. όχι υπερβολές, σίγουρα. μπορεί και τζινάκιvantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:29 Τωρα να ακουσω (διαβάσω μάλλον) τι ενδυματολογικές επιλογές σκεφτεσαι δια την επίμαχην βραδιάν.
![]()
Έτσι πασοκικα τώρα που ανατέλλει ο ήλιος, ο πράσινοςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:38ρε μαν μου, με τέσσερις βαθμούς δεν είμαστε για τέτοια. κάνα καστόρινο τσούκα μπουτ σκέφτομαι με σμαρτ κάζουαλ σακάκι και δρ. ζιβάγκο από μέσαvantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:37Καλό ακουγεται. Σε λάητ μπλου αποχρωση παίξ'το και με λευκό παπουτσάκι απο κατω (ή παπουchunky, για εξτρα ποντους προχωκαγκουρισμου).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:33
δεν το έχω σκεφθεί ιδιέταιρα να πω την αλήθεια. όχι υπερβολές, σίγουρα. μπορεί και τζινάκι![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Εγω θα έπαιζα καργκο με μαστορικό τιμπερλαμποτάκι, κοτλέ πουκάμισο απο πανω και λευκο παφερ.
Αυτα ειναι μυστικά που δεν πρεπει να τα βγαζω προς τα οξω βεβαια, γιατί οι γκομινες θα σας κατσουν (και) απο την αρχη της βραδιας με το που σας δουν και οχι μονο στο τελος
Πηρα ιδέες τωρα, θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπωσεις.
Αυτα ειναι μυστικά που δεν πρεπει να τα βγαζω προς τα οξω βεβαια, γιατί οι γκομινες θα σας κατσουν (και) απο την αρχη της βραδιας με το που σας δουν και οχι μονο στο τελος
Δεν υπαρχει ελπιδα - χωρις οργασμο θα μεινουν - παλι - αι Γυναικαι με αυτους που εμπλεξαν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
vantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:45 Εγω θα έπαιζα καργκο με μαστορικό τιμπερλαμποτάκι, κοτλέ πουκάμισο απο πανω και λευκο παφερ.
- Fata_Morgana
Αγις έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:45 Δεν υπαρχει ελπιδα - χωρις οργασμο θα μεινουν - παλι - αι Γυναικαι με αυτους που εμπλεξαν
Έχω μια αλάθητη, που έχει τα πάντα όλα μέσα. Και φυσικά πολύ γέλιο. Γιατί αν δεν παίζει και γέλιο στο ζευγάρι, δεν τραβάει τίποτα. Αλλά είναι για γυναίκες.vantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:45 Εγω θα έπαιζα καργκο με μαστορικό τιμπερλαμποτάκι, κοτλέ πουκάμισο απο πανω και λευκο παφερ.
Αυτα ειναι μυστικά που δεν πρεπει να τα βγαζω προς τα οξω βεβαια, γιατί οι γκομινες θα σας κατσουν (και) απο την αρχη της βραδιας με το που σας δουν και οχι μονο στο τελος![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χρόνια πολλά σε όλα τα ζευγάρια και ειδικά στα λοατκι τα οποία έχουν τραβήξει τα πάντα 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 20 Απαντήσεις