!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ντι μάινους 2. τα πάντα είναι έτοιμα. μην κάνει κάνα σεισμό μόνο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Aπεφυγε τα πους απς κ αλλα τετοια μην αναγκαστει να καλεσει το 166 κ παρακαλα να γινει σεισμος την καταλληλη στιγμη για βοηθεια στο κουνημαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:04 ντι μάινους 2. τα πάντα είναι έτοιμα. μην κάνει κάνα σεισμό μόνο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
τσακωσα 2 κωλοχτυπες την κυριακη, και μου ειπα θα τις φτιαξει την παρασκευη, λογω της ημερας.
δεν εδωσα σημασια, ειδα τωρα τουτο το τοπικ, και καταλαβα τι εχει η μερα. αλλα ναι, κι εγω στηριζω πηδημα πριν, οχι μετα που θαχουμε ντερλικωσει τον αγλεουρα. αντε, και δευτερο γυρο το ξημερωμα.
δεν εδωσα σημασια, ειδα τωρα τουτο το τοπικ, και καταλαβα τι εχει η μερα. αλλα ναι, κι εγω στηριζω πηδημα πριν, οχι μετα που θαχουμε ντερλικωσει τον αγλεουρα. αντε, και δευτερο γυρο το ξημερωμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν δυναμαι να καταλαβω τι διαφορα εχει το μπρος - πισω -τσιμπουκισιο μια καθημερινης απο τας εορταστικας ημερας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τωρα το καταλαβα - στας επετειους -εορτας - ριχνουμε κ συναισθημα στα γαμησια
Ευχαριστω για την ενημερωση
Ευχαριστω για την ενημερωση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φρουτάκι ειναι ρε το ψάρι, σιγά. Να πω να τρώγατε τιποτα μπουγιουρντιά με προβατινες οκ.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:51 τσακωσα 2 κωλοχτυπες την κυριακη, και μου ειπα θα τις φτιαξει την παρασκευη, λογω της ημερας.
Και ο ΣΕ με τη Σαία πεσκατεριάνοι ειναι, οπότε μικρό το κακό. Μια χαρα θα μπορουν να αποδώσουν και μετά.
η κωλοχτυπα γινεται με μακαρονι. μπολικο.vantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:10Φρουτάκι ειναι ρε το ψάρι, σιγά. Να πω να τρώγατε τιποτα μπουγιουρντιά με προβατινες οκ.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:51 τσακωσα 2 κωλοχτυπες την κυριακη, και μου ειπα θα τις φτιαξει την παρασκευη, λογω της ημερας.
δεν εδωσα σημασια, ειδα τωρα τουτο το τοπικ, και καταλαβα τι εχει η μερα. αλλα ναι, κι εγω στηριζω πηδημα πριν, οχι μετα που θαχουμε ντερλικωσει τον αγλεουρα. αντε, και δευτερο γυρο το ξημερωμα.![]()
Και ο ΣΕ με τη Σαία πεσκατεριάνοι ειναι, οπότε μικρό το κακό. Μια χαρα θα μπορουν να αποδώσουν και μετά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι σωστά, ειναι κελυφοαστακοειδές. Το μπερδεψα με ψαρι φιλετισιο.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:18η κωλοχτυπα γινεται με μακαρονι. μπολικο.vantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:10Φρουτάκι ειναι ρε το ψάρι, σιγά. Να πω να τρώγατε τιποτα μπουγιουρντιά με προβατινες οκ.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:51 τσακωσα 2 κωλοχτυπες την κυριακη, και μου ειπα θα τις φτιαξει την παρασκευη, λογω της ημερας.
δεν εδωσα σημασια, ειδα τωρα τουτο το τοπικ, και καταλαβα τι εχει η μερα. αλλα ναι, κι εγω στηριζω πηδημα πριν, οχι μετα που θαχουμε ντερλικωσει τον αγλεουρα. αντε, και δευτερο γυρο το ξημερωμα.![]()
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:51 τσακωσα 2 κωλοχτυπες την κυριακη, και μου ειπα θα τις φτιαξει την παρασκευη, λογω της ημερας.
Το παθαίνω και γω να κάνω ρομαντικούς διαλόγους μόνος μου του Αγίου Βαλεντίνου
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Τζάμπα ξοδεύεσαι. Έχουμε κοπέλες.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Fata_Morgana
Να μας πεις πως πήγεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:04 ντι μάινους 2. τα πάντα είναι έτοιμα. μην κάνει κάνα σεισμό μόνο

Βάλε και λίγο ρομαντισμό βρε μλκ , λίγη προθέρμανσηΑγις έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:57 Δεν δυναμαι να καταλαβω τι διαφορα εχει το μπρος - πισω -τσιμπουκισιο μια καθημερινης απο τας εορταστικας ημερας
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο Ποντίκας όντως δεν τρώει κρέας. Τουλάχιστον όχι μαγειρεμένο.vantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:10Φρουτάκι ειναι ρε το ψάρι, σιγά. Να πω να τρώγατε τιποτα μπουγιουρντιά με προβατινες οκ.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:51 τσακωσα 2 κωλοχτυπες την κυριακη, και μου ειπα θα τις φτιαξει την παρασκευη, λογω της ημερας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 20 Απαντήσεις